|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam
Niedawno zacząłem grać.Niedługo wychodzę z rooka i mam problem kogo wybrać ( wiem już było 892938 takich tematów ale żaden mi nie pasuje ![]() Mam trochę lagi nie jestem allegro kid i nie będzie mln na początek. Nie lubię ciągle biegać do depo i z powrotem żeby coś odłożyć. Gram codziennie po 5-6h pacc'a szybko nie będzie. Lubię szybko expić (może byc waste). Proszę oraz o szczególny opis gdzie expić (tą profesją xP) P.S proszę bez komentarzy typu "żal 9999 temat ![]() ![]() ![]() P.S 2 Gram na Danubi (pvp server) ceny są dość tanie i server nie jest aż tak przepełniony (tzn. nie ma kolejek i prawie nikogo nie spotkałem na rook'u). PLZ (proszę już było 3 razy^^) o szybką odpowiedz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem powinieneś wybrać pala do depo nie musi chodzi często ( 30 royalek starczy na 1h expa) ale minusem jest to ze szybko się nudzi :S a jeśli chodzi o waste to praktycznie zawsze wychodzi +
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Chociwel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herbitussin Knight
Świat: Harmonia
|
![]() #Up
Ale nie rozumiesz że na początek nie weźmie tych 30 "royalek" i będzie musiał biegać co kilkanaście minut do depo... #Topic Doradziłbym Ci Knight'a, fakt mówią teraz że Knight sux itp. Ale ma swoje plusy(nie będę wymieniał bo są takie tematy) Jest dość łatwy w "obsłudze". Masz tu poradnik(jeśli będziesz grał knight'em): http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=169498 Jeśli będziesz wybierał Knight'a a na rooku biłeś z sworda to bierz sworda i tak z innymi typami broni ![]()
Ostatnio edytowany przez _Samuraj_ - 02-12-2008 o 17:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Imię: Royal Destu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 56
|
![]() Mowisz ze nie bedziesz mial mln. na start xD ale zaraz potem piszesz ze moze byc waste. Jak chcesz waste i szybki exp to sorc/druid bo ogolnie nie napisales ze Pacca wogole nie bedzie ;p ale znowu napisales ze masz lagi to wykluczamy opisane 2 wyzej profesje ;p Chcesz szybko expic ok Palladynowi teraz az tak lagi nie beda przeszkadzac bo ma tarcze (choc ja gry pallem z lagami sobie nie wyobrazam ;p). I znow napisales ze nie lubisz wracac co chwile do depo wiec pall odpada. Hym pozostal nam Knight ale jak napisales "ta profesja" musi szybko expic (nie dyskryminuje tu Knighta ;p) wiec tez odpada ;p Sorki ale zadna profesja nie pasuje do Ciebie przykro mi ;p
Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45