Pokaż pełną wersje : Nowy swiat: Hiberna
Dan the Automator
20-12-2003, 22:18
Jako mały prezent przed gwiazdą i by odciążyć trochę inne serwery, zdecydowaliśmy się rozpocząć nowy serwer: Hiberna. Jest to normalny świat, z możliwością PvP ulokowany w Niemczech. Przez następne pare dni tylko gracze posiadający PACC mogą się zalogować.
Po paru dniach zwiększymy limit i gracze z FACC będą mogli tez zagrac na Hiberni. Życzymy wam swietnej zabawy przez przerwę świąteczną.
spoko :)
Mam nadzieję, że to rzeczywiście odciąży inne serwery, niby mam PACCa i wchodzę kiedy chcę ale i tak duża ilość graczy nie jest dla mnie niczym miłym, wybijają wszystkie potworki i nawet trudno znaleźć 2 roty do treningu :rolleyes:
Dziś o 6:10 na Danubii było 760 typa (!) serwery rzeczywiśćie są przeludnione :rolleyes:
bylem tam^^, nawet na 13x miejscu w expie ( 4 lvl:D ) ale jakos mi sie znudzilo, wrocilem na dan00bie po kilku godzinach grania
Jak dla mnie to rzeczywiscie serwki sie troche odciazyly, chociaz o to lepiej spytac facc :)
Bossmanek
04-02-2004, 17:25
Boże usuncie juz ten temat bo to tylko ludzia przeszkadza , ja chciałem coś ciekawego poczyttac a ten temat jeszcze z zeszłego roku :D :P
------
Edit by Gremlin
Za duzo pisania tych glupot w starych tematach.
Upomnienie +1 za spam i glupoty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.