Pokaż pełną wersje : Exp?
Witam, dawno mnie nie było w Tibii dużo się pozmieniało.
Chciałbym na początku zapytać czy ten zimowy update wpłynie w jakis sposób na profesje Druida?
Aha i gdzie bym mógł expic 38 lvl Druid tereny pacc? mam 110 k ale nie chce wastowac wszystkiego.
Wpłynie, ale nie tak znacząco jak ten ostatni. Druid dostanie jak każdy party buff, który w jego przypadku będzie działał na zasadzie Mass Healing oraz możliwość, a raczej jej brak noszenia lepszego sprzętu tj. mpa, dsm, g legi itp. Pomijając te 2 aspekty nic się nie zmieni (o ile mi wiadomo).
Co do expa polecam Piratów, Scaraby, Tomby oraz hunty z kolegami (hydry przede wszystkim).
*edit
Piraci - tutaj to chyba nie muszę opisywać.
Scaraby - j/w.
Tomby: Omruc -2 przed tp, Bw -2, Ancient Ruins -2.
Wpłynie, ale nie tak znacząco jak ten ostatni. Druid dostanie jak każdy party buff, który w jego przypadku będzie działał na zasadzie Mass Healing oraz możliwość, a raczej jej brak noszenia lepszego sprzętu tj. mpa, dsm, g legi itp. Pomijając te 2 aspekty nic się nie zmieni (o ile mi wiadomo).
Co do expa polecam Piratów, Scaraby, Tomby oraz hunty z kolegami (hydry przede wszystkim).
Jakie i gdzie i jaki exp? Czy jest możliwość aby exp był porównywali do Cyclopolis?
Exp przynajmniej na piratach jest bardzo dużo w zależności jak szybko bedziesz je zabijał mi tam bardzo dobrze sie expiło nie wiem jak inne profesje (sorc, druid,pall) ale widzialem ze biegali i nie źle sobie radzili, wiec mozesz tam sprobowac :) Cycopolis sie chowa :)
MuLtI_^of^_HeLL
10-12-2008, 14:35
@Topic
Jak koledzy wyżej polecam piraty scaraby no tomby tez mogą być i jakieś d lair najlepiej w edron a jak nie tam to venore :)
Kurczakos
23-12-2008, 10:28
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.