PDA

Pokaż pełną wersje : Cos o moderatorach forum.

Sir Zomos
18-12-2004, 15:47
Siema wszystkim uszanowanko moderatorom , odrazu przejde do tematu wedlug mnie najlepszym moderatorem forum jest "DOBO" pisal wiele poradnikow ktore bardzo mi pomogly za co mu serdecznie dziekuje :D ale pan raynold to zupelnie inna historia to jakis kretynski idiota z niewypazona geba sami obczajcie co napisal nowemu graczowi tibi : Jak zacząć? Najpierw kup zbroję ceramiczną, bo Modki kwasem plują... - ja na miejscu tej osoby niegralbym w tibie po tak "" ekskluzywnej wypowiedzi "" pana raynolda . Mozecie mi dac bana jezeli troche za ostro napisalem , juz raz mialem to jakos sie przezyje :D:D

Rankor
18-12-2004, 15:55
Gdybys codziennie mial skasowac n+ postow to sam bys pisal takie odpowiedzi. Ray to bardzo dobry mod a to, ze czasami w oczach "niektorych madrych osob" ujdzie za osobe niemila...

Z reszta byl juz temat do oceniania modow.

Zaglada
18-12-2004, 15:58
To szkoda, ze nie czytales poradnikow Ray'a. Ten modek rulez i nadaje sie do tego jak nikt inny ;)

Dr.Unknown
18-12-2004, 16:35
Dlaczego wszyscy tak kochają Dobo? Pozatym "kretynski idiota" to najdziwniejsza rzecz jaką słyszałem, ludzie myślcie...

Monoskar
18-12-2004, 17:05
No nie wyrobię! Tak się składa, że Raynold jest akurat na tym forum autorem najlepszego poradnika ("Wszystko o treningu"). Doszły tam potem pewne wątpliwoś ci odnośnie shielding'u ale ogólnie lepiej napisanego poradnika tu nie ma (wg mnie ;) )

A swoje przemyślenia zachowaj dla siebie. Oni (modki) nie są tu po to, żeby było miło, tylko po to, żeby od czasu do czasu skarcić kilka kalek umysłowych (i nawet czasem jest śmiesznie)

Dr. Omader
18-12-2004, 17:18
Dlaczego wszyscy tak kochają Dobo?

Bo dobo to noob lover.

Dobo kocha nuby, nuby kochaja doba - to taki uklad chyba...

On udaje ze oni wcale nie "sOM gUpi" a oni biegaja z swoimi paladynami z c-mace w łapie i krzycza:"Dobo rzondzi!!!11111"

Pozatym ogolnie wiadomo ze kazdy lubi ludzi na swoim poziomie wiec jak noobki kochaja doba to dobo jest...nup? edited by MayGyver (sami sobie dokonczcie ;) )
nup? edited by MayGyver

@autor topicu:
y0u i5 t3h sux...

PiXik
18-12-2004, 17:29
Argh nigdy nie piszcie takich postów nawet choćbyście myśleli że macie rację w 100% bo nie poprze cie nikt a zbluzgają wszyscy:-)

Kredi
18-12-2004, 19:37
Niezgodze się co do Raynolda... chłopak ma fajne komentaże do kasowanych tematów i wczuł się w role modka :D
Gdyby mi skasował temat i napisał taki powód sam bym sie uśmiał :D

she_devil
19-12-2004, 00:07
Raynold przypopmina Helge (wygladem).

Dobo... zbyt anielska cierpliwosc
Drom = dupa jaisa
Magus: Danke za KSU
Matkus: Dupa jasia
I restza tez dupy jasia

Hedroxx
19-12-2004, 02:16
Mnie ostatnio $corcerer rozwalił:
a)mass-kasowanie postów [ach, jak się dorwał to jednego tematu związanego z updatem/test serverm...]
b)teksty przy kasowaniu tematów [bez przykładów, to by było tak jakby wszytskie christ..., tfu, easter eggi w instrukcji do gry podali :P]

A cała reszta jest spoko, tylko do Gremlina mam małą urazę [upomnienie... =\], ale cóż, na tym bycie modem też polega.

Sir Zomos
19-12-2004, 10:08
Przepraszam raynold , ponioslo mnie wczoraj mialem jakis zly nastroj. Pewnie dlatego ze jestem chory to cos mi odbilo i nawypisywalem bzdur..... sorry all :D