PDA

Pokaż pełną wersje : sorcerer i magiczne zeczy

Krakoww
21-12-2008, 22:40
witam mam pytanie czy te magiczne zeczy ksiegi spirit coaki i hat of the mad jak nam dodaja mg lvl to jak nam rosnie jego szybkosc jak podstawowy czy jak ten z dodanymi zeczynami np.
mam 30 mg lvl kupuje ksiege hotm i spirit coaka wiec mam 33 mg lvl i szybkosc mg lvl rosnie mi jak 33 czy jak 30? bo niewiem czy sie to oplaca nosic czy nie mogl by mi ktos to wytlumaczyc bo jestem anty do tych zeczy co dodaja mg lvl i niewiem ;P a tak z innej beczki padlem dzisiaj na 49 ms kombo na 2 dragonach polecialo mi demon shield b robe b legi i stwierdzilem ze sorc druid nie musi miec rare itemow p legi bohy wand i niewiem spirit coak i inne zeczy co mg lvl dodaja czy normal jak myslicie? i co myslicie o tych zeczach jak to rosnie? :)

Bordo
22-12-2008, 01:36
OMG OMG OMG! <szok>

<zawał>

10 minut później...

Kyrie Eleison!

Po pierwsze, naucz się używać znaków interpunkcyjnych, bo mało komu chce się domyślać o co Ci chodzi w Twoim wymamrotanym i pomieszanym zdaniu.

Po drugie, jak wstaniesz dzisiaj rano to idź grzecznie do pokoju rodziców, zapukaj, i powiedz mamie żeby powiedziała Gwiazdorowi, że chcesz dostać słownik ortograficzny pod choinkę.

Po trzecie, jakbym był wredny to bym Ci nie odpowiedział, ale z racji tego, że idą Święta będę dobrym wujkiem i Ci pomogę...

M level rośnie tak samo jakby rósł bez ekwipunku dodającego - czyli jak masz 10 m lev i zakładasz coś tam co dodaje 3 mlev (tak dla formalności: masz wtedy 13), to on i tak rośnie w tempie takim jak na 10. Co do ekscytującej śmierci na smoku... Blue Robe, Blue Legs i Demon Shield to nie rare itemy. Dla MSa takie EQ jakie Ci poleciało jest raczej optymalne, ale skoro padasz na combo, to Crown Helmet, Dragon Shield, Blue Robe, Plate Legi i BoHy w zupełności wystarczą.

Pozdrawiam, i pamiętaj o słowniku.

RookeR
22-12-2008, 16:11
Ja od siebie tylko dodam że temat mógł by się nazywać "Użytkownik i magiczny słownik języka polskiego".

Ps. do zamknięcia =P

Pozdrawiam =]