zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fake'i umierają.

Glannath
30-12-2008, 20:04
No właśnie, "Fake'i", to chyba jeden z najbardziej zapuszczonych działów tego forum. Piszę, żeby zwrócić uwagę modów, lub jakichś innych ludzi, którzy byliby łaskawi co jakiś czas tam zajrzeć i pomóc ;)
Nasz dział jest przepełniony noobami, spamem, kłótniami itd., a niestety, nikt się nim nie interesuje. Mamy niby trzech modów, jednak w ogóle, ale to w ogóle nie interesują się działem. Warnuję, ile się da, ale to nie przynosi narazie skutków. Raz pojawił się MPalar, ale tylko, kiedy napisałem do niego PW. Modkowie (z całym szacunkiem, bo nic do nich nie mam ;)) zostali nam chyba źle przydzieleni. Żaden z nich długo nie siedział w fake'ach, nie znają dobrze stałych gości tego działu.

Problemem jest pewnie to, że mało ludzi z naszego działu wysyła warny, ale to nie zmienia faktu, że co jakiś czas ktoś mógłby tam zajrzeć. Mam nadzieję, że jakoś zwrócę waszą (czyt. modów) uwagę na ten dział, może coś się tam w końcu ruszy ;)

Rayza
30-12-2008, 20:45
i będą, kazdy mod albo sie na nich niezna etc,albo odpada mod odpada
dajesz mu punkt ktory pokazuje ze temat łamie reg. a on nic...

nikt kto zna sie na fakeach etc niema moda...

irwin546x2
30-12-2008, 20:58
Cóż, jest tylko jedena osoba, który przychodzi mi na myśl: chodzi o użyszkodnika, korzystającego z avatara przedstawiającą jedną z postaci Tima Brutona (moja ulubiona a propo).

Dobra, ułatwię:
Michoss.

Wg. mnie, jest on idealnym kandydatem na moda. Zna się na fake'ach, jest sympatyczny, regularny, obiektywny i potrafi patrzeć trzeźwo na sytuację, stara się robić porządek... jedyna jego wada to to, że jest nieco szalony, ale spokojnie sobie z tym poradzi. Imho będzie on tak dobrym modem jak Itemeczek, ale to już inna historia.

Proponuję, żeby przyjąć go na okres próbny i mniemam, że poradzi on sobie z tą funkcją z drobnymi problemami ;). Żeby cokolwiek zrobić z fake'ami, trzeba odgarnąć Górę Spamu. a jak wiadomo, wiara i parę niewidocznych ludzi z łopatami, przenosi góry...

Rayza
30-12-2008, 21:04
Cóż, jest tylko jedena osoba, który przychodzi mi na myśl: chodzi o użyszkodnika, korzystającego z avatara przedstawiającą jedną z postaci Tima Brutona (moja ulubiona a propo).

Dobra, ułatwię:
Michoss.

Wg. mnie, jest on idealnym kandydatem na moda. Zna się na fake'ach, jest sympatyczny, regularny, obiektywny i potrafi patrzeć trzeźwo na sytuację, stara się robić porządek... jedyna jego wada to to, że jest nieco szalony, ale spokojnie sobie z tym poradzi. Imho będzie on tak dobrym modem jak Itemeczek, ale to już inna historia.

Proponuję, żeby przyjąć go na okres próbny i mniemam, że poradzi on sobie z tą funkcją z drobnymi problemami ;). Żeby cokolwiek zrobić z fake'ami, trzeba odgarnąć Górę Spamu. a jak wiadomo, wiara i parę niewidocznych ludzi z łopatami, przenosi góry...
michoss modem Xx?
jest tez wiele innych osob ktore by pasowały
np: arashel,pacz_knight,i inni... stali bywalcy czy choćby ja (trochę czasu tam bylem i znam sie na tym...).

Arashel
30-12-2008, 21:08
Tu nie chodzi raczej oto aby zrobić z jakiegoś stałego bywalca naszego działu(fake'i) moda...
Tu chodzi oto że ogólnie trzeba nowych modów na forum...
No bo ilu ich jest? 4?5?6? A ilu jest dostępnych częściej niż 2h dziennie? 1?2?3?

irwin546x2
30-12-2008, 21:09
Wybacz, ale do wszstkich ma inne zastrzeżenia, i imo nie nadają się na modów. Michoss to niestety jedyny klocek który wciśnie się do tej wieży.

@Up.
Gdyby iść tą drogą, to ja byłbym modem. Wtedy byłaby apokalipsa w pigułce i nieco przyspieszonej formie...

Gelt
30-12-2008, 21:30
Nowi modzi? Czy Wy sie nie nauczycie mówić niczego innego?

Tompior
30-12-2008, 21:50
@up: Dokladnie :D
Glannath - wysylajcie wiecej raportow ;>