Pokaż pełną wersje : Orc shaman-potwór do skillowania
Nie wiem czy wybrałem dobry dział ale dla początkującym palladynom napewno się przyda
Potrzebne:
2 parcele
skille 40/30 lub większe żeby zabić orca shamana
mięso chyba że zabijemy war wolfy
Kamienie 0-? zależnie ile chcemy skillować
Tak więc niedaleko Greenshose (chyba tak się pisze) jest wieża z Warwolfami i orcami shamanami.
(mapka od thais)
http://http://img147.imageshack.us/img147/6438/orcshamanmapacv3.png
War wolfy dla mniejszych lvl mogą stanowić kłopot ale mozna je ominąć :)
Idziemy na ostatnie piętro a potem musimy zabić jednego orc shamana(jeżeli są 2)
Gdy zabijemy jednego orca shamana blokujemy 2 orca shamana parcelami (screen)
http://img83.imageshack.us/img83/1088/orcshamanyg4.png
Potem lejemy sneaki az skonczą się kamienie/spear
Bijemy ZAWSZE na full defie nawet jeżeli walim z kamieni
Ten "miniporadnik" ma pomóc małym lvl w doskilowaniu skilli
Bardzo fajnie wyglądający pomysł, tylko atakowanie ciągle nowych węży może być troszkę męczące. Ale fajnie, że coś takiego wymyśliłeś ;)
męczące może jest ale tak pomyślałem że jeżeli wstawiło by się z 2 parcele obok orca to sneaksy by byy ciagle w tym samym miejscu ;)
Dark_Exhado
29-12-2008, 21:43
Dla 10 lvli raczej dobre,wieksze odpadaja.
Avallach
29-12-2008, 21:51
no raczej, jak juz an 40 skilu nie chce sie zmieniac slima a co dopiero snejka...
pokaż mi np 12 pala który na slimach siedzi?
Napisałem że ten poradnik jest dla low lvl dlatego zamieściłęm go w dla początkujących
Kurczakos
30-12-2008, 09:29
Z czasem snejki będą "szły na hita"
Rads_Theatre
30-12-2008, 21:03
Fajnie wymyślone :)
Vanecth, ty też tam skillujesz (skillowałeś) ??
pokaż mi np 12 pala który na slimach siedzi?
Napisałem że ten poradnik jest dla low lvl dlatego zamieściłęm go w dla początkujących
A 15 pall może być? jak tak to masz tu jednego.
Pomysł-fatalny...
Rozumiem jakby summonował chociaż orci (zwykłe) to jeszcze ale snejki odpada.
;(
Wcale nie jest taki fatalny.. Próbowałeś ? Z tego co widzę grasz sorkiem więc skąd masz wiedzieć czy jest taki zły. A dla paladynów niskim distem jest bardzo dobry jeśli mają wystarczająco dużo cierpliwości.
juran_se_spychowa
30-12-2008, 23:30
też tam skillowałem, ale nie na wężach tylko na samym shamanie ;p
Szkoda tylko, że tam dużo naabsów łazi :S
Dark_Exhado
31-12-2008, 00:11
Właśnie,od 30 lvla można zrobic tak,aby biły nas 2 snake,a my szamana na full def,leczy sie,a rzadko kiedy walnie za 30+.
Wcale nie jest taki fatalny.. Próbowałeś ? Z tego co widzę grasz sorkiem więc skąd masz wiedzieć czy jest taki zły. A dla paladynów niskim distem jest bardzo dobry jeśli mają wystarczająco dużo cierpliwości.
Gram kina 8o. I jak skiluje to na full defie w dwarfy wale po 5,3,7 to co będzie w snake w dodatku tam dużo ludzi siedzi...
Zaraz dodam kine nie martw się.
A ja się kiedyś zastanawiałem nad skillowaniem (tylko dla paladyna) na ghost. Podobno distance tez rośnie jak bije się w zbroje (te żółte hity). Ale nie wiem czy nie trzeba byłoby zadać boold hita raz na min...Nie testowałem tego.
up
trza walnąć blood hita
pomysł kiepski waż na 1-2 hity
Gram kina 8o. I jak skiluje to na full defie w dwarfy wale po 5,3,7 to co będzie w snake w dodatku tam dużo ludzi siedzi...
Zaraz dodam kine nie martw się.
Ale pisałem że to jest dla paladyna i knighta ze skillami 20/20
A ja tam nie skilluje tylko fotki robiłem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.