Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie In Pectore vs. Interregnum
Bracia_Zdunscy
16-12-2008, 17:26
Tak jak w temacie ! B)
nazwa nawet spoko
edit
Hah power Guild who pinging 99% ppl like Me , Wiglassek ,Roszondas ,Turek , Ate[...]
clapek nawet nie zna dobrze nickow swoich kumpli
wiglassek lol
nazwa nawet spoko
edit
clapek nawet nie zna dobrze nickow swoich kumpli
wiglassek lol
My zabiliśmy go bez pingowania, jak by miał te najlepsze flaszki a nie te greaty to może by dotrwał do ss. : D
Zobaczymy co czasz pokarze.
Bartholomew
17-12-2008, 15:47
moglby ktos wyjasnic w paru zdaniach o co poszlo?
boilowi i paru innym pomieszały sie pojęcia 'śmiec' z 'król'
Nie wyjaśnie powodów Lamus'a, bo to co wiem to są informacje z drugiej ręki.
Moim skromnym zdaniem wszystko zaczęło się od rzekomej rozmowy Clapka z Morutem, gdzie wg Clapka Moru chwalił się, że Aero rozjebie It. Morut nic takiego nie mówił ale co powie Clapek to w it była świętość.
Interregnum oficjalnie zaczęło huncić Areo~~, powód "przygotowania do wojny z IT" - potwierdzeniem tej teorii były nagrania z naszego ventrilo, na których poszukiwaliśmy najlepszej alternatywy dla zaistnialej sytuacji (poruszony był temat zbrojnego oporu). Ok maja nagrania, naprawde mówiliśmy o WALCE z It, tylko wszyscy co powołuja sie na te nagrania powinni wiedzieć, żże ta nagrana rozmowa odbyła się już potym jak It ( galithar, zersonixa, ames) zaatakowało Aero~~ ( ok godziny 24 w ankrahmun ww atakowali mnie , Grymlina, a następnie exivowali Sir Woltera i innych memberow AA będących on line). Tak więc stwierdzenie, że my chcieliśmy wojny jest nieprawdziwe.
Gdyby ktokolwiek z "myślących" ludzi z It porozmawial z nami, zapewne dało by się to jakoś załatwić. Jednak, łatwiej było powiedzieć "hunted" i nabluzgać a potem czekać kiedy zpłynie kasa. Jednak It przeliczyło się, w Aero~~ zostało aż 15 ludzi ( z 40+ ), było nas wystarczająco wielu by "ulać" trochę krwi.
Teraz mogę powiedzieć iż od momętu w którym Aero~~ zostało zaatakowane, wszyscy ci którzy nie wyłamali sie i zostali w gildi planowali walke ( zbieraliśmy kase, szukaliśmy ludzi). Szybko odezwało się do nas Lr i maszyna ruszyła.
Interregnum zlekceważyło Aero~~ jako przeciwnika i jako zagrożenie, to był ich 1 błąd, wystarczyło troche zdrowego rozsądku i wszystkiego można by było uniknąć..
Na wojnie nikt nie wygrywa, to straty dla obu stron jak i dla ludzi nie biorących w niej udziału.
Jako osoba o statusie Hunted od it, miałem tylko dwa wyjścia; bić się o wolność lub zapłacić. Raz już płaciłem teraz została tylko walka.
tibijczyk-suzarion
17-12-2008, 20:17
Moim skromnym zdaniem wszystko zaczęło się od rzekomej rozmowy Clapka z Morutem, gdzie wg Clapka Moru chwalił się, że Areo rozjebie It. Morut nic takiego nie mówił ale co powie Clapek to w it była świętość.
Interregnum oficjalnie zaczęło huncić Areo~~, powód "przygotowania do wojny z IT" - potwierdzeniem tej teorii były nagrania z naszego ventrilo, na których poszukiwaliśmy najlepszej alternatywy dla zaistnialej sytuacji (poruszony był temat zbrojnego oporu). Ok maja nagrania, naprawde mówiliśmy o WALCE z It, tylko wszyscy co powołuja sie na te nagrania powinni wiedzieć, żże ta nagrana rozmowa odbyła się już potym jak It ( galithar, zersonixa, ames) zaatakowało Areo~~ ( ok godziny 24 w ankrahmun ww atakowali mnie , Grymlina, a następnie exivowali Sir Woltera i innych memberow AA będących on line). Tak więc stwierdzenie, że my chcieliśmy wojny jest nieprawdziwe.
Gdyby ktokolwiek z "myślących" ludzi z It porozmawial z nami, zapewne dało by się to jakoś załatwić. Jednak, łatwiej było powiedzieć "hunted" i nabluzgać a potem czekać kiedy zpłynie kasa. Jednak It przeliczyło się, w Areo~~ zostało aż 15 ludzi ( z 40+ ), było nas wystarczająco wielu by "ulać" trochę krwi.
Teraz mogę powiedzieć iż od momętu w którym Areo~~ zostało zaatakowane, wszyscy ci którzy nie wyłamali sie i zostali w gildi planowali walke ( zbieraliśmy kase, szukaliśmy ludzi). Szybko odezwało się do nas Lr i maszyna ruszyła.
Interregnum zlekceważyło Areo~~ jako przeciwnika i jako zagrożenie, to był ich 1 błąd, wystarczyło troche zdrowego rozsądku i wszystkiego można by było uniknąć..
Na wojnie nikt nie wygrywa, to straty dla obu stron jak i dla ludzi nie biorących w niej udziału.
Jako osoba o statusie Hunted od it, miałem tylko dwa wyjścia; bić się o wolność lub zapłacić. Raz już płaciłem teraz została tylko walka.
tzn ze lr przylącza sie do wojenki?
btw. nie wypominam ci ale pisze sie moment a nie momęt :)
piona!
nie to zebym ci cos wypominal, ale nikt cie tu nie chce suzarion
ywemytus
17-12-2008, 20:29
20:14 Achmed Assassin [188]: raul on leszczu?
HIBERNA WROCILA!
@thornak
nawet nie potrafisz poprawnie nazwy wlasnej gildii napisac wiec o czym tu mowimy...
Cienki-Bolek
17-12-2008, 21:03
Moim skromnym zdaniem wszystko zaczęło się od rzekomej rozmowy Clapka z Morutem, gdzie wg Clapka Moru chwalił się, że Areo rozjebie It. Morut nic takiego nie mówił ale co powie Clapek to w it była świętość.
Interregnum oficjalnie zaczęło huncić Areo~~, powód "przygotowania do wojny z IT" - potwierdzeniem tej teorii były nagrania z naszego ventrilo, na których poszukiwaliśmy najlepszej alternatywy dla zaistnialej sytuacji (poruszony był temat zbrojnego oporu). Ok maja nagrania, naprawde mówiliśmy o WALCE z It, tylko wszyscy co powołuja sie na te nagrania powinni wiedzieć, żże ta nagrana rozmowa odbyła się już potym jak It ( galithar, zersonixa, ames) zaatakowało Areo~~ ( ok godziny 24 w ankrahmun ww atakowali mnie , Grymlina, a następnie exivowali Sir Woltera i innych memberow AA będących on line). Tak więc stwierdzenie, że my chcieliśmy wojny jest nieprawdziwe.
Gdyby ktokolwiek z "myślących" ludzi z It porozmawial z nami, zapewne dało by się to jakoś załatwić. Jednak, łatwiej było powiedzieć "hunted" i nabluzgać a potem czekać kiedy zpłynie kasa. Jednak It przeliczyło się, w Areo~~ zostało aż 15 ludzi ( z 40+ ), było nas wystarczająco wielu by "ulać" trochę krwi.
Teraz mogę powiedzieć iż od momętu w którym Areo~~ zostało zaatakowane, wszyscy ci którzy nie wyłamali sie i zostali w gildi planowali walke ( zbieraliśmy kase, szukaliśmy ludzi). Szybko odezwało się do nas Lr i maszyna ruszyła.
Interregnum zlekceważyło Areo~~ jako przeciwnika i jako zagrożenie, to był ich 1 błąd, wystarczyło troche zdrowego rozsądku i wszystkiego można by było uniknąć..
a co ty kurwa rambo jestes? prosze o 1 gruba akcje... moge dac ci zagwarantowac ze po wpierdolu zniknie 50% z twojego venta i nie bedzie lania krwi tylko placz... a teraz czas na bluzganie :
hhe tylko ze to ludzie wybieraja taktyke swoja, a nie jedna gildia chce podporzadkowac swoich przeciwnikow wybierajac im taktyke lol, jesli podoba im sie pingowanie i massy, i wygrywaja w ten sposob, to ja nie wiem ocb ;s
Ołned
Fail roku "Areo" :D
@UP
To ze pingowanie jest żałosne... sam pamietam jak Achmed~, Theos~, Shiel~, Belial~ mowili jak zalosne jest pingowanie ; )
Ale spoko, na pingowanie tez coś znajdziemy ;)
Thuygioshok
17-12-2008, 21:34
a co ty kurwa rambo jestes? prosze o 1 gruba akcje... moge dac ci zagwarantowac ze po wpierdolu zniknie 50% z twojego venta i nie bedzie lania krwi tylko placz... a teraz czas na bluzganie :
jak odpadnie 5 osob to sie zdziwie
koszyczku wiesz, ze z calym szacunkiem do ciebie ale jesli pingowanie daje im sukcesy, to widocznie zmienili zdanie ja tu tylko mowie o taktyce;p
pieprzycie jak popierzeni,wszystko co poza wlasnymi umiejetnosciami jest wykorzystywane w walce jest zalosne,no ale takie sie staly wojny i ludzie na serwie - zalosni
Ołned
@UP
To ze pingowanie jest żałosne... sam pamietam jak Achmed~, Theos~, Shiel~, Belial~ mowili jak zalosne jest pingowanie ; )
2x byl ping i wielkie halo.ahamon normalnie padl sebek, bugis i inni na hero cave tez o,O. areo Hahahaha
Medivh Shady
17-12-2008, 23:09
zal -.- zpingowac venta i dostac w dupe to tylko lr potrafi
Szefie :)
17-12-2008, 23:11
Po pizdzie haha, i tak macie zaorane, spingujemy was tyle xD
17-12-2008, 23:23
23-2/3 :) :)
Bartholomew
17-12-2008, 23:23
Ołned
szukasz dziury w calym. poprostu zdajesz sobie sprawe z tego, ze wszystko co napisal jest prawda a ze nie masz kontrargumentu szukasz byle bledu spowodowanego jak przypuszam zbyt szybkim pisaniem. niezbyt ciekawa postawa.
@thornak
dzieki za wyjasnienie
Leszczu Dragonbreath
Dec 17 2008, 22:42:22 CET Killed at Level 187 by Medivh Shady and by Mag Uksz
Panov
Dec 17 2008, 22:31:55 CET Killed at Level 137 by Ziuziek and by Mag Uksz
Ancalagon Thar
Dec 17 2008, 22:46:21 CET Killed at Level 190 by Fert Mardo and by Aznavour
Borumir Elane
Dec 07 2008, 18:31:40 CET Killed at Level 145 by Slimak Tharion and by Fire Dragon Rage
Cuan'tero
Dec 17 2008, 22:41:45 CET Killed at Level 102 by Vesiga and by Medivh Shady
Dariz
Dec 17 2008, 22:45:40 CET Killed at Level 108 by Boil and by Elektros
Diamond Patologic
Dec 17 2008, 22:41:24 CET Killed at Level 105 by Aral boi and by Undead Kulom
Elvek Wyna
Dec 17 2008, 22:45:27 CET Killed at Level 110 by Vesiga
Essi Daven
Dec 17 2008, 22:44:32 CET Killed at Level 159 by Ate Of Arcania and by Dend Horn
Ferath
Dec 17 2008, 22:41:29 CET Killed at Level 91 by Fire Dragon Rage and by Xipitta
Fonrar
Dec 17 2008, 22:41:20 CET Killed at Level 186 by Aral boi and by Tompa Ruffs
Kamil Pudzian Dominator
Dec 17 2008, 22:40:52 CET Killed at Level 140 by Medivh Shady and by Mag Uksz
Kolbinhio
Dec 17 2008, 22:44:16 CET Killed at Level 115 by Ames Trucia
Little Katty
Dec 17 2008, 22:43:44 CET Killed at Level 99 by Czekoladowy Renifer and by Draqe
Majin Kozak
Dec 17 2008, 22:39:03 CET Killed at Level 103 by Boil and by Koca Gero
Maly gruby Knight
Dec 17 2008, 22:41:36 CET Killed at Level 146 by Jones Xalin
Nevin Alur
Dec 17 2008, 22:31:57 CET Killed at Level 84 by Jones Xalin and by Mag Uksz
Pallant
Dec 17 2008, 22:40:41 CET Killed at Level 168 by Aata Arhari and by Undead Kulom
Radena Silva
Dec 17 2008, 22:44:58 CET Killed at Level 150 by Mag Uksz and by Elektros
Seikeron
Dec 17 2008, 22:40:36 CET Killed at Level 127 by Boil and by Darrgon
Stopena
Dec 17 2008, 22:41:17 CET Killed at Level 91 by Vesiga and by Ames Trucia
Theos Sunath
Dec 17 2008, 22:41:32 CET Killed at Level 183 by Jones Xalin and by Aral boi
Tylik Elane
Dec 17 2008, 22:41:28 CET Killed at Level 101 by Goral Dave and by Meth Dalix
23:0 ( No chyba ze liczymy spingowanego Roszondasa : ) )
17-12-2008, 23:24
ej ej a ERASTOTENES?!
@edit
I panna nikt
Bartholomew
17-12-2008, 23:28
filmik pls ;d
ogółem 23 do 11 w pizde, opowiedz ktos jak to wyglądało bo film jutro obejrze dopiero
Leszczu Dragonbreath
Dec 17 2008, 22:42:22 CET Killed at Level 187 by Medivh Shady and by Mag Uksz
Panov
Dec 17 2008, 22:31:55 CET Killed at Level 137 by Ziuziek and by Mag Uksz
Ancalagon Thar
Dec 17 2008, 22:46:21 CET Killed at Level 190 by Fert Mardo and by Aznavour
Borumir Elane
Dec 07 2008, 18:31:40 CET Killed at Level 145 by Slimak Tharion and by Fire Dragon Rage
Cuan'tero
Dec 17 2008, 22:41:45 CET Killed at Level 102 by Vesiga and by Medivh Shady
Dariz
Dec 17 2008, 22:45:40 CET Killed at Level 108 by Boil and by Elektros
Diamond Patologic
Dec 17 2008, 22:41:24 CET Killed at Level 105 by Aral boi and by Undead Kulom
Elvek Wyna
Dec 17 2008, 22:45:27 CET Killed at Level 110 by Vesiga
Essi Daven
Dec 17 2008, 22:44:32 CET Killed at Level 159 by Ate Of Arcania and by Dend Horn
Ferath
Dec 17 2008, 22:41:29 CET Killed at Level 91 by Fire Dragon Rage and by Xipitta
Fonrar
Dec 17 2008, 22:41:20 CET Killed at Level 186 by Aral boi and by Tompa Ruffs
Kamil Pudzian Dominator
Dec 17 2008, 22:40:52 CET Killed at Level 140 by Medivh Shady and by Mag Uksz
Kolbinhio
Dec 17 2008, 22:44:16 CET Killed at Level 115 by Ames Trucia
Little Katty
Dec 17 2008, 22:43:44 CET Killed at Level 99 by Czekoladowy Renifer and by Draqe
Majin Kozak
Dec 17 2008, 22:39:03 CET Killed at Level 103 by Boil and by Koca Gero
Maly gruby Knight
Dec 17 2008, 22:41:36 CET Killed at Level 146 by Jones Xalin
Nevin Alur
Dec 17 2008, 22:31:57 CET Killed at Level 84 by Jones Xalin and by Mag Uksz
Pallant
Dec 17 2008, 22:40:41 CET Killed at Level 168 by Aata Arhari and by Undead Kulom
Radena Silva
Dec 17 2008, 22:44:58 CET Killed at Level 150 by Mag Uksz and by Elektros
Seikeron
Dec 17 2008, 22:40:36 CET Killed at Level 127 by Boil and by Darrgon
Stopena
Dec 17 2008, 22:41:17 CET Killed at Level 91 by Vesiga and by Ames Trucia
Theos Sunath
Dec 17 2008, 22:41:32 CET Killed at Level 183 by Jones Xalin and by Aral boi
Tylik Elane
Dec 17 2008, 22:41:28 CET Killed at Level 101 by Goral Dave and by Meth Dalix
23:0 ( No chyba ze liczymy spingowanego Roszondasa : ) )
Raz na wozie,a raz pod:D no coz... Btw.zwroc uwage na to,ze Borumir padl 07.12 ,a nie 17:P
bez borumira, moja pomylka, pozna godzina i nie zauwazylem, ze to 07, a nie 17
22:3 afaik
ale bedzie cieplo spac dzisiaj x)) do pieca dolozone..
edit: jednak 23, bo wovimusa nie dodalem x)
Ołned
@UP
Wyjebane mam na tego typu opinie. Możesz sobie myśleć co chcesz.
skarabeusz323
18-12-2008, 15:06
jak to mówią biwta wygrana ale nie wojna powoli powoli to są dopiero starty
Inferno3031
18-12-2008, 16:08
Ołned
Hmmm...Firewall?
A tak btw. pytanie dla speców... jak myślicie kto wygra? ;)
Hmmm...Firewall?
Spadlem z krzesla jak to przeczytalem xD xD xD
SPOKODRUID
18-12-2008, 17:19
sorki za puste miejsce
Inferno3031
18-12-2008, 22:02
Spadlem z krzesla jak to przeczytalem xD xD xD
A to niby czemu? ;] O ile dobrze rozumiem ktoś Cię "pinguje" czyli zasyfia ci pasmo niepotrzebnymi pakietami... w takim razie co stoi na przeszkodzie żeby te pakiety odrzucać?
omg : D nasadziłem byczków w swoim poście. Każdego kto poczuł sie urażony tym faktem przepraszam. aero areo jeden chu..Każdy wiedział co miałem na myśli.
A to niby czemu? ;] O ile dobrze rozumiem ktoś Cię "pinguje" czyli zasyfia ci pasmo niepotrzebnymi pakietami... w takim razie co stoi na przeszkodzie żeby te pakiety odrzucać?
Nic nie stoi na przeszkodzie aby odrzucać te pakiety. Nie zmienia to jednak faktu, że dalej całe pasmo będzie zasyfione.
odroznij zasmiecajace pakiety z calego globu od nie zasmiecajacych z calego globu, powodzenia
gdyby to bylo tak proste jak mowisz to ddosy na microsoft nie mialyby sensu, a mimo nadal sa
02:33 Sadli Magik [101]: twoja babka
02:33 Sadli Magik [101]: chowaoala
02:33 Sadli Magik [101]: sie po piwnicach
02:33 Sadli Magik [101]: na 2 wojnie
02:33 Sadli Magik [101]: zydowska kurwa
02:33 Sadli Magik [101]: chowala sie
02:33 Sadli Magik [101]: zeby jej dzieci nie zajebali
02:33 Sadli Magik [101]: nikt na twoja stara nie chcial patrzec
02:34 Sadli Magik [101]: twoja stara
02:34 Sadli Magik [101]: nie ma nogi
02:34 Sadli Magik [101]: i jebala amrtwe koty
02:35 Sadli Magik [101]: kurwo
gratulujemy poziomu o/
Inferno3031
19-12-2008, 07:50
odroznij zasmiecajace pakiety z calego globu od nie zasmiecajacych z calego globu, powodzenia
A po co chcesz cokolwiek odróżniać? Zablokuj wszystko i otwórz połączenia tibi, vencie i gg i ewentualnie czemu tam jeszcze chcesz. Poza tym niektóre firewalle mają funkcję nie przepuszczania pingów. Na linuksie da się to spokojnie zrobić...
A po co chcesz cokolwiek odróżniać? Zablokuj wszystko i otwórz połączenia tibi, vencie i gg i ewentualnie czemu tam jeszcze chcesz. Poza tym niektóre firewalle mają funkcję nie przepuszczania pingów. Na linuksie da się to spokojnie zrobić...
Zablokuj cały ruch jaki Ci się tylko podoba, tak czy siak zostaniesz "zpingowany". Na Windowsie też da się z powodzeniem zablokowac pakiety ICMP.
Thuygioshok
19-12-2008, 15:43
Medivh Shady Pa Bil Mnie Dzis Za Fre1111!!
http://www.youtube.com/watch?v=MwhTFC-5hWs < Moj nowy movie jak ktos zainteresowany to wchodzic... : P
Ogladac w HQ! :D
Lafa_elo
19-12-2008, 15:57
wejscie na frosty bardzo ladne :P
Inferno3031
19-12-2008, 16:29
Zablokuj cały ruch jaki Ci się tylko podoba, tak czy siak zostaniesz "zpingowany". Na Windowsie też da się z powodzeniem zablokowac pakiety ICMP.
Co z tego, że zostane "zpingowany" skoro klient nie dostanie żadnej odpowiedzi? A myślisz, że na czym polega ochrona przed ping of death? -.- Nie wmówisz mi aż takiej bzdury, że nie jestem w stanie kontrolować ruchu sieciowego na swoim komputerze... nawet zwykły router może przyblokować pingi nadchodzące z internetu...
a tak btw. to dobrym pomysłem byłoby też nie udostępniać swojego adresu ip...
Lafa_elo
19-12-2008, 16:33
ahahhaha felix gz
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184258
Dzieki za ping <3
Tylko szkoda ze wam nie wyszlo...
Co z tego, że zostane "zpingowany" skoro klient nie dostanie żadnej odpowiedzi? A myślisz, że na czym polega ochrona przed ping of death? -.- Nie wmówisz mi aż takiej bzdury, że nie jestem w stanie kontrolować ruchu sieciowego na swoim komputerze... nawet zwykły router może przyblokować pingi nadchodzące z internetu...
A po co komuś odpowiedz? I gdzie napisałem, że nie masz możliwości kontrolowania ruchu sieciowego. Radze poczytać co to jest atak ddos i jak to ma się do domowych łącz internetowych.
te majster rotfl poczytaj o ddosie lepiej zanim zaczniesz kogokolwiek tu pouczac
co z tego, ze nie dostanie odpowiedzi jak nadal router/cokolwiek tam masz je (pakiety) dostanie (i zarazem przydzieli im jakas czesc swoich zasobow), az w koncu dedek? rotfl
http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS
rozumiem, ze to tibia.pl to mozna przyszpanowac, bo poziom forum odstrasza, ale zle trafiles
Inferno3031
19-12-2008, 19:36
A po co komuś odpowiedz? I gdzie napisałem, że nie masz możliwości kontrolowania ruchu sieciowego. Radze poczytać co to jest atak ddos i jak to ma się do domowych łącz internetowych.
Bo odpowiedź stanowi drugą część obciążenia pingiem... i ma wysoki priorytet dlatego Twój komputer przestaje odpowiadać na inne połączenia...Nie rób ze mnie idioty wiem co to ddos. A ten dumnie nazwany atak ddos na prywatne osoby to tylko prymitywna wersja spamowania pakietami , większość firewall'i z łatwością to wykryje i zatrzyma -.- Bez problemu idzie to zablokować...
te majster rotfl poczytaj o ddosie lepiej zanim zaczniesz kogokolwiek tu pouczac
co z tego, ze nie dostanie odpowiedzi jak nadal router/cokolwiek tam masz je (pakiety) dostanie (i zarazem przydzieli im jakas czesc swoich zasobow), az w koncu dedek? rotfl
http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS
rozumiem, ze to tibia.pl to mozna przyszpanowac, bo poziom forum odstrasza, ale zle trafiles
To co ty opisujesz to atak na serwery nie na osoby prywatne... na swoim kompie możesz zablokować wszystko oprócz tibi ... serwer nie ma takiego pola manewru
A tak btw. bardziej od ddos do takich tibijskich ataków pasuje zwykłe ping flood (http://pl.wikipedia.org/wiki/Ping_flood). Ddos jest stokroć bardziej skomplikowany...
@up
mow do slupa, a slup jak dupa, nie mam ochoty powtarzac x raz juz idz dalej sie wymadrzaj ;]
skarabeusz323
20-12-2008, 00:03
@up
mow do slupa, a slup jak dupa, nie mam ochoty powtarzac x raz juz idz dalej sie wymadrzaj ;]
myślę ze się gówno znasz i ze ping shit można zablokować
a tak ogólnie to ten koleś pierdoli ze został spingowany po prostu padł bo spanikował
nara
Inferno3031
20-12-2008, 00:23
@up
Zabrakło argumentów? Czy może gdy spadłeś z krzesła przypierdoliłeś o podłoge albo kant biurka? Na początku pierdoliłeś coś o odróżnianiu pakietów i atakach na microsoft (jakby zasady filtrowania rasowego serwera miały cokolwiek wspólnego ze zwykłym komputerem klienckim) a teraz wyjechałeś, że nie da się odrzucać pakietów. Czy ty w ogóle widzisz jakie pierdoły wypisujesz? ... Ale fajnie wiedzieć, że można Cie zabić byle pingiem ;] Dobrze wiem o czym piszę bo w przeciwieństwie do Ciebie sprawdziłem wszystko własnoręcznie. Z palcem w dupie można zablokować każdy rodzaj pingu i zarówno jak w linuxie jak i windowsie ... Czytaj kurwa dalej definicje na wikipedi pozdro i padaj od pingów
Zabrakło argumentów? Czy może gdy spadłeś z krzesła przypierdoliłeś o podłoge albo kant biurka? Na początku pierdoliłeś coś o odróżnianiu pakietów i atakach na microsoft (jakby zasady filtrowania rasowego serwera miały cokolwiek wspólnego ze zwykłym komputerem klienckim) a teraz wyjechałeś, że nie da się odrzucać pakietów. Czy ty w ogóle widzisz jakie pierdoły wypisujesz? ... Ale fajnie wiedzieć, że można Cie zabić byle pingiem ;] Dobrze wiem o czym piszę bo w przeciwieństwie do Ciebie sprawdziłem wszystko własnoręcznie. Z palcem w dupie można zablokować każdy rodzaj pingu i zarówno jak w linuxie jak i windowsie ... Czytaj kurwa dalej definicje na wikipedi pozdro i padaj od pingów
Kamsz i inni w miarę znający się na rzeczy ludzie wiedzą, z czym mają do czynienia. Ty pierdolisz jakies bzudry i wyskakujesz z ICMP floodem. Mówiłeś abym nie robił z Ciebie idioty, a sam z siebie robisz błazna. Zabezpiecz się w chuj jak mocno, gwarantuje, że atak na Tobie i tak się powiedzie.
Inferno3031
20-12-2008, 08:46
Kamsz i inni w miarę znający się na rzeczy ludzie wiedzą, z czym mają do czynienia. Ty pierdolisz jakies bzudry i wyskakujesz z ICMP floodem.
Czyli chcesz powiedzieć że pingowanie zwykłych ludzi żeby mieli tzw. kicka to już jest atak ddos a nie zwykły ping flood? Bo nawet nazwa na to nie wskazuje. o.0 I mówisz o tym jakby nad pingowaniem ludzi z takiej czy innej gildi zajmowali się uber pro hakerzy pokroju tych którzy normalnie atakują serwery sieciowe ... Błagam to jest zwykły ping na litość boską a nie zmasowany atak tysiąca zombie które mają totalnie zawiesić Ci komputer ... Ktoś chociaż SPRÓBOWAŁ zasymulować taką sytuację? Bo ja próbowałem już i w sieci lokalnej i przez internet używając różnych sposobów. Twoja pozycja jest w tej chwili taka "prywatny użytkownik nie jest w stanie obronić się nawet przed zwykłym pingowaniem" ... To nawet BRZMI dziwnie biorąc pod uwagę, że w informatyce nie ma rzeczy niemożliwych... Więc może tak. Niech ktoś powie jak się odbywa to sławne "pingowanie" ludzi, jakich narzędzi się używa, jak to przebiega dokładnie.
Btw czemu "wyskakuje" z ICMP? Przcież nawet celem ddos poniekąd jest wytworzenie dużego ruchu ICMP dokładnie w warstwie sieciowej tak aby nie mógł odpowiadać na inne połączenia?
Gallanonim513
20-12-2008, 11:07
ty inferno a ja chcialbym zauwazyc iz jest to temat o wojnie jak chcesz sobie dyskutowac i wymadrzac sie (czyt.szpanowac na forum jaka to mam wiedze) to idz stad albo wbijaj na forum nie wiem hacking.pl?
Czyli chcesz powiedzieć że pingowanie zwykłych ludzi żeby mieli tzw. kicka to już jest atak ddos a nie zwykły ping flood? Bo nawet nazwa na to nie wskazuje. o.0 I mówisz o tym jakby nad pingowaniem ludzi z takiej czy innej gildi zajmowali się uber pro hakerzy pokroju tych którzy normalnie atakują serwery sieciowe ... Błagam to jest zwykły ping na litość boską a nie zmasowany atak tysiąca zombie które mają totalnie zawiesić Ci komputer ... Ktoś chociaż SPRÓBOWAŁ zasymulować taką sytuację? Bo ja próbowałem już i w sieci lokalnej i przez internet używając różnych sposobów. Twoja pozycja jest w tej chwili taka "prywatny użytkownik nie jest w stanie obronić się nawet przed zwykłym pingowaniem" ... To nawet BRZMI dziwnie biorąc pod uwagę, że w informatyce nie ma rzeczy niemożliwych... Więc może tak. Niech ktoś powie jak się odbywa to sławne "pingowanie" ludzi, jakich narzędzi się używa, jak to przebiega dokładnie.
Btw czemu "wyskakuje" z ICMP? Przcież nawet celem ddos poniekąd jest wytworzenie dużego ruchu ICMP dokładnie w warstwie sieciowej tak aby nie mógł odpowiadać na inne połączenia?
"DDoS (ang. Distributed Denial of Service) - atak na system komputerowy lub usługę sieciową w celu uniemożliwienia działania poprzez zajęcie wszystkich wolnych zasobów, przeprowadzany równocześnie z wielu komputerów (np. zombie)."
Atakując serwery ventrilo,tibia.com,tibia.pl czy zwykłego usera będzie to atak ddos. Czy zrobi się to z 2 zoombie czy z 2 tysięcy, też będzie to atak ddos.
Nie masz w ogóle pojęcia co się stało a gadasz jakbyś wszystko wiedział najlepiej.
Spadłem z krzesła w tym momencie... hahahaha
Więc może tak. Niech ktoś powie jak się odbywa to sławne "pingowanie" ludzi, jakich narzędzi się używa, jak to przebiega dokładnie.
Właśnie, nie wiesz o czym gadasz.
ywemytus
20-12-2008, 12:48
no k*rwa drugi smokuu nam sie zrobil z tego inferno.
HAHAHAHAHHA rotfl nie wyskakuj z linuksami, bo tylko blazna z siebie robisz
skoro jestes taki elo pro zabezpieczony to moze wyslij swoje ip mi albo filushowi to ci pokazemy ze twoja wiedza jest na poziomie raczkow elblaskich
a co do sprawdzania wlasnorecznie, bylem i jestem adminem na paru powazniejszych maszynach i oczywiscie wszystko znam tylko z ksiazek jeje~~ przyszedl kiddo jakis i probuje sie popisac ;]
i nie napisalem, ze sie nie da odrzucac, tylko odrzucanie pakietow nic nie daje, bo maszyna tak czy siak przydziela pewien zasob pamieci dostajac pakiet (zeby go odrzucic to tez musi go otrzymac i zidentyfikowac HALO UZYWAMY MOZGU), czytamy ze zrozumieniem kolego, chyba, ze jeszcze tego w podstawowce nie przerobiliscie
wg twojego toku myslenia serwery tibii tez nie maja firewalli, sa beznadziejnie zabezpieczone, bo sa podatne na ddosy
watpie, ze ktokolwiek kto ma pojecie na ten temat przyjalby cie do pracy
co do mega uber pro hax0r0w ;; zbudowac ddosnet pokroju 1k~ zombie to dla ludzi ogarnietych (z zapalem) kwestia tygodnia, a taki ddosnecik juz potrafi duzo szkod narobic
Bracia_Zdunscy
20-12-2008, 13:30
no k*rwa drugi smokuu nam sie zrobil z tego inferno.
W odróżnieniu do Smokaa to mamy jego nick więc zapierdolmy go ?
Dispater
20-12-2008, 13:41
Wczoraj napisałem dłuuuuugieeego posta w którym ci jasno wszystko wyjaśniłem, tak byś pojął jak bardzo jesteś w błędzie. Miałem już, już wysyłać ale naszła mnie refleksja: po co? Bo wg mnie, choć mogę się mylić, i tak nie będziesz w stanie przyjąć do świadomości tego, że nie masz pojęcia o tym co mówisz.
Teraz w każdym razie (kiedy sam prosisz by ci wytłumaczyć) nie chce mi się pisać tego od nowa, więc tylko wytłumaczę ci kilka rzeczy:
1) Mylisz typ z metodą. DoS - typ ataku. Idź sobie do serwerowni jakiejś firmy poucinaj tam kable z netem, wyłącz im prąd i ciesz się, gdyż właśnie dokonałeś ataku DoS. Drugi przykład - w okresie września/lutego prawie każda uczelnia doświadcza DDoSów spowodowanych przez studentów, gdy próbują zapisać się na przedmioty i nieświadomie powodują pady serwerów. Z drugiej strony 'pingowanie' to metoda, która prowadzi do celu. Porównywanie więc tego z (D)DoSem jest bez sensu.
2) Najogólniej mówiąc trzy rzeczy charakteryzują dany węzeł w sieci. Pasmo wysyłania, ściągania i czas procesora. Blokując niechciane pakiety zwalniasz częściowo czas procesora (choć i tak musisz je jakoś rozpoznać) i swój upload (bo nie wysyłasz odpowiedzi na nie). Nie zmienia to jednak faktu, że download masz zapchany w takim stopniu, że normalne pakiety które tamtędy idą muszą stać w giga kolejkach. Oczywiście nielimitowane łącze i nieograniczony czas procesora (oba nie istnieją w praktyce) zdecydowanie pomogą! :D
3) Warstwa sieciowa? To tylko abstrakcja. Stworzono model sieci, który składa się z kilku warstw, tylko po to by uprościć bardziej abstrakcyjne programowanie, bez potrzeby grzebania w 'niższych' i przez to bardziej technicznych warstwach. Przytoczenie więc tutaj, że ruch ICMP odbywa się w warstwie sieciowej jest więc zupełnie bez sensu.
4) Masz racje, tu nie ma rzeczy niemożliwych. Możesz z powodzeniem odłączyć się od internetu i na pewno nikt nigdy cię nie zaatakuje.
5) Pingowanie - jest kilka protokołów, które z zasady nie wymagają otwartego już połączenia. Powoduje to, że można wysyłać pakiety do danego hosta bez zgody jego właściciela (co jest logiczne, bo to dopiero ty chcesz coś od niego a nie na odwrót). Tak działa wspomniany ICMP który jest łatwo dostępny przez systemowy 'ping', tak samo działa UDP i tak samo można wykorzystać TCP-owe pakiety z flagą SYN. Wszystko to sprowadza się do tego, że ktoś spamuje takimi pakietami, a wszystko co idzie po drodze je przepuszcza bo wydają się normalne. Gdyby oczywiście każdy router po drodze monitorował ruch przechodzący przez niego i nie puszczał 'tych złych' (co jest praktycznie niemożliwe bo i nieefektywne i trudno rzeczywiście sprawdzić czy to jest niechciane zjawisko) to i ataki DoS nie miały by miejsca (bo zapychałyby tylko tych które je wykonują). No ale, że tak nie jest to cała robota spada na ciebie i twój router, który mimo, że broni cię przed tym gównem jak tylko potrafi, to ewentualnie (przy dużych ilościach), będzie tak mocno nim obrzucony, że i ty się pobrudzisz :)
6) Gdzieś tam z któregoś z wcześniejszych postów: Ping of death to był błąd. Niedopatrzenie w protokole/systemach obsługi, które nie sprawdzało co zrobić gdy ktoś zechce nie słuchać zaleceń i zrobić coś na przekór. W tym wypadku chodzi o wielkość pakietu, który gdy został na powrót złożony do kupy był za duży i system nie wiedział co wtedy robić => zawieszał się. Odpowiedź więc na takie coś była cały czas zbędna.
Dobra więcej mi się nie chce :/ I tak wyszło za długie...
Aaaa skoro już piszę, to chciałbym zaznaczyć, że wybitnie podobał mi się post Draknosa opisujący powody wojny. Oby więcej takich! Niedługo założymy kącik fantastyki na tibia.pl!
A i jeszcze jedno, niech ktoś pozabija wszystkich adminów sieci osiedlowych! PLX. Albo przynajmniej tych z którymi musiałem się niedawno użerać dzięki waszemu wspaniałemu pingowaniu. Oni wszyscy zgodnie twierdzą że trzeba sobie przeskanować komputer i zainstalować firewalla, albo chcą ode mnie logów z adresami IP mimo, że to właśnie ich sieć jest atakowana :(
EDIT:: ehhh znów wyszedł za długi post :/ i jeszcze Kamsz mi się wepchał :/
/\ bylem szybszy ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] jak zwykle poemat walisz~~
Dispater
20-12-2008, 13:48
Wal się lamo :/ <- Krótki post tadaaaaaaaaaam!!!
Thuygioshok
20-12-2008, 13:56
13:43 Plan Edson [196]: masz szczescie ze unas 50% gildi to jebane noby
to zawsze nie 75% ktore jest w IN :)
Thuygioshok
20-12-2008, 14:54
to zawsze nie 75% ktore jest w IN :)
LOLOLOlol co to za IN, jakasa nowa gildia o,o war??/
wystarczy ze Ci puszcze pinga na porcie 80 i twoj kochany routerek nie uzna tego za atak ;)
LOLOLOlol co to za IN, jakasa nowa gildia o,o war??/
In Pectore
twoja wypowiedz to zal i nedza
To tak samo jak bys sie zapytal czy IT to nowa gildia jakas
In Pectore
twoja wypowiedz to zal i nedza
To tak samo jak bys sie zapytal czy IT to nowa gildia jakas
a co ma wspólnego IN z in pe~?Kurde chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi:/ ja do dzis dzien myslalem ze to jest IP. sorx myliłem sie
W odróżnieniu do Smokaa to mamy jego nick więc zapierdolmy go ?
dobry pomysl x)
Thuygioshok
20-12-2008, 19:23
Dec 20 2008, 16:09:12 CET Killed Tivius Fain at Level 128 unjustified
Dec 20 2008, 15:56:41 CET Killed Loria Cemis at Level 87 unjustified
kurwa ucieklbym na desert, ale musialem dac xloga bo 'ZARAZ CI PRAD ODLACZE'
a co ma wspólnego IN z in pe~?Kurde chyba nie zrozumiales mojej wypowiedzi:/ ja do dzis dzien myslalem ze to jest IP. sorx myliłem sie
A dla mnie to jest IN wiec nie wiem o co ci chodzi
Thuygioshok
20-12-2008, 21:02
dzieki panowie, fajnie bylo ;d
Lafa_elo
20-12-2008, 21:24
21:10 Mavao [52]: KURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWO KURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWO KURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWO KURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWO KURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWOKURWO KURWO
felix jak zawsze na poziomie :D
Thuygioshok
20-12-2008, 21:24
od was ahamon,alunir,jonesX,krylek,ate,neth,prawie koszyk,xron, i chyba to wszystko
chcialem go zaspamowac, co za roznica jakby bylo SPAM
hahaha prawie Koszyk :D
Dobrze było :D
wystarczy ze Ci puszcze pinga na porcie 80 i twoj kochany routerek nie uzna tego za atak ;)
Dlaczego akurat 80?
Thuygioshok
20-12-2008, 21:50
http://images36.fotosik.pl/42/1ca24b186a34b3e2.png (www.fotosik.pl)BRAWO BRAWO BRAWO
Nomad po czyjej stronie? :p
Houldy (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Houldy)
Dec 20 2008, 20:51:37 CET
Killed at Level 151 by Kamil Pudzian Dominator (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Kamil+Pudzian+Dominator) and by Czekoladowy Renifer (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Czekoladowy+Renifer)
Ciekawe czy kamilowi liczy sie to jako frag :D
Thuygioshok
21-12-2008, 00:06
Houldy (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Houldy)
Dec 20 2008, 20:51:37 CET
Killed at Level 151 by Kamil Pudzian Dominator (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Kamil+Pudzian+Dominator) and by Czekoladowy Renifer (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Czekoladowy+Renifer)
Ciekawe czy kamilowi liczy sie to jako frag :D
co w rodzinie to nie zginie :D
Rozumiem gdyby 'dobil' ale on ma most dmg :D
Dragostino
21-12-2008, 00:27
Rozumiem gdyby 'dobil' ale on ma most dmg :D
IP wyznaje zasade "Niewazne w kogo , wazne ze frag" xD
Pierw keruz teraz pomoglo zabic Houldy'ego :)
Thuygioshok
21-12-2008, 00:42
Dec 21 2008, 00:19:59 CET Killed Lazario at Level 120 ok
Dec 21 2008, 00:18:16 CET Killed Roszondas Vielleu at Level 142 unjustified
IP wyznaje zasade "Niewazne w kogo , wazne ze frag" xD
Pierw keruz teraz pomoglo zabic Houldy'ego :)
anonimowa napinka,imponujesz mi
Dispater
21-12-2008, 01:51
Dedufffaa :/
Teraz to już dupa z mojego ambitnego planu wbicia lvla :/ Seikeron, pamiętaj, jesteś za to odpowiedzialny! :P Aaaa i Boroth też - cheater jeden : (
Btw. jeszcze sdków po zgonie nie kupiłem, a już mi Ferdka pod domkiem pizgają :/ Co to się wyprawia na tym serwie? :/
na poczatku zeszlej wojny lr vs int tez lint dostawalo na poczatku baty tak samo jest teraz z ip nowy team potrzebuja czasu zeby sie zgrac pozyjemy zobaczymy
haha smiech na sali @ yalahar xDDDDD
Inferno3031
21-12-2008, 09:24
Wtrące tylko jeszcze 2 zdania z przeprosinami do uczestników wcześniejszej dyskusji bo prawdopodobnie niepotrzebnie użyłem paru zbyt mocnych zwrotów. Możliwe, że nie mam racji bo nie wykonuje takich ataków na postacie z tibi. Ale muszę MUSZĘ jeszcze coś wtrącić xD
wg twojego toku myslenia serwery tibii tez nie maja firewalli, sa beznadziejnie zabezpieczone, bo sa podatne na ddosy
Nie o to mi chodziło. serwery tibii akceptują codziennie miliony połączeń więc raczej firewall i tak nie byłby w stanie "odcedzić" "złych" od "dobrych" ;)
W każdym razie dzięki za dyskusję. Btw. Bracia_zdunscy... możesz spróbować ;)
A wracając do tematu... GOGO INT!
dej ktos filmik
i ty bobek fajterze TY? miales przyjac to na klate nie na glebe!!!!!!111
Dragostino
21-12-2008, 10:16
na poczatku zeszlej wojny lr vs int tez lint dostawalo na poczatku baty tak samo jest teraz z ip nowy team potrzebuja czasu zeby sie zgrac pozyjemy zobaczymy
Cos zle z Twoja pamiecia chyba. Na poczatku IT wygralo akcje vdl , pozniej jeszcze 2-3 akcje(lacznie z openkami) , i dopiero zaczelo przegrywac , choc na koncu to sie odwrocilo :)
Partyzant_Felix
21-12-2008, 13:17
spokojnie spokojnie, wszystko sie rozkreci ;d
AlusDavi
21-12-2008, 13:18
Dec 20 2008, 15:56:41 CET Killed Loria Cemis at Level 87 unjustified
kurwa ucieklbym na desert, ale musialem dac xloga bo 'ZARAZ CI PRAD ODLACZE'
Zastanawiam się kto cię pojechał I jakoś słyszałem ze uciekaliście z poh i logowaliście jak mogliście najszybciej :)i jeśli byleś jednym z tych co zaliczyli fraga na tym ed to padłeś ale nie na x logu :)
A tu filmik Ktoś up chciał
http://www.spee,,,,dyshare.com/358438793.html
Partyzant_Felix
21-12-2008, 13:32
Zastanawiam się kto cię pojechał I jakoś słyszałem ze uciekaliście z poh i logowaliście jak mogliście najszybciej :)i jeśli byleś jednym z tych co zaliczyli fraga na tym ed to padłeś ale nie na x logu :)
A tu filmik Ktoś up chciał
http://www.spee,,,,dyshare.com/358438793.html
bylem jednym z nich o,o keny arakes. zle slyszales, zapytaj sie soula jak padlem, bylem juz na piachu i stwierdzilem ze nie bede sie z ojcem wyklocal i poszedlem, jakby nie to to bym sie zabunkrowal na desercie x) a i jak dawalem loga to nikogo nie bylo a oni na far wszyscy
Specjalnie dla Felixa
http://img249.imageshack.us/img249/4239/przedssjm1.png
:*
koszyk, do 3 razy sztuka xD? nie no zartuje sobie
Specjalnie dla Felixa
http://img249.imageshack.us/img249/4239/przedssjm1.png
:*
LOLOloloLOLolOLolOloLolOloLoOLoLOlOL bot off???????
koszyk, do 3 razy sztuka xD? nie no zartuje sobie
To był właśnie 3ci raz :D
Koszyk o to moja venorianska anegdotka: glupi ma zawsze szczescie(a wlasciwie co drugi bo takto bym sie nie wyj.. yyy wywrocil xD) nie no znoobilem na maxa ale czlowiek uczy sie na bledach ^.^
Dlaczego akurat 80?
http port ;)
http port ;)
No właśnie :P Dlaczego zakładasz, że będzie zawsze otwarty?
bo 9/10 packow go nie zamknie ;) a zawsze sie mozna jeszcze powpinac pod inne ;)
SpoconyKrystyna
21-12-2008, 22:56
Przetańczyć z tobą chcę całą noc....
i nie opuszczę Cię już na krok...
niech inni idą spać....
a Ty tańcz kurwo tańcz!
http://www.youtube.com/watch?v=4lysyqtzjSw
Banaha nju muvi
Btw. Gratuluje wygranej gry w ping ponga :S
Banaha nju muvi
o kogo chodzi bo wczoraj nikt nie padl chyba.dzis go'khu normalnie kulturalnie przed ss
SpoconyKrystyna
22-12-2008, 10:23
Banaha nju muvi
Filmik całkiem całkiem ale widać że Banah się nudzi :p
nudzi sie bo ma bana. film fajny xd
Gallanonim513
22-12-2008, 16:27
dlaczego na koncu filmu sa wypisane nicki sevy etc. ekipy sb? mialo to niby znaczyc ze zdradzili? rozsmieszylo mnie to. Oni byli lojalni, no comment
skladaly sie w serduszko :P
Cienki-Bolek
22-12-2008, 17:15
chodzilo o to ze mimo ze jestesmy po przeciwnych stronach nadal mamy do nich szacunek i nie chcemy zapominac o tym jak bylo kiedys... masz racje... ich nicki skladaly sie w serduszko
22-12-2008, 17:18
dlaczego na koncu filmu sa wypisane nicki sevy etc. ekipy sb? mialo to niby znaczyc ze zdradzili? rozsmieszylo mnie to. Oni byli lojalni, no comment
+ morut ktorego sami shuncili haha
Jak dla mnie to ten człowiek ma cos z głowa,albo ja sie przeslyszałem słyszac ze jest on policjantem ;o pogratulować \_
smoku to ty pe ha? :| troche zal iz pamietam jak sie kiedys napinales ze ty dpft itd a wtedy nawet 30 lvla tym charem nie miales. czegos tu nei kmine, ktos mysl ma rozwinie?
Jak dla mnie to ten człowiek ma cos z głowa,albo ja sie przeslyszałem słyszac ze jest on policjantem ;o pogratulować \_
Lepiej być policjantem niż jakimś frajerskim drechem stojącym pod bramą czy też zajmujących cały chodnik _/
Lepiej być policjantem niż jakimś frajerskim drechem stojącym pod bramą czy też zajmujących cały chodnik _/
bip wrong answer, prosze nie porownoj mnie to ludzi tego pokroju bo tak sie sklada ze nie trawie takich ;f
http://www.youtube.com/watch?v=o9bjFMDapRw
Maj nju móvi
HAHAHAHAHAHAHAH
Special for Bob! xD Dobre :):)
Partyzant_Felix
23-12-2008, 01:22
00:55 Warning! The murder of Roszondas Vielleu was not justified.
juz na nim mam hattricka xDD trzma charami go ujebalem
AtticusDoubleCross
23-12-2008, 02:04
+ morut ktorego sami shuncili haha
Ehhh lubicie widze wszyscy odwracać kota ogonem. Po pierwsze, Morut sam zasłużył sobie na takie traktowanie oraz na hunta za to co planował i powiedział. Mam nagrania z Venta Moruta gdzie WYRAŹNIE jest powiedziane, że planowali wojne i tylko czekali aż zbiorą ludzi. Zresztą sam Morut rozmawiał ze mną na temat wojny i kiedy zapytałem go do której ze stron dołączy gdyby wybuchła wojna to otrzymałem odpowiedź satysfakcjonującą mnie na tyle, by podkręcić atmosfere i shuncić moruta i jego gildię. Jak się domyślacie jego odpowiedź brzmiała - "zawiodłem się na Interregnum i na ludziach w tej gildi". Lecz niech sobie przypomni, że ludzie na wojnie zawiedli się też na nim kiedy był potrzebny, lecz on trzęsł dupą i bał się wystawić, raszować itp.
Może i przyczyniłem się do jego hunta oraz rozpadu jego gildi, ale nikomu nie uwierze jeśli powie mi, że Morut nic nie planował przeciwko inter. A bzdury pisane przez Lamusa na Tibia.com typu "Morut to normalny gracz i tylko sobie Pguje oraz, że to nasza wina bla bla bla". Lamus widocznie masz kiepską pamięć więc będę Ci musiał ją odświeżyć delikatnie. NIe pamiętasz jak rozmawiałeś z Boilem i brałeś go na privy mówiąc mu tam, że nie chcesz być w Interregnum z takimi ludźmi jak Moruthanix Coron i mu podobni? Czemu tak nagle zmieniłeś zdanie? Wiatr wieje w inną strone?
Co do wojny...
Wojna szykowała się już od dawna i dobrze o tym wiecie. Od kiedy siedzieliście na Ventrilo Lamusa wiedzieliście, że w końcu jedna ze stron nie wytrzyma. I tak się stało. Interregnum nie wytrzymało bo sposób w jaki traktowaliście ludzi w gildi był ciosem poniżej pasa. Nie będę tu mówił o zabijaniu Zuliona oraz Mazura lecz o waszej postawie wobec członków gildi. Kiedy Clapek dostał hack'a Achmed bezczelnie śmiał się z tego zamiast pomóc. Może zapomniał jak Theos oraz reszta jego paczki dostali tak samo hacka kilka tygodni wczesniej i jakoś ludzie z inter nie śmiali się z tego powodu bezczelnie. Wręcz przeciwnie usiłowali pomóc. Tak samo można podawać tutaj przykłady jak wracaliście z Venta Lamusa i "głupkowato" witaliście się na ventrillo Interregnum. Liczyliście na to, że ludzie dalej będą tolerować takie zachowanie oraz wasze wyzwiska i teorie wyssane z palca np. "Theosa Hacknal Boil". Czemu nie zostalo to powiedziane na forum, prosto w twarz. Tak samo zachowanie Beliala "Vice Lidera"... Walenie z ucha do Lukiego raczej nie uczyni z Ciebie lepszej osoby. Brakowało odwagi?
Co do samego "pomysłodawcy" wojny. Pamiętajcie nie ladnie jest go obgadywać na waszym Ventrilo gdy go nie ma i mówić za plecami "Lamus chciał wojny a teraz tłumaczy się, że ma RL life i wcale nie gra i nie jest aktywny". Ps. sytułacja się powiela. Patrz rozdział - Wojna DPFT vs SB.
Co do osób, które odeszły z Inter~. Dobrze wiemy jak jest. Decyzja została podjęta zbyt pochopnie bez chęci nawiązania jakiegokolwiek dialogu. Może to przez emocje ale wiem jedno... wiele spraw dalej nie jest wyjaśnionych. Dalej będę twierdził, że jednak to wy nas zdradziliście/zostawiliście bo to nie inter planowało wojne lecz wy. To nie Interregnum dokonało fuzji z LR. To właśnie Wy - Ci którzy nieukrywając poświęcili bardzo dużo czasu, nerwów, siły i pieniędzy by ich pokonać i zniszczyć. Lecz teraz przystaliście się do nich twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Zresztą te całe "wypociny" to tylko moje indywidualne spojrzenie na tą całą sprawę i zaistniałe wydarzenia. Możecie się z tym zgodzić bądź nie.
SpoconyKrystyna
23-12-2008, 09:04
społeczniak :o
fajny film koszyk, ale z bobkiem to mialo byc ironicznie czy co :D?
@człowiek-wypracowanie
nie lubie inter, to fakt, ale mnie zawsze najbardziej w*****alo ze calis i jego ekipa mogla robic co chciala, ze kurwa bezmózg sworderek mogl stać pod dp i wbijac unjusty na 15lvlach ot tak, ze ostatnio zabili jakiegoś Nooba accbuyera z gob za jakis wymyślony powód bo 1wszy owner costam zrobil, a oczywiście ich gob zabić nie mogl, bo przeciez to lizodupy i ames, taki sam nerd jak oni, bronił ich.do tego dochodzi obecności cietego galiego w inter.no plus krylek, a jego to juz chyba nawet nie trzeba komentować, takiego idioty dawno na Arcanii nie bylo.co do lamusa to fakt, uważam ze wywołanie wojny i retired jest troche nie fair i mowie to x całym szacunkiem dla niego.
smoku to ty pe ha? :| troche zal iz pamietam jak sie kiedys napinales ze ty dpft itd a wtedy nawet 30 lvla tym charem nie miales. czegos tu nei kmine, ktos mysl ma rozwinie?
to nie jest pe ha
fajny film koszyk, ale z bobkiem to mialo byc ironicznie czy co :D?
Obiecalem mu, że tak zrobie :P
http://kamsz.pl/borubarpvpmistrzPOLSKA.cam
dawno takiego debila nie widzialem HUSehuASUEAUSHEUHAUSHEuahUEUAUSEUseuhaushEUAHSUehu sehuaHseusheua
Partyzant_Felix
23-12-2008, 13:57
AHAhahahahAHAHHAHAHAHAHAHAHAhaHAhahahaahah
Gallanonim513
23-12-2008, 13:59
lol czemu on tam wogle byl? xD
Borumir pokazal klase, no co. Zdarza sie... :P
skarabeusz323
23-12-2008, 17:34
Borumir pokazal klase, no co. Zdarza sie... :P
borumit no fakt to ze nie wylogował w pz to fakt noob ale z deda nie mial szans
normalny ded
a pytanko długo inter czekał ?
Ehhh lubicie widze wszyscy odwracać kota ogonem. Po pierwsze, Morut sam zasłużył sobie na takie traktowanie oraz na hunta za to co planował i powiedział. Mam nagrania z Venta Moruta gdzie WYRAŹNIE jest powiedziane, że planowali wojne i tylko czekali aż zbiorą ludzi. Zresztą sam Morut rozmawiał ze mną na temat wojny i kiedy zapytałem go do której ze stron dołączy gdyby wybuchła wojna to otrzymałem odpowiedź satysfakcjonującą mnie na tyle, by podkręcić atmosfere i shuncić moruta i jego gildię. Jak się domyślacie jego odpowiedź brzmiała - "zawiodłem się na Interregnum i na ludziach w tej gildi". Lecz niech sobie przypomni, że ludzie na wojnie zawiedli się też na nim kiedy był potrzebny, lecz on trzęsł dupą i bał się wystawić, raszować itp.
Może i przyczyniłem się do jego hunta oraz rozpadu jego gildi, ale nikomu nie uwierze jeśli powie mi, że Morut nic nie planował przeciwko inter. A bzdury pisane przez Lamusa na Tibia.com typu "Morut to normalny gracz i tylko sobie Pguje oraz, że to nasza wina bla bla bla". Lamus widocznie masz kiepską pamięć więc będę Ci musiał ją odświeżyć delikatnie. NIe pamiętasz jak rozmawiałeś z Boilem i brałeś go na privy mówiąc mu tam, że nie chcesz być w Interregnum z takimi ludźmi jak Moruthanix Coron i mu podobni? Czemu tak nagle zmieniłeś zdanie? Wiatr wieje w inną strone?
Co do wojny...
Wojna szykowała się już od dawna i dobrze o tym wiecie. Od kiedy siedzieliście na Ventrilo Lamusa wiedzieliście, że w końcu jedna ze stron nie wytrzyma. I tak się stało. Interregnum nie wytrzymało bo sposób w jaki traktowaliście ludzi w gildi był ciosem poniżej pasa. Nie będę tu mówił o zabijaniu Zuliona oraz Mazura lecz o waszej postawie wobec członków gildi. Kiedy Clapek dostał hack'a Achmed bezczelnie śmiał się z tego zamiast pomóc. Może zapomniał jak Theos oraz reszta jego paczki dostali tak samo hacka kilka tygodni wczesniej i jakoś ludzie z inter nie śmiali się z tego powodu bezczelnie. Wręcz przeciwnie usiłowali pomóc. Tak samo można podawać tutaj przykłady jak wracaliście z Venta Lamusa i "głupkowato" witaliście się na ventrillo Interregnum. Liczyliście na to, że ludzie dalej będą tolerować takie zachowanie oraz wasze wyzwiska i teorie wyssane z palca np. "Theosa Hacknal Boil". Czemu nie zostalo to powiedziane na forum, prosto w twarz. Tak samo zachowanie Beliala "Vice Lidera"... Walenie z ucha do Lukiego raczej nie uczyni z Ciebie lepszej osoby. Brakowało odwagi?
Co do samego "pomysłodawcy" wojny. Pamiętajcie nie ladnie jest go obgadywać na waszym Ventrilo gdy go nie ma i mówić za plecami "Lamus chciał wojny a teraz tłumaczy się, że ma RL life i wcale nie gra i nie jest aktywny". Ps. sytułacja się powiela. Patrz rozdział - Wojna DPFT vs SB.
Co do osób, które odeszły z Inter~. Dobrze wiemy jak jest. Decyzja została podjęta zbyt pochopnie bez chęci nawiązania jakiegokolwiek dialogu. Może to przez emocje ale wiem jedno... wiele spraw dalej nie jest wyjaśnionych. Dalej będę twierdził, że jednak to wy nas zdradziliście/zostawiliście bo to nie inter planowało wojne lecz wy. To nie Interregnum dokonało fuzji z LR. To właśnie Wy - Ci którzy nieukrywając poświęcili bardzo dużo czasu, nerwów, siły i pieniędzy by ich pokonać i zniszczyć. Lecz teraz przystaliście się do nich twierdząc, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Zresztą te całe "wypociny" to tylko moje indywidualne spojrzenie na tą całą sprawę i zaistniałe wydarzenia. Możecie się z tym zgodzić bądź nie.
Kolejny raz powiem iż rozmowa o wojnie rozegrała sie po tym jak IT Nas zatakowało. Wiem to bo byłem na tym vt i pamiętam co mówiliśmy i kiedy. Jak zwykle to bywa tam gdzie 2 polaków tam 3 rożne zdania. JA wiem swoje, wy swoje. Wojna jest i trwa.
Co do wojny...
Chciało Ci sie tyle pisac? ;(
@UP
Przeczytales chociaz co napisal?
@UP
Przeczytales chociaz co napisal?
po co miałby czytać?to clapek i tak by nie zrozumiał
Jak wpisze sobie ze jestem Eternal oblivion tez uwierzysz? :|
@Down
Sorry nie wiedzialem :\
Kaskaderek
24-12-2008, 00:20
Teraz w modzie jest Lord'P~ z elery ;d
@Down
Sorry nie wiedzialem :\
ale to naprawdę on
Bitwa całkiem całkiem szkoda że trwała tak krótko :p
http://www.youtube.com/watch?v=o9bjFMDapRw
Maj nju móvi
Muza prze :D i koncówka :D bobek bedzie szczesliwy ze ktos mu na swieta serce podarowal :)
Dlaczego nie chcieliście przyjść do nas przełamać sie opłatkiem i pośpiewać kolędy ? Miast tego prowadziliście "wojne morską" z statku ? Dla wrogów i przyjaciół szczere życzenia :
WESOŁYCH ŚWIĄT
Draknos Torin
wyszlismy chwile po tym jak sie zawineliscie do pz, czekalismy na lukiego, ktory ma nasz gildiowy zapas oplatku, a wy taki numer, ehhhhhhhhhhh
mery horseman dla wszystkich
up.
hehehe Wy nawet opłatkiem nie potraficie sie podzielić, jak combo lidera na elfie nie macie ustawionego. hahahahahah ehheheheeheh
...niewinny żarcik...
odezwal sie ten ktory przez rok bal sie morde otworzyc a teraz wielki buntownik :)
up.
hehehe Wy nawet opłatkiem nie potraficie sie podzielić, jak combo lidera na elfie nie macie ustawionego. hahahahahah ehheheheeheh
...niewinny żarcik...
hahahahahahahahhaha, zapowietrzylem sie ze smiechu...
Po 1: Wesolych Swiat ,spelnienia najskrytyszych marzen bo to wazniejsze niz pixelowe starcia.
Po 2: Dzieki Koszykosuaf za dedykejshyn
Po 3: Nie spinajcie sie nie ma o co.
dla fanow dzisiaj nic nie mam :P
Partyzant_Felix
24-12-2008, 19:45
Ile Sworderek zabije 30lvli
Ile w Whisper "twardzieli"
Ile Panov bedzie biadolił
Ile Pici trapow spierodlil
Ile Filush zbluzga Lafe
Ile razy Qbol zajebie kase
Ile Kayetan razy sie najebie
Ile ORMO zajebie ciebie
Ile razy Fayter jak noob padnie
Ile lvli Pal Palusiowi spadnie
Ile razy Ciety Gali 141 wbije
Ile razy go na pingu zabije
Ile godzin w dp Boil stoi
Ile sobie jeszcze godzin postoji
Ile lat kalisz jest bez maca
TYLE SZCZESCIA ZYCZY FELIX NA SWIETA I W NOWYM ROKU!
zapomnialem ze to nei ten temat, WOJNA JEST KUL
Ile Sworderek zabije 30lvli
Ile w Whisper "twardzieli"
Ile Panov bedzie biadolił
Ile Filush zbluzga Lafe
Ile razy Qbol zajebie kase
Ile Kayetan razy sie najebie
Ile ORMO zajebie ciebie
Ile razy Fayter jak noob padnie
Ile lvli Pal Palusiowi spadnie
Ile razy Ciety Gali 141 wbije
Ile razy go na pingu zabije
Ile godzin w dp Boil stoi
Ile sobie jeszcze godzin postoji
Ile lat kalisz jest bez maca
TYLE SZCZESCIA ZYCZY FELIX NA SWIETA I W NOWYM ROKU!
zapomnialem ze to nei ten temat, WOJNA JEST KUL
leze :D hahhaha :P
Nie bd. orginalny : spelnienia najskrytyszych marzen bo to wazniejsze niz pixelowe starcia. i duzo zdrowia i usmiechu na codzien
Partyzant_Felix
24-12-2008, 22:49
nie moje ale mala poprawka i gitara gra ;]
Gdy wieczorne zgasną zorze
Zanim głowę do snu złoże
Modlitwę moją zanoszę
Bogu Ojcu i Synowi
Dopierdolcie Interowi
Dla siebie o nic nie proszę
Tylko mu dojebcie proszę
Kto ja jestem? Tibijczyk mały
Mały zawistny i podły
Jaki znak mój? Krwawy biały
Oto znoszę swoje modły
Do Boga Marii i Syna
Zniszczcie tego Skurwysyna
Mego wroga tego gada
Żeby stary mu zjechał sada
Żeby okradli mu Domek
Żeby zchaczyli mu acca
Żeby zroczyli mu EK
Żeby dostał SD'kiem w łeb
Żeby padł
Żeby FULL set z niego spadł
Żeby na rl dostał wjeb
I w ogóle by miał marnie
Żeby miał aids i raka po gwałcie Afrykańczyka
Oto modlitwa Tibijczyka
30 minut i na pasterke trzeba iść :]
a ja dostałem pacc na rok :cup:
odezwal sie ten ktory przez rok bal sie morde otworzyc a teraz wielki buntownik :)
odezwał sie ten, co podobnie kiedys postepował :confused:
hah ty akurat jestes ostatnia osoba ktora tak powinna pisac anonimowy napinaczu
hah ty akurat jestes ostatnia osoba ktora tak powinna pisac anonimowy napinaczu
moze i ostatnią , ale prawda kole w oczy xD
LaRevolution
25-12-2008, 12:01
Kole to ciebie stary kutasem po oczach xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hahahaha co za kretyn :D
ciebie? bo mnie nie zakulo nawet z czego wniosek ze to nie jest prawda ;|
Gallanonim513
25-12-2008, 14:09
musicie solowe walic w takim razie! NA REALU
Ile fifty cent ma candy shopów
Tyle Felix wkłada w dupe kondonów
Ile Zersonixa zabiła noobów
Tyle Pici wylizał batonów
Ile Filush zrobił botów
Tyle Lafa oblizał schodów
Ilu Acroma zastraszyła ormowców
Tyle Banashee zrobił filmów
Ile razy Kulom padnie
Tyle razy Luki kase kradnie
Ile Luki kupił rowerów
Tyle Aata nie ma levelów
Ile razy Calis ciagał fiuta Amesowi
Tyle razy Boroth lizał fiuta Makissowi
Ile razy Flamy będą ssać kutachy
Tyle razy Boil będzie lizał pachy
Ile razy Smooku będzie noobił na tibia.pl
Tyle razy Kamsz będzie srać mu na głowe
Ile Tiuso razy się spłacał
Tyle razy go Eizix przemacał
Ile Thed Xalin pał ssał
Tyle Alunir cumshotów miał
Ile Krylek ownerów miał
Tyle Kajko kutasów w gembe pchał
Ile hujców jest bez matury
Tyle razy Clapek pisał bzdury !
WESOŁYCH ŚWIONT! & HAPPY NEW JEAR!
Ile Akus Arhari lizał pał
Tyle Kajko palców w dupie miał
Ile razy Lazario pchanie miał
Tyle razy Medivha ktoś ruchał
Ile Netheril pał w gębie miał
Tyle Aata kutasów do buzi brał
Ile razy Acrome w buzie ruchał
Tyle razy Ahamon do buzi sperme brał
Ile Amennom przerobił pał
Tyle razy Ames sperme połykał
Ile razy Aral stolca łykał
Tyle razy Ate murzynów ruchał
Ile razy Biteq na piramidzie do dupy brał
Tyle razy Bobassos gówno jadł
Ile razy Boil chłopów ruchał
Tyle razy Boroth (KOSZYK) z połykiem ssał
Ile razy Cador pento lizał
Tyle razy Clapek czarną pałę siorbał
Ile razy Renifer czerwony anal miał
Tyle razy Darrgon go w dupe pchał
Ile razy Dend z przełykiem brał
Tyle razy Dran kutasa chętnie lizał
Ile razy Dratwik do buzi brał
Tyle razy Durio mu pałe ssał
Ile razy Ealyn gówno jadł
Tyle razy Elder gównem srał
Ile razy Eizix dupe podcierał
Tyle razy Fenik ją obspermiał
Ile razy Fert kutasa mi ssał
Tyle razy keegani do dupy brał
Ile razy Roszondas ruchał Theda
Tyle razy Zersonixa lizała cipę Lukiemu
W nowym roku dużo zdrowia szczęścia pchania aaty ssania lukiemu
Emulsja&Revisin funny wannabe?
Gallanonim513
25-12-2008, 14:46
co to jest kondon? xDDDDDDDDD widac clapek ze "kondona" to ty na fiucie jeszcze nie miales bo nie byl Ci potrzebny ;)
co to jest kondon? xDDDDDDDDD widac clapek ze "kondona" to ty na fiucie jeszcze nie miales bo nie byl Ci potrzebny ;)
HAHAHHAHA A teraz pojade po Tobie drogi Ozirisie!!! HUAHUHUASHUASU
Ok, nie miałem nigdy kondona ani kondoma na fiucie bo jak narazie nie był mi potrzebny, a nawet nie mial bym zamiaru tego zakładac. Seks z kondomem na fiucie to dla mnie osobiście tak samo jak byś jadł czekolade przez papierek! SAMA PRZYJEMNOŚĆ HHAHauhAHUs Widac własnie że TY kondoma miales i mozna zrozumiec z tego "xDDDDDDD" że było ci z tym kondomem na fiucie bardzo ale to bardzo przyjemnie :)Widac własnie twoją wiedze na tematy seksu i widać że był ci kiedy kolwiek on potrzebny hahhua.
Ale teraz pytanie zadam ja! HA I TU CIE MAM! haha i tu mam cie mlody!! mam cie mlody hhehehehe!! B)
czy ty miałes kiedy kolwiek kondoma na fiucie?? 8o
bo walisz popisówkę jak bys sam zakladal kondoma tylko po co ci on był ? Żeby poruchać lalkę barbi i nie spuścić się jej w plastik ? Nie ma sie czym popisywac ze miales na fiucie kondoma a wrecz przeciwnie! trzeba płakać! Jaka kobieta lubi sie ruchac jak jej facet ma na swoim kondoma? chyba zadna! Bo jak widzisz i mówisz tutaj można wywnioskowac ze masz z kondonami wiele stycznosci i wiesz co tam w srodku jest i jak to fajnie jebie. Jedyni po co jest kondom? Po to ze jak chce ci sie poruchac ot z byle dziewka to zakladasz i masz jakas tam pewnosc bo na pewno nie 100% ze nie zarazisz sie od jakiegos brudasa hivem. Chodzi mi oczywiscie o dziwki a nie o brudasa ze smietnika... Bo jak mozna inaczej okreslic dziwke z hivem ? Oczywiscie brudasem. To tyle na ten temat!
A TERAZ SAM WPADŁEŚ JAK SPERMA DO KONDOMA HUHAUAHUAUAUHAUHAUHAUHA
CLAPEK 1:0 OZIRIS
WSZYSCY CZEKAMY NA ODPOWIEDZ I UJAWNI SIĘ CZY WIELKI SAINT OZIRIS AKA SIR TUTANKHAMMUN MIAŁ KONDOMA NA FIUCIE HAHAH KOLEDZY ORMOWCY PEWNIE ZWYJĄ Z CIEBIE HauhAHUHAUHUAHAUHAUAHUHAUAHUAHUSHUAAHUSHUASHUAU
@topic!
Wojna trwa bardzo niezłe starcie było naprawde malo bym nie padł sporo fragów.
Emulsja&Revisin funny wannabe?
Mój rap to dla mnie wszystko,
Ty jedynie możesz wylizać pizdzisko!
Ja jestem czarny i to jest dobre,
Ty jedynie możesz ssać mą czarną torbe!
Nawet Smooku z forum z ciebie się śmieje
A boil liżąc twą piczkę bezsilnieje!
Ja Clapek wyzywam Cię na pojedynek raperów,
A ty do pomocy szukasz innych frajerów!
Teraz niestety muszę już spadać
Drogi Koszyku pozostało ci tylko rozpaczać!
Rycerz_ktory_walczy
25-12-2008, 17:09
hahah gosc jest dobry! Koszyk przyjmujesz wyzwanie ? hahaha :)
hahah gosc jest dobry! Koszyk przyjmujesz wyzwanie ? hahaha :)
Uważasz że Ja jestem dobry ? 8o
Nie myśl że jestem ten od ministra Ziobry...
Nie mam czasu na battlowanie sie na forum, jakbym chcial mialbym na Ciebie takie pancze ze wgniotly by Cie w ziemie, tylko szkoda jestes jakims no name napinaczem i nie mam jak Cie pojechac.
Zresztą, jak mam Cie pojechac bez wulgaryzmow... nie chce lamac regulaminu forum ;)
Uważasz że Ja jestem dobry ? 8o
Nie myśl że jestem ten od ministra Ziobry...
Załosne, nie Twoj tekst.
Tylko Muflona albo ktoregos z freestylowcow, juz nie pamietam ktore battle to bylo ale kojarzy mi sie Muflon vs WSZ
Lafa_elo
25-12-2008, 18:18
haha typie jestes tak slaby ze nawet teksty robisz pod rymy nawet gdy sa huja zwiazane z prawda lol.
Gallanonim513
25-12-2008, 18:52
Moja riposta jest prosta, lubie dziwki czy cos w tym zlego?
na arcani cisza i spokoj czyzby cisza przed burza?
Moja riposta jest prosta, lubie dziwki czy cos w tym zlego?
Pytanie było inaczej sformułowane... więc oczekujemy innej odpowiedzi :)
OK , lubisz dziwki a przyznaj się ... Ruchałeś choć raz dziwkę ? :baby:
Co do wypowiedzi Koszyka to mylisz się mój drogi być może to i jest tekst któregoś z tych co wymieniłeś ale Ja wymyśliłem go samodzielnie więc nie jest to spozerowanie ... Ja osobiście nie słyszałem na żadnej z bitew takiego tekstu. Być może się mylę i ktoś tak powiedział lecz ja osobiście tego nie słyszałem i nie zostało to przez nikogo potwierdzone, że taki tekst padł na którejś z bitew.
Gallanonim513
25-12-2008, 23:29
wiesz zalezy co rozumiesz pod pojeciem dziwka, bo wiesz sa rozne typy dziwek.
1. uliczna dziwka
2. dziwka z pod latarni
3. dziwka z burdelu
4. osiedlowa dziwka
5. dziwka ktorej ujawnia sie dziwkosc dopiero po kilku piwach.
No i jezeli chodzi o ten ostatni typ dziwki, to Ci powiem tak zdarzylo sie czy to cos zlego?
Partyzant_Felix
26-12-2008, 02:22
prosze nie komentowac, ok xd?
1:1...
Ale my odrobimy supplise a wy nie bardzo : >
Partyzant_Felix
26-12-2008, 03:19
2:1 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mam 10 cash makerow 15 nowych sorcow 20 charow na runy | odrobie kase
Tylko Firma Tylko Popek TYLKO JP!
w kazdej wojnie chodzi o jedno - dominacje. powody sa nieistotne, kazda gildia zbyt mocna jest potencjalnym zagrozeniem i jako taka musi ulec eliminacji. Tak bylo zawsze i bedzie, przynajmnie na Arcanii. Jezeli powodu nie ma .... to sie go znajdzie wg starej UB maxymy: dajcie mi czlowieka a znajde na niego paragraf.
LR przegralo wojne bo sie im po prostu nie chcialo wygrac, smieszne ale prawdziwe. Inter ma w swoich szeregach stare wygi i mlode wilki. Ich determinacja jest duzo wieksza niz innych. Taktyka cwiczona na OTS przynosi rezultaty. Dlatego nie rozumiem dlaczego IP upiera sie przy openach w ktorych raczej nie ma szans. Posiadanie tych samych programow nie oznacza posiadania tych samych umiejetnosci poslugiwania sie nimi.
Co do kultury osobistej. Clapek, hm ....... argumentacja, ze usprawiedliwieniem dla zejscia do poziomu rynsztoku jest to ze adwersarz schodzi do rynsztoku? Chlopie ile ty masz lat, 12? Kultura osobista nie polega na "rownaniu do dolu". Zastanow sie, moze jakies wnioski w rl ci sie przydadza.
Kultura osobista na forum.pl to w ogole osobna historia. Wojna zawsze wsrod arcaninczykow wyzwalala najgorsze odruchy. Juz nie bede nikomu przypominac najazdow "ad persona" na lindlaya, Sue etc. Moze czas najwyzszy poslugiwac sie argumentacja "ad rerum"?
Pamietam taka sytuacje jak w czasie wojny Belka po raz 1 uzyl paralizu w celach ofensywnych. Jego celem byl fosfik. Alfonso tak zaskoczony paralizem dal sie dogonic i ubic. Wiecie co zrobil po TP w temple? napisal do belki i pogratulowal mu akcji. Moze czas najwyzszy wprowadzic troche szacunku do swiata wirtualnej gry.
Szacunku ?? Oni by własną matkę sprzedali za tą grę nie wymagaj od nich szacunku.
Rycerz_ktory_walczy
26-12-2008, 14:59
w kazdej wojnie chodzi o jedno - dominacje. powody sa nieistotne, kazda gildia zbyt mocna jest potencjalnym zagrozeniem i jako taka musi ulec eliminacji. Tak bylo zawsze i bedzie, przynajmnie na Arcanii. Jezeli powodu nie ma .... to sie go znajdzie wg starej UB maxymy: dajcie mi czlowieka a znajde na niego paragraf.
LR przegralo wojne bo sie im po prostu nie chcialo wygrac, smieszne ale prawdziwe. Inter ma w swoich szeregach stare wygi i mlode wilki. Ich determinacja jest duzo wieksza niz innych. Taktyka cwiczona na OTS przynosi rezultaty. Dlatego nie rozumiem dlaczego IP upiera sie przy openach w ktorych raczej nie ma szans. Posiadanie tych samych programow nie oznacza posiadania tych samych umiejetnosci poslugiwania sie nimi.
Co do kultury osobistej. Clapek, hm ....... argumentacja, ze usprawiedliwieniem dla zejscia do poziomu rynsztoku jest to ze adwersarz schodzi do rynsztoku? Chlopie ile ty masz lat, 12? Kultura osobista nie polega na "rownaniu do dolu". Zastanow sie, moze jakies wnioski w rl ci sie przydadza.
Kultura osobista na forum.pl to w ogole osobna historia. Wojna zawsze wsrod arcaninczykow wyzwalala najgorsze odruchy. Juz nie bede nikomu przypominac najazdow "ad persona" na lindlaya, Sue etc. Moze czas najwyzszy poslugiwac sie argumentacja "ad rerum"?
Pamietam taka sytuacje jak w czasie wojny Belka po raz 1 uzyl paralizu w celach ofensywnych. Jego celem byl fosfik. Alfonso tak zaskoczony paralizem dal sie dogonic i ubic. Wiecie co zrobil po TP w temple? napisal do belki i pogratulowal mu akcji. Moze czas najwyzszy wprowadzic troche szacunku do swiata wirtualnej gry.
Mimo, że osobiście nie znam Pana Xbita to popieram w 1000% jego post. Kultura osobista tu na forum i na Tibii wśród graczy Arcanii nie jest na wysokim poziomie. Nie chcę tu usprawiedliwiać siebie lecz po tak mądrej wypowiedzi jakich na naszym forum może brakować można naprawdę mieć dużo do myślenia. Ludzie pokroju Clapka ( dałem przykład Clapka gdyż uważam go i pewnie nie tylko ja za największego kretyna jakiego kiedy kolwiek miałem okazję poznać ) podkręcają wśród innych wrogość, hamstwo itp. wśród swoich znajomych. Pamiętnego dnia rozmawiałem ze znajomymi na jednym z ventrillo a nagle Clapek podłącza się pod nasz kanał i zaczyna wyzywać mnie... dlaczego ? A dlatego gdyż miałem dosyć dziwny nick zaczął bluzgać na mnie, na moją rodzinę itp. a jego kumple z Interregnum jeszcze bardziej nakręcali tego idiotę żeby on dalej wyzywał i udawał że jest śmieszny. Szczerze mówiąc zbytnio nie przejąłem się tymi wyzwiskami a wręcz się dobrze uśmiałem bo to pokazało jaki to jest kretyn. Clapek to nie jest jedyny przykład który kulturą poszczycić się nie może jest ich o wiele więcej tutaj na Arcanii po jednej i po drugiej stronie. Pamiętajcie WSZYSCY na forum nie jesteście anonimowi i łatwo rozpoznać kto się kryje pod jakim nickiem i ma zamiar tu kogoś obrażać. Na Tibii tak samo nie jesteście anonimowi. Zależy nam wszystkim graczom o własny szacunek, lecz żeby być szanowanym trzeba również szanować innych. Bez wzajemnego szacunku do niczego dobrego prowadzić nie będziemy. Dobry przykład z tym Fosfikiem. Clapek jak by został zabity w taki sposób po prostu by napisał do Belki że nie ma matury albo jego matka pierze w rzece a Fosfik pogratulował mu i to jest przykład wzajemnego szacunku. Proponuje wszystkim zastanowić się co tutaj wypisują na forum jak i na Tibii. Wyzywając kogoś nie wiem dowartościowujecie się tym ? Ja sam teraz nie mam zamiaru już nikogo wyzywać bo to do niczego nie prowadzi. Zresztą zawsze próbowałem rozwiązywać problemy dyplomatycznie, lecz czasem się nie wytrzymuje.
Dragostino
26-12-2008, 15:15
@up
Wiesz o co Mu chodzi? Mysli ze jest fajny , cieszy sie z tego ze jest w centrum uwagi. Niewazne czy go podziwiaja czy bluzgaja co chwile , wazne ze wypominaja jego imie , i o to mu wlasnie chodzi - SŁAWA , w dobrym czy zlym znaczeniu mu pomaga bo nie bedzie jak 80% graczy z Arcani - czyli normalnymi , szarymi graczami - mniej czy wiecej znaczacymi w wojnie , o których i tak sie zapomina jako ze wygrywa cała gildia . Ale o takiej osobie typu Sua czy Clapek bedzie sie mówilo latami. Pierwszego za osiagniecia - Jeden z wyzszych lvl na Arcanii , jeden z przeciwników IT , a drugiego nie za to ze cos osiagnal , tylko za to ze umie kazdego bluzgac i jest ciagle bluzgany za to , za jego "Slawe".
Partyzant_Felix
26-12-2008, 15:45
i wlasnie to reprezentuje IP!! GLOSUJ NA IP! GLOSUJ NA LEPSZA ARCANIE!
nie no zarcik taki hehs, ale zapytajcie sie koszyka, po wpierdolu na darashi tym takim mini ob, napisalem mu ladnie 'gz dzieki za walke, szkoda ze nie padles', a nie tak jak boile, clapki itd 'ZABIJE FILUSZA WOOOOO JUZ MASZ WJAZD NA CHATE KURWO FIRMA POPEK JPJPJPJP NA 100%' tacy dwaj wariaci
niektorzy to naprawde 0 kultury maja ;|
"Szkoda ze nie padles" :D
Pamietam jak to przezywales... :D
Zresztą Felix ze mna zawsze gadasz po walce i jakos nie wyzywamy sie nawzajem ;)
Gram w tibie pare lat obserwuje tych co zaczynali na Arcanii i odeszli. Ich miejsce zajmuja ciagle inni, uwazajacy sie za lepszych, gracze. O PvP po roznych ulepszeniach i nowinkach programowych, wlasciwie nie mozna mowic. Gra premiuje chary, ktore sa dlugo "online". Zawsze bede szanowac ludzi, ktorzy poza gra maja jeszcze owe "cos". Mialem zaszczyt poznac kilka "starych wyg", moge sie z nimi klocic, moge z nimi walczyc ale bede zawsze wobec nich uczciwy. Nie chce mnozyc przyklady, bo ich jest zbyt wiele. Dlatego dziwi mnie selektywna pamiec graczy. Pamietacie to co chcecie pamietac, a jak cos nie wiecie to nastepuje "podrasowanie" opowiesci.
LOJALNOSC. Ktos w poprzednim poscie odwolywal sie do braku lojalosci i czynil z tego zarzut. Z tego co pamietam to od czasow KGB wszystkie wojny (poza ESP i NG) wybuchaly wewnatrz gildii rzadzacej. TAk bylo prawie od poczatku serwera. W wojnie z LR vs INTER doszlo do ciekawego sojuszu, ze INTER sprzymierzylo sie z NG i razem bili LR. Prosze zatem nie wypominajcie milosciwie nam panujacy, ze Wasi przeciwnicy podjeli sojusz z SB. TAkie zasady obowiazywaly tu zawsze i IP tego nie wymyslilo. Sojusze maja charakter chwilowy. Lamusini, pamietacie go w jakich okolicznosciach wrocil do gry z BORO?, potem nie przeszkadzalo mu to stanac "po 2 stronie barykady" i walczyc przeciwko tym co mu pomogli. Teraz musial znowu wybrac inna strone, stad decyzja o semi-retiret. Takie sa koleje Arcanii. Zeby bylo jasne, nie potepiam jego postepowania. Wiem z czego wynikaly jego wybory, przegadalem z nim wiele czasu.
Arcania to tylko Arcania.
Tanivupo
27-12-2008, 00:02
Xibit nie wiedzialem ze taki rozgadany jestes;p...
ale co fakt to fakt... mowisz sama prawde... sam siedze na tym servie od wlasciwie poczatku ... troche niewidocznie... Ci co znaja wiem kim gram i w 100% zgadzam sie z tym co powiedziales..... :)) ...
Xibit Emo Yeti xd
Partyzant_Felix
27-12-2008, 02:06
padlem, ale czego nie robi sie 'for better arcania' xDDDDDDDD
OroooWiec BomBoWiec!! xDDD Yayaya keke
wynik?! :baby:
Witam wszystkich obywateli Arcanii! Pozdrawiam Was(prócz wrogich kukiełek z IP) serdecznie! Ja, Boil, najbardziej przyjazny gracz Arcanii, informuję Was, możecie spać spokojnie! Ta banda polaczków z IP nie będzie wam dłużej zagrażać!!! Zjechaliśmy te kukiełki na openie, tym samym, przwróciliśmy Arcanii ład, spokój i praworządność! Wszystkie PA, PK, thiefy oraz kukiełki z IP zostały pokonane!!!
Wasz szczerze,
Bo~
Gallanonim513
27-12-2008, 10:57
jebac nazistow
dlaczego wy sie zawsze biijecie jak ja nie jestem w stanie :<<<<<<<<<<
Gallanonim513
27-12-2008, 11:39
haha Kamsz sie chwali iz byl pod wplywem alkoholu ! chce aby cala arcania wiedziala jak to on swietowal! Kamsz jednak jest czasem wariat, i wkoncu zrobil dla swojej kobiety CZARY MARY!
AtticusDoubleCross
27-12-2008, 11:49
Kamsz "w stanie" to oni nie sa nas pokonac xD
Ale znając życie mają jeszcze 500 kart w rękawie z czego po dzisiejszej akcji zostalo im 499.
GEJM OŁWER for Interregnum bo my mamy 4000 kaszmajkerow 8000 rjune majkerow i jeszcze 100kk guildiowej kasz bo Voroniks nasz master of pupets kupil nam na wyprzedaży świątecznej w Media Markt.
Dzień z życia interr~
expienie > expienie > 1 member pada na masslogu > expienie > expienie > bez większego problemu spuszczenie wpierdol i sprowadzenie na ziemie IP > expienie > expienie.
Dzień z życia In Pec~
stanie w pz > stanie w pz > napinanie na vent jakie IP jest zajebiste i obmyslanie planow wojennych > stanie w pz > napinanie sie na statku w veno > stanie w pz > 1h trening na OTS dla zwiększenia skill'a > napinanie się > masslog i ubicie 1go membera inter > jedno z wyjsc ucieczka i x log z PZtem > inne wyjscie dostanie w pizde na close bądź Open Battle > stanie w pZ > napinanie się...
jebac nazistow
Nazista? Mój avatar to godło Polski a podpis to herb Białegostoku. Co z tych dwóch elementów wskazuje, że jestem nazistą ?
Witam wszystkich obywateli Arcanii! Pozdrawiam Was(prócz wrogich kukiełek z IP) serdecznie! Ja, Boil, najbardziej przyjazny gracz Arcanii, informuję Was, możecie spać spokojnie! Ta banda polaczków z IP nie będzie wam dłużej zagrażać!!! Zjechaliśmy te kukiełki na openie, tym samym, przwróciliśmy Arcanii ład, spokój i praworządność! Wszystkie PA, PK, thiefy oraz kukiełki z IP zostały pokonane!!!
Wasz szczerze,
Bo~
Zrób coś ale nie dla arcani dla ludzkości, powieś sie. Twój post sie mnie nie tyczy, bo mnie nie zabiliście. Btw tekstami typu "banda polaczków " pokazujesz iż nie jesteś godzien być Polakiem, a jedziesz również po swojej rodzinie ( chyba że są z Mongolii ).
pozdrawiam Ja wasz Draknos Torin nikczemny i zły polaczek.
ywemytus
27-12-2008, 12:29
Zrób coś ale nie dla arcani dla ludzkości, powieś sie. Twój post sie mnie nie tyczy, bo mnie nie zabiliście. Btw tekstami typu "banda polaczków " pokazujesz iż nie jesteś godzien być Polakiem, a jedziesz również po swojej rodzinie ( chyba że są z Mongolii ).
pozdrawiam Ja wasz Draknos Torin nikczemny i zły polaczek.
tylko to nie jest boil, wiec nie wiem po co sie spinasz.
tylko to nie jest boil, wiec nie wiem po co sie spinasz.
Sam nie jestes Boil, kukiełko. Moge opowiedzieć Ci całą historie mojego życia jako dowód, zaczynając na moich I urodzinach, gdy tatuś podrzucał mnie aż pod sam sufit. Problem polegał na tym, że podrzucił 6 razy, a złapał tylko 5.
Kaskaderek
27-12-2008, 12:46
GEJM OŁWER for Interregnum bo my mamy 4000 kaszmajkerow 8000 rjune majkerow i jeszcze 100kk guildiowej kasz bo Voroniks nasz master of pupets kupil nam na wyprzedaży świątecznej w Media Markt.
Słyszałem, ze w Zabrzu jest wielkie wietrzenie magazynów?
Ale znając życie mają jeszcze 500 kart w rękawie z czego po dzisiejszej akcji zostalo im 499.
Dzień z życia interr~
expienie > expienie > 1 member pada na masslogu > expienie > expienie > bez większego problemu spuszczenie wpierdol i sprowadzenie na ziemie IP > expienie > expienie.
Dzień z życia In Pec~
stanie w pz > stanie w pz > napinanie na vent jakie IP jest zajebiste i obmyslanie planow wojennych > stanie w pz > napinanie sie na statku w veno > stanie w pz > 1h trening na OTS dla zwiększenia skill'a > napinanie się > masslog i ubicie 1go membera inter > jedno z wyjsc ucieczka i x log z PZtem > inne wyjscie dostanie w pizde na close bądź Open Battle > stanie w pZ > napinanie się...
UHehee e e :D to bylo zajebsite man :)
Dzień z życia interr~
Dzień z życia In Pec~
hahahah hahahahah hahahahah
Dzień z życia IP.
> robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl >robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > log do vt > 15 minut spininania na vt > przeniesienie akcji na inny termin ( brak ludzi ) > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > mass na żywioł > gleba > log out > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > odkupywanie blessow > spinka na vt > spanie
taki opis dnia dotyczy bez mała 3/4 ludzi w IP. Pozostałe osoby zapewne bocą coś na afk.
Tego co robi IT nie bende pisał bo nie wiem, ale ostanio chyba też PZ im sie podoba.
@ywemytus
odpowiedziałem tylko na post, nie podałem tam niku tylko cytowałem, odpowiedź napisałem do autora postu, a nie do osoby za którą ona sie uważa.
draknos probuj dalej ale smoka nie przebijesz swoja nedzna glupota
ale drugie miejsce juz masz
co do stania pz.. tak bardzo nam sie podoba
Medivh Shady (*) Sorcerer 215 161,204,182 1 +659,749
Ames Trucia (*) Sorcerer 196 121,811,318 2 +1,977,029
Dratwik (*) Paladin 194 118,428,986 1 +348,422
Ealyn Eown (*) Paladin 193 117,136,892 0 +543,909
Clapek (*) Knight 191 113,716,962 0 +401,375
Acroma Angel (*) Knight 190 111,537,398 1 +629,544
Keegani (*) Druid 187 106,451,819 4 +907,147
koncz wasc wstydu oszczedz
@oziris
jutro sie rozliczymy lobuzie d;
AtticusDoubleCross
27-12-2008, 16:13
Dzień z życia IP.
> robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl >robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > log do vt > 15 minut spininania na vt > przeniesienie akcji na inny termin ( brak ludzi ) > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > mass na żywioł > gleba > log out > robienie czegoś fajnego i ciekawego a nieraz przyjmnego w rl > odkupywanie blessow > spinka na vt > spanie
taki opis dnia dotyczy bez mała 3/4 ludzi w IP. Pozostałe osoby zapewne bocą coś na afk.
Tego co robi IT nie bende pisał bo nie wiem, ale ostanio chyba też PZ im sie podoba.
Hmm cos mi się wydaje, że osoby co ciągle się tym "RL" zasłaniają robią to dlatego bo w Tibi niewiele mogą zrobić. Jakoś każdy z osob co sa w IP kiedy byli free siedzieli praktycznie non stop online i mieli co porabiać w Tibi. Nagle gdy są hunted pojawia się masa nowych rzeczy do roboty w RL i tłumaczenie "In Pectore ma RL life bo jestesmy normalni a Interr to No-Lifery bo ciagle graja". Tak sobie to tłumaczcie. Nie będe tu wskazywal palcem ale każdy wie co robil zanim byl hunted i ile czasu przy tibi spędzał a okłamywanie samego siebie raczej świadczy tylko o tobie.
Twoje statystyki:
2007-10 146h 45m
2007-11 143h 15m
2007-12 160h 45m
2008-01 118h 15m
2008-02 96h 45m (WAR Interregnum vs La Revolution)
2008-03 20h 0m (ZESRALEM SIE!)
2008-04 59h 30m
2008-05 104h 45m
2008-06 51h 30m
2008-07 119h 0m
2008-08 94h 0m
2008-09 106h 0m
2008-10 126h 30m
2008-11 65h 30m
PLUS przykład Moruta napinacza i goscia co nagle ma RL life:
2008-10 245h 0m
2008-09 220h 45m
2008-08 205h 45m
2008-07 72h 30m (mam rl lajf)
2008-06 37h 30m (mam rl lajf)
2008-05 43h 45m (mam rl lajf)
2008-04 56h 45m (mam rl lajf)
2008-03 47h 15m (mam rl lajf)
2008-02 84h 0m (WAR Interregnum vs La Revolution)
2008-01 238h 15m
2007-12 222h 15m
2007-11 265h 0m
Więc nie pierdol mi misiu gumowy, że nagle masz RL life! Bo w chuja to my nie nas.
"Tego co robi IT nie bende pisał bo nie wiem, ale ostanio chyba też PZ im sie podoba."
To ciekawe... pierwsze słysze.
btw. poprzednia wojna pokazała, że strona która jest mało aktywna skazana jest na przegraną.
Hmm cos mi się wydaje, że osoby co ciągle się tym "RL" zasłaniają robią to dlatego bo w Tibi niewiele mogą zrobić. Jakoś każdy z osob co sa w IP kiedy byli free siedzieli praktycznie non stop online i mieli co porabiać w Tibi. Nagle gdy są hunted pojawia się masa nowych rzeczy do roboty w RL i tłumaczenie "In Pectore ma RL life bo jestesmy normalni a Interr to No-Lifery bo ciagle graja". Tak sobie to tłumaczcie. Nie będe tu wskazywal palcem ale każdy wie co robil zanim byl hunted i ile czasu przy tibi spędzał a okłamywanie samego siebie raczej świadczy tylko o tobie.
Twoje statystyki:
2007-10 146h 45m
2007-11 143h 15m
2007-12 160h 45m
2008-01 118h 15m
2008-04 59h 30m
2008-05 104h 45m
2008-06 51h 30m
2008-07 119h 0m
2008-08 94h 0m
2008-09 106h 0m
2008-10 126h 30m
2008-11 65h 30m
2008-10 245h 0m
2008-09 220h 45m
2008-08 205h 45m
2008-01 238h 15m
2007-12 222h 15m
2007-11 265h 0m
Więc nie pierdol mi misiu gumowy, że nagle masz RL life! Bo w chuja to my nie nas.
"Tego co robi IT nie bende pisał bo nie wiem, ale ostanio chyba też PZ im sie podoba."
btw. poprzednia wojna pokazała, że strona która jest mało aktywna skazana jest na przegraną.
Forum jest po to by wypowiadać swoje opinie jakie kolwiek by nie byly. Szanuje to co piszecie, ale widze, że nie potraficie pojąć iż każda moja wypowiedz ma podtekst ironiczny i żartobliwy. Ja nie mam zamiaru spierać sie o to kto więcej siedzi przed tibia. To że ktoś ma inny pogląd nie oznacza że jest dla mnie wrogiem. Pozatym takie "spory" na forum sa ciekawsze i bardziej merytoryczne niż bluzganie i wsiadanie na "starych", jak czynią obie strony na statkach.
Pozdrawiam NoLifer Draknos Torin.
cofam, zaczynasz dorownywac smokowi
Ivanov Galil
27-12-2008, 18:33
Forum jest po to by wypowiadać swoje opinie jakie kolwiek by nie byly. Szanuje to co piszecie, ale widze, że nie potraficie pojąć iż każda moja wypowiedz ma podtekst ironiczny i żartobliwy. Ja nie mam zamiaru spierać sie o to kto więcej siedzi przed tibia. To że ktoś ma inny pogląd nie oznacza że jest dla mnie wrogiem. Pozatym takie "spory" na forum sa ciekawsze i bardziej merytoryczne niż bluzganie i wsiadanie na "starych", jak czynią obie strony na statkach.
Pozdrawiam NoLifer Draknos Torin.
kendzio style
"hehe zartowalem" :)
cofam, zaczynasz dorownywac smokowi
Tobie w głupocie nikt nie dorówna ;)
Sericalan
27-12-2008, 20:04
Twoje statystyki:
2007-10 146h 45m
2007-11 143h 15m
2007-12 160h 45m
2008-01 118h 15m
2008-04 59h 30m
2008-05 104h 45m
2008-06 51h 30m
2008-07 119h 0m
2008-08 94h 0m
2008-09 106h 0m
2008-10 126h 30m
2008-11 65h 30m
2008-10 245h 0m
2008-09 220h 45m
2008-08 205h 45m
2008-01 238h 15m
2007-12 222h 15m
2007-11 265h 0m
to ze ktos jest online 250 h~nie oznacza ze w tym czasie siedzi przy komputerze i na*******a w tibie... TAK,chodzi mi o boty :o
Partyzant_Felix
27-12-2008, 23:08
dobra walka, xedarisa znoobilismy
banah widze ze ban ci sluzy, nareszcie masz czas pokazac sie ludziom ;) w kazdym razien a sylwestra bedizesz mogl sie wyzyc na frostach, na pewno beda wolne (chyba ze boil ci je zajmie)
@UP
Kontrowersyjny wannabe?
urzekł mnie twój poliglotyzm
poza tym, ja tylko stwierdzam fakty
Fakt czego? Ze Boil, Banah to no-lify?
no widzisz, skoro wiesz to po co pytasz?
no widzisz, skoro wiesz to po co pytasz?
Przestancie juz pierdolic o tym kto jest no lifem, a kto nie. Ja wam powiem tak, grałem w tibie 3 lata i wg mnie kazdy kto w to gra, niezaleznie od czasu jaki tej grze poswieca, jest no lifem. Nawet po wyjsciu na dwór z kolegami gadacie i myslicie o tibii, wiec nie liczy sie to kto jest dluzej online. Wiem, ze zaraz sie posypie pelno odpowiedzi na moje bazgroly, ze jest inaczej, ze wszyscy macie po 10 innych zainteresowan poza tibia, a gracie tylko wtedy kiedy odrobicie lekcje albo kiedy sie nudzicie. Nie musicie sie jednak wysilac, ja wiem jak to naprawde wyglada.
Old Shang grats...
koszyk cos ty taki komentator sie zrobil kazdego wydarzenia ;oooo
Chce byc taki jak Ty <333
Old Shang grats...
unfair bo jakis leb go hacknal :s a to ze Ice jeszcze dumnie wylecial zeby dodac te 3x to ponizej poziomu morza naprawde
Zacznijmy od tego ze ,,hacker'' nie leciałby po blessy ;[ :baby:
aaa szkoda slowa jednak xd
no no mow jeszcze, co tak ucichles ostatnio?
Kamsz te słowa oznaczają twoje zwyciestwo!
Gallanonim513
28-12-2008, 11:43
banah widze ze jestes fanem firmy atticus , chcesz kupic pare nowych koszulek? bo mam na zgonke nowe prosto z USA po 45 zl za sztuke z metkami naturalnie.
banah nie kupuj od nazisty!
mysle ze jednak troche szacunku dla IP sie należy.pomimo tego ze ciagle dostają wpierdol to sie nie poddają
Wyzywasz Ozirisa od nazisty i mowisz o szacunku, tak?; >
AtticusDoubleCross
28-12-2008, 13:28
banah widze ze jestes fanem firmy atticus , chcesz kupic pare nowych koszulek? bo mam na zgonke nowe prosto z USA po 45 zl za sztuke z metkami naturalnie.
Tak jestem fanem tych koszulek lecz wydań z nadrukami old sql, a nie tym nowym stylem jaki teraz wypuszczaja (czyt. komercha, różowizna itp itd.). Więc jeśli masz te stare klasyczne modele koszulek jestem bardzo zainteresowany. 30.XII.08 zdejmują mi bana na konto więc 'msg me'.
banah nie kupuj od nazisty!
mysle ze jednak troche szacunku dla IP sie należy.pomimo tego ze ciagle dostają wpierdol to sie nie poddają
jesteś w błędzie... Oziris nie jest nazistą ;) A z jakiej racji Nas Białostoczan wyzywacie od nazistów ?
HAHA wyzywacie innych od nazistów chodzi mi o Interregnum a sami nimi jestescie. wyzywanie damoona, drocana itp od kameli, wielbladow czarnuchow itp. to tez jest brak tolerancji dla innych. Sam brak tolerancji dla innych nazizmem nie jest ale macie tez wrogie nastawienie dla nich jebane naziole z was. Pamietam kiedys clapek na vencie gdy damoon po angielsku zaczal do niego nawijac a ze clapek jest jebanym tumanem to nie rozumial co on mowi to zaczal rugac damoona od wielbladow itp po POLSKU.
CLAPEK NAZI SIEG HEIL!
Picinhoxs
28-12-2008, 15:03
Spierdolic trapy wole niz miec twoje pierd*lone wodoglowie
Old Shanga znam bardo dobrze, nie miał haka był najebany to po 1. Po 2 kryzys gospodarczy mocno podkopał jego interesy ( wiem bo byłem w jego firmie na stażu ). Postąpił źle ale sytuacja została opanowana.
http://img91.imageshack.us/img91/3637/interregnumro6.jpg (http://imageshack.us)
Gallanonim513
28-12-2008, 17:40
wysle Ci foty kiedy obadasz w sumie wiem o co Ci chodzi z tym old sqlem bo faktycznie atticus robi tera naciagane koszuleczki troche pod aka jestem gej. Co do tego czy jestem nazista czy nie, odpowiem ostatni raz NIE JESTEM NAZISTA I NIGDY IM NIE BYLEM! wrecz nienawidze nazistow bo ganiaja nas po miescie za byle co.!! Fayter wiem, ze przezyjesz szok, ale taka jest smutna prawda :(
Lafa_elo
28-12-2008, 17:46
http://allegro.pl/item516356827_emo_punkowy_t_shirt_atticus_rozm_m.h tml
mam nadzieje ze to jest ten nowy styl poniewaz kiedys widzialem te koszulki i byly calkiem spoko ;p
Fayter wiem, ze przezyjesz szok, ale taka jest smutna prawda :(
dupa a nie szok ;p przeciez w aor jeszcze mowiles ze to dla jaj,a potem z nudow cie wyzywalem od nazioli zeby Cie troche sprowokowac :P
Ivanov Galil
28-12-2008, 18:31
wysle Ci foty kiedy obadasz w sumie wiem o co Ci chodzi z tym old sqlem bo faktycznie atticus robi tera naciagane koszuleczki troche pod aka jestem gej. Co do tego czy jestem nazista czy nie, odpowiem ostatni raz NIE JESTEM NAZISTA I NIGDY IM NIE BYLEM! wrecz nienawidze nazistow bo ganiaja nas po miescie za byle co.!! Fayter wiem, ze przezyjesz szok, ale taka jest smutna prawda :(
bo jakis brudas jestes ;)
kalisando flamdo plix
http://www.allegro.pl/item516474506_tibia_arcania_80_master_sorcerer.htm l
Lafa_elo
28-12-2008, 19:00
heh to nie on :)
Partyzant_Felix
28-12-2008, 21:38
21:21 Boroth Flam [210]: bendzidesz padal
21:21 Boroth Flam [210]: huju!
i widac kulture inter... koszyk jak nie ma firefoxa ktory poprawia bledy to tez sobie nie radzi... a i tego padania w rl mi zyczyl
jak ktos nie ogarnal to byl smieszny zart ze strony koszyka, nie smieszny jak widac...
czyli skończyło się babci sranie? :(
gdzie oziris brudas d; oziris konkret ziomek ;d czekam na powtorke
btw. sua co ty u nas w miescie robiles d;
Gallanonim513
29-12-2008, 12:04
haha wczoraj z kamszem widzielismy sua mea'e hahahahahahahahahahahahahahahaha jebaniec to Bialegostoku zachcialo sie przyjechac
haha wczoraj z kamszem widzielismy sua mea'e hahahahahahahahahahahahahahahaha jebaniec to Bialegostoku zachcialo sie przyjechac
Na bank przyjechał PKP xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.