PDA

Pokaż pełną wersje : Zimowy Update 2008 już jutro!

Stron : 1 [2]

Kojotes
16-12-2008, 09:38
Nie trzeba kupować pacca.

Ale jęcząc wszędzie, że facc nic nie dostaje i tak być nie powinno zakrawa o skrajny kretynizm i głupotę.

Pacc przez Tibia Payment System kosztuje przy obecnym kursie euro 75-80 zł.

Jak długo trzeba będzie sobie odmawiać "przyjemności" w postaci chipsów, coli na przerwie, pizzy co drugi wieczór z dostawą do domu?

Jak długo potrwa zanim zarobi się te pieniądze choćby roznosząc ulotki? 3 dni niezbyt intensywnej pracy na świeżym powietrzu.

Jak długo trwa zarobienie tych 100 czy 300k żeby kupić pacca za gp?

Łatwo jest zdobyć pacca. Ale jeszcze łatwiej spamować różne fora że facc ma za mało. A w życiu nic nie ma za darmo. Grow up, kids. Cieszcie sie że bez płacenia możecie w ta Tibie w ogóle grać.

@Update

Oceniam na 4+ . Jak zwykle większość dobrych pomysłów została źle zrealizowana :)

Matthaves
16-12-2008, 12:31
Inna sprawa, że stwierdzenie "Facc nic nie dostają" jest nieprawdziwe. Przecież wszystkie poważniejsze zmiany dotyczące mechaniki gry dotyczą tak samo klientów Pacc i Facc. Dostajemy nowe przedmioty (co prawda nie do wylootowania, ale jak najbardziej dostępne w handlu między graczami).
A co do nowych expowisk, to na Facc area jest ich tyle, że można codziennie chodzić gdzieś indziej i na pewno nie będzie się nudzić. Z doświadczenia wiem, że na Pacc area po jakimś czasie człowiek osiada na jednej miejscówce, bo tam jest najlepszy exp/gp na godzinę, albo jest po prostu ciekawie.

@Kojotes
No niestety to jest cała Polska. Wszyscy narzekają, ale nic nie robią. Tak było od zawsze i chyba tak będzie - taka mentalność narodowa niestety ;p

S-75
16-12-2008, 12:40
Kiedy ten upek? bo co wchodzę to widzę, że jutro.

Pawciozz
16-12-2008, 14:26
Kiedy ten upek? bo co wchodzę to widzę, że jutro.

Rozjebałeś mnie ; D

Dragonit
16-12-2008, 15:08
Jak długo trzeba będzie sobie odmawiać "przyjemności" w postaci chipsów, coli na przerwie, pizzy co drugi wieczór z dostawą do domu?

Jak długo potrwa zanim zarobi się te pieniądze choćby roznosząc ulotki? 3 dni niezbyt intensywnej pracy na świeżym powietrzu.

Jak długo trwa zarobienie tych 100 czy 300k żeby kupić pacca za gp?

To muszę skomentować z mojej perspektywy ...

Chipsy jem bardzo rzadko, cole tym rzadziej a na przerwie nigdy ... pizze zamawiam co najwyżej 3,4 razy na rok (w najlepszym przypadku).
U mnie nie ma ulotek, nie ma tak łatwo. Jedyne co byłem w stanie zarobić w moim mieście to zbieranie przez 5h truskawek za co dostałem 10 złotych ...

100 - 300k? Chodzą zdecydowanie ponad 300k, a zarobić na faccu tak łatwo nie jest, chyba że masz wysoki poziom (i wtedy banał raczej to nie jest).

Tyle ode mnie.

Gormitas
16-12-2008, 16:23
Chipsy jem bardzo rzadko, cole tym rzadziej

ja też 8o8o8o8o8o nieźle

Majsterek.
16-12-2008, 16:34
Update na + ale ludzie dlaczego narzekacie na ten bank..kiedys rooktayerzy(osobiscie pamietam to jakby to bylo wczoraj..) musieli miec mnostwo depo charow nakase i trzymali ją w zwyklych zlotych monetach! a i tak macie bank wiec mozecie zamieniac na platyny wiec na kase wystarczy 1 depo char ! O co wam chodzi?!

Qlos
16-12-2008, 16:37
U mnie na serwie jak nie bylo bankow to rookstayerzy kupowali glownie platynki w cenie 150 gp za jedna zeby nie miec tyle depo charow.

Dragonit
17-12-2008, 14:20
Tak w ogóle, po co tyle kasy Rookstayerom? Przecież na nic praktycznie im się nie przydaje, tylko na potionki ...

Hexafear
17-12-2008, 21:50
Po co kasa? Niektórym dla satysfakcji, niektórym dla lansu, każdy ma inne potrzeby. Ogólnie rzecz biorąc max 1k w banku jest dobrym pomysłem. Wróciła namiastka dawnego klimatu.

Frezko
19-12-2008, 11:13
= Wróciła namiastka dawnego klimatu.
Buahahahahahahahahahha

Matthaves
19-12-2008, 18:22
Dostałem Pacc dzisiaj, więc się wypowiem na temat nowości ;p

Duży plus za update. Nowe miasto klimatyczne (trochę jak Sigil w Planescape: Torment) - dużo ciekawych (przynajmniej dla knighta) expowisk.

Hexafear
19-12-2008, 23:09
Buahahahahahahahahahha

poszerzysz swoja wypowiedz? czy może jestes dzieciuchem grajacym od tibii 8.0> ?

Frezko
20-12-2008, 11:20
poszerzysz swoja wypowiedz? czy może jestes dzieciuchem grajacym od tibii 8.0> ?

gram od tibi 7.4 i nie wiem jaka namiastka dawnego klimatu wróciła

MJ27
22-12-2008, 17:53
Podobają mi się zmienione wilki, wyglądają jak wilkołaki :D

maken
22-12-2008, 22:32
Witam
mam problem bo wychadzac z wyspy przeznaczenia mialem przy sobie 8k i jak juz znalazlem sie w carlin 7k mi zniklo jak je odzyskac? bardzo mocno prosze o pomoc!

peek
27-12-2008, 00:20
może twoja kasa została przeniesiona do banku w carlin bądź do dp;).Nie martw sie napewno niezgineła:p

Kozzak
27-12-2008, 12:19
Wychodząc z IoD możesz wynieść 1k tylko . Kasa znikła i raczej jej nie odzyskasz chyba.

FuBuS
28-12-2008, 19:55
:):):):):):):):p
nono wsystko sie rozwijaaaa więcc musze powróciĆ do Tyby
widziałem coś o nowych outfitah

ciekawe czy zrobią jakieś new outfity dla FaCCc>>??X(X(
ale teraz już jest KonKurS SmS wYsyłajjccieee SsSmMSsSSSSYy
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup::cup::cup::cup::cup:
myśle ze w nowy rok ktoś już będzie myślał gdzie postawić Xboxa hahaha
noi znowu dosyłka graczów PaCc

noi mam takie pytanko bo nei miałem nigdy paaacc
jak skońcyz mi sie pacc a mam outfita z pacca to on mi zniknie ???:(:(:(:(
noi i czy jak gram na pacerze i mi ssse pacc skoncy noto słysze bay bay
i konto kasują X(X(X(X(:baby::baby::baby:

Shugu
30-12-2008, 02:32
O co chodzi z tym party buff?
Jest moze cos takiego ze exp dzieli sie na pol jak mam z kumplem party? jak to zrobic o ile mozna?
dzieki za odp.:):)

Konopus
20-01-2009, 13:32
http://www.darmowe-pacce-do-tibi.yoyo.pl