zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nasze nicki na Skype

K-ostry
17-12-2004, 16:47
Zamieszczajcie tu swoje nicki na Skypie wtedy bedziemy mogli sie porozumiewac glosowo. Najlepiej jakby wszyscy podawali swoje nicki bo wtedy
gdy bedziesz chcial pogadac z jakism uzytkowanikiem forum a gg ci nie wystaracza (bo jestes za firewallem) zadzwon do niego na skypie!

Moj nick: acid_kamil

Nie masz skype'a? Sciagnij i zaloz ! www.skype.prv.pl

Vanhelsen
17-12-2004, 18:39
Jest pare problemów, Skupe jest mało popularny...
<instaluje na nowo Skype i szuka mikrofonu w szafie>
Oraz to, że jak tu podam swój nick na skype to odrazu dostane 20 msg z n00bowskimi pytaniam...

Vanessa
18-12-2004, 02:36
Oj chyba coraz bardziej popularny...
Poza tym wątpię, żeby ktoś tu podał nicka (a może się mylę)... ;) Rozważmy hipotetyczną sytuację: ja daję nicka... i co? zadzwonisz do mnie? Jakoś w to nie wierzę.... ;)

Poza tym, obawiałabym się tego, o czym wspomniał Wieszok (ci, co mają gg w profilu często mogą się o tym przekonać).

ps. niedługo pewnie powstanie temat "Dlaczego nie powinno się podawać nicków na skype na forum" :) (szkoda, że skype nie ma archiwum).

Obłedny Rycerz
18-12-2004, 12:58
Oj chyba coraz bardziej popularny...
Poza tym wątpię, żeby ktoś tu podał nicka (a może się mylę)... ;) Rozważmy hipotetyczną sytuację: ja daję nicka... i co? zadzwonisz do mnie? Jakoś w to nie wierzę.... ;)

Poza tym, obawiałabym się tego, o czym wspomniał Wieszok (ci, co mają gg w profilu często mogą się o tym przekonać).

ps. niedługo pewnie powstanie temat "Dlaczego nie powinno się podawać nicków na skype na forum" :) (szkoda, że skype nie ma archiwum).

Ale za to można sobie odpalic chociażby systemowy rejestrator dźwięków, i nagrać rozmowę ;)

joey
18-12-2004, 13:20
kiedyś miałem nicka "krzysiek_julera" ale nie wiem czy mam to konto jeszcze ;)
zaraz założe konto i podam nicka :P
<edit> teraz mam joey92

Vanessa
18-12-2004, 17:01
@Obłędny Rycerz
Racja, racja... jeśli rzeczywiście stanie się to popularne wśród użytkowników forum, trzeba będzie nagrywać wszystko... ;)
I później powstanie temat "Najśmieszniejsze rozmowy, czyli noob potrafi" :D
Ludzie będą w nim zamieszczać co lepsze "kwiatki" ;)

Vanhelsen
18-12-2004, 17:11
No niwiem czy taka szkoda z tym archiwum. Dlaczego ??
Np:
Gadasz z kimś przez około 2h (niemówić, ze się nieda, bo jak wlecisz w ciekawy temat to można przegadać godziny) i potem masz na dysku plik "rozmowa***.wvm(czy jak tam jest zakończenie dla windows media playera) który ci zajmuje 1/4 GB...

kiri
06-03-2005, 22:01
Ludzie Pomuzcie mam SKYPA i nie wiem dlaczego ale nie slychac mnie po drugiej stronie pomuzcie !!

Bambuko
06-03-2005, 22:34
No niwiem czy taka szkoda z tym archiwum. Dlaczego ??
Np:
Gadasz z kimś przez około 2h (niemówić, ze się nieda, bo jak wlecisz w ciekawy temat to można przegadać godziny) i potem masz na dysku plik "rozmowa***.wvm(czy jak tam jest zakończenie dla windows media playera) który ci zajmuje 1/4 GB...
Wiemy, wiemy, reklamy TPSA znamy na wylot.

Specter
07-03-2005, 08:56
moj nick na skype - tibiomaniac :p

Racon
07-03-2005, 09:10
moj nick to Racont