Pokaż pełną wersje : Zarabianie pallem.
Jorg Bruce
06-12-2008, 21:05
Mam pytanie do forumowiczów, szukałem ale żadnego poradnika do aktualnej tibii nie znalazłem. Nie dawno zacząłem grać swoim palkiem, okazało się że w depo nic nie ma, a char goły. Ale cóż różnie w życiu bywa. Tudzież nasuwa się pytanie, gdzie mogę efektywnie zarabiać pieniądze bez większego łejstu palkiem. Mam p seta i rski ;p 110 rp 94 dysta
@Aphino
Czytanie ze zrozumieniem plaaaxxx ;\ WIEM gdzie mam expic, ale do tego potrzebuje pieniędzy na assasinki, dlatego zadalem to pytanie.
Nie ten dział...
A poza tym jest temat: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
#Down
Zły? "O miszczu oświeć mnie co zlobiłem nie tak?"
I tak poczułem się fajny wiesz?Fajne uczucie ale ty tego chyba nie doświadczysz.
Dobra mój błąd, ale i też zły dział...
Maciekxd
06-12-2008, 21:28
Dragi, małpy, lizardy, cyclopolis, jak bedzie wiecej kasy to dl
@up
Mądry się znalazł, poczułeś się fajny? Poza tym podałeś zły temat o mistrzu! \o\ Mu chodzi o zarabianie (jest temat o zarobkach ale i tak twój błąd)
Piraty, Barbarian Camp (duży ofc), Culty w Liberty Bay (po update będzie można sprzedawać voodoo dolle), Dragony.
Mint.
#juran- jak się przyłozy to z mint wyciągnie dużo więcej.
Eric'
juran_se_spychowa
07-12-2008, 20:32
mint troche przereklamowane wg. mnie... Spróbuj na OF ... robiąc lootbaga, wyciągam 15k dziennie... mało, ale lepszego sposobu nie znam...
down@ wiesz, Premium Palkiem nigdy nie grałem, więc zasugerowałem Of'a, przynajmniej ja tam zarabiam... no trudno... prosze o zignorowanie mojego postu
@up
Na lizardach jak jest mało ludzi, to te 15k da się zarobić w godzinę (zbierając skóry). Na Barbarian campie ok. 12k, jak jest się we dwóch i ma się przeciętne szczęście do loota. Więc ten OF nie jest taki fajny.
Nowohucianin
07-12-2008, 21:39
polecam też stone tomb za sc na parterze i na -1 sporo tam mumi z ktorych leci sporo kasy i csow z ktorych leca two handed swordy
jesli masz plate seta i rski to tylko barby i lizardy, nie wiem dokladnie jak tomby bo sie na nich nie znam,
ktos tam wyzej pisal ze malpy... malpy? byles tam po upie? a jesli byles to byles przed upem? widzisz roznice? wlasnie ;]
EmoJeRosol
07-12-2008, 22:21
http://www.***********.com/412405621.html
Silnik do OTS
Nowohucianin
07-12-2008, 22:55
up@ diesel ?
oby po tym upie nie zgwałcili loota z barbow albo z lizardow tak jak zrobili to z malpami
up@ diesel ?
oby po tym upie nie zgwałcili loota z barbow albo z lizardow tak jak zrobili to z malpami
nie kracz !!
jesli masz plate seta i rski to tylko barby i lizardy, nie wiem dokladnie jak tomby bo sie na nich nie znam,
ktos tam wyzej pisal ze malpy... malpy? byles tam po upie? a jesli byles to byles przed upem? widzisz roznice? wlasnie ;]
Tak, byłem po upie, byłem przed upem, ostatnio (4 dni temu) tez tam byłem, i w godzine wyciągnąłem 9 k. 4 k z wand of decay reszta to kasa i plate armory, ape furów nie liczyłem. Mało? Jeśli tak, to czemu wciąż biega tam sporo 80+EK?
Mało? Jeśli tak, to czemu wciąż biega tam sporo 80+EK?
Bo boją się na czymś lepszym bota postawić.
Eric'
PabloMage
08-12-2008, 01:02
Małpy ,Lizardy i Barbariany według mnie na tym najlepiej się zarabia ;)
a z innej beczki powiedzcie mi ile wy zarabiacie na (h) nie licząc lota tylko sama kasę na waszych miejscówkach do kasy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.