Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie In Pectore vs. Interregnum
banah to byl twoj jeden z lepszych filmow
Picinhoxs
29-12-2008, 13:35
A co co chodzi z tym ,bo juz niepamietam Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
Lafa_elo
29-12-2008, 13:54
ooo pici a masz porzyczyc 10k na danubji?
Bartholomew
29-12-2008, 14:08
Niech opadnie dzis kurtyna,a wrogowie zmówia pacierz,
My mamy tyle skilla ze do snu szybko sie kladziez.
ALE ORTOGRAFII NIE ZNAMY,
BO TIBIA NAD ZYCIE PRZEKLADAMY
Partyzant_Felix
29-12-2008, 15:14
ALE ORTOGRAFII NIE ZNAMY,
BO TIBIA NAD ZYCIE PRZEKLADAMY
AHAGHAHAHA OWNED BRAWO BRACIE :D!
A co co chodzi z tym ,bo juz niepamietam Jan 09 2007, 17:15:40 CET Died at Level 156 by a Tibia bug
na 10 urodziny tibii sua mial uber pro neta z cyklu "kickuje szybciej niz sie polaczy" i dostal owego kicka jak byl najazd tych smiesznych tibia bugow hackerow primitive~ :P
tak to sie obsrali a teraz znowu wara chca lol
Picinhoxs
29-12-2008, 21:02
Lol ale mialem dzis faze idziemy sciagac z gildia bohy idziemy kopy w kazzo crus helmet i patrzylem 74Rp mysle wtf co on na facc expil
no dobra skonczylo sie na tym i uwaga koles zrobil to czego sie nie spodziewalem
Oddal :Pally arm , Crown legi , Demonke , i bohy
i po 20 min moj 2 owner wbil na chara
trudno nie?
Lafa_elo
29-12-2008, 21:06
to opowiedz jeszcze za skad macie chara xD
Partyzant_Felix
29-12-2008, 21:52
Imię: Remo clai
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Czysta
blady juz pasy zmienil?:>
Picinhoxs
29-12-2008, 22:16
blady juz pasy zmienil?:>
WyXXXXXXXXaaaaaaaaj dziecko podniecac sie boilem ,ze biegnie sobie moze pora dorosnac czy moze problemy z libido czy takze moze strata jednego z osob opiekujacych sie tobą wyzwolila w tobie jakies inny odczucia???
Wogole kanciaty jakis lewy jestes niedosc ze jakos sie nie plulem do ciebie to ty jakies dajesz smieszne podpuchy odp jeszcze nie zmienil juz ci mowiel mi ku=wa powiem jeszcze raz , wole zeby mi blady zmienil passy niz miec jakies pierdolone wodoglowie jak ty kpw???
Edit :Zaraz dostane apopleksji lootnelem rh oneoneoneoneoneoneoneon111111111111111111111
NIE JESTEM JUSZ NA MINUSSSSSSSSSSS YEEEEEEEEEEEEEEEE
Partyzant_Felix
29-12-2008, 23:39
WyXXXXXXXXaaaaaaaaj dziecko podniecac sie boilem ,ze biegnie sobie moze pora dorosnac czy moze problemy z libido czy takze moze strata jednego z osob opiekujacych sie tobą wyzwolila w tobie jakies inny odczucia???
Wogole kanciaty jakis lewy jestes niedosc ze jakos sie nie plulem do ciebie to ty jakies dajesz smieszne podpuchy odp jeszcze nie zmienil juz ci mowiel mi ku=wa powiem jeszcze raz , wole zeby mi blady zmienil passy niz miec jakies pierdolone wodoglowie jak ty kpw???
Edit :Zaraz dostane apopleksji lootnelem rh oneoneoneoneoneoneoneon111111111111111111111
NIE JESTEM JUSZ NA MINUSSSSSSSSSSS YEEEEEEEEEEEEEEEE
e, to czajnik byl z tym loge dajcie xD
http://pl.youtube.com/watch?v=Vgaxkn976vg&feature=related
nowy film banaha slyszalem xD
pici* wyluzuj felix jest w walczacej gildii i nie ma czasu dla kolegow aka leje na to ze ja czy cinek chcemy z nim gadac czy tez nie chce mi pozyczyc na akcje mavaa chociaz gdy ja nie moglem isc pozwolilem mu isc na fay~ ^.^ tak,tak felix o to mam i bede mial do ciebie zal łbie
Partyzant_Felix
30-12-2008, 02:42
pici* wyluzuj felix jest w walczacej gildii i nie ma czasu dla kolegow aka leje na to ze ja czy cinek chcemy z nim gadac czy tez nie chce mi pozyczyc na akcje mavaa chociaz gdy ja nie moglem isc pozwolilem mu isc na fay~ ^.^ tak,tak felix o to mam i bede mial do ciebie zal łbie
FAKTY
a) pici to nie moj kolega
b) jak cinek mi pisze w trakcie:
1. grania w GTA 4
2. sneaku (ostatnio na okolnir)
3. CS'a
c) nie pozyczam mavao bo wiesz dobrze ze masz swojego chara, ktory jest lepszy to po co masz moim padac, a ja twoim SIE KURWA NIE WYLOZYLEM
d) tez mam do ciebie zal o pare spraw
e) expie sobie na goromie, pilnuje mnie stasiu i Drane i otoz po chwili kogo widze na ekranie?
02:21 Ames Trucia [198]: 02:13 Majin Kozak [101]: wiesz ze cadia nierro jest na hydrach na goromie?
napisal to do niego bo chcial na OTS isc .................
Picinhoxs
30-12-2008, 07:18
Ehhhhh 7% do levela i to Rh wczorajsze
FAKTY
a) pici to nie moj kolega
Dlaczego Pici nie jest twoim kolegą? Ja osobiście lubię Piciego :]
e) expie sobie na goromie, pilnuje mnie stasiu i Drane i otoz po chwili kogo widze na ekranie?
02:21 Ames Trucia [198]: 02:13 Majin Kozak [101]: wiesz ze cadia nierro jest na hydrach na goromie?
napisal to do niego bo chcial na OTS isc .................
hahahaha own3d.
Partyzant_Felix
30-12-2008, 14:35
kto pamieta gildie filusza Black Magic Family xDDDDDDDDDD?KOZAK NAZWA
[QUOTE=Partyzant_Felix;2400423]FAKTY
c) nie pozyczam mavao bo wiesz dobrze ze masz swojego chara, ktory jest lepszy to po co masz moim padac, a ja twoim SIE KURWA NIE WYLOZYLEM
[QUOTE]
Z tym ze wowczas nie mialem kasy by isc soba ,ale ty to olales by pol godziny pozniej miec sapy czemu mnie na akcji nie ma :D co do punktu e) to gz dla stasia
kto pamieta gildie filusza Black Magic Family xDDDDDDDDDD?KOZAK NAZWA
ja pamietam i nawet niej bylem
Picinhoxs
30-12-2008, 20:05
darknes mat
darknes mat
30.12.2008
RIP.
Robchert
30-12-2008, 22:37
O co chodzi? bo ja nie w temacie jak widać.
Może mi ktoś powiedzieć czy GOB ma wojne z gildią Calisa? BO widzialem ultimatum dla GOB na forum. Beersi wogle będą walczyc?
tak maja wara, gob walczy ! 4 fragi wbil
A calis im lideruje! jest dobrym liderem
A calis im lideruje! jest dobrym liderem
predzej nimi gali bedzie liderowal albo thed zieeeew
Lafa_elo
02-01-2009, 17:18
fayter smieszny jestes, zawsze gadales ze nie lubisz ludzi ktorzy gadaja farmazony mimo ze nie wiedza nic a teraz sam to robisz :/ zgadnij o czym mowie
fayter smieszny jestes, zawsze gadales ze nie lubisz ludzi ktorzy gadaja farmazony mimo ze nie wiedza nic a teraz sam to robisz :/ zgadnij o czym mowie
No nie wiem jak ty,ale ja nie uwazam zeby weszli tam po to aby byc pod dowodztwem calisa i pomoc mu lol.
Sericalan
04-01-2009, 10:28
Filmik calisa http://pl.youtube.com/watch?v=vCHnPHvEAmM
Troche żałosny...
to byl taki filmik troche z stylu chwalisz sie czy zalisz, zalowy i sciagniete rozne zeczy z banaha, ten parkinson mnie dobil O_O.
troche kozaka chcial zgrywac ale pamietajmy, ze gdyby nie amesy sresy to taki calis by nie istnial wiec jego chwalenie sie "obiecuje ci ze z pzta wiecej ju nie wyjdziesz" to takie troche na 5 latka pasuje no ale cóz tylko moje zdanie ^^
ma ktos movie jak boil pada?
Picinhoxs
08-01-2009, 15:30
Cos im sie w dupie poprzewracalo chyba obaj przechuje.
Ahhh gdyby tak Amesa zrookowali mmhmhmhm
ma ktos movie jak boil pada?
Raczej nie ma. Pozatym nie było by co oglądać, bo bawił sie z nami i tyle.
Jak by byl caly film to tak by nie dali, by musieli okroic do tego czasu jak padam bo tak posmiewisko by z nich bylo ;]
Jak by byl caly film to tak by nie dali, by musieli okroic do tego czasu jak padam bo tak posmiewisko by z nich bylo ;]
Całkiem możliwe. Jednak dałeś się nabrać na wabika i padłeś, a to też o czymś świadczy. Nie ma co zabawa była całkiem przyzwoita : P
Pozdrawiam.
wielkie posmiewisko xD masslog w 7 osob w tym 1 noob char na 38 lvlu 2 knightow 1 palek 1 druid 2 sorcow w tym jeden ponizej 100 lvla, skakales na schodach przez 15 min ale spierdoliles bo nie sposob trapnac 149 ms w 6 osob na 3 pietrach, skakales jak debil ale jakos ci sie udalo uciec... ale gdzie ? nie uciekales za miasto tylko do sklepu xD!!! nasza ekipa sie rozbiegla ale stwierdzilismy ze jeszcze nie uciekamy do defensa i pobieglismy za toba, tam dalej skakales gdzie juz po okolo 20 min nie starczylo ci manasow niestety xD ! to bylo posmiewisko tylko i wylacznie z ciebie bo mozna bylo bez problemu uciec ;D
naprawdę duze pośmiewisko szczególnie ze 149 ms dal się złapać jak idiota i skacząc po schodkach zostal zabity przez 6 osób Elvek, belial, nevin, zin, radena i jeszcze jedna osoba której nie pamiętam wiec ogólnie 3 magów 2 palkow i najta.
naprawdę duze pośmiewisko szczególnie ze 149 ms dal się złapać jak idiota i skacząc po schodkach zostal zabity przez 6 osób Elvek, belial, nevin, zin, radena i jeszcze jedna osoba której nie pamiętam wiec ogólnie 3 magów 2 palkow i najta.
Hahah a juz niebylo co robic a tu boil on jednak to pewniak kolega jest :D
omg ale akcja, szkoda tylko ze zabraklo minutki i troche szczescia, ale jak to boroth powiedzial szybkosc robi swoje :P ja i tak ucieklem :DDDDDD
Jan 09 2009, 13:21:31 CET Killed Nimu Ralo at Level 72 ok
Jan 09 2009, 12:59:41 CET Killed Shadow Rashel at Level 64 ok
obydwaj rsy wiec troche sie oblowilim
p.s nie ma za co (nimu ralo to dawny broken promises)
Zapomniałeś o mnie : (
http://pl.youtube.com/watch?v=3PLtFmuz8so
maj nju movie
Szefie :)
17-01-2009, 11:34
chujowy, myslales chyba ze jak zajebiesz pare wiesniackich piosenek, troche hiphopu to filmy bedziesz mial jak banah - nie
Gallanonim513
17-01-2009, 12:19
Jawnie czemu wszyscy zaczeli zrzynac od banah'a jedyne co mi sie podoba to jakosc tego filmiku bo bardzo fajnie wszystko widac
Sericalan
17-01-2009, 13:12
Mi sie tam akurat ten filmik podobal i roznil sie od bana~ bo on pokazuje tylko jakie to inter jest zajebiste a ip/lr cioty a w tym filmiku byly fragi zarowno ip jak i it
Za duzo disco polo ktore wogole nie pasuje jakkolwiek do filmu...
SpoconyKrystyna
17-01-2009, 14:13
Film ocenie krótko - DNO I WODOROSTY
Taaa to discopolo to dno : <
Koszyk daj mi 100k na otsie ;o
Dzisiejszy dzien to totalna porazka,mam trzy slowa.
SMIECH NA SALI. Jestem zirytowany sposobem w jaki akcja byla przeprowadzona.
AtticusDoubleCross
22-01-2009, 20:46
Ciesze się, że w końcu po za Borothem i Calisem ktoś zabrał się za robienie filmików z akcji na Arcani. Ostatnimi dniami było co nagrywać i było kilka ciekawych sytuacji które upchne w moim nowym filmiku :P Narazie zrobiłem 5 minut które zaskoczą kilka osób i może pojawi się uśmiech na twarzach IP oraz Inter. Ba nawet znalazło się miejsce dla fragów zrobionych na Interr~ no i miejsce dla Netherila xD Ale to już sami zobaczycie, a on sam pewnie już podejrzewa co się mu święci ;P
Więc czekam z niecierpliwością na nowy filmik z ostatnich akcji naszego nowego "producenta" jak i starych wyjadaczy (ach te poważne filmy Borotha z Rockową/PunkRockową muzą XD ). Będzie co porównywać i oceniać.
Postro
Nie zachwalaj mnie tak bo sie rumienie. :D
No czekam na ten Twoj film, czekam ; >
Dispater
23-01-2009, 12:29
Ba nawet znalazło się miejsce dla fragów zrobionych na Interr~ no i miejsce dla Netherila xD Ale to już sami zobaczycie, a on sam pewnie już podejrzewa co się mu święci ;P
Nawet się nie waż! Już wystarczy, że poza wami zwykli ludzie do mnie w grze piszą na Netha i się pytają który char to mój main... :/// Ha, ale niedługo to wszystko się skończy :)
wymaz ten krakow sobie z tibia.com bo mi wstyd przynosisz
ze ci karton wyporzyczylem na dworcu to nieznaczy ze z tad jestes
@UP
Przypomnij bym kupił Ci na urodziny słownik.
Slownik i sliniak bo cos swiniak sie slini ;]
koszyk butelki ztanialy wiec niekupisz mi go chyba :( chyba ze kartony tez przyswajasz ;]
a ty boil nic juz niemow bo i tak juz ludzie mowia na ciebie clapek 2
ty lepiej idz grac na non pvp bo ci nieidzie cos
a nooby juz cie nawet nielicza jako fraga
ja tego nie rozumiem, jest paru kolesi, uchodzą za największych debili na serwerze, plują się o to do ludzi, ale nie zrobią nic, żeby jakoś się poprawić czy coś, tylko dalej sypią swoim teksciorami
Ivanov Galil
23-01-2009, 22:04
koszyk butelki ztanialy wiec
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ty boil nic juz niemow
~~~~~~~~~~~~~~~
ty lepiej idz grac na non pvp bo ci nieidzie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a nooby juz cie nawet nielicza
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ze pozwole sobie zacytowac
"Deeper and deeper and deeper and deeper"
Dispater
23-01-2009, 22:41
wymaz ten krakow sobie z tibia.com bo mi wstyd przynosisz
ze ci karton wyporzyczylem na dworcu to nieznaczy ze z tad jestes
Koszyk ma rację - przydałby ci się słownik, ale nie jeden tylko co najmniej dwa - zarówno języka polskiego jak i angielskiego. Na stronie Tibi jest pole Location co jest istotnie różne od Hometown... no ale nie martw się, jako że nigdy inteligencją nie grzeszyłeś to jestem w stanie ci to wybaczyć.
Poza tym nie musisz chwalić się na forach, że zbudowałeś sobie z kartonów własną metropolię na dworcu i doprawdy nie rozumie, czemu ciągnie nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że naprawdę nie zamierzam razem z tobą tam mieszkać.
tylko wprzeciwienstwie do ciebie nieboje sie z kimś ustawić :D na rl
ale ty jestes tylko "mądry" i cwany przez ekran monitora.
Trudno co zrobić , szkoda że niejesteś wstanie mi powiedzieć tego w twarz pomimo ze niemasz 12 lat ... niestety coraz wiecej takich ludzi :/
Dispater
24-01-2009, 00:20
Trudno co zrobić , szkoda że niejesteś wstanie mi powiedzieć tego w twarz pomimo ze niemasz 12 lat ... niestety coraz wiecej takich ludzi :/
Boil's notification system active... Boil: Masz odpowiedź na tibia.pl xD
Heh nie wiem o czym mówisz bo nigdy nie miałem okazji się z tobą spotkać, zresztą póki nie poszedłeś do LR wydawało mi się, że jesteś w miarę normalny, ale twoje popisy na forum zdecydowanie świadczyły/-ą na twoją niekorzyść i to nie jest tylko moja opinia. W każdym razie, jeśli będzie jeszcze okazja spotkać się w rl i dalej będziesz się zachowywał jak jakiś niedopieszczony dzieciak to na pewno cię o tym poinformuje :)
a jak w dpft zapraszalem cie na 2-3 domowki abys wpadl albo na rynek na piwo ?
to mowiles ze obecnie niedasz rady lub abysmy wpadli na akademik do ciebie ...
a co do tego ze boil ci cos kaze a ty to poslusznie robisz to myslalem ze juz tego nie doczekam na tibi ;(
ywemytus
24-01-2009, 00:40
eti przekladasz gre na spotkanie w rl'u do konforntacji silowej? Rozumiem piwko, ale, zeby za 'piksele' cos udowadniac? Dajcie na luz chlopcy, bo swoj wiek macie, a gadka przerada sie w teksty dzieciakow pokroju pici itp.
to chyba nie chodzi o piksele, tylko o literki, ktore tworza obrazliwe slowa
a co do tego ze boil ci cos kaze a ty to poslusznie robisz to myslalem ze juz tego nie doczekam na tibi ;(
Chyba nie zrozumiales co napisal Neth... no ale... trudno to sie zdarza...
lol eti myslalem ze jestes ciut madrzejszy, jak mozna w ogole sie z kims ustawiac 4fun czy cos i w ogole bic, to dla pajacow ktorzy chodza na silke biora sterydy i mysla ze wygladaja jak goryle to moga przyszpanic
SpoconyKrystyna
24-01-2009, 17:07
sterydy _/
meta _/
Masówa _/
Kreatyna _/
Meta eee? Kumpel bral, byl dobry koks, a tera wszystko z niego spadlo bo nie cwiczyl :D. Chudzinka sie zrobil :D _/.
Zobaczymy, zobaczymy co tym razem Banah wymysli.
Więc czekam z niecierpliwością na nowy filmik z ostatnich akcji naszego nowego "producenta"
Mowisz i masz
http://pl.youtube.com/watch?v=sgPEcOd1pY8
A tak btw jakos cicho ostatnimi dniami sie zrobilo :/
A tak btw jakos cicho ostatnimi dniami sie zrobilo :/
Zastanów sie dlaczego. A zreszta, ze zacytuje kogos tam [niewazne kogo] "zabierz dzieciom bota to wygramy wojne", simply :|
no sapcie o tego bota, szczegolnie, ze wy tez go macie i uzywacie (niekoniecznie skutecznie hint stopena)
@xis
nie rob juz filmow, bo ci to nie wychodzi
Ojojojojojjjj, chyba bede musial sie wziasc za film :D
@Down
Nie robie z siebie filmowego boga, tylko jak inni robią, to czemu ja mam nie zrobic? porownac skillsy ;)
27-01-2009, 15:02
Hahaha koszyk nie rob za filmowego-boga bo naprawde szalu niema w twoich filmach
laczego ma sie nie zabierac? jedyne dwa minusy jakie ja widzialem, to troche niedobrana muzyka oraz slaba jakosc, kazdy kiedys zaczyna, nie jest tak zle :)
k$%^a tylko ty sie nie zabieraj za filmy ja cie prosze ?
Robcie filmiki robcie by najmniej jest co ogladac :P
laczego ma sie nie zabierac? jedyne dwa minusy jakie ja widzialem, to troche niedobrana muzyka oraz slaba jakosc, kazdy kiedys zaczyna, nie jest tak zle :)
te minusy wystarcza, zeby sobie dac z tym spokoj, bo kazdy debil potrafi dodac pare efektow i zrobic film
brak gustu i wyczucia dobrego smaku - panu dziekujemy
27-01-2009, 21:32
czy trzeba zrobic film zeby moc go krytykowac?
&^ %_@ #& ^ !_ %^$# _+_ $ _^\^%% \##| #|#, ???
??????????????????????///////////
Feb 07 2009, 13:40:34 CET Killed at Level 255 by Cadia Nierro
and by Kulawy Szwagier
Felix pvp mastah??
Zna ktos wynik ;>?
thx ze ktos do mnie zadzwonil :*
Partyzant_Felix
07-02-2009, 14:48
jak zwykle wpierdol ahahahah koksy
taskiej openki dawno nie widzialem, ogolnie ladnie ale nooby przeszkadzaly (w tym ja) cadia taaa niezle fragow nabil chyba ze 4 albo 5 jak widzialem po deadach, szkoda arcasha ze tak padl jak krylka noby bili, najlepsza akcja z mag ukszem jak jebnal ue na trollach, chyba z 10 nobkow padlo :D w tym ja :P
http://img18.imageshack.us/img18/3337/loocikplxaj0.png (http://imageshack.us)
wzialbym bp of holding ale 1,9k wazyl a ogolnie noobow bylo w cholere ;d
Aff mi sie udalo tylko runki podwinac xd
W ogole po co tam poszliscie ? Jak sie nie bijecie to przynajmniej nie przeszkadzajcie ;|
Jakbyście to WY poszli sie bic i padli przez to ze jakis 20 lvl stanął wam na drodze to chyba byscie pozabijali sie i roz*bali leb o sciane.
Co do akcji to niezle. Zal tylko boba :D
no szkoda, co do wypominania, to chyba pamietasz jak emerytem zachrzaniales na ank openkach ;|
no szkoda, co do wypominania, to chyba pamietasz jak emerytem zachrzaniales na ank openkach ;|
bylem macem na opence na edron...na ank nigdy nie biegalem ...
pozatym sie robi offtop o;
@top
z mojego prywatnego zrodla informacji slyszalem ze IT bylo 50~ a IP 40~ ...
btw. czekam na wypowiedz o tej akcji kogos z inter ;e
co do wyniku to chyba 40-20/18 ale nie ejstem pewny
Partyzant_Felix
07-02-2009, 17:47
z supportem to 47 - 20 (nie wiem jak oni padli)
co ma ktos z inter mowic? wpierdol dostali, ames pro ogar i tyle, a i zeby nie wyrozniac sie z forum innych serwow typu furora gdzie pisza hail dempah
HAIL BSP
HAIL JA
marcza57
07-02-2009, 18:16
co do wyniku to chyba 40-20/18 ale nie ejstem pewny
Podsumowując bez bota to nie robota.
Można prosic o cama ?
Partyzant_Felix
07-02-2009, 18:30
Cadia Nierro: i will merry u
Cadia Nierro: and we will
Cadia Nierro: fuck together with interregnum
Cadia Nierro: everyday
Cadia Nierro: ok?
bsp: hahah
bsp: yeahhh
Cadia Nierro: <33
^ bonus
camy
bsp:
876253798.html
Fosfik:
791774959.html
Fuhrer:
652546366.html
mojego nie daje bo nie chce mi sie skrocac, a mam taktyczne ue w swoich ;d;d
mojego nie daje bo nie chce mi sie skrocac, a mam taktyczne ue w swoich ;d;d
MADE MY DAY
AHHAHAHA,kto chce zobaczyc taktyczne ue w swoich to 10k fayter/ankrahmun albo smarowac mi na gg =)
Partyzant_Felix
07-02-2009, 18:38
MADE MY DAY
AHHAHAHA,kto chce zobaczyc taktyczne ue w swoich to 10k fayter/ankrahmun albo smarowac mi na gg =)
ta ale poza taktycznym ue to dobrze gralem wiec nie mam sie czego wstydzic. pomylilem F3 z F4, mialbyc manas
@down
nie chce mi sie skracac a mam 1,5h
a nie daje bo pozniej na utub bede xddd
ta ale poza taktycznym ue to dobrze gralem wiec nie mam sie czego wstydzic. pomylilem F3 z F4, mialbyc manas
to mogles dac link do swojego :P bo nie masz sie czego wstydzic losiu woof
Felix To Terrorysta, Chcial Zamachnac Naszych Chlopakuf Ze Swoich Ultymatycznych Eksplozyjnych Plomieniuw!!!!
i czemu to gowno zamiast robic same duze litery to tylko 1 robi sadsajkfjdsjfdsfdsafdsaf
9k / Rixen / ab
taniej od boba taktyczne UE Felixa ^^ a jaka mial radoche ;> Nie Felix ^^?
Hail Kajko dhq mialo byc tydzien temu
dzis padl
dhq za tydzien o/
http://img89.imageshack.us/img89/989/beztytuuwd4.png (http://imageshack.us)
to jest to o czy mmowilem :D
marcza57
07-02-2009, 19:26
http://img89.imageshack.us/img89/989/beztytuuwd4.png (http://imageshack.us)
to jest to o czy mmowilem :D
sworder fighter _/ z 10 sekund stał na redzie czemu nikt go nie puknął ? chociażby dla bani B)
Partyzant_Felix
07-02-2009, 19:31
@lolek
tak mialem radoche bo nei wiedzialem ze potrafie tak grac xd
@lolek
tak mialem radoche bo nei wiedzialem ze potrafie tak grac xd
Bo nie potrafisz to elfbot!
z supportem to 47 - 20 (nie wiem jak oni padli)
co ma ktos z inter mowic? wpierdol dostali, ames pro ogar i tyle, a i zeby nie wyrozniac sie z forum innych serwow typu furora gdzie pisza hail dempah
HAIL BSP
HAIL JA
Najwięcej padło nas na moście( ja, bedek, byku i ktos tam jeszcze), kiedy it stackowało, lub dedy przez noobki.
Partyzant_Felix
07-02-2009, 22:38
kendzio ryjem o beton _/
a co mamy mowic d; miliard noobow od was bylo, wpierdol dostalismy, gg i czekamy na nastepna ;d
23:20 Durnachinder [13]: SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPA
23:20 Chradon Kator [37]: . /ŻŻŻŻŻŻ\ | ,• •, | | ,' /ŻŻ\ ', | \______/
23:20 Furious'Lady [22]: JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___JEBAC KRYLKA DZIECIAKA___
OB o/
Notopeczek
08-02-2009, 01:34
Bo nie potrafisz to elfbot!
moj kot niewiedzial ze potrafi latac dopuki ssiadka go z 5-go pietra niewyjebala z balkonu ;)
moj kot niewiedzial ze potrafi latac dopuki ssiadka go z 5-go pietra niewyjebala z balkonu ;)
no to chyba podchodzi pod japonska technike nauki lotu stosowana w czasie II wojny swiatowej stosowana przez kamikadze
@up
Bob... bład stylistyczny (2x stosowane/a/y)
@Sua
Z tym kotem to dobry motyw nawet... przypomina mi Felixa ^^/no flame
@up
Bob... bład stylistyczny (2x stosowane/a/y)
zdarza sie nawet najleprzym ^.^
ndst+ !
Karpiuguitas_dwa
09-02-2009, 09:23
mocno juz zesrani jestescie, ze banowac zaczynacie o.o
Medivh Shady
09-02-2009, 09:40
mocno juz zesrani jestescie, ze banowac zaczynacie o.o
A wy byliscie zdesperowanie ze pingowaliscie naszych , i znowu zaczynacie venta pingowac ? albo tacy zdesperowani ze zbieracie sobie ludzi z innych serwerow bo sami nie potraficie grac ?? , wiec jak wy nie gracie fer to czemu my nie mamy zaczac grac niefer ??
Tylko sie nie nie napinajcie dzieciaki z ormo bo tylko wy pierdolicie na tym forum same glupoty i jebie mnie wasze zdanie ;) ,
A damoon dal nam duzo listow na kilka postaci , i to nie jakies przestarzale tylko niedawno robione ;> , wiec jak bedziecie dalej grac niefer to posypia sie kolejne bany
teraz czekam na napinke dzieciarni
A wy byliscie zdesperowanie ze pingowaliscie naszych , i znowu zaczynacie venta pingowac ? albo tacy zdesperowani ze zbieracie sobie ludzi z innych serwerow bo sami nie potraficie grac ?? , wiec jak wy nie gracie fer to czemu my nie mamy zaczac grac niefer ??
Tylko sie nie nie napinajcie dzieciaki z ormo bo tylko wy pierdolicie na tym forum same glupoty i jebie mnie wasze zdanie ;) ,
A damoon dal nam duzo listow na kilka postaci , i to nie jakies przestarzale tylko niedawno robione ;> , wiec jak bedziecie dalej grac niefer to posypia sie kolejne bany
Kto wam niby venta pingowal? ze niby wczoraj? jak wszystkim venta wyjebalo ,nawet nam? to gz;>
Thuygioshok
09-02-2009, 15:28
jestem i w ip i w ormo to sie wypowiem na ten temat.najpierw ormo, które praktycznie nie istnieje bo większość nie gra, ci co grają to maja mainy w ip. ze robimy syf na forum to zdaje sobie z tego sprawe. ok teraz wojna, wiec tak, pingowanie to byl sposób na uprzykrzenie wam życia, gdy nie bylo walki. teraz możemy walczyć to nie ma pingu, bynajmniej narazie. a banowanie drugiego najwyższego naszego eldera nie jest okz. co do ormo i forum to jak pisalem robimy syf, ale nikt nie żnizyl sie do poziomu clapka i nie wzywał tu starych od kurw itd. juz nawet twoi koledzy z gildi z którymi gadam stwierdzają, ze to zalosny pajac, bo na początku bylo smieszne, pozniej średnie, teraz zalosne. a ludzie z innych serwow to tak potrzebowaliśmy lidera dobrego, wiec jest taki jaki jest. tak to nawet borubar grał na swoim charze. /fm
Dragostino
09-02-2009, 15:57
oko za oko!: :]
Ząb za ząb
......
a honor za gp'sy......:(:(:(
Thuygioshok
09-02-2009, 16:00
sorki ziom, ale wovimus nie ma delete
Nie spinaj sie tak bo żyłka Ci pęknie o,o
ta i jeszcze apropo pinga, wy używaliście bota, oni pingera, proste, teraz niema jednego ani drugiego (teoretycznie ofc bo paru lewych od was dalej bez bota nie umie chodzic)
marcza57
09-02-2009, 16:41
Komisarzu Zawada osobiście wole robienie śmietnika tutaj na forum przez "dzieci" z ormo a powiem że dzieci to to nie są bo akurat tych których znam mają 18+ lat więc dzieciarnia to to nie jest. Rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo, brak kolegów w realu zmusiło cię aby odnalesc tych ziomków w internetowej gierce. Wiadomo że lata szkolne nie były dla ciebie ciekawe. W każdej klasie znajduje się kozioł ofiarny a w twojej akurat byłeś ty i przyznaj się tutaj na forum przed internetowymi koleszkami że jechali po tobie ! ;)
Straszysz teraz IP jakimiś listami, i w tym momencie pokazałeś jakim jestes frajerem. A w sercu złodzieja jest jedna bajera ukarać frajera !
Medivh = konfident i tyle mam do powiedzenia. Wogle jak takie coś można pisac? Na psy też donosisz? To szczyt takie coś pisac na forum po prostu pozostaje mi tylko splunąc na twą twarz ...
My to wiemy,pol arcani to wie,ale pro Medivh teraz za kazdego wyjebanego venta bedzie obarczal wina nas...:((( <placze> Nie pogadasz;d Coz zrobic,jeden char w ta czy w ta i tak po pizdzie dostajecie na ob i uciekacie przed 1 typem z jak to Med powiedziales "innego serva" ,albo logacie (clapek na trolach) ;) Pzdr;d gl na next ob ;>
Medivh dzieciaczek hahah napina się na forum.
MAMO ONI PINGUJOM NAM VENT MAMO MAMO DZWOŃ DO GMA ONI NAM PINGUJOM VENT !
marcza57
09-02-2009, 17:08
Nie zaczepiaj mnie bo powiem mamie ;(
LaRevolution
09-02-2009, 17:19
Mamo Mamo jedno dziecko z ormo pisze z 50 kont bo chyba jesc im nie dali
SpoconyKrystyna
09-02-2009, 17:20
Nie ma to jak dzieciaki z ormo i ich napinka ! :D
LaRevolution
09-02-2009, 17:22
Nie ma to jak dzieciaki z ormo i ich napinka ! :D
No zobacz jak te forum wyglada przez te dzieci nikt tutaj normalny sie juz nie wypowiada, a jak ktos od was pisze to w kolo o tym samym i bez sensu.
ta i jeszcze apropo pinga, wy używaliście bota, oni pingera, proste, teraz niema jednego ani drugiego (teoretycznie ofc bo paru lewych od was dalej bez bota nie umie chodzic)
Bota używa jedna i druga strona i nie piernicz mi tu głupot bo mam nagranie z vt gdzie Panov, Arcash i Achmed to podwierdzaja. (Seva chyba tez ) Zresztą, zobacz film waszego leadera, widac ze uzywa NG bo napisy wyswietlaja sie na default na biało ;<
@2down
Ta wiem ze nie odkryłem ale jednak są osoby które twierdzą, że tylko IT ma bota, że to IT jest zue. ;<
Thuygioshok
09-02-2009, 17:30
No zobacz jak te forum wyglada przez te dzieci nikt tutaj normalny sie juz nie wypowiada, a jak ktos od was pisze to w kolo o tym samym i bez sensu.
marcza, zażelowany, słodkamisia to nie sa konta ludzi z ormo. tak samo tylko z 2 tematy założyliśmy my. mnie to by nudziło, a reszta jest za stara. ja pisze z kont które wszyscy znaja. a bota, tak, używają obie strony. ale my nie mowimy na vent 'aaa help MWALL MWALL aaa ded leze' tak samo cos w stylu 'ogarynka, spalamy zydow w piecu' 'SPI ZYD' . moje ulubione 'RASZOWAC KURWA ZYDOW' jakies problemy do nich macie chyba
marcza57
09-02-2009, 17:34
Bota używa jedna i druga strona i nie piernicz mi tu głupot bo mam nagranie z vt gdzie Panov, Arcash i Achmed to podwierdzaja. (Seva chyba tez ) Zresztą, zobacz film waszego leadera, widac ze uzywa NG bo napisy wyswietlaja sie na default na biało ;<
No nie gadaj to IP też używa bota 8o Ameryki nie odkryłeś :)
Tak Tak jestem ORMOWCEM !! HAIL ORMO _/ HAIl FILUSH _/
czesc nazywam sie wojtek też mam 12 lat i też jestem ormowcem !
Kamandir
09-02-2009, 17:46
marcza, zażelowany, słodkamisia to nie sa konta ludzi z ormo. tak samo tylko z 2 tematy założyliśmy my. mnie to by nudziło, a reszta jest za stara. ja pisze z kont które wszyscy znaja. a bota, tak, używają obie strony. ale my nie mowimy na vent 'aaa help MWALL MWALL aaa ded leze' tak samo cos w stylu 'ogarynka, spalamy zydow w piecu' 'SPI ZYD' . moje ulubione 'RASZOWAC KURWA ZYDOW' jakies problemy do nich macie chyba
Dzieci z Interregnum po prostu się tak dowartościowują. Każdy robi to inaczej. Dzieci z Ormo dowartościowują się tutaj na forum a dzieci z Interrgnum dowartościowują się wyzywając Was od żydów. Pozostaje nam tylko poczekac aż te dzieci przejdą trudny okres w życiu jakim jest dojrzewanie.
marcza57
09-02-2009, 18:11
@Koszyk
Inter i Ip używa bota to wiadome i nikt tutaj nie powinien mówic ze nie uzywa. Chwała Tobie że przynajmniej nie ukrywasz ze Wy tego bota nie uzywacie tak jak to ukrywa IP.
Thuygioshok
09-02-2009, 18:16
@Koszyk
Inter i Ip używa bota to wiadome i nikt tutaj nie powinien mówic ze nie uzywa. Chwała Tobie że przynajmniej nie ukrywasz ze Wy tego bota nie uzywacie tak jak to ukrywa IP.
przeczytaj 5 moich ostatnich postow. pisalismy ze na port hope miały bota poszczególne przypadki a tak to wiadome raczej
DJMakiss
09-02-2009, 18:38
Medivh dzieciaczek hahah napina się na forum.
MAMO ONI PINGUJOM NAM VENT MAMO MAMO DZWOŃ DO GMA ONI NAM PINGUJOM VENT !
Fail pedale jebany.
A wy byliscie zdesperowanie ze pingowaliscie naszych , i znowu zaczynacie venta pingowac ? albo tacy zdesperowani ze zbieracie sobie ludzi z innych serwerow bo sami nie potraficie grac ??
Co do pingowania przyznam ze to zalosne i nie pochwalalem tego,sa jednak 2 osoby ktore bym ubil na pingu z tego 1 w it(wiadomo jaka),druga to Sworderek(jedyne osoby,ktorych nie szanuje i ublizajac mi przekroczyly pewne granice). Nie mniej jednak u nas generalnie wszyscy graja na swoich charach a ze ktos ma po 2 to odda ogarnietemu znajomemu+ jakis char na battle commandera. Co do nie potrafienia grac porownaj prosze camy ludzi z ip z tymi od it. Np. takiego Amesa czy kogos,bo na tibia.de poza smiechem z tych camow nic innego nie widzialem,no offence. Mi osobiscie nie podoba sie sposob w jakim dzisiaj sa prowadzone wojny,ktory sprawia ze trzeba upadac coraz nizej by wypracowac sobie przewage,od szpiegow przez pingi,hacki na softwarze co robi prawie wszystko za ciebie konczac.
@2down
Ta wiem ze nie odkryłem ale jednak są osoby które twierdzą, że tylko IT ma bota, że to IT jest zue. ;<
wcale nie mowie, ze tylko wy uzywacie bota, ip uzywalO, ale od kad posypaly sie bany zmadrzeli, od was tez duzo osob poszlo po rozum do glowy ale nie zaprzeczysz chyba ze zostali tacy, ktorzy bez bota nie ubija muchy w kiblu, bo za szybko lata i to chyba tylko juz w interregnum, moge sie mylic, moze w ip tez ktos nie moze sam rzucic exurki, ale to raczej za wasza gildia przemawia elfbot
e tam felcio na swoim camie pisal ze z elfem pojdzie znowu hehe : P
makiss kultury troche, ja wiem ze ty i sworderek to 2 malpki nierozlaczki ale jak bluźnisz tu tak na forum, zabluzgaj do ojca zobaczymy czy ci na to pozwoli.
Kamandir
09-02-2009, 21:03
Moim zdaniem nie ma sensu ciagnac tematu o używaniu bota przez jedną czy drugą stronę bo do niczego to nie prowadzi. Interregnum przyznało się że używa bota, a In Pectore nie kwapi się do tego a wszyscy i tak wiedzą, że używają. Oczywiscie nie wszyscy ;)
a ja dzisiaj jadłem schabowe
agrh, youtube usunelo moj mofie ;<
My to wiemy,pol arcani to wie,ale pro Medivh teraz za kazdego wyjebanego venta bedzie obarczal wina nas...:((( <placze> Nie pogadasz;d Coz zrobic,jeden char w ta czy w ta i tak po pizdzie dostajecie na ob i uciekacie przed 1 typem z jak to Med powiedziales "innego serva" ,albo logacie (clapek na trolach) ;) Pzdr;d gl na next ob ;>
widze ładna napinka Artur ładna ..., kto jak kto ale nie spodziewałbym się ,że ty zniżysz się do tego poziomu.
DJMakiss
10-02-2009, 00:48
e tam felcio na swoim camie pisal ze z elfem pojdzie znowu hehe : P
makiss kultury troche, ja wiem ze ty i sworderek to 2 malpki nierozlaczki ale jak bluźnisz tu tak na forum, zabluzgaj do ojca zobaczymy czy ci na to pozwoli.
Sorry Averios, sorry.
Przykro mi, ale nie mam szacunku dla ludzi tego pokroju. :<
koszyk łachudro oddawaj 30k
Sorry Averios, sorry.
averios? troche fail :D
http://rapidshare.de/files/45115396/Shoulditalk*****.html - maj nju mowie.
Bo na YT usuwaja mi dzwiek ;<
. w m v dopiszcie :\
^up
żal, Tibia.pl Supporter a wstawia grom wie co na rapidshara. Mi wykryło wirusa nie mówie że to keylogger ale co jak co Tibia.pl Supporter i takie coś robic :confused:
Partyzant_Felix
10-02-2009, 20:03
jak zwykle 3 nasze fragi, a wasze 23904823094 <3 i fajny motyw z moim ziomem goralem i kominiara
Felix patrz co na enfo znalazłem !!
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/felixwannabe.jpg
O;;;
@Kopszyk
Film zaraz obejrze ... 33% downloadu ;e
Thuygioshok
10-02-2009, 20:59
to ty ubeku :D widac ze sobie poszedłeś na dol i jebnales ss dla bani
Bob z@lu ^^
@Kopszyk
Film dobry : ] Dobry motyw z Goralem i ta kominiara :DD Spodobalo sie
Jedno ale :
Ja tam filmow nie robie bo nie mam programow ale uwazam ze caly film, ktory bazuje na 2/3 efektach (odslony ekranu/przyblizanie te takie) to malo ^^ ale film dobry. Pozdro
Film made by IP fan!
http://www.youtube.com/watch?v=TI1694DIHE8
;O
o/ anonimowe spinki
hah
@mis'tic
do zobaczenia nastepnym razem :>
Thuygioshok
11-02-2009, 07:41
o patrzę rano fora, a tu fenly i makiss ryjem o beton :)
orpócz dopiskow to film nawet fajny
Dragostino
11-02-2009, 16:45
o patrzę rano fora, a tu fenly i makiss ryjem o beton :)
Tak to jest kurwa dawac "dzieciom" passy do 170+ lvl X(X(:confused::confused:
12-02-2009, 12:31
zab za zab
Clapek
Banished: until Mar 14 2009, 10:17:07 CET because of account trading or sharing
Thuygioshok
12-02-2009, 13:08
koszyk tez chyba
Thuygioshok
12-02-2009, 13:10
koszyk tez chyba. bd w domu to sie dowiem. a ate sie nie martwi! kupił chara i jedzie dalej!
To Ci powiem ze banika nie ma.
koszyk tez chyba. bd w domu to sie dowiem. a ate sie nie martwi! kupił chara i jedzie dalej!
ku chwale ojczyzny!
Thuygioshok
12-02-2009, 16:25
In Pectore vs Interregnum
...czyli rycerze Jedi kontra ciemna strona mocy!
@felix
ty to jednak reala nie masz xd.
btw usunalem cie z gadu czadu bo byles 13 friendem i mysalem ze to pech.
Padl ktos teraz z ktorejkolwiek strony ?? teraz teraz ?
Padl ktos teraz z ktorejkolwiek strony ?? teraz teraz ?
Yep , ze 3 nasze nooby ,dobre oro bylo ...
wpierdol
czekam na nastepny ob ;d mialem wrazenie, ze dzis troche mniej noobow bylo ;d
@down
ja mialem straszne lagi o:
30:14 wg keruza
wpierdol
czekam na nastepny ob ;d mialem wrazenie, ze dzis troche mniej noobow bylo ;d
A no wpierdol;ddd jakos dziwnie dzisiaj bylo,beznajdziejnie mi sie gralo:|
gratzz for the winners ;)
Dedy Pectore
Voronix
Feb 12 2009, 22:26:28 CET Killed at Level 170 by Aata Arhari
Leszczu Dragonbreath
Feb 12 2009, 22:34:23 CET Killed at Level 179 by Drewax
and by Meth Dalix
Xefuron
Feb 12 2009, 22:17:16 CET Killed at Level 136 by Vesiga
and by Lazario
Achmed Assassin
Feb 12 2009, 22:37:44 CET Killed at Level 183 by Eradraaish
and by Acroma Angel
Bedurion
Feb 12 2009, 22:26:09 CET Killed at Level 200 by Feniks Druid
and by Shuyiinn
Dariz
Feb 12 2009, 22:20:10 CET Killed at Level 106 by Eradraaish
and by Boil
Draknos Torin
Feb 12 2009, 22:33:51 CET Killed at Level 135 by Amenomm
and by Boroth Flam
Drane Lois
Feb 12 2009, 22:28:06 CET Killed at Level 133 by Undead Kulom
and by Kendzio Ziom
Fayter
Feb 12 2009, 22:24:39 CET Killed at Level 152 by Aata Arhari
and by Keegani
Leraxis
Feb 12 2009, 22:30:06 CET Killed at Level 165 by Vesiga
and by Tompa Ruffs
Ljubo De'Omerta
Feb 12 2009, 22:20:23 CET Killed at Level 175 by Aata Arhari
and by Tygrysiczka of kotek
Zumimek
Feb 12 2009, 22:19:58 CET Killed at Level 138 by Bugis
and by Keegani
Tiuso
Feb 12 2009, 22:15:08 CET Killed at Level 187 by Haalis
and by Kulawy Szwagier
Nevin Alur
Feb 12 2009, 22:28:58 CET Killed at Level 81 by Thed Xalin
Modis Thart
Feb 12 2009, 22:21:01 CET Killed at Level 96 by Aata Arhari
and by Pall Swayze
Maly gruby Knight
Feb 12 2009, 22:26:41 CET Killed at Level 142 by Kendzio Ziom
and by Ames Trucia
Lucky Dragonbreath
Feb 12 2009, 22:27:56 CET Killed at Level 92 by Boil
and by Lya Ly
Little Katty
Feb 12 2009, 22:20:59 CET Killed at Level 97 by Kendzio Ziom
and by Tompa Ruffs
Lesiu de'Druid
Feb 12 2009, 22:27:56 CET Killed at Level 90 by Kendzio Ziom
and by Meth Dalix
Kulawy Szwagier
Feb 12 2009, 22:20:05 CET Killed at Level 88 by Ahamon
and by Drewax
Kolbinhio
Feb 12 2009, 22:17:59 CET Killed at Level 112 by Kendzio Ziom
and by Imul
Houldy
Feb 12 2009, 22:22:43 CET Killed at Level 148 by Sergio Irado
and by Turek Shady
Haalis
Feb 12 2009, 22:36:31 CET Killed at Level 141 by Goral Dave
Fosfik
Feb 12 2009, 22:35:09 CET Killed at Level 158 by Kendzio Ziom
and by Drewax
Bellivioon
Feb 12 2009, 22:29:53 CET Killed at Level 112 by Goral Dave
and by Thed Xalin
Nono Dość Sporo Tego ... xd
30:14 dla IT.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=206485 - filmy jesli ktos zainteresowany
@UP
Fajnie ze Tiuso jest po stronie IP :D
Dedy Interregnum
Dark Kajko
Feb 12 2009, 22:22:33 CET Killed at Level 255 by Lucky Dragonbreath
and by Borrner
Acroma Angel
Feb 12 2009, 22:25:29 CET Killed at Level 194 by Fosfik
and by Bellivioon
Ahamon
Feb 12 2009, 22:29:28 CET Killed at Level 159 by Arturo Dalin
and by Shaloox
Ealyn Eown
Feb 12 2009, 21:57:38 CET Killed at Level 205 by Voronix
and by Asgi Daven
Go'Khu
Feb 12 2009, 22:17:13 CET Killed at Level 178 by Fosfik
and by Keruz Sorcerer
Paulosrcarolo
Feb 12 2009, 22:18:44 CET Killed at Level 128 by Fosfik
and by Voronix
Titaco
Feb 12 2009, 22:14:56 CET Killed at Level 137 by Achmed Assassin
and by Ljubo De'Omerta
Wu Lon Kyonshi
Feb 12 2009, 22:17:38 CET Killed at Level 151 by Haalis
and by Borrner
Zulion Sapira
Feb 12 2009, 22:16:05 CET Killed at Level 150 by Modis Thart
and by Koranov
Sergio Irado
Feb 12 2009, 18:47:54 CET Killed at Level 89 by Keegani
Krylek
Feb 12 2009, 22:14:48 CET Killed at Level 196 by Davo Aurelius
and by Dellia
Demon Rabbit Warrior
Feb 12 2009, 22:26:44 CET Killed at Level 154 by Nevin Alur
and by Drane Lois
;)
Dobra ide spac ;D jutro buda ;)
Ładny film. Voronix pięknie się złożył na kratkę przed schodami dosłownie ;]
Gz dla Inter
http://img25.imageshack.us/img25/1259/ahamonwo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img25.imageshack.us/img25/ahamonwo7.jpg/1/w1680.png (http://g.imageshack.us/img25/ahamonwo7.jpg/1/)
Ahamonowi się coś baterie w klawiaturze i myszce wyczerpały. Zaorane oro oro spi zyd na grilu do pieca!
hhahahah to ORMO zaorało żyda
do pieca z nim !!!!
Malo bylo noobcharow jak chuj
http://img25.imageshack.us/img25/1259/ahamonwo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img25.imageshack.us/img25/ahamonwo7.jpg/1/w1680.png (http://g.imageshack.us/img25/ahamonwo7.jpg/1/)
Ahamonowi się coś baterie w klawiaturze i myszce wyczerpały. Zaorane oro oro spi zyd na grilu do pieca!
skad wiedziales bystrzaku :baby::baby:?
Ale będzie grillowanie dzisiaj!!!!!!!!!!!!1 Ja już szykuje kompocik i surówe, ostre oranko było, żydzi zkulowani, teraz można się odprężyć
btw, filu przynieś kiełby jakieś!!!
Malo bylo noobcharow jak chuj
To juz wasza wina :)
bylo nie pisac na trade ze kolo wolftower fri itanz
Partyzant_Felix
13-02-2009, 20:32
bob skontaktuj sie ze mna asap zjebalem sprawe maksymalnie, jak sie dowiesz ocb to jebniesz ryjem o beton
marcza57
13-02-2009, 20:57
jak to się mówi ŻYDY zaOROane B)
Sericalan
13-02-2009, 21:17
mowi sie "zara bedzie oro wiec ogarnij i kuluj zydow"
omg no co wy nie powiecie ?
Partyzant_Felix
14-02-2009, 00:21
z cyklu smieszne cytaty z basha
19:05 Krzysiek of Explosion [87]: i never say to GM on priv ;x
19:05 Krzysiek of Explosion [87]: "GM plax items" - its noob xD
19:06 Shadow Feng [58]: ye
19:06 Incognito-Slayer [80]: i message her with that every day ;[
19:06 Krzysiek of Explosion [87]: lol
19:06 Krzysiek of Explosion [87]: bash
09:32 X [25]: stara mnie dzisiaj rozxxxx
09:33 Y [25]: gada cos tam
09:33 Y [25]: mowie ucisz sie
09:33 Y [25]: a ona
09:33 Y [25]: "A bana chcesz?"
09:33 Y [25]: haha
09:33 X [40]: bash -.-
09:33 Z [40]: hahahaha xD
11:42 Sir'lord the Swordfighter [99]: a jak ona bedzie ci kazac skakac z 10. pietra to skoczysz? :/
11:42 Miastowa Laska [8]: Nie
11:42 Sir'lord the Swordfighter [99]: wlasnie
11:43 Miastowa Laska [8]: BO w tibi tyle pieter nie ma
11:43 Miastowa Laska [8]: ;>
11:43 Sir'lord the Swordfighter [99]: bash xD
jaki moral?
lol
bash!!11
mało śmieszne...
23:46 Moruthanix Coron [222]: ja marze zeby latac jak batman
23:46 Moruthanix Coron [222]: albo
23:46 Moruthanix Coron [222]: chodzic po scianach jak spiderman :D
17:57 Titaco [116]: spie**olies to, ale ok!
18:20 Cador Mawr [146]: yeah i got mission
18:20 Cador Mawr [146]: i have to buy parcels!
18:20 Cador Mawr [146]: my guild need me!
20:18 Anth The Axemaster [53]: ja widze kto jedzie na bocie..
20:18 Fayter [116]: to dobrze ze grasz przed lustrem
21:17 Polo enmo [187]: nie no spox ja lukiemu plastra sprzedam i sie rozplacze ale huj :d za to co robi to doslowie zal
22:15 Arcash [152]: zapomnailem jak sie okolnir nazywalo
23:20 Clapek [162]: oni botuja
23:20 Clapek [162]: nie wiedza co to reczny xp
23:20 Clapek [162]: :[
17:42 Sadli Magik [90]: jak sie nazywalo to
17:42 Sadli Magik [90]: do wywalania
17:42 Sadli Magik [90]: z domkow
17:42 Sadli Magik [90]: ?
17:43 Dratwik [162]: miotla
Mam wiecej ale nie chce mi sie wklejac... :P
ten arcasha najmocniejszy ;d
ja mam malo bo od niedawna zbieralem
19:53 Capra [132]: tak jestem geyem
14:26 Anasther [99]: elmaul want wpi**dol for sure
20:00 Solaar [47]: <>< jestem jezus i daje ctrl c a potem ctrl v i wyrzywiam swiat
01:48 Allmighty Magician [6]: ANYONE WHO KNOWS HOW TO HACK ACCOUNTS PLZ MESSAGE ME
Partyzant_Felix
14-02-2009, 00:58
to co dalem z tibia.pl to ironia byla
Sericalan
14-02-2009, 01:26
felix masz 15 lat ;/ gowniarzu jebany
Partyzant_Felix
14-02-2009, 01:55
16 prawie i aatez zabilem a to daje wiek+3 miechy i sila +6kilo na klate
Świat n-pvp, patrzymy bot na slimach z red hp :
10:21 Kapturek Pucus [15]: no juz prawie
10:21 Kapturek Pucus [15]: zostalo mu 49 hp
20:11 Kapturek Pucus [15]: 15hp
20:11 xXx: skad wiesz ile ma hp? bot? ;>
20:12 Kapturek Pucus [15]: nie, odmierzam linijka
xDDDDDDDD
Wyglada na to ze czekali 10h ;DDDDDD
01:23 GM Barbarian of Furora [2]: Hello
01:23 Imargam [272]: hi
01:23 GM Barbarian of Furora [2]: what are you doing?
01:23 Imargam [272]: i afk
01:23 GM Barbarian of Furora [2]: why?
01:23 Imargam [272]: i watch porn
Lafa_elo
14-02-2009, 13:12
20:00 Solaar [47]: <>< jestem jezus i daje ctrl c a potem ctrl v i wyrzywiam swiat
to ja pisalem czy mlody bandyta/
ten co pada pierwszy :D
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/krylach.jpg
http://i90.photobucket.com/albums/k263/Vids-Kras/aatapro.jpg
czemu mnie nie spingowaliscie ;/?
Partyzant_Felix
15-02-2009, 22:02
nie bylo potrzeby i tak cie zaoralem juz 2x jeszcze raz i hattrick
50~ - 4
dajcie filmik pls pls pls
teraz juz mi obciagnac mozecie a nie pingowac ;/
Partyzant_Felix
15-02-2009, 22:16
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?p=2251760#post2251760
temat z fragami
skarabeusz323
15-02-2009, 22:23
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?p=2251760#post2251760
temat z fragami
raporcik posłany fajne ze dajesz linki do tematow z gejlogerami
Partyzant_Felix
15-02-2009, 22:25
hahaha aata walnal ue, nie zdazyl dostac bana i padl
niezle:)
lolus nie biegasz noobcharami jo?
Jutro bedzie ciekawy erig :D
notop_konto2
15-02-2009, 23:14
Jutro bedzie ciekawy erig :D
jakkis noob pisal na forum ze cos zgupiles ;p
no erig jutro bedzie chyba czerwony,filmik zlookalem to masssakra
niezle:)
lolus nie biegasz noobcharami jo?
jakbys 3 tygodnie robil DHQ to tez bys sie wk'wil i poszedl bys zabic 14 lvlem kajka
Aata nie wbil bana dlatego, ze jak tam stalem to pare osob go bilo :D Co oznaczalo yellow skulle wiec nie liczone jako fragi ;] Aata fail :D
@up
ale ty ap jestes przecie felix dal linka krecie >.>
dal linka do tematu z fragami (tak napisal) wiec na 1 rzut oka nie wiadomo czy sa tam filmy czy nie
Kamandir
16-02-2009, 22:50
dal linka do tematu z fragami (tak napisal) wiec na 1 rzut oka nie wiadomo czy sa tam filmy czy nie
no na 1 nie ale po wejściu jest film ;)
Partyzant_Felix
17-02-2009, 13:53
http://www.youtube.com/watch?v=d6pcIH4EBoE
filmik qbola, nie jest super, ale jak na pierwszy to dobrze ;]
Partyzant_Felix
17-02-2009, 14:41
EDIT@
Kendzio ryjem o beton 0/
Ja nie wiem co wy macie za fetysz z wklejaniem naszych zdjec do swoich filmikow : o
Partyzant_Felix
17-02-2009, 18:02
dzis ryjem o beton:
- Kendzio Ziom
- Paulosrcarolo
- Fenly Taka
- Elektros
;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
Zarzuc ktoś cama z Elektrosa dechy plx:d bo z dzisiejszych mam tylko wjazd na kendzio na którym to wiele akcji niema zbytnio:>
Partyzant_Felix
17-02-2009, 19:26
mowisz i masz
208794245.html
marcza57
17-02-2009, 22:40
Można ostatnim czasem dostrzec że In Pectore wróciło z wakacji :p
skarabeusz323
18-02-2009, 00:08
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Partyzant_Felix Pokaż post
http://tibia.looki.de/forum/showthre...60#post2251760
temat z fragami
raporcik posłany fajne ze dajesz linki do tematow z gejlogerami
o muszę cie przeprosić nie ma tam keyow ;p
dzis ryjem o beton:
- Kendzio Ziom
- Paulosrcarolo
- Fenly Taka
- Elektros
;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
dzieki za cynk 8o
Partyzant_Felix
18-02-2009, 16:42
nie ma problemu8o8o8o8o:o:oB):]:]:p;):):baby:;(:evul::evul::evul::cup::cup::cup::co nfused:X(8o8o8o:]8o8o:oB)B):(
deduwa ; \ k'wa troche hamsko z tymi hackami ale co zrobic ...
Partyzant_Felix
18-02-2009, 22:48
http://tibia.looki.de/forum/forumdisplay.php?f=240
dzisiaj + jeszcze Mal~
grill rozgrzany, bedzie syta kolacja
Partyzant_Felix
19-02-2009, 00:32
ale co krylka stary padl to padl xDDDDDDDDDDDDD
Medivh Shady
19-02-2009, 01:08
24 : 2 jak już coś :)
no to standard , coś im wychodzi przez 2 dni a potem wpierdol ;D
Partyzant_Felix
19-02-2009, 01:58
gowno, kupimy bleski i jazda biala gwiazda
marcza57
19-02-2009, 06:50
jazda biala gwiazda
GWIAZDA BIAŁA! ZNAK PEDAŁA! ;)
2 dni to mass logi i wczesniej 2 dni ob po ktorym dostaliscie ^^
Medivh Shady
19-02-2009, 11:25
2 dni to mass logi i wczesniej 2 dni ob po ktorym dostaliscie ^^
i która nic wam nie dała bo dalej kisicie się w pz i nic nie robicie dopuki wasz bsp nie przyjdzie
i która nic wam nie dała bo dalej kisicie się w pz i nic nie robicie dopuki wasz bsp nie przyjdzie
chyba jednak coś się zmieniło skoro większość ludzi od was przestała już expic i sami siedzicie w pz a dodatkowo zabroniliście ludziom expic w obawie czy aby nie chcą dojść do wojny i walczyć po naszej stronie exp lock na cala Arcanie nie jest chyba normalnym zjawiskiem ( nie mówiąc już o zabijaniu graczy którzy nie maja nic wspolnego z wojna a co do których macie tylko jakieś chore podejrzenia):P
Jak to sie mowi... przezorny zawsze ubezpieczony. Zresztą za dobrze mieli gracze na Arcani :P
notop_konto2
19-02-2009, 14:11
Jak to sie mowi... przezorny zawsze ubezpieczony.
zgadzam sie w 120% tylko czy zakladanie 3 prezerwatyw na raz to rozwiazanie?:D
LaRevolution
19-02-2009, 14:29
chyba jednak coś się zmieniło skoro większość ludzi od was przestała już expic i sami siedzicie w pz a dodatkowo zabroniliście ludziom expic w obawie czy aby nie chcą dojść do wojny i walczyć po naszej stronie exp lock na cala Arcanie nie jest chyba normalnym zjawiskiem ( nie mówiąc już o zabijaniu graczy którzy nie maja nic wspolnego z wojna a co do których macie tylko jakieś chore podejrzenia):P
Ty kurwa durniu bez szkoly
Dark Kajko (*) +392,575
Sir Unow (*) +399,520
Alunir (*) +538,019
Keegani (*) +971,695
Wiglaseek (*) +649,789
Fruti Angel (*) +1,610,716
Saint Lucy (*) +1,115,878
Dran Arhari (*) +831,964
Eradraaish (*) +419,936
Zersonixa (*) +527,733
Biteq (*) +380,416
Lazario (*) +515,746
Ogolnie goral 10 baniek exp wjebane w tygodniu, fruti 11 baniek expa. I kto tobie przestal expic? przestan czlowieku oczy mydlic bo kisicie w pz ciagle i tak to wyglada a ludzie z IT expuja i pz wbijaja kiedy im sie podoba, tak chcieliscie opena tylko jak massloga zrobicie nawet w ank to zamiast wyjsc na opena to s*******acie na jakies smieszne wieze wojacy wielcy
19-02-2009, 14:59
chyba logiczne ze jak nie mamy szans to nie bedziemy sie bic? tak jak to bylo wczoraj na serpentine tower, bylo nas (na wiezy) okolo 15 reszta nie zdazyla dobiec, wiec po jaki chuj isc na opena jak bylo ich wiecej?! nie jestesmy tacy pseudo-odważni tak jak inter, gdy po przegranej openie wybiegaja pojedynczo i dostaja znowu wpizde (przypominam 53-10). mozecie byc pewni ze na tym sie nie skonczy, wczoraj byl ewidentny blad w leadowaniu. zauwazcie ze jak dostawaliscie wpizde w non stop w kazdej prawie walce to siedzieliscie cicho, teraz wygraliscie 1 openke i jest 'orororo kuluj, zaorane port hope, do pieca' na kazdym forum (tibia.de i tibia.pl, tibia.com zostawiliscie jak narazie w spokoju), czekam na nastepny open, jesli wygramy zobaczymy czy bedziecie tez tacy 'głośni'
gidek ma racje to bylo zle rozwiazanie z tym exp lockiem na arcanie tylko wrogow sobie robicie albo jak ktos sie zapisal na poi od panova to go zajebaliscie lol w taki sposob dlugo nie utrzymacie arcani coraz wiecej ludzi bedzie sie buntowac az dostaniecie takie baty ze was na serverze nie bedzie
My Inter Silni ByĆ I MondŻy, Wy Ipe To Dupy I Do Pieca Ognisko Z Was Żyda ZrobiĆta, Arcania Spokojna ByĆ Źle Jest Pa My ZrobiĆ ByĆ Dobra Dla Nas PienionŻek Dajom Ja SzczĘŚcie Wielko Jak My PrzegraĆ PrubowaĆ SilnoŚĆ Ale Umierajom Teraz My Gurom ByĆwy Do Dupy Na Raki Siusiaki
Gratz dla wygranych, tym razem sie wam udalo xd co do exp loka jestescie jebnieci
Medivh Shady
19-02-2009, 16:07
Gratz dla wygranych, tym razem sie wam udalo xd co do exp loka jestescie jebnieci
Widzę że bardzo was bolą te exploki ?? chyba lepiej dla was co nie , wiecej ludzi ?? hm.... a może jednak nie , bo exploki dotkneły waszych ludzi którzy nagle zaczeli pegowac nowe msy albo druidow .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.