Pokaż pełną wersje : CIP-Soft sux! (?)
Wszystkie narzekania o mass kickach, kickach, niedziałających serwerach, banach kont, czy jeszcze innych narzekaniach na Tibię i na CIP-Soft - proszę pisać tutaj, w tym temacie!
Jakiekolwiek inne tematy służące narzekaniu będą efektywnie kasowane a zakładający takie tematy upominani!
Mnie denerwuje trudna gra palem :/ (1 rzecz) 2- ctrl+r? pffff... po co to? kiedys z qmplem wolelismy na help napisac bo tam przynajmniej na biezaca widza o co chodzi (wysmiali nas na help of course)-.- Cipy stworzyli ta gre, i teraz jak widza ze maja zyski to juz im wszystko automatem dziala wiec raporty maja w du*** bo po co na to patrzec? "Wazne ze kasa jest" :[X(
up ty tego pala na 8 lev masz czy co ze ci ciezko sie gra?
pozatym ctrl+r to dobra opcja i czy ci sie to podoba czy nie GM to tylko człowiek i jak 100000 noobów raporta napisze to troche potrwa zanim dojdzie do twojego
mi jedyne co sie nie podoba to to ze obciazaja swoje setwy a nam funduja lagi ale z tym czeba zyc :p
Ostatnio mnie wnerwił kick... Wsytawiłem sobie na dp Devils hemet a tu nagle kick! :(
Cipsoft jest spoko ale po tym update zauwazyliscie ze FACC nie ma wlasciwie nic nowego? :p
PACC za to dostal jakies 5 nowych wysp X( to troche nie fair :(
Zlociarz
30-09-2006, 19:48
Cip Soft co to za sux
Rano sobie spoko grałem gdzieś kolo 10-11 i puzniej poszedłem na dwór gdy wrócilem wszedlem na konto i wybralem postac czekalem chyba z 2min i pokazało się że konto zostało zbanowane szybko włączyłem www.tibia.com i zobaczyłem że konto zostało zbanowane za to że podobno pytałem się jak zrobic ots'a7,8 bo to nielegalne
Wcale sie nie pytalem a passy znam tylko ja pewnie jakis gm puścił bajeczke że ttak pisałem i dostalem bana na tydzień to jest oburzające jak a najgorsze jest to że mi schodzi pacc :(((((((
jeśli może ktos mi pomuc prosze napisac na gg 1232013 jestem niewidoczny
Błagam o pomoc najlepiej jakiegoś GM'a z tibi;( ;( ;( ;(
Bloody'Seba
04-10-2006, 15:20
Mnie wkurza jak zabijesz potworka na miejscu gdzie sie rope uzywa to nie mozesz ani otworzyc,ani przesunacX(
dagothar
04-10-2006, 15:33
Da się, trzeba tylko poczekac chwilę(10 sek.).
Ktoś tam o ctrl+r:
NIE raportuje się na helpie - ten kanał do czego innego służy. I guzik kto Ci to przeczyta tam. Można ew. poprosic T/ST na helpie zeby zareportowal zly nick jakiś albo kogoś, kto hacklinkami spamuje trade.
GM nie zawsze jest online, na niektórych światach rzadko bywają w ogóle. najlepiej przestac bawic się w szeryfa i dac sobie spokój z niektórymi kwestiami, laurów za raport na kogoś nie dostaniesz a teksty typu 'GM ban plx he stole my fs' są po prostu śmieszne.
<uwaga= metafora>Poza tym ogólnie rzecz biorąc, zwykle lepiej wziąc skalpel niż wymachiwac toporem.</uwaga= metafora>
jest satysfakcja jak napiszesz raport a gm z podziękowaniami odpisze że gracze zostali zbanowani :evul:
up ty tego pala na 8 lev masz czy co ze ci ciezko sie gra?
pozatym ctrl+r to dobra opcja i czy ci sie to podoba czy nie GM to tylko człowiek i jak 100000 noobów raporta napisze to troche potrwa zanim dojdzie do twojego
mi jedyne co sie nie podoba to to ze obciazaja swoje setwy a nam funduja lagi ale z tym czeba zyc :p
Widze, ze tez grasz paladynem. Nie mam 8 lvl'ka (-->patrz pod nickiem) ale ogolnie gra palem wydawala mi sie latwiejsza na 8 lvl niz na moim... Poprostu zbyt duzo wydatkow. Aha... rozumiem ze ten kto raportuje to noob? Pozatym ten czlowiek online jest raz na miesiac/ 2 miechy , wiec czy raportowanie ma sens ? -.-' . Nie pisze do Gm'a raportow typu "Gjeem Plax he stolen my loot with chain armors!!!!!!" bo to glupie. Pisze w sytuacjach w ktorych widze ze ktos powaznie nagina zasady i nigdy nie otrzymałem odpowiedzi od Gm'a. Dziwne , nie? :baby:
Kurde Co ten Cipsoft wyprawia !!!!!!!!!!!!!!!!1 Dzisiaj rano budze sie o godzinie 7 mowie ide expic heh nie moge zalogowac sie na Nebule hmmm co jest grane mowie neta nie ma sprawdzam logowanie na valorie normalnie na iridie normalnie na furore nie moge co jst grane kurde dzowine do kumpla wejdz na swojego chara na nebuli mowi no i co mowie logles sie mowi jasne mowie kurde :/ co jest grane mowie a na iridie a on nie da sie :/ co jest grane Cipsoft naprawi to jeszcze dzis starcilem okolo 3 godzin exienia dzisiaj jestem wsciekly !! hrrr a mialbym juz 90 lvl hrrrrrrrrrrrr a moze to wogole nie ich wina ??
Chruscin
03-11-2006, 14:12
lol przypadek typoweo uzaleznienia 3h w plecy już by kogo rozszarpał
a tak woóle to mnie wkurza że wycofali dużo fajnych przedmiotów niektóre można już tylko zobaczyć nie można mieć a niektóre już woóle znikły i nie można zobaczyć nawet ich nigdzie!
Nieugiety
03-11-2006, 14:30
lol przypadek typoweo uzaleznienia 3h w plecy już by kogo rozszarpał
a tak woóle to mnie wkurza że wycofali dużo fajnych przedmiotów niektóre można już tylko zobaczyć nie można mieć a niektóre już woóle znikły i nie można zobaczyć nawet ich nigdzie!
Taaa ?
To wypad na ots gdzie ludzie mają w domkach po 5 great shieldow a na sobie 2 mls.....
lord orzech
03-11-2006, 14:41
Yyy czy tibia.com i Tibia padly?
Mi tylko nie pasuje jedno ;/ czemu cipsoft JESZCZE nie wypuścił jakiegoś nowego świata? pełno ludzi czeka na owe-nowe, nie opłaca zaczynać się grać na starym świecie bo co to za frajda, wbić 60 lvl dostać hunta od 200~ i skończyć grać.
Na starych światach to nawet hunty się nie zwracają wieć mam nadzieję że CIPSoft wypuści za niedługo jakiś nowy świat :)
A co ma do tego gospodarka serwera? To wina CIPów, że gracze sprzedają rzeczy tak tanio? Nie wspominam nawet nic o tym, że parę miechów od powstania serwera ceny spadają do poziomu starych światów. Czyżby zatem problem leżał gdzieś pomiędzy monitorem a krzesłem?
Alanus Lutinum
03-11-2006, 16:02
1. Cipsoft trochę źle myśli
2. Cipsoft myśli tylko o kasie
3. Powinno być przynajmniej 3 gmmów na serwerze a jest ich tylko 40 na całą tibię
4. W Tibii mogę botować, thiefować i wkurzać innych graczy, bo i tak raz na miesiąc jest GM.
5. Cipsoft nic nie umie dobrze zrobić
6. Według moich obliczeń tibia stanie się płatną grą za 3 lata
7. Nie masz pacca jesteś frajer
8. i na koniec CIPSOFT SUX
No pięknie jeszcze zanim pisałem wcześniejszego posta fajnie mi się grało, a tu jeb, hack, proszę wszystkich, niech każdy coś od siebie włoży po to żeby powstał nowy świat, nie mam ochoty je**ć się z itemami od początku, zróbcie to dla mnie, zróbcie to dla ludzi którzy chcą sie wybić, dzięki z góry za wszystko co uczynicie w tym celu, c ya
No pięknie jeszcze zanim pisałem wcześniejszego posta fajnie mi się grało, a tu jeb, hack, proszę wszystkich, niech każdy coś od siebie włoży po to żeby powstał nowy świat, nie mam ochoty je**ć się z itemami od początku, zróbcie to dla mnie, zróbcie to dla ludzi którzy chcą sie wybić, dzięki z góry za wszystko co uczynicie w tym celu, c ya
Radze Ci grać przez Linuxa, na 99,9% nie będziesz mieć hacka.
A jak w świątecznym upie udupią palków jeszcze bardziej...
1st. powinni zrobic spis ludzi ktorzy sprzedaja premmy za **********, dla oszustów bany itp ^.-, nie kazdy ma ochote wywalac na tibie rl cash
2nd. niech zrobią w końcu jakąś poprawe z grafiką!
3th. latwiejsze skillowanie( a nie ze trzeba sie dupic przed kompem 3 miechy zeby skille zrobic >.<)
4th. wywalic cipbota, zmniejszyc dmg w ludzi z run i spelli
to chyba wszystko
Sir Radzio Angelus
04-11-2006, 14:29
Radze Ci grać przez Linuxa, na 99,9% nie będziesz mieć hacka.
A jak w świątecznym upie udupią palków jeszcze bardziej...
Nie kracz!, według mnie, jeśli profesja paladyna miała by być lepsza (czytaj nowe bronie, nie łamiące spiry itd.), to cała społeczność paladynów musiałaby przygotować specjalną petycję do cip'ek. Wątpię, że zaraz cipki coś by zrobiły ale dałoby im to do myślenia, że coś jest nie tak z palkiem. Tylko problem jest w tym, że każdy umie tylko narzekać a nie chce się działać...
Masta_DJ_Max
05-11-2006, 01:25
No to teraz moja kolej :-]
Słyszałem że teleportowanie jest nielegalne. Trzy razy reportowałem GMowi. Mogłem czekać godzinami - nikt się nie zjawiał...
Co do teleportowania, tak to jest nielegalne a dokładniej jest to "abuse of game weakness" co w tłymaczeniu na polski znaczy: nadużycie słabości gry. Ponieważ nie jest to nic "groźnego" co może w znacznym stopniu popsuć rozgrywkę lub daje graczowi ogromną przewagę nad innymi .. tak więc jeżeli GM ma do wyboru inne raporty (macro, bota itd.) to jego wybór będzie oczywisty. Można łamać regulamin na wiele sposobów, ale wiadomo, że im przewinienie poważniejsze tym wymagana szybsza reakcja i sroższa kara.
Adii Getes
10-11-2006, 15:03
NO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
TO CO SIE DZIEJE W OSTATNICH DNIACH W TIBI ZDENERWOWALO BY NAJCIERPLIWSZEGO!! ILE TO Ku**wa MOZNA!!?? dzien w dzien kicki, wylaczania serverow, bugi i inne gówna!!! co z naszymi paccami? levelami?? Dobra nic wieej nie pisze bo jeżeli miałbym napisać wszystko co o tym myśle to dostał bym warna +3ptk.
Ehh gdzie te czasy kiedy było 5 serwerów (a nie 72 :o ) i max 700 osób..Prawie zero kicków, lagów,freezów itp śmieci.. GM codziennie zagladał na serwer i sprawdzał co sie dzieje, a teraz GM jak na lekarstwo.. Trudno zapanować nad taka ilością ale czego sie nie robi dla kasy B)
Cristiano Lisek
10-11-2006, 17:18
nie lamiace sie spieary to by bylo juz kompletne udupienie knighta jak dla mnie bo palk by se kupil te 2 spery i mogl trenowac do bardzo duzego skilla
Mam taki problem : Jak gram jedna postacia i chce sie przelogowac na druga postac na tym koncie to pojawia sie komunikat : Nie możesz grać dwoma postaciami na tym samym koncie . Prosze o pomoc .
mam ten sam problem: grałem sobie, i dedłem:(, wylogowałem sie zeby sie szybciej z respawnować(było tam kilka błędów przy logowaniu), ale kiedy juz mi sie udało zalogowac i włączyc postać(ta która dedła) to jak wylogowałem i chciałem włączyć inną to mi to samo pisało co Teero'wi. jak sprwadzam na www.tibia.com, to moja postać jest on line, a nie mam włączonej tibi. moge sie zalogować tylko tą postacią, to tak jaby się "zawiesiła na servie".
Prosze pomóżcie
z góry thx.:(
grudzien
10-11-2006, 19:12
Nie wiem co sie stalo ale wlasnie nie moge zallogowac sie na moj char -.- pisze caly czas ze jestem zallogowany na innej postaci i nie moge wejsc na druga X( zgadzam sie z innym ze gm nie ma nigdy jak jest potrzebny :/
chlopaki: grudzien, kacus44 i Teero!
mam to samo i tez nie wiem co mam zrobic :\
pozostaje nam czekac moze te CIPY cos zrobia ;(
Pytałem sie tutorów i mowili żebym poczekał do nastepnego resetu serva .
@kilka osób up: Są problemy z serwerem logowania. Trzeba przeczekać.
Kurde dzisiaj ziomek mi podwalil loota to ja raport (gm zwykle mnei zlewa.. )
ja zdenerwowany... jeszcze ziom co mi pdowala loota mnie wpienia... to ja do gma pisze co onim mysle.. ze ja pisze ze ukradziono mi loota (przecierz zlodziejstwo to nielegalne...) a ten mnie banuje ... jeszcze na 30 dni... POJEBANE!
Kurde dzisiaj ziomek mi podwalil loota to ja raport (gm zwykle mnei zlewa.. )
ja zdenerwowany... jeszcze ziom co mi pdowala loota mnie wpienia... to ja do gma pisze co onim mysle.. ze ja pisze ze ukradziono mi loota (przecierz zlodziejstwo to nielegalne...) a ten mnie banuje ... jeszcze na 30 dni... POJEBANE!
1.Ile dałeś za postać?
2.Jeśli grasz na PvP to po prostu zabij kolesia, a jak na non-PvP zmień serv/kup nową postać.
3.Poczytaj regulamin Tibii
4.Pozdrów GMa ode mnie
5.Pozdrów tego kolesia
6.Krzyżyk na na drogę
Tomcio Pall
18-11-2006, 23:16
@Falc
Jak to no-pvp to BLACKLIST!! Jak ja ja lubie. ostatnio 3 gosci w 2godz dodalem bo mi lootbagi kradli ^^. A jak pvp to zabij go. Na kradzierz GM Ci raczej nie pomoze...
1.Ile dałeś za postać?
2.Jeśli grasz na PvP to po prostu zabij kolesia, a jak na non-PvP zmień serv/kup nową postać.
3.Poczytaj regulamin Tibii
4.Pozdrów GMa ode mnie
5.Pozdrów tego kolesia
6.Krzyżyk na na drogę
Wiesz za posatc dalem okragle 0 bo za robienie psoatci od 1lvla niepaci sie chyba nie??(postac robilem od 1 lvla...)
I niemow mi ze kradziez jets legalna ....
Kradzież jest legalna tj.nie można za nią bana dostać. A za wrzucanie na Gma owszem.
Wiesz za posatc dalem okragle 0 bo za robienie psoatci od 1lvla niepaci sie chyba nie??(postac robilem od 1 lvla...)
I niemow mi ze kradziez jets legalna ....
Nielegalna kradzież to w realu jest, a tibia to gra...
Hellraiser
26-11-2006, 22:54
Z mojich obserwacji cipsoft dobrze to pobiera tylko kase za pacc...
Gm nie bede sie wypowiadal szukalem 2 dni byl online raporty 2h slalem napisalem na forum i co ... i nic
Cipy i gm umia dobrze banowac jak lamiesz zasady ale jak juz masz inny problem to mozesz zapomniec ze istnieja=]
Potwierdzam, oni tylko czekaja na flote na pacca,.. a tak to leją na mur,..
A GM'owie to juz w ogole porazka,..
Kradzież jest legalna tj.nie można za nią bana dostać. A za wrzucanie na Gma owszem.
w 99% przypadków za kradzież nie dostaniesz bana ale byłem świadkiem jak koleś dostał bana za złodziejstwo
Jest ban za kradzież , kiedys jak tam logowalem sie na secura by pogadac z kumplami powiedzieli mi ze jakis tam +90 kinol zarabal +100 loota , report-ban :P
Ja jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos dostal bana za zlodziejstwo ;P ale za to widzialem inny przypadek, moj kolega wkleil przypadkowo na trade link z aukcji na allegro, rower tam chyba byl na aukcji, i dostal bana za dawanie linkow na trade, a dal zupelnie przypadkowo bo chcial wkleic swoja oferte co kupuje ;/
CIP SOFT dał mi bana za to ze przeklinalem na grame chat (mimo iz nieprzeklinalem) napisalem tylko "mine plZ"
Ferumbras
30-11-2006, 22:58
Chciał bym zgłosić, że od jakiegoś czasu WOGÓLE nie działa mi tibia.com!!X(
Niewim co z tym zrobić i proszę o jakąś (dobrą) radę!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Dziękuję.
kubexsik
17-12-2006, 11:16
Normalnie popieprzone są nowe respy a cipsoft robi wszystko dla PACC co totalnie wku***a
Vark-york
17-12-2006, 11:50
yeraz to już przesadzili; stoje sobie tam gdzie są gobliny i jakiś gosciu u góry stoij i pokazuje B robe, to ja z racji że jestem na dole to pokazuje mój C Armor i wtedy on:
01:38 Sebulba Ziom [31]: ExAnI HuR Up ""No To HoOp
jest na dole i mi podwala moj C armor, X( X( X( X( Oj Cipy teraz to już przesadzacie :|:(
yeraz to już przesadzili; stoje sobie tam gdzie są gobliny i jakiś gosciu u góry stoij i pokazuje B robe, to ja z racji że jestem na dole to pokazuje mój C Armor i wtedy on:
01:38 Sebulba Ziom [31]: ExAnI HuR Up ""No To HoOp
jest na dole i mi podwala moj C armor, X( X( X( X( Oj Cipy teraz to już przesadzacie :|:(
Oczywiście obarczasz CIPsoft winą za własną głupotę? Nigdy nie słyszałeś o czarze "Levitate"? Zachciało się "pokazywać" swoje EQ na ziemi to masz...
Hunter of Morale
17-12-2006, 22:17
Witam ! mam problem nie moge sie zalogowac na zadnym charze na Candi ;/ mam tam 44 ed i nie moge sie na niego zalogowac ciagle mam connecting to game world a na postacie na innych swiatach normalnie sie loguje. U moich kolegow jest wszystko dobrze tylko u mnie jest cos nie tak ! co mam zrobic? i nie mowcie mi zebym czekal cierpliwie bo juz mam pol godziny connecting to game world ;/;/ pomocy!
Z jednej strony Cip soft jest dobrą firmą...
Ale z drugiejjjj...
Przed chwilą padłem przez głupiego kicka :/
You are downgraded from lvl 82 to 80.
mam problem nie moge sie zalogowac na zadnym charze na CandiNie bój nic, ja też tak mam ;) . Po prostu czasami ten server okropnie przeciążony.
Normalnie popieprzone są nowe respy a cipsoft robi wszystko dla PACC co totalnie wku***aOj, biednyś, biedulu :( . Szkoda, że CipSoft dało dużo respów dla FACC, a ty tego jeszcze (!) nie zauważyłeś... Nie wyzywaj CipSoft, gdy nawet sensownych argumentów nie masz, bo z twoich wypowiedzi żałośći smutek wycieka :( .
Hunter of Morale
18-12-2006, 15:52
Nie bój nic, ja też tak mam ;) . Po prostu czasami ten server okropnie przeciążony.
oj chyba u mnie jest cos nie tak bo mam to dopiero po updacie i u siebie nie moge sie lognac a ide do kolegi i jest wszystko ok tak samo na calej mojej sieci nie da sie lognac na zadnego chara na candi ;/ wiec problem jest na serverze a nie u mnie na kompie tylko jaki ?
Gralem se sorcem 12 level na non pvp (sux ;)) i jakis noobek 33 levl caly czas mnie bloczyl i lurowal na mnie potwory wiec dedlem :) wiedzac z doswiadczenia ze nic mu nikt nie zrobi (nie dostanie bana :)) sie zdenerwowalem i napisalem to na ctrl + r :D
Yobri [11]: damn fucking gm-s i reporting players in mine all tibian life
(2 years) and never you do smth with this grrr tibia sux lurers, cheaters
and n00bs fuck you gms fuck you!
reakcja 3 minuty a zawsze czekalem godzine albo i wiecej i NIC... fajnie ;) przynajmniej se wyzylem ;) Tibia going down...
pewine powiecie ze jestem jakim downem ale nie wiem co to kicy plzz powiedzcie za to ze nie wiemtego mozecie mnie powyzywac nalezy mi sie
:)
kick to jest wywalenie z tibii :]
Gracz Tibijski
24-12-2006, 13:25
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Knight http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/viewpost.gif (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=755865#post755865)
pewine powiecie ze jestem jakim downem ale nie wiem co to kicy plzz powiedzcie za to ze nie wiemtego mozecie mnie powyzywac nalezy mi sie
Ale down ;)
Gralem se sorcem 12 level na non pvp (sux ;)) i jakis noobek 33 levl caly czas mnie bloczyl i lurowal na mnie potwory wiec dedlem :) wiedzac z doswiadczenia ze nic mu nikt nie zrobi (nie dostanie bana :)) sie zdenerwowalem i napisalem to na ctrl + r :D
Yobri [11]: damn fucking gm-s i reporting players in mine all tibian life
(2 years) and never you do smth with this grrr tibia sux lurers, cheaters
and n00bs fuck you gms fuck you!
reakcja 3 minuty a zawsze czekalem godzine albo i wiecej i NIC... fajnie ;) przynajmniej se wyzylem ;) Tibia going down...
Jak Ty reportowałeś że ktos Ci sie na resp wbił albo bloczy Cie na guardach to sie nie dziw że 0 reakcji:baby:
A mi postac ni z ego ni z owego usuneliX(
turbo2005
11-01-2007, 17:15
Dlaczego ten Cip soft nic sobie nie robi z raportów podcas debug przez ten idiotyczny debóg dedlem na black knighcie i loocik sie poszedł pier**ić !! Mogli by coś z tym zrobić!!! X( X( X( X( X( Ale co zrobić komercja !
kukuruku
13-01-2007, 11:20
Kiedyś znudziła mi się gra knightem to zacząłem palkiem ( na Antice )
Miałem kolegę sorca i mi monki stawiał, a że miałem fundusze to
nakupowałem spearów i skillowałem...:baby:
Po pewnym czasie na 10lvl miałem skille 55 w discie i 5m.lvl
to poszedłem na POHa i zacząłem expić...:evul:
Było nieżle tylko że miałem kicka i padłem...
Czy to mogło się stać od nadmiaru deadów cyców?:o
Mogli by coś zrobić z tymi kickami bo człowieka może szlag trafić.X(
Wiele wysokich leveli padło bo miało kicka.
P.S.Z tymi raportami do GM ( ctrl+r ) to mogli by się bardziej postarać
bo prawie nigdy GM nie interweniuje jak trzeba...
Jak to mozliwe ze Prawie na all Serverach Sa lagi ? Moze Cip Soft cos wkoncu z tym zrobi ? zanim polowa graczy przestanie grac -,- a moze to przez to polowa graczy ma neo ?
Dragon1927
13-01-2007, 17:50
Tez mam neo 512 :P i mam lagi od jakis 5 dni thx dla neostrady X(
turbo2005
13-01-2007, 18:33
Przez ten update idzie dostać zawału gram sobie a tu nagle error i juz mnie krew zalewa do tego jak sie loguje to kolejka 214X( Mogli by zrobic bez kolejki dla tych graczy którym błąd wyskoczyłX(
Shadi1928
13-01-2007, 23:10
Niech cip-soft zrobi soc z tymi je****mi kickami na CandiiX(
Może by w końcu forum naprawili, ffs.
"The forum is temporarily closed." co przekłada się na nową definicje słowa "temporarily" - > 2 tygodnie.
Lagi maja tylko posiadacze Neo i TP.Sa bo padł router na niemieckiej granicy Tepsie ;s wiec to nie wina Cipów
ciągle się porusza....nie odpowiada na jakiekolwiek "Hi,hello,yo" itp.....gdy blokowali mu drogę to on ich skrzętnie omijał i gonił szczura.....To był Ewidentny Bot!!! Najgorsaze jest to ze miał 19 lv (ja wtedy tez miałem 19) i on zagrazał mojej pozycji.postanowilismy ze zrobimy raport ctrl + r i wszyscy razem napiszemy raporta na niego ze uzywa bota....
po dwóch dniach zjawił się GM.....tylko ze ten "fajny" Bot miał taką Funkcję ze gdy Gm jest online to opcje "biegania w kółko" się wyłączają I Gm nie moze mu udowodnić że uzywa zakazanego narzędzia.
Nazajutrz Nasz wróg znów się zalogował i dalej biegał za szczurami....i znów pisalismy raporty do Jaśnie pana GMA.....ale nie zjawił sie bo był juz i było "wszystko w porządku"
Pisalismy do niego jak to działa....ze gdy jest online on wyłącza opcje i wygląda ze jest wszystko normalnie. Proponowalismy mu zrobić zwykłą postać i zobaczyć.....no ale oczywiscie tak nie zrobił ;/
To zaczynało mnie juz perfidnie wkurzać....cholernie.....pieprzone nooby z cipsoftu.....ja tu Za****M dniami i nocami a jakis szmaciaz ma to bez problemu.Napisłem dokładnie to na help chacie....."gram po 16 godzin dziennie,a tej Matko J****a uzywa sobie bota i nic nie zrobicie,Zbanujcie tego gnoja"
I wiecie co sie stało? Zamiast Ten pajac dostać bana......to JA GO DOSTALEM za Offensive statemant ...czy jak to sie tam pisze ;/
Coza bezsens i paradoks......ja który gram uczciwie dostałem bana...a frajer który gra z botami gra sobie dalej.....Dlatego Właśnie CIPSOFT SUUUUX!
jak dla mnie to powinni zrobić oś takiegho że wchodzą normalną postacią nie gm i sprawdzają takieo kolesia, bo jest bot do tibi <black ice> to on ma opcje wyłączania gdy przyjdzie gm <kumpel mi go propoował ale nie skorzystałem> i jak ktos uzywa cos takiego to za grzyba go nie zlapią, a jak gm bedzie na zwykłej postaci to podpatrzy kolesia i zaoguje sie jako gm i banuje go ^^
Sante Mefisto
15-01-2007, 15:04
Lagi maja tylko posiadacze Neo i TP.Sa bo padł router na niemieckiej granicy Tepsie ;s wiec to nie wina Cipów
A masz moze inf kiedy to naprawia?? :P
DruidMacius
15-01-2007, 16:51
X( X( X( X( GM manina to nup Dostałem bana za to, że powiedizalem do niej sex!X( X( Jakas niewyżyta czy co?
Pavvulonik
15-01-2007, 20:10
@Zwidek
Ej mam prozbe jak juz bendzesz wiedzial kiedy naprawia to msg na forum bo to juz mi z 10 dnia paca polecialo.Gram na xerenie mam lagi i nieda sie expic ale mam tez postac na azurze a tam jest zupelnie normalnie a to jak xerena niemiecki server wiec to troszke dziwne:/.
until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use (in game chat: 08:14 Segasik the Warlord [12]: i;m goona to start using bot in this case.. )
NO KURRRRRRRRRRRRRR
ja nie moge..
wczoraj reportowalem cala noc leszczy co chodzili na botach.. chyba z 10 bylo...
dzisiaj sie gadam o tym na chacie.. no i takie cos napisalem
ze "zaczne uzywac boota" i za to dostalem bana.. no przeciez to jest parodia..
co jak zaczne pisac ze mam program do zabijania gm to tez kazdy mi uwierzy na slowo?
a wogole to jest chore.. screen nie jest zadnym dowodem i wogole a jak ktos cos napisze na chacie to juz jest kryminnalista..
i najlpepsze jest to ze nie zlamalem za bardzo zadnego punktu regulaminu.. cytujac..
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules&rule=2e
Inciting to violate the Tibia Rules.
Please do not encourage others to violate a Tibia Rule,
OTHERS...
i
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tibiarules&rule=3c
Using tools to automatically perform or repeat certain actions without any interaction by the player ("macros").
USING...
A NIE MOWIENIE ZE KIEDYS MOZE CZASEM SIE TO UZYJE...
a tak wogole to po tym tekscie napisalem jakies 20 emotek i kilka tekstow w stylu
"i hate macro users..."
itd itp..
Name: Segasik the Warlord
Banished: until Feb 14 2007, 14:15:15 CET because of macro use
kurwa mnie to az boli.. kumple do mnie pisza jakiego ja kurwa macro uzywalem i o co chodzi +_+ i wogole... poprostu najbardziej mnie ten reason wkur... bo nikt mnie na zadnym marcowaniu nie zlapal a tu kur.. a odechiewa sie czlowiekowi grac i wogle..
Kurcze mam problem z Tibią a raczej z jednym serverm na serverach takich jak Pythera//Candia//elysia niemam lags a na Serweze Askara mam okropne zaciencia które niesą spowodowane winom mojego neta mam szybki i dobry internet jeszce niegdy mnei nie zawiódł ale od jakeigoś czasu poprostu na Askara nieda sie gra
Jak ma ktoś jakeiś pomysły to Prosze pisać na mój nr gg : 3588511
Lub w forum tibia.pl
(POZDROWIENIA):evul: :evul: :evul: :cup: :cup:
Pavvulonik
17-01-2007, 16:43
Przeczytaj co pisali ludzie na ten temat przed twoim postem najpierw poczytaj a puzniej pisz.
Shadi1928
18-01-2007, 20:45
niech cos zrobią te Cipy z kickami bo nie da sie grac.Raz na Candii miałem aż 8 kicków pod rząd X( i przez to padłem -.-
Wczoraj już na bugach 2% do 8lvl-u miałem i kick! Na Guardii to było. No i dedłem X( X( X( Zrobiłem nową postać... Bo mieć 8lvl bez kasy to zupełnie bez sensu, poza tym jakoś mi się odechciało tamtą grać :/
Progmaniak
20-01-2007, 15:20
@up
buu stracilem 1k i chain arma
Nie podoba sie to nie grać i basta.
turbo2005
20-01-2007, 21:31
Ten pierdo**ny cip soft leci chyba sobie w kulki nieiem czy oni tam cos robiom ale zadnych postępów od upadate mam same debugi przezto juz stracilem 200k na aole, niby za co my im placimy za pacc z którego niemożna skorzystac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Gracz Tibijski
20-01-2007, 21:33
kurwa padlem i stracilem moje zajebiste lejczer bótsy auu pomóżciaa! to miliony gp w dupsko auu mama nie bij ;(
Ja natomiast mam już od jakichś 2 tygodni cały czas kicki i lagi na serwerze Morgana. Jest to ułatwienie dla pk ktorzy zaznaczaja ofiare i tylko follow target... porazka X(
Moim zdaniem najwiekszym - cipsoftu jest to ze tak Uczciwy player jedynie traci czas by zrobic postac bo jakis botter o polowe krotszym czasie zrobi 4x lepsza postac na nielegalnych programach.
Niech wkoncu gm bardziej zainteresuja sie tym co maja robic :/
od kilkue dni okropnie mnie kickuje w godzinach 20-22 nie wiem czemu akurat wtedy, ale wczoraj juz przesadzono...
mialem ponad 20 kickow w ciongu 30 minut i to nie sciema. gram na refugii ten serv zawsze jest full i moze to dla tego ale 20 kickow??bylem wtedy na soldach i cudem udalo mi sie wyjsc(uratowaly mnie ihy ktore zawsze ze sobom nosze)
ps. ktos tutaj na forum powiedzial ze to przez neostrade bo im router padl
wszystko by bylo fajnie ale ja mam neta w ASTER
Trang Oul
03-02-2007, 11:24
Mnie wkurza to, że Cipsoft nie robi nic ze stronami złodziei udającymi stronę Tibii. Przecież mają copyrighta.
Macie problemy z tymi boterami... jak chcą grać jak oszuści to niech tak grają! Ch*j wam do tego!
Astral55
06-02-2007, 18:54
mnie najbardziej zadziwia taka mała liczba GM, CS chyba stać na ich wieksza liczbe X(
witam
na wstepie napisze to co mnie boli najbardziej... zbanowano a wlasciwie usunieto mi konto na serwerze Refugia..... sami zobaczcie:
Robcius[33]:
I am sorry to say that but you have violated the Tibia Rules too often.
For this reason your account was deleted and cannot be returned to you.
",,|,, __(O.O)__ ,,|,, FUCK YOU!" (Jan 16 2007, 21:37:52 CET in 'Main Trade Channel')
usunac konto za fuck you na trade?
owszemn rozumiem zle slownictwo ale usunac cale konto????
dla wszystkich opisze cala sytuacje bo to tez jest wazne
wracalem na senji do Carlin z lootbagiem ... w pewnym momencie 2 Br mi ukradlo lootbag
jedna to Thais de refugia wtedy wlasnei przez przypadek na TRADE poszlo
moje FUCK YOU....
co mnie boli? osobisci eto ze ci zlodzieje do dzisiaj sie smieja w Carlin ze mnie
a po drugie jak mozna usunac cale konto.... caly dorobek mojego polrocznego zycia a wydaje mi sie ze jestem dwukrotnym rekordzista na tym serwie (na 19 lvl chodzilem w DSM , a na 23 lvl w Demon helmecie) w momencie usuniecia konta mialem 2 demon helmety i niezla kolekcje.
PS
przestroga dla wszystkich.... nie zakladajcie kolejnych char na jednym koncie .... dobzre ze ja mialem kazdy char na innym koncie
PS 2
jezeli ktos z Tibia .pl przeczyta moj post i zechce za mna sie wstawic u Cipsoft kontakt ze mna gg 9161697
pozdrawiam all
Robcius
Maniek0700
08-02-2007, 23:45
@ up
Ale duren ahahahahahahahahah
Boski Rzeznik
08-02-2007, 23:48
Niestety, Character Robcius does not exist. Straciłeś konto z własnej głupoty. Przykro mi, niczemu nie zawinił Cipsoft
Maciek1337
11-02-2007, 19:25
Ja mam jeszcze ciekawsza sytuacje, kiedys gralem w Tibie dosc czesto, kuilem sobie 2 pacce, mialem rec keya oraz knighta na 52lvl. Wszystkie dane zapisane w notesiku, zaczely sie studia wiec przerwalem moja przygode z Tibia na okres paru miesiecy, wiadomo - studia, dziewczyna, praca. Obecnie jestem po sesji i myslalem aby wrocic a tu?? Ktos wlamal mi na konto, dobra utrate przedmiotow przezyje, kupie znowu pacca i zaczne grac, ale????????Rec key nie dziala! Postac wciaz ma 52lvl, wiec osoba ktora ukradla mi postac nia nie gra, na dodatek slyszalem, ze Cip-Soft blysna inteligencja i przy jednym z najnowszych update'ow usuna wszystkie rec keye i dal mozliwosc stworzenia nowych! Czy to nie zalosne z ich strony?W ten oto sposob, stracilem swoja postac raz na zawsze i W ZYCIU nie dam im zarobic grajac od nowa i kupujec od nowa pacce, W ZYCIU.
Dodam, ze mialem ochote zeskanowac dowod osobisty(gdzie sa moje wszystkie dane) Ale slyszalem, ze to nic nie da, poniewaz osoba ktora zmienila rec-keya miala rowniez mozliwosc wprowdzania nowych danych wiec jednym slowem...Podziekujmy panom z CIp-Softu inteligencji.
kosmonauta1
16-02-2007, 12:13
Ciesze sie ze w tibi jest moja postac, ale nie oszukujmy sie, tam leca lagi jak slowa, spam x10, lagi x100, nie da sie zalogowac poza depo zeby nie dednac X( ,
jednym slowem mily, ale lagowaty swiat ;( .
dlaczego? niewiadomo.
masterkamilus
19-02-2007, 23:59
Popieram wypowiedzi niektorych "posciarzy" :D Clipsoft ma serdecznie gdzies graczy jak i rowniez GMowie kiedy chcesz zglosic report(na servach non-pvp) musisz czekac duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo czasu zanim GM ci odpowie (mnie to sie jeszcze nie zdarzylo przez 5 lat mojej praktyki)a bardziej wkorza to ze jak co koles zabije wszystkie monsterki jak trenisz na takich serwach takim kolesiom to mozesz im naskoczyc bo samosondu niedokonasz
CLIPSOFT potrafi tylko kase zbijac na premmium accountach !!!!!!!!!!!!!!
CipSoft to takie gnoje co stworzyły Tibie. No sam fakt że to zrobili jest dobry ale to co oni z tom Tibiom ciongle robiom i ogólnie som różne afery. Nie bede ich tu wymieniał bo to zajmie mi za dużo czasu. CipSoft sux xD :P
Niuchacz kwiatkow
21-02-2007, 15:58
1.Nie stworzyli Tibii,tylko kupili pomysl od innej firmy.
2.Ortografia -.-
3.Jak Cipsoft nie pomoze w nowym update'cie knightom i palkom to wkurze i bede gral na OTSach.
Zgadzam sie z up. Nie chcecie= nie grajcie. NIe kupujecie PACC-kupcie slownik, -.-
dzbanoln
23-02-2007, 18:55
Ludzie jak wam nic nie pasuje to po co gracie??
Po co marnujecie ciezko zarobione przez was/przez waszych rodzicow siano na kupno pacc???
Wy pewnie narzekacie nawet jak w PES-a przegracie na playstation...
Ja tez mam lagi, tez widuje boterow, tez mnie pk-owali i co???
I dalej pakuje kase(wlasnorecznie zarobiona) na kolejnego pacca i nie narzekam,nie placze itd...
Cipy wprowadzily swojego "bota" , i teraz nie musisz uzywac lighthacka,ani bota do strzelania z runek,bo masz to wszystko od nich...
Na koniec mala rada:
Cieszcie sie gra albo ja odstawcie!
Troche sie rozpisalem:P
Pozdrawiam
Kocham to:
cannot connect to the login server :)
Ostatnio dostałem bana bardzo sie ucieszyłem bo musialem czekac tylko 3 dni na zmaine nicku.A później kiedy poszedlem sobie na guardy kick i zgadnijcie gdzie sie zalogowalem.I powiedzcie co te cipki od*******aja.X(
Ludzie jak wam nic nie pasuje to po co gracie??
Po co marnujecie ciezko zarobione przez was/przez waszych rodzicow siano na kupno pacc???
Wy pewnie narzekacie nawet jak w PES-a przegracie na playstation...
Ja tez mam lagi, tez widuje boterow, tez mnie pk-owali i co???
I dalej pakuje kase(wlasnorecznie zarobiona) na kolejnego pacca i nie narzekam,nie placze itd...
Cipy wprowadzily swojego "bota" , i teraz nie musisz uzywac lighthacka,ani bota do strzelania z runek,bo masz to wszystko od nich...
Na koniec mala rada:
Cieszcie sie gra albo ja odstawcie!
Troche sie rozpisalem:P
Pozdrawiam
Racja. Dobrze powiedziane.
@topic
Cipsoft ma na prawde czasami odpały. Przez tydzień czasami nie mogłem się zalogować. Kick'ów i freez'ów nie mam (tak często). Ale nadal gram w Tibie, chociąz można w niej wiele poprawić.
PS. Cipsoft sux!!
Za Malo Jest Rzeczy Dla Facc.zawsze To Powtarzam I Bede Powtarzal.dlaczego Ten Co Placi Ma Zawsze Wiecej Powinni Cos Dla Facc Zrobic Nowego X( X( X(
dlaczego Ten Co Placi Ma Zawsze Wiecej
No to chyba logiczne. Tak było, jest i tak zostanie.
@Jarosz
Nie zrobią za wiele nowego, ponieważ zależy im żeby znudzeni graniem na FACCu ludzie kupowali pacc.
Osobiście uważam że Tibia bez PACCa jest po prostu stratą czasu i nerwów.
Super_Stefan_PvP
27-02-2007, 21:10
Jebac Cipsoft!!!!!!!!!!!!
Ciongle Tylko Te Jebane Bany;( ;( ;( ;( ;(
I Name Locki
I Woglex( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Kamil1000
13-03-2007, 23:19
powiem tylko jedno: cipsoft jest do http://img61.imageshack.us/img61/4258/cenzuravs7.png
Jebac Cipsoft!!!!!!!!!!!!
Ciongle Tylko Te Jebane Bany;( ;( ;( ;( ;(
I Name Locki
I Woglex( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
No skoro masz 10 lat i wymyslasz nicki typu "stodola sie pali" to sie nie dziw ze masz namelocki i bany hmhm.. czytales w ogole tibia rules na temat nickow? wiesz w ogole co to jest? n/c
Okej, bo już nie wytrzymam.
CAŁY JE**NY BOŻY DZIEŃ NIE MOGŁEM SIĘ ZALOGOWAĆ NA ŻADEN Z PIE**OLONYCH AMERYKAŃSKICH ŚWIATÓW!
ZAWSZE, KIEDY NIE MAM DUŻO NAUKI LUB INNYCH SPRAW, COŚ SPIE**ALA MI DZIEŃ!
DZIĘKUJE K**WA BARDZO, JE**NE ŚCIERWA!
Testament
24-03-2007, 13:21
Ja mam takie lagi w ciągu dnia że moge robic tylko runy -.-
Najgosze że nie wiem kogo winić :P
Cipki czy dostawce neta X(
Markos12
31-03-2007, 16:56
Ja mam takie lagi że nie mogę nic robić...Najwyżej to co up^X(
Mogli by zrobić tak że możesz wybierać czy zaczynasz gre na rooku czy na mainie, bo ponoć rookgard to miejsce w którym noobki uczą się grać a po hol*** ktoś ma przechodzić rookgard skoro robi np. 5 postać a rookgard mu się znudził!X( X(
filobossek2
09-04-2007, 19:28
Ja zgadzam się z banami... CipSoft naprawdę powinien coś z tym zrobić. Nie zawsze ban-y są słuszne, mimo to odrzucą twoje tłumaczenia, bo mają coś innego do roboty.
Przykład:
Zbanowane konto kolegi...
[img=http://img67.imageshack.us/img67/8101/zrzutekranukv0.th.png] (http://img67.imageshack.us/my.php?image=zrzutekranukv0.png)
Zamiast człowiekowi bana na IP utrzymać i skasować tego drugiego, to zaczynają prawić swoje nic nie warte wykłady.
Arcillon
04-05-2007, 23:56
Kicki, restarty ... Uciązliwe... powinni coś z tym zrobić ;|
Miałem niefart znaleźc się już wiele razy w gronie graczy sponiewieranych przez mass kicka. Mam już dośc tego dziadostwa które Cip Soft nam funduje
więc prosze was o jakies namiary do działu technicznego Cip ( softu) bo trzeba im w koncu zwrocic uwage ( bo jak narazie wszystko psuja)
Namiary na majstrów plax
@up zgadzam sie niech suki ponzaja nas polakow kurwa woczraj byly takie mass kikci na all serverach ze duzo osob padlo i nawet im sie nie chce servera resnac ;/ H**E dedlem i ze skilli 73/74 mam teraz 71/73 pozdro
Takie małe pytanie aż tak Was to boli że np. ze skili 70/70 spadły wam na 69/69
czy to takie straszne, albo że nie możecie 1-2 dni pograć w te piksele. Skoro nie możecie grać, spróbujcie wyjść na dwór i zobaczycie co tak naprawdę jest przyjemne czy strata czasu w Tibii czy spotkanie się z kolegami/koleżankami. Tibia nie działa Wam ok. 30h a ja już widzę tu z 20 tematów o tym, co znaczy że nie potraficie bez tego żyć .
Ps; Życzę Wam żeby Tibia nie działała przez co najmniej tydzień, i żeby Cipsoft wyzerował Wam wszystkim lvl
Vichelon
06-05-2007, 11:42
@Vevo
Masz rację. Problem leży w serwerach CIPów. Poczytaj news ticker na tibia.com.
@topic
Myślę, że w czasie takich problemów łączenie z serwerami powinno być blokowane, z komunikatem typu "Game blocked due to technical problems. Sorry."
KaRoLeCZeQ
06-05-2007, 11:48
Gram na Neranie ui od 30minut nie moge sie zalogac ;/ IWdze ze cip-soft ma problemy -.-
BamboMambo
06-05-2007, 12:04
Ktoś tu mówił, że "o dlaczego w żadnum update nie ma nic dla FACC'ów, a PACC'e tym czasem dostali 5 nowych wysp". A no dlatego kolego, że taki FACC widzi "o PACC'e dostali nowy wyspy! Nie no musze kupić PACC to z nich skorzystam!" Po za tym... człowieku gdyby nie to, że ludzie kupują PACC nie było by nowych światów, nie było by Tibii. Bo myślisz, że skąd pieniądze Cipy by brali aby postawić nowy świat. Nie ma nic za darmo. Z resztą nie gadaj, że FACC mają tak źle, bo na moim świeci gra wielu 50+ sorców co sobie w kazoo expią tak jak na PACC prawie i nie narzekają. Trzeba mieć łeb, a nie chodzić wiecznie na tą fibule, albo na cycki. FACC mają mintwalin do expienia, kopalnie dwarfów, DC, zamek w ab etc.
Są jednak rzeczy które mnie w*****ają...
Zapłaciłem 11 dni temu za PACC, mam 39 lvl jest ostatni dzien długiego weekendu a ja nie mogę sie zalogować. Wiecie trudno ukryć moje nerwy skoro wybuliłem te 95zł (dzięki Omader :)) i nie mogę sie normalnie zalogować. Cipy zacznijcie coś w końcu robić, bo stracicie wielu graczy.
BamboMambo
06-05-2007, 12:08
@topic
Myślę, że w czasie takich problemów łączenie z serwerami powinno być blokowane, z komunikatem typu "Game blocked due to technical problems. Sorry."
Masz rację! Czy was nie denerwuje ciągle ten sam komunikat "cannot connect to the game server"?! Gracze w końcu chcą wiedzieć, dlaczego nie mogą sie zalogować. Zwłaszcza ci z PACC'em. Ja płace za granie to chcę mieć ciągły dostęp do gry. Oczywiście wiadomo nikt idealny nie jest, no ale mogli by nas poinformować co się dzieje. Zawsze mniej nerwów...
Jestem nałogowym tibijczykiem.
Już 10 godzin i 23 minuty nie mogę się połączyc z Titanią.
Loot bag ważący 13k oz poszedł w nieznane.
Sytuacja ta mnie lekko irytuje, organizuje wycieczkę do Hamburga celem zwiedzenia placówki Cip (z) Softu, bardzo proszę o wpłatę zaliczki na bilet, oraz dowód osobisty, wymagane jest obuwie zmienne oraz krzesło ( Jeśli matka wycierpiała te krzywdy za ded postaci syna, to niechaj i majstry z Cip ?Softu poczują gniew odrzuconych ( z serwerów) graczy.
1st. powinni zrobic spis ludzi ktorzy sprzedaja premmy za **********, dla oszustów bany itp ^.-, nie kazdy ma ochote wywalac na tibie rl cash
2nd. niech zrobią w końcu jakąś poprawe z grafiką!
3th. latwiejsze skillowanie( a nie ze trzeba sie dupic przed kompem 3 miechy zeby skille zrobic >.<)
4th. wywalic cipbota, zmniejszyc dmg w ludzi z run i spelli
to chyba wszystko
Po pierwsze uno (jak mawia Ferdynand) kupowanie PACC za tibiacash jak i sprzedawania jest nielegalne :]
Po drugie uno grafiki niech nie zmieniają, bo jak grasz juz kilka lat to sobie nie wyobrażasz żeby inna była :] Nie pasuje ? W "krowe" sobie pograj...
Po trzecie uno to by bylo bezsensu wobec tych co juz skillowali tak :]
Po czwarte uno nie potrafisz grać na pvp ? nie graj...
Sytuacja ta mnie lekko irytuje, organizuje wycieczkę do Hamburga celem zwiedzenia placówki Cip (z) Softu, bardzo proszę o wpłatę zaliczki na bilet, oraz dowód osobisty, wymagane jest obuwie zmienne oraz krzesło ( Jeśli matka wycierpiała te krzywdy za ded postaci syna, to niechaj i majstry z Cip ?Softu poczują gniew odrzuconych ( z serwerów) graczy.
Masz ty coś z banią? To jest tylko gra..
Blyskawica
06-05-2007, 13:13
O japier**le kur*a je*ana mac mass kick napacerze wczoraj byly i jeszcze dzis rano dzieki czemu padlem RESET SERVA Z 5 MAJA !!!!!!!! DAWAC KU*WA
Ja bym chyba się popłakał, że coś co naprawdę nie istnieje poszło w nieznane =\
Niestety ja też mam problemy z lognięciem się na Tibie...Przed chwilką udało mi się włączyć to okienko co jest wybór postaci. Kliknołem postać którą chciałem grać i wyświetlił się komunikat "Your IP i blocked for 30 min." teraz to jest przesada. :]
Siusiukupalele
07-05-2007, 17:13
a ja lubie cipsoft i mnie nie lagguje ani nie mam kickow : o!
pzdro dla kumatych
Glopsson
09-05-2007, 23:02
KeepSoft sacks!
To niepierwsze problemy Cipsoftu i nieostatnie :) Trzeba byc cierpliwym.
Tak czy siak Cipsoft jest szczery :D
http://img.photobucket.com/albums/v702/Qualenothi/Other/92.jpg
Tomtrade
10-05-2007, 20:58
Nie wiem czy Cipsoft sux ale napewno zalezy im na rozwiazaniu problemu bo z pewnoscia zmniejszyla sie liczba ludzi ktora w tym czasie zamowila pacca a to juz im nie na reke :D
dawid000
10-05-2007, 22:11
gmy sobie znas jaja robia
nie czytaja reportow tylko pewnie pornoski ogladaja;]
a ja na wyvernach czekam az gosc dostanie bana zeby nie blokal respa a tu huj nadal stoi
Astral55
10-05-2007, 23:13
w copsafcie pewno 100 pornoli naraz sciagaja i sa takie lagi
copsaft roX!11
fri paka dostalem i wogule nie ma kikuf i lakuf ogulnie jest spoks za niedlógo dostane znowó fri pak na 4363 lat i gej master da mi 100vl i dostane fri makik plejt armor i makik langsward
COPSAFT RAKS!
Paciorek_ms
12-05-2007, 14:19
Dzisiaj wycofali Mythere o 12h. Tak się zdarzyło, że akurat miałem dzień wolny i 30 lvl'em magiem wyrobiłem 75k exp'a. Oczywiscie wszytko straciłem!
Straciłem 75k expa + 10k + 1 dzień PACC'a = Fuck CipSoft!
Nati0228
12-05-2007, 19:52
hehe moze sciagaja pornole ;DD Najbardziej co mnie wnerwilo to to ze dopiero teraz cofneli 0 12h -.- a na poczatku co hakowali to nie bylo cofek tylko co 2 min kicki nie dalo sie grac ale juz jest ok ;D
Cipy suxx za soulpointy i wormy. Ahh tamte czasy co były farmy drutów i było git! Każdy hlvl miał swojego druta i miał źródło uhów.
Jakby CipSoft był sux, to byście w Tibie nie grali, bo po co grać w sux grę? Przestalibyście wreszcie marudzić.
flips997
19-05-2007, 23:03
Potrzebuje pomocy w odpowiedzi na pytanie.... czy gmom sprawia przyjemnos usowanie kont i dawanie banow?? bo ja jestem tego dobrym przykladem.... Wtamtym roku po update letnim dostalem bana za slowa ktorych nienapisalem ... nie wiem jak to domnie przypasowali ale ok....
Nastepnego bana dostalem z mojej winy troche mnie ponioslo i zaostro mowilem do gma..... a 3 ban z tej seri to szczyt szczytow...mialem miss window i napisalem na trade... a skoro to byl 3 ban z takiej samej seri to delate.... a co dziwnego zaden gm domnie nienapisal ze dostaje bana i delate zebym sie wytlumaczyl albo cos... i dostalem delate...
A co w tym dziwnego moj kumpel rowniez mial 3 bany z tej samej seri (pozatym z tej co ja) i napsail odwolanie i tlyko an miesiac bana mu dali... a ja psailem odwolania i coo? wielkie gowno czy to niejest chore?;(
Patrykkk
28-05-2007, 13:04
No i poco tak przeklinac ? Ludzie, jak to tylko gra !! Kurwa niech se hakuja konta i niech se uzywaja tych botow... Trzeba grac dla przyjemnosci a nie dla leveli X(
KrEmAs KAc
29-05-2007, 18:49
Powinni oczyszczać serwery z wszystkich noobów X(
Co do ctrl + r to przez 4 lata tylko 2 razy zareagował GM X(
Powiem prawdę. Miałem 64 lvl Elite Knighta z dobrymi skillami i wspaniałym eq na luminerze... ale doszedłem do bardzo ważnego wniosku:
- tracę swój czas na głupią grę, z której niczego nie będę mieć
- Cip Soft może zostać zaatakowany przez Hackerów i mój wysiłek który włożyłem w rozwój postaci może być tak po prostu zaprzepaszczony
- Cip Soft może wprowadzić zmiany w Up Date które zniszczą moją profesję/grę
- moje konto może być nie słusznie zbanowane
- użeranie się z noob'ami którym nic nie mogę zrobić psuję zdrowie psychiczne
- gry w nagłej potrzebie nie mógłbym opuścić
- połączenie z grą może być zerwane przez co mogę zaliczyć deda z nie swojej winy
Dlatego zrokowałem postać jakieś 9 miesięcy temu ( dziś jest 12 czerwca '07 )
- tracę swój czas na głupią grę, z której niczego nie będę mieć
To trzeba było myśleć przed tym jak zacząłeś grać :P A co będziesz miał z innej gry? W sumie to żadna gra nie ma sensu...
- Cip Soft może zostać zaatakowany przez Hackerów i mój wysiłek który włożyłem w rozwój postaci może być tak po prostu zaprzepaszczony
Raczej w to wątpie. Przez tyle czasu nikt im nie zagroził i myślę, że nie dadzą rady. A jak dadzą, to Cipsoft pewnie wyłączy serwery, upora się z tym i gitara.
- Cip Soft może wprowadzić zmiany w Up Date które zniszczą moją profesję/grę
Teraz ten update raczej pomoże knightom ;) Chyba, że miałeś skille 40/40 na 60lvlu :P :P
- moje konto może być nie słusznie zbanowane
Raczej w to wątpię. A jeżeli zbanują to napisz list (mój kolega dostał niesłusznie i napisał list - wszystko się wyjaśniło i oddali mu konto)
- użeranie się z noob'ami którym nic nie mogę zrobić psuję zdrowie psychiczne
Istnieje coś takiego jak ignore, możesz zabić nooba lub go zapamiętać i kiedyś nie pomóc ;)
- gry w nagłej potrzebie nie mógłbym opuścić
To akurat wielki minus gry, ale nie idziesz przecież expić, jak wiesz, że idziesz zaraz np. do Kościoła :P
- połączenie z grą może być zerwane przez co mogę zaliczyć deda z nie swojej winy
Teoretycznie nie powinieneś mieć takich zrywów :P Ale jak ktoś ma neostrade to powinien resetować internet przed wejściem do gry ;)
Flasherq
13-06-2007, 21:20
Cip Soft Sux? Heh, też tak myślałem do całkiem niedawna. Miałem deda moją postacią, całkiem się załamałem. :( Pomyślałem, że będę grać w inną grę. Zgadnijcie na którą wypadło? Racja, Mu Online... Grałem w to coś jakieś 4 miesiące. Po pewnym czasie myślę... "co ja do robię?! gdzie moja Tibia?!" I w ten sposób dalej jestem wiernym fanem Tibi. Więc niech nikt mi tu nie mówi Cip Soft Sux! X( To w końcu oni stworzyli tę boską grę!
bulamen7
18-06-2007, 22:03
a ja dostalem 1 bana bo mnie hakneli i pacc kupili i nie wiem co mam robic a jak pisalem do cipsoftu to automatyczna wiadomosc dostalem nie trzymajaca sie kupu -.- .w banie pisze ze konto zostanie usuniete przez wycofanie wplaty .....jak kupie nowego pacc to ban minie?
Mnie w cipach denerwuje such a few things:
1.Czemu PACC jest taki drogi??
2.Czemu tu nie ma żadnych zabezpieczeń przed hackiem??
3. (tu mam zamiar napisać dużo) Chodzi o ostatni update, co miał podrasować palla i knajta, po kiego wacka to komu?? ja jestem sorcem na 15lvl i wale z wanda of dragonbreath 25hp max. a mój kolega ma 10lvl, jest knajtem i z bright sworda wali 80hp i to najniżej!! I jeszcze ich poprawiać? po co? kto będzie grac takim sorcem kiedy tak go minimalizują, powinni zrobić na odwrót, skoro pall i kanjt mogą skillowac, to czemu sorc nie może? czemu na 5mlvl i 10mlvl wale tyle samo? czemu przy zwiększeniu mlvl nie zmienia sie ilość zadawanych hitów? Przecież to oczywiste ze powinno sie to zmieniać!! Tak jak skilluja inni skille (a masło jest maślane) tak samo magowie skilluja magic lvl, PROSTE!! jednak cipy na to nie wpadły -_-"
Co pochwalam w letnim update?
1.To że będą axe, obuchy i swordy od lvl...!!
i tylko to, to jest sprawiedliwe...no sprawiedliwsze!!
@up
Nie marudz tak na tego Cipa bo sorcowie i druty mieli juz swoje update a teraz maja swoje najci i palowie !!! Wiec nie mow ze jestes taki poszkodowany i ze najci maja tak dobrze X( !!!
A co do twojego kolegi co na 10 lvl wali hity po 80 min to cos mi sie nie che wierzyc ;)
@topic
1.Glownie to mnie denerwoje ze PACC taki drogi (choc moglbym kupic ale uwazam ze strata forsy)
2.LAGI !!! I KICKI !!! przez ktore mozna zginac :(
3.No i brak wyrozumialosci (tak jakby) np. jesli ktos na nagle logouta bo dostal laga to postac powinna wdg. mnie tak znikac jak normalny logout a nie ty wchodzisz po minucie (lag zarzegnany) a tu jestes w swiatyni albo masz red hp otoczony 5 potworami wkolo ;(
Rogallus
27-06-2007, 09:05
Jak już napisałem w innym temacie zostałem niesłusznie zbanowany. ;( Przecież ja nie wklejałem żadnych linków!!! CipSoft powariował? Gdzie ja mam teraz im powiedziedzieć o tym? X(
Michnik of Celesta
27-06-2007, 09:16
Mnie w cipach denerwuje such a few things:
1.Czemu PACC jest taki drogi??
2.Czemu tu nie ma żadnych zabezpieczeń przed hackiem??
3. (tu mam zamiar napisać dużo) Chodzi o ostatni update, co miał podrasować palla i knajta, po kiego wacka to komu?? ja jestem sorcem na 15lvl i wale z wanda of dragonbreath 25hp max. a mój kolega ma 10lvl, jest knajtem i z bright sworda wali 80hp i to najniżej!! I jeszcze ich poprawiać? po co? kto będzie grac takim sorcem kiedy tak go minimalizują, powinni zrobić na odwrót, skoro pall i kanjt mogą skillowac, to czemu sorc nie może? czemu na 5mlvl i 10mlvl wale tyle samo? czemu przy zwiększeniu mlvl nie zmienia sie ilość zadawanych hitów? Przecież to oczywiste ze powinno sie to zmieniać!! Tak jak skilluja inni skille (a masło jest maślane) tak samo magowie skilluja magic lvl, PROSTE!! jednak cipy na to nie wpadły -_-"
Co pochwalam w letnim update?
1.To że będą axe, obuchy i swordy od lvl...!!
i tylko to, to jest sprawiedliwe...no sprawiedliwsze!!
Rozbawiłeś mnie , dziecko - szczególnie z tym że twój kolega knight wali min za 80. Wyjdź i nie wracaj...
Tibinosss
27-06-2007, 09:18
lol, 1. Weź sobie walnij w cyca na 5mlvl z gfb i to samo zrób tylko ze na 10mlvl, ciekawe co z tego będzie nie? 2. Ty grasz na non-pvp?? To idz sobie na pvp enforced lub normal pvp i zrób sobie tam najcika to sie dowiesz czemu w tym update najwięcej plusów poszło na strone knighta ;/
Rozbawiłeś mnie , dziecko - szczególnie z tym że twój kolega knight wali min za 80. Wyjdź i nie wracaj...
To jest prawda ze ,mój kolega wali 80 a przynajmniej tak mi mówił wiec w to nie wnikam...
lol, 1. Weź sobie walnij w cyca na 5mlvl z gfb i to samo zrób tylko ze na 10mlvl, ciekawe co z tego będzie nie? 2. Ty grasz na non-pvp?? To idz sobie na pvp enforced lub normal pvp i zrób sobie tam najcika to sie dowiesz czemu w tym update najwięcej plusów poszło na strone knighta ;/
Tak...gram na non-pvp, a co do skilli to chodzi mi o bicie z wanda nie z run...a knajta jakos nie chce mi sie robic...
Nie marudz tak na tego Cipa bo sorcowie i druty mieli juz swoje update a teraz maja swoje najci i palowie !!! Wiec nie mow ze jestes taki poszkodowany i ze najci maja tak dobrze !!!
A co do twojego kolegi co na 10 lvl wali hity po 80 min to cos mi sie nie che wierzyc
Coś mi w środku mowilo ze nikt nie uwierzy ze on tyle wali. Trudno, ale sorcowie SĄ gorsi w zwykłych atakach, a runy na drzewach nie rośną...
To jest prawda ze ,mój kolega wali 80 a przynajmniej tak mi mówił wiec w to nie wnikam...
Wali po 80, chyba w amazonki i inne tego typu potwory.
Triplonq
13-07-2007, 15:22
Mnie denerwuja lagi , moj ban! -.- nawet nie wiem za co nigdy nie uzywam programow dodatkowych ani cheatow. Ciagle cos mnie blokuje i wywala blokuje i wywala a puzniej tylko na koncu nie moge sie wczytac do gry i to jest normalne lagi , kicki i na koncu ban ;p X(
---
Kasopea ma racje tak by bylo dobze ale przeciez sroc ma duzo magi drut ma runki ale za to trzeba miec mane hamsko jest bo za ruzge terz mana idzie a knightowi nie ;p najlepiej by bylo tak jak Kasopea mowi tylko wlasnie jescze nikt tego nie zrobil ja juz powinienem walic ze 30 z mojej ruzgi albo 28
NOWY NICK CIPSOFTA: CIPA SOFT !!! Arghhh!
Andrealfus
21-07-2007, 07:49
Dziekuje cipsoftowi za kolejny internal error connection, kick podczas expa, nikt nie moze sie zalogowac a postacie stoja ...
Bezwolakinho
21-07-2007, 07:51
Ja także chcę przyłączyć sie do podziękowań... X(
EDIT : JUZ WSZYSTKO DZIAłA ... MOZNA LOGOWAAAAAAAAAAC
ok to ja na poh lece cu :*
Ivan_Thazap
30-07-2007, 15:28
ehh.... a ja jestem niezadowolony z "nowego" systemu zakupu pacc'a
- kumpel zamawial 2 pacce swoja karta
- przyszlo mu ze pieniadze zostaly pobrane za 1 pacc'a
-kumep juz ma pacc'a
- ja czekam juz pare godzin i nic
-2 pacc'e zamowione w tym samym czasie... jeden jest... drugiego nie ma i o co kaman ? 8o8o8o
Xerionis_Family
05-08-2007, 14:57
Ponarzekać...
No więc jest mało rzeczy które mnie denerwują ze strony technicznej tibii... mianowicie:
- czasami jak expie i robie sobie lootbaga to poziom na którym go zostawiłem może zostać wyczyszczony (znikają wszystkie rzeczy z podłogi oprócz tych które są na stałe)... no to jest w stanie wytrącić z równowagi czasami ;p
- kicki mi się zdarzają rzadko, ale jednak problem jest... a już najgorzej jak jest to z winy cipsoft i wcześniej nie będzie komunikatu (czerwonego) żeby sie gdzieś ukryć, bo jak w środku expa takie coś będzie miało miejsce, to nie sposób lognąć na full spawn czasami = 100% death.
- no i dedy zabierają za dużo expa/eq? (w sęsie że drogi jest aol i bleesy które i tak nie dają dużego efektu...) może tańsze mogły by być i jeszcze jeden blees by się przydał (albo dla pacc jeszcze 2 żeby jak się pacc skonczy nie tracić tyle expa? :P ) eheehe no w każdym razie tak by było cyba lepiej dla graczy :P
MarekMan
06-08-2007, 17:44
Mnie wkurza to ze teraz jak chce relognac sie na innego chara to pisze ze jestem online na innym ;(
najbardziej irytuje mnie mechanika Logout lock. kiedy potrzebuję nagle odejść od komputera muszę najpierw czekać dużo czasu zanim mi battle zniknie żeby spokojnie wylogować...
Myślę też że trochę za bardzo sorce/druty zostali pokarani w ostatnim update. Moim zdaniem Cipsoft powinien zostawić ich dmg taki jak był, a zwiększyć knightom/palom o ciut więcej niż jest bądź pozostawić go w takim samym stanie jak jest teraz.
no tak byłem teraz juz nie gram mam zamiar sprzedac postac i koniec zaczne grac na ots'ach mam nawet jednego fajnego
DZIEKI TEMU DEDOWI PRZEJZALEM NA OCZY
POZDRO DA ZJECHANEGO CIPSOFTU.. :evul: :evul: :evul:
Kharakorn
24-08-2007, 17:39
pamiętam czasy tibii 7.3
-nie było tyle noobów(prawie wcale).
-miło się grało nawet z ludźmi których nie znałem.
-nie było wielu pk ponieważ większość ludzi miało podobne lvl-e i była solidarność
a teraz?? w ciągu 1 Godziny 2 Deady na skilowaniu(Pierw w Kazoordonie potem w Venore) coto ma byc??
Dobra pomyślałem że wbije lvl potem poskiluje i już nooby z 13 lvl-em i z bp hmm mnie nie zaatakuje, no i się rozczarowałem, idzie 9 lvl Mag, a ja na amazonkach to mówię podzielmy się expem a ten Fuck You i atakuje mnie, a ja z skilami 30/30 za dużo zrobić mu nie mogłem, a on z wanda i dead. Od tej pory przestałem na razie grać w tibie.
offtopic@:
W moim małym mieście co druga osoba grająca w tibie ma 60 lvl up co 4 ma 100 lvl up a co 7 ma 160 up
Grają razem na 3 serwach, Secura, Aurea, Astera i podpisują się Solec Gang w opisie postaci na tibia.com, może oni mi pomogą wrócić do gry??
Barniakos
25-08-2007, 13:01
A czemu pytasz nas o to czy pomogą Ci wrócić do gry? Zapytaj ich 8o
No i poco tak przeklinac ? Ludzie, jak to tylko gra !! Kurwa niech se hakuja konta i niech se uzywaja tych botow... Trzeba grac dla przyjemnosci a nie dla leveli X(
Pograj z rok czy 2 miej 100 lvl i strac wszystko dlatego że GM cie banuje i ma w dupie twoje odwołania. Mogłbyś okazać dla niego wiecej zrozumienia ,bo to w koncu troche czasu zajmuje zrobienie takiego chara.Dla przyjemności graj? A fajne to uczucie gdy twoj majatek w tibii przepada? I że dla tej porzyjemnosci stracisz 2 lata zycia i gówno z tego masz? Może to i tylko gra ale niektórych(co ja pierdole chyba wszystkich) takie sytuacje potrafią ekhm... znacząco wytrącić z równowagi...Ale mam gadane ...
Potrzebuje pomocy w odpowiedzi na pytanie.... czy gmom sprawia przyjemnos usowanie kont i dawanie banow?? bo ja jestem tego dobrym przykladem.... Wtamtym roku po update letnim dostalem bana za slowa ktorych nienapisalem ... nie wiem jak to domnie przypasowali ale ok....
Nastepnego bana dostalem z mojej winy troche mnie ponioslo i zaostro mowilem do gma..... a 3 ban z tej seri to szczyt szczytow...mialem miss window i napisalem na trade... a skoro to byl 3 ban z takiej samej seri to delate.... a co dziwnego zaden gm domnie nienapisal ze dostaje bana i delate zebym sie wytlumaczyl albo cos... i dostalem delate...
A co w tym dziwnego moj kumpel rowniez mial 3 bany z tej samej seri (pozatym z tej co ja) i napsail odwolanie i tlyko an miesiac bana mu dali... a ja psailem odwolania i coo? wielkie gowno czy to niejest chore?;(
Może twój wróg zna GM z rl:D Albo noobek celowo coś na ciebie i twojego kumpla napisał bo frre itans plz nikt nawet ty i kumpel nie chcieliście dać i dla twojego nieszczęścia napisał coś do ciebie a że powód był poważny GM odpowiedział mu...
A może poprostu GM sie na ciebie uwziął za ... zbyt ostre odzywanie sie do niego...a ciebie kumpel poparł
Może zamiast pisać odwołania powinieneś napisać sorry
Albo napisać do Xadama na priv gdy gra swoim elite knightem
Powieś się idioto.
TY POLSKI TIBIJCZYK! MAMUSIA KULTURY W DOMU NIE NAUCZYłA?
Andrealfus
02-09-2007, 09:47
Po raz kolejny dziękuję cipsoftowi za co?
Expie sobie na barbarianach wszystko w porządku zwraca sie i nagle co? lag, myślę to mój internet klikam na przeglądarce odśwież, wszystko jest good net działa. dostałem kicka to włączam na nowo tibie i wybieram postać nic... po 5 minutach postać weszła, stałem w temple bez aol i blessow za co bardzoo dziękuje że po raz kolejny zabija mnie a ja nic nie mogę zrobić Thx cipsoft
Zbanowali mi kumpla za powiedzenie na game chacie że jakaś baba hakuje linkiem i skopiowal ren link i jaki efekt??? TAk Ban na 30 dni.
dłuuugie czekanie aż gm odpowie kiedy napisałeś do niego reported nawet 3 godziny!
Zbanowali mi kumpla za powiedzenie na game chacie że jakaś baba hakuje linkiem i skopiowal ren link i jaki efekt??? TAk Ban na 30 dni.
dłuuugie czekanie aż gm odpowie kiedy napisałeś do niego reported nawet 3 godziny!
To niech twoj kolega przeczyta tibia rules a nie płacze :(
Moze on uwaza: "TIBIJA TO MOJE RZYCIE"
1) Gdyby kolega czytal regulamin tibi (do czego sie zobawiazal rejestrujac account, dostepny nawet po polsku), to by nie mial banna.
2) Nawet 3 godziny? Chyba tylko 3 godziny... Ja jakos nigdy nie dostalam odpowiedzi.
Machrumczas
10-09-2007, 19:13
chcialbym darmowego pacca i GMa to bym wszystkich zbanowal!
RoooKillerNoobkow
12-09-2007, 21:14
ja 4x wbijałem 89 lvl thx for multimedia ;p
i jescze wczoraj ban doszedł
nick royal roo
;p
Xardas00
16-09-2007, 10:30
Mnie wkurzają kolejki na serwerachX(wiecznie pisze: ze jesteś 200 w kolejce albo 150, nawet gdy logujesz sie bardzo późno też musisz czekacX(
dartra111
16-09-2007, 11:20
Mnie wkurzają kolejki na serwerachX(wiecznie pisze: ze jesteś 200 w kolejce albo 150, nawet gdy logujesz sie bardzo późno też musisz czekacX(
To kup pacc.
Mnie denerwują straty lvl mlvl itp. ale o tym już pisałem
Mr.Szatan
30-09-2007, 14:04
Uważam ze Tibia schodzi na psy,
Czemu?
Nowe czary dla Knghta ... knight chyba nie pallek co nie?
Fierce Berserk 5000 premium 340 exori gran
Groundshaker 1500 premium 160 exori mas
Whirlwind Throw 800 premium 40 exori hur
Nie wiem poco to, niestarczy ze knight ma dużo HP? i skille mu rosną?
Milten Magician
30-09-2007, 14:30
A mnie wkurza pomysł podniesienia liczby max ludu na servie do 1500 jak przy 900 osobach servery padają, masa masskicków etc i jeszcze to, że palek nie ma żadnego obszarowego czaru spontanicznego.
A mnie wkurza to, że Cipsoft w tym updacie wprowadził ograniczenie lvl'owe broni dla knightów. No faktycznie, skoro sorcowie/druidzi mają ograniczenie lvl'a dla różdżek, to czemu nie mieli by mieć tego knightci? Mi się ten pomysł jednak nie podoba.
Tsunami-Knight
01-10-2007, 01:45
Mnie ostatnio wku****** mass kicki... niby cipy pisali cos ze w upie bedzie zwiekszana pojemnosc servow a na moim jak liczba graczy dochodzi do 900 to az strach logowac... niewiem czy cos z tym zrobia ale nieda sie grac... konczy sie pac chialbym cos jeszcze przyexpic a tu lipa... strach huncic i expic zeby gleby nie zaliczyc...
Cipsoft robi to co im wychodzi najlepiej. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :D
Dzis gralem w tibie i nagle dostalem wiadomosc typu "wygrales darmowy pacc, wjdz na te strone..." dalem report i nic. ale skopiowalem link do tej strony i chcialem wkleic do jakiejs wyszukiwarki. a przed tem skopiowalem nais Sell ....
pozniej wciskam ctrl+v i enter. i wyskloczylo mi link do tej strony. napisalem sory. az za jakies 5 min przy mnie loguje sie GM. powiedzialem o co chodzi i BAN na 30DNI!!! i przest takie głupstwo na 30 dni mam zakaz skilowania. expienia. .
dobrze ze przynajmniej nie mialem PACC .X(
Pozdro
Musze napisac o 2 przypadkach jakie wydarzyly sie na secura.
Pewnego pieknego dzionka wbilem sobie prawie 2 poziomy jakies 220k expa...
I wieczorem zrobili cofke servera to bylo beznadziejne...
Nastepny raz pewnego pieknego dzionka expie sobie na zolwiach lecialy chyba na mnie x2 toady,x2 tortoisy,x3 thronbacki na luziie zaczelem bic thronbacki az tu nagle pach kick...patrze net dziala wszystko dziala.
Po 10 minutach dopiero moglem sie zalogowac i nagle odwiedzam swiatynie
Nie mam backpacka z uszkami ponad 6000 gold coins bright sworda i demon shielda.
Pytalem kumpli czy tez ich kicklo powiedzieli ze tak...i co ? nie zrobili cofki !
Takie cos mnie denerwuje co jakis czas mam kicki ale nie przez neta !
Niech cipsoft cos z tym zrobi ludzie bez przesady
A mnie wkurza pomysł podniesienia liczby max ludu na servie do 1500 jak przy 900 osobach servery padają, masa masskicków etc i jeszcze to, że palek nie ma żadnego obszarowego czaru spontanicznego.
Chyba Cię pojebało, jakby dodali czar obszarowy dla palka to by było totalnie przejebane. Teraz palek jest za silny, a jakby jeszcze dodali ten czar to wogóle X(.
Btw. CipSoft sux ;p
Misterio
22-10-2007, 18:19
Na wielu servach (jak nie wszystkich) totalne freezy, pięknie Cipsoft, pieknie.
Szczuplak
28-10-2007, 21:10
a mnie najbardziej denerwuje to, ze jezeli przyjde z szkoly lub wieczorem chce sobie zagrac, wpisuje passy i wyskakuje cos takiego :
Your IP Blocked for 30 minutes.
i musze czekac 30 minut i dopiero sie wbije nie wiem od czego to jest, myslalem juz czy od programow ktore mam wlaczone, np winamp lub antywirus, ale jak wyslaczylem wszystko tez to mialem
pomocy (?)
z góry dzieki
Paciorek_ms
01-11-2007, 17:11
A co mnie wkurza?
Płace za pieprzonego PACC'a niemałe pieniądze po to, aby móc grać w spokoju. Jednak nie mogę! Wchodzę do gry i boje się iść na porządne expowisko bo laguje, co chwila mam freez'a, albo kicka! Grałem w World of Warcraft na US serwerach i nie miałem żadnych lagów, a taka Tibia laguje jak głupia!
Drodzy Panowie z Cipsoftu nie po to płace żeby nie móc grać kurna wasza mać!
roni_dark
03-11-2007, 11:37
Dosyć mam już tego CipSoftu!!!
Dzień w dzień wyłączają serva!!!
Mnie wkurza to ze na game-chacie prawie nigdy nikt nie odpisuje na reporty :( !!!
Z czego pamiętam to reporty chyba się zgłasza poprzez ctrl+r.
Pozdro,
Ath'ix Knight
lukaszlukasz
06-11-2007, 20:22
Żal! Wracam z guardów bo mówię za dużo noobow, idę na minotower... JEB! net działa, tibia nie. cóż to, mój komputer zawodzi? Nie, to cudowny CIP(a)soft znów wyłącza serwery, pewnie jeszcze je cofnie. I oni chcą więcej graczy wpuszczać na serwer? Śmiech na sali, o ile kiedyś mój net mnie ubijał i to regularnie, to kiedy ten działa prawie idealnie, cipsoft nadrabia i to aż za bardzo. Kicki codziennie... to się robi smutne. -,-
Oto nowiny...
@up3
Kolego, za nadmierną ilość "minek" (czyt. emotek), zgłosiłem twój post do moda
@up
O to dziwne... gram od 4 dni i jakoś nie wyłączają servy... może chodzi wam o ten reset ok. 11-12 godziny :->
Czekam sobie w kolejce na candi juz mam 3 os do loga i mi pisze ze haslo i numer konta sa zle ok potem loguj sie piszeze wystapił jakis blond za 5 min zebym sie zalgowoał mineło 6 min ok loguje sie pisze ze haslo i numer konta sa zle ok wiec weszlem na drugie konto i sie loguje i pisze cos takiego ,, IP-address blocked for 30 minutes. Please wait'' Pomuzcie prosze
daryska133
10-11-2007, 20:37
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:glupek::spam::ban: :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((
Jestem wkurzona i kropa <.>X(X(X(X(X(X(X(X(X(;(;(;(;(;(;(;(;(X(X(X(;(;(X(X(
XxCadexX
25-11-2007, 14:56
Te raporty to wielka ściema X( i tak prawie nigdy nikt nie odpowiada na to bo gm bardzo rzadko luguje sie na server ...
Ku***** tibia sux no jak tak mozna padlem na 48 lvl na dragu (1) bo mialem laga .... , sux jest to ze exp x 2 kolejki nawet na paccu bo servy przciazone i jak padlem to 1h nie mozlem sie zalogowac powód? Bład z połaczniem 200002 chore nie? a rzeczy juz pewnie ktos zakosil
ostatni raz kupiłem PACC, cipsoft se jaja robi, oddali 7 dni pacca na czas zwiększonego expa, wracam do domu i kur*** nie moge sie zalogować ... juz drugi dzien a pacc leci ...
zreszta duzo kolego to samo oswiadczylo ... -.- za co tu sie placi za outfit i tylko ?
Niewiemjak
28-11-2007, 21:39
A myslisz ze dlaczego dali expa x2 ?? zeby zobaczyc czy servy wytrzymaja taka ilosc osob ;) jak widac raczej nie ;p
Ja już tego nie zniose nie kupuje nigdy więcej PACCA, ja co prawda nie padłem ale ku**a nie moge sie zalogowac a PACC leci i super jest, tak samo exp X2 tez leci a ja nie gram jak wiekszosci z moich kolegow wyskakuje mi blad 20002(moglem pomylic liczbe zer)...X(
Ghost'Elric
28-11-2007, 22:46
ja też miałem ten błąd. Próbowałem się ciągle logowac i za 2gim razem wszedłem :)
_Samuraj_
28-11-2007, 23:02
To co koledzy #up
Mam to samo, PACC sobie leci Exp x2 też Dziś sie tylko udało mi zalogować. Więcej już nie mogłem bo błąd sie wyświetlał X(
babcia666
28-11-2007, 23:08
HAHAHAHAHA cipy dały chyba tego pacca za to, że sobie nie pogramy przez 2x expa-.- kuwa za każdym razem jak chce się lognąć to tylko disconnecty... kuwa mój kumpel wbił z 45 do 47 w 3h grania, a inny znajomy jedzie na bocie cały dzień na scarabach i wbił z 87 na 91, wraca do dp tylko gdy nie ma cap na kase. Pieprze cipsoft!
Już nawet pograć sobie przez tych idiotów nie można...
czekam czasem kur** po 5 minut i ni kiego zeby wbilo psize ze blad albo pisze ze ip adress blocked po 30 min
MADER FAKERS xD
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(
ChEsTeR_92
09-12-2007, 21:22
Im chyba cos sie pomieszalo, wylogowalem sie z 1 postaci i niemoge wejsc na inne!! Na stronie pisze ze ta postac jest online a ja przecierz dalem loga! To zaczyna byc denerwujace bo niemoge wejsc na inne postacie! Jak ktos takie cos juz mial to prosze o odpowiec...
bober1996
24-12-2007, 17:08
Dostalem Bana za to ze napisalem na trade parabole.pl !!!!
to jest dosc smieszna strona zeby sie posmiac a gm odrazu ban na acc !! co ja mam robic jak mam ban !!! wkurzylem sie niesamowicie Banishment: Account banished until Dec 31 2007, 14:17:56 CET because of advertisement not related to game (Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c);(;(;(;(X(
AlcaneKoks
26-12-2007, 13:16
ja tam na cipsoft nienazekam ... to my ja psujemy bo jak zleci sie 150 noobow na exp albo nacos to sie wtedy grac nieda
AlcaneKoks
26-12-2007, 13:17
to jest dosc smieszna strona zeby sie posmiac a gm odrazu ban na acc !! co ja mam robic jak mam ban !!! wkurzylem sie niesamowicie Banishment: Account banished until Dec 31 2007, 14:17:56 CET because of advertisement not related to game (Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c);(;(;(;(X(
skad cipsoft mial wiedziec ze to smieszna strona ? niemozna wysylac zadnych linkow na publiczne kanaly i tyle a ty to zrobiles wiec masz za swoje
neo... 3 deady przez kicki... - TeleKompromitacja !!
CipSofy ma głupie pomysły.. które demonstruje podczas update-ów
JAK Z ROBIĄ PŁATNĄ TIBIE TO 75% LUDZI PRZESTANIE GRAĆ I BEDZIE Z TIBIA THE END
Omfg skad ty mozesz wiedziec? Zaloze sie ze Tibia nie upadnie, ja w sumie chcialbym zeby tibia byla platna bo by nie bylo takich noobow jak ty smierdzacych faccem, ktorzy ciagle pisza wypociny na forum, ze cipsoft nie dal im nowych terenow i czarow. Tibia stalaby sie lepsza, a 90% dzisiejszych noobow/newbie z faccem zalaloby sie lzami, z czego niesamowicie bym sie cieszyl :D (chociaz juz nie gram w to) milo byloby na takie widoki popatrzec ;)
Idiotyzm. Trade jest chyba od handlowania nie? a nie od spamowania. Od tego jest RL-Chat. Co z tego ze malo kto tam zaglada? cipsoft zrobil taki kanal i ma on swoj cel. zacznij tam gadac z ludzmi a coraz wiecej osob bedzie tam zagladac.
Master'su
27-12-2007, 22:36
Kiedys moim noob harem z miech temu pisze na help chanel przeklenstwa ruznego typu i nic !!!
Kiedys moim noob harem z miech temu pisze na help chanel przeklenstwa ruznego typu i nic !!!
To czekam na ciebie na dolerze/harmoni/ocerze, gdy bede online. Np teraz na dolerze.
1. Lvl'e na bronie.
2. Lvl'e na runy.
3. Brak możliwości tworzenia "kamyczków" do "czarowania broni" dla FACC.
4. Zbyt mało nowych terenów dla FACC.
5. Nie lubię ich.
Jedyne co dobre to to, że ludzie przestają w to grać. Przez te update ludzie przestają się uzależniać. Teraz jak któs mówi, że tibia to syf, nie zaprzeczam.
damczaj12
05-01-2008, 11:25
Siemka mam pytanie. Dostalem name locka to zmienilem sobie name i mam pytanie jak trzeba dlugo czekac na zmiane name ? bo juz nie moge sie doczekac..X(
damczaj12
05-01-2008, 11:26
ile trzeba czekac na zmiane name ? odp plx ...
Najczesciej max pare dni, az zaakceptuja nowe imie..
CIPsoft to ... no brak mi słów.
Chyba nie bede juz w to grał bo:
a) Wsylwestra zhackowali mi konto i stracilem wszystko...
b) Zrobiłem nowe i codziennie padam po 2 - 3 razy na kickach albo jeszcze gorzej typek stoi i sie nie rusza nie moge nic zrobic a dokladnie widze jak te nieszczesne trolle rozrywaja go na kawalki :(
c) ciągle wyskakują mi błedy przy logowaniu
d) ile sie można z tym męczyć
Jak jeszcze z głupoty otworze trade i widze teksty w stylu PLIX FRI ITANZ CARLIN to nie wiem czy się śmiać czy płakć. Co 2 kroki lag i boje sie na questy jakies isc zeby nie miec jak mój kumpel który na quescie (zapomnialem nazwe) mial w plecaku devil helmet 3 bp uhów 4 k i w cholere manasów i został zabity przez kicka i wyverne... poprostu ŻAL.cip X(
PS: Ten update śmierdzi ma tylko 2 rzeczy które są naprawde dobre
1. Dzielony Exp
2. Niełamiące się Assassin stary a reszta jest milczeniem... :/
Witam. Mój nick Xeremon jak widać pod avatarem. Chciałem właśnie pogadać o noobach, banach, o pracy GMów tudzież CMów.
Wszystko zaczęło się w gimnazjum. Moda na Tibię. Każdy grał na Antice, albo Aurei i chwalił się jak to 30 knightem pkowal 8lvle. Jakoś zniechęcił mnie ten obraz. W pewnym momencie usłyszałem o nowym servie. Candia. Non-pvp. Wszystko cacy. No to robie chara. Nick: Xeremon. Profesja: Sorcerer. Taka odmiana od knighta. W pewnym momencie okazało się, że to siedlisko noobów i takich nudnych dzieciorów ze szok. Przyglądałem się z dystansu na sposób grania przeciętnęgo gracza Non-pvp. Bloczenie, Wyzywanie i kozaczenie zza szklanego ekranika. Jednak ku zdziwieniu większości, ja byłem jak zwykle "inny". Czyli przeciwieństwo tamtych cech. Zawsze każdemu pomagałem (choć bywało, że później ta osoba robiła mnie w ch*ja), nigdy nie trapowalem, nie kozaczyłem. I jakoś doczłapałem do 49lvla. Miał być 50 na faccu. Jednak gdy miałem 23% do adva to neo mnie kickło i padłem na Shamanie. Co za niefart nie? Już nie chciało mi się męczyć i kupiłem PACC. W końcu wbiłem ten 50. No i tak expiłem, expiłem. W trakcie tego spotkałem się z wieloma noobami itd. Byłem w kilku gildiach z osobami o podobnym sposobie grania. O podobnych przekonaniach do moich. Coraz to nowe znajomości. Nowa gildia gdy wbiłem 60lvl (Hail Dragonhearts). Nawet raz załapałem bana za bocenie (runemaker). GM nie miał prawa tego zrobić. Odwoływałem się i w końcu stwierdziłem, że to nic nieda. Bo ten baran i tak mi nie uwierzy. W ten wtorek co teraz był wbiłem 97lvl. Moje mażenie 100lvl... POI... DHQ itd. Po ciężkim dniu w budzie chciałem się pobawić w Tibii. Napisałem na trade "SELL BOHS 50K OR SP*ERDALAJ". Soulmann, jeden z takich moich że tak się wyrażę "znajomych", przestrzegł mnie, że mogę za to bana wyłapać. Przyznałem mu rację i zaprzestałem. Następnego dnia wbijam sobie znowu po szkółce na kompa (1 LP. Fajny jestem nie?). Szybko wklepuje passy (no jak każdy robiłem to z 1000 razy), Xeremon, enter... Zaniemówiłem. Pokazał mi się komunikat "Your account is banished." Oznaczało to dożywotniego bana i kasację konta, gdyż poprzedniego bana miałem za bota. Na Tibia.com, doczytałem że dostałem go właśnie za to SP*ERDALAJ na trade. Przez chwilę miałem uczucie, jak bym miał się zaraz poryczeć. A skumaj to, że mam 16 lat. Wyobraź to sobie; 1.5 roku ciężkiej charówy (ch?) i 270zł wydane na pacc. Delete za taką durrnotę. Zażenowanie. Swego rodzaju depresja. Nie wiem jak to uczucie opisać. Miałem pare razy takiego doła, że padłem i to odrabiać znowu trzeba. Ale teraz sie czułem jak kupa gówna. Rozumiecie...? Zablokowali mi możliwość napisania Complaina, więc pisałem na
[email protected]. Że to przecież za takie coś? Że bez ostrzeżenia? Że to jest śmieszne! Odpowiedź była w stylu "no delete BAI". Wbiłem na mojego noob palka. Piszę do wszystkich. Zdziwienie i osłupienie. Taki ktoś jak ja! Zawsze każdemu pomaga, uprzejmy, kulturalny (przeklinanie pomijam, bo gębę mam nie wyparzoną). Znało mnie dużo osób na Candii i każdy by się za mną wstawił. Mówili w threadzie na Tibia.com, że to nie słuszny ban, że taki ktoś jak ja dostał DELETA za takie G*WNO?! Skromny o sobie jestem nie? Ale mogę w tym momencie powiedzieć o sobie, że zachowywałem się ultra uczciwie w przeciwieństwie do mas. Botterzy i keylogger senderzy hasają sobie i śmieją się w twarz całemu servowi, a tacy jak ja są banowani za takie ABSURDY!!!??? Ludzie przecież to jest śmiech na sali. Totalna żenada. Jest pare osób, które cieszą się z mojego delete. Są to zazwyczaj ci którym rozwalałem trapy (zabijali losowych graczy, którzy nic nikomu nie zrobili), albo takie 12 letnie gówniarze co chihrają ryja teraz przed kompem i myślą, że jak są na nonpvp to mogą robić co im się podoba. Mogę z czystym sumieniem przyznać, że ten ban był nie uczciwy i że straciłem chyba już bezpowrotnie postać, w którą włożyłem serce i swój wolny czas. Bywały dni, że długo siedziałem na kompie, ale no liferem siebie nazwać nie mogę, bo potrafię się ograniczać. Teraz to żal mi bardziej czasu który poświęciłem na rozbudowanie mojego MSa niż kasy z PACC. Po moim stylu pisania stwierdzicie że jestem jakimś szalonym nastolatkiem. Może i tak jest. Ale po tym banie w dalszym ciągu szumi mi w głowie myśl że tyle bezpowrotnie utraciłem więc co do stylu w jakim piszę, jest mi wszystko jedno... Jest to uczucie nie do opisania i (prawie) nikomu tego nie życzę. Może dzięki temu banowi poprawią się moje wyniki w nauce? Nie wiem. Pozdrawiam wszystkich uczciwych Candianczyków. Gildię Dragonhearts i cały Balkon squad
Tutaj ten thread, o którym mówiłem. Jak by ktoś chciał zobaczyć.
http://forum.tibia.com/forum/?action...2&pagenumber=1
@up
Urzekła mnie Twoja historia, aczkolwiek mam pewne ale. Nie znasz tibia rules? Jeszcze Cie kolega uprzedzał to jak można być tak lekkomyślny? Co do bota to wg mnie za takie coś powninien być delete ale cipy laskawe są narazie (?) i tylko ban. Gram na swoim serverze 2 lata i nigdy nie widziałem takich rzeczy na trade napisanych przez doświadczonego gracza . Jednak Cie nie popre bo botów najgorzej nienawidze...
Dzisiaj udowodniłem, że nie w ch*j niemożliwe jest możliwe...
> Why the hell i cant write complain from my account menu?! Anyway:
> Look at this thread! You eating bread what was bought by MY money, so
> i can except that you should visit this topic!
> http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1985272
> LOOK! Im one one most honest Candians! Everybody know that i didnt do
> anything what would be break the Tibia Rules! But GM who banned me
> think different. Why GM who dont know polish language is banishing me
> because of insulting others by motherland (PL) language?! THIS IS
> PATHENTIC! I DIDNT BROKE ANY RULE! YOU BANISHED ME FOR NOTHIING!!!!!!
> CANDIANS KNOW THAT! YOU DONT KNOW THAT! You wont know true! Why?! I
> PAYING YOU FOR PLAYING! So if you wont undelete me, just bring me
> back cash spended for Premium Account. I have a right to except that!
> You think that im broked rule?! You wrong. I didnt broke any rule.
> YOU BROKE RULE. I gave you proof in my last email -.-.
Następnego dnia...
Thank you for your email.
After a thorough investigation of your account and the chatlog we
have found the banishment to be too high. For this reason the banishment
has been reduced to a notation. Please understand that we cannot reduce
the punishment further, as you still violated a Tibia rule.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Donpeyot
19-01-2008, 17:30
nie lubie pisać nic nie wnoszących postów ale
GZ
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D8o8o8o8o8o8o8o 8o8o8o8o8o8o8o8o:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup :
Tekst miesiąca.
Dzisiaj udowodniłem, że nie w ch*j niemożliwe jest możliwe...
Następnego dnia...
Coz, pozostaje mi pogratulowac ;).
A co do calej tej histori... Coz, uroki tibi. Gmow jest jednak malo, przez co bottowanie etc stalo sie proste. Zbyt proste... Jednak w grze sa takze senior tutorzy. I to wlasnie oni raportuja wypowiedzi, dlatego tez latwiej jest dostac bana za cos takiego... Niz za bota. Czasem tutor tylko ostrzeze, lecz szczerze mowiac, przestalam to robic po seriach wyzwisk w moim kierunku.
Ja się żalę, że mam bana na miesiąc, ale całe szczęście, że jutro się kończy!
bilabong
28-01-2008, 19:44
dobrze CI tak bo masz za uzywanie bota :P
ja mam na tydzien za napisanie durnego "buy pacc" na trade :p jutro sie konczy ^^
dobrze CI tak bo masz za uzywanie bota :P
ja mam na tydzien za napisanie durnego "buy pacc" na trade :p jutro sie konczy ^^
Ah, to jest na tydzien ;P. Juz rozumiem, dziekuje ;).
Nie takie durne to, za to wlasnie najlatwiej dostac banna ;P.
Jaki swiat ;>?
Juz wiem, to nie ja ;P.
Super...
Właśnie próbuje sie zalogować gdy moja postać jest na slimie...
Wylogowało mnie i ciągle gdy chce sie zalogować pisze disconeccted from server -.-
Jak będzie ded to chyba nigdy nie nadrobie strat....
@edit
Buahahahahahaihihihihihohohohohehheehehehe
5 kicków w ciągu 20 min!
Hail Kicksoft
Wkurzyłem się gdy po update magowie stali się słabsi w porównaniu do knightów:o
Kin_Yuki
06-02-2008, 11:25
Ja też sie powyzywam ponarzekam a mam na co:
Kicki, lagi to podstawa...
- Kiedy wyłączyli Refugie, prawie padłem, parę minut wcześniej byłem na expowisku... i jakbym dłużej został to bym PADŁ.
- Druid za słabo uderza z magi, sorc tak samo... jak widzę jak palle wchodzą hitami po 300 na 50 lvl, to mi się słabo robi... Jak ja mocniej nie walne z roda niż 85 :\
- Manasy powinny dawać o 25% więcej many...
- I runy spalać mniej soula... 3 soula za 4 strzałowa rune obszarową to śmiech na sali.... O SD u sorcow już nawet nie wspomnę...
- Fajnie też jest że jak knight pójdzie na małpy, to wynosi kase w paru bp, ja jakbym szedł to może bym też wyniósł, ale za to bym musiał kupić manasy które straciłem....
- W tombach prawie wszystko jest odporne częściowo na lód, i druid ma, w sumie to nic niema stamtąd
No to by było tyle...
Ulżyło mi trochę :D
@EDIT
Hehe... będzie o 75% mnie ale noobów. I może dobrze by było...
mnie najabrdziej wku** to ze dostalem bana za to ze przez przypadek wyslalem linka bo chcialem se pobrac plik co zmniejsza lagi i niechcocy go napisalem na trade i dostalem bana za to ze rozprowadzam linki hakerskie a gm nawet nie sprawdzil czy to jest link hakerski czy nie loooooooooool zal.plX(
jaro2005
07-02-2008, 21:38
ostatnio bardz czesto dostaje kicka X(
chommik12
07-02-2008, 22:08
Kilka powodów żeby przerzucic sie na np. WoW / Silkroda:
1. Grafika 3D
2. Widać, jak walczysz (a nie te cyferki na potworem)
3. Jeżeli o potworach, to tam się nazywa to 'mob' (prawda że ładniej ;P)
4. Takie gry składają się z milionów polygonów (panowie z 3D wiedza co to), a Tibia - z ok. 13 000 ... bitmap 32x32px
5. Takie zmiany jakie zaszły w Tibi przez lata, w Silku wychodzą w 3-4 tygodnie
6. Gra ma _MUZYKĘ_, która na pewno nadaje KLIMAT, którego w Tibii brakuje
7. W takich grach jak SilkRoad, nie ma ograniczenia co do terenów. Każdy może chodzić gdzie chce.
Dziękuję za przeczytanie i życzę przyjemnego skończenia z Tibią, a raczej tibią.
znowu 34 servy off...
N/C
Ja 35 knight, poszedłem z 36 sorkiem na vyvki
On za jednego dostaje średnio 300 exp, a ja 100
Thx cipy za balansacje
Wiem, że jest dzielenie, ale to chyba jest nie fair!
1. Grafika 3D
Nie każdego stać na dobry komputer, poza tym, co z tego że 3D?
A jeżeli tam nie ma cyferek to co, pasek z hp?
W tibii też można se na potworka mówić "mob", nie zbanują za to.
4. Takie gry składają się z milionów polygonów (panowie z 3D wiedza co to), a Tibia - z ok. 13 000 ... bitmap 32x32px
No i...?
I pewnego pięknego dnia zabraknie im pomysłów na aktualizacje 8o
No ma muzykę, super, ale i tak większość osób woli słuchać swoich mp3jek niż jakiejś gównianej piosenki która jest non-stop.
7. W takich grach jak SilkRoad, nie ma ograniczenia co do terenów. Każdy może chodzić gdzie chce.
No nie wiem czy to jest + tej gry...
Dziękuję za przeczytanie i życzę przyjemnego skończenia z Tibią, a raczej tibią.
Ależ proszę, a z tibią każdy skończy wtedy kiedy będzie chciał, a nie po przeczytaniu jakiegoś posta, w którym osoba zabita przez pk sie żali.
/Topic : Gdyby nie te DDoS'y i kicki...
Pirate Cutthroats
17-02-2008, 17:15
@up
101 % racji
Diabolic-Knight
17-02-2008, 21:51
W dzisiejszych czasach to tylko opłaca się grać tylko knightem, bo przez te mass kick sorcer czy pally ma spore szanse na śmierć...
Nawet na najnowszym serverze takim jak Nerana, gra sie juz strasznie laguje...
A gdzie się podziewają pieniądze z PACC??
Zamiast na servery lepsze zbierać, to pewnie Team Cipsoftu tańczy sobie z radości i się z nas śmieje... że młode i głupie płacą te 20 Euro za jaakieś pixele
W dzisiejszych czasach to tylko opłaca się grać tylko knightem, bo przez te mass kick sorcer czy pally ma spore szanse na śmierć...
Nawet na najnowszym serverze takim jak Nerana, gra sie juz strasznie laguje...
A gdzie się podziewają pieniądze z PACC??
Zamiast na servery lepsze zbierać, to pewnie Team Cipsoftu tańczy sobie z radości i się z nas śmieje... że młode i głupie płacą te 20 Euro za jaakieś pixele
I mowi to ek ;). Szczerze mowiac to wystarczy troche inteligencji.. I juz jest sie w stanie pokonac te mass kicki i lagi.
damian545
22-02-2008, 00:00
ja od prawie 3 tygodni mam problem z zalogowaniem się, gdy minie juz kolejka pisze mi: Conetcing to the game world. Please wait. i tak cały czas;/ (Gram na niemieckim servie)
@kilka up 3d tibia pfff to bylby najgłupszy pomysl jaki by chyba zrobili jak w taka gre grac w 3d, na przyklad jest war podstawa to krecisz sie w kólko zeby cie nikt z za plecow nei zaskoczyl a jak chcesz kogos przed soba nawalac a twoj ziomek jest pomiedzy wami to se krzyczysz ee kucnij nie widze go fajnie sobie to wyobrazic mądrosci gryzoń zostaw dla siebie 8o
Gladiatrus
23-02-2008, 18:31
I mowi to ek ;). Szczerze mowiac to wystarczy troche inteligencji.. I juz jest sie w stanie pokonac te mass kicki i lagi.
Rozumiem ze mozna pokonac lagi, ale jak pokonac massy? Jak serv pada to co mam do nich zadzwonic czy co? Jak znasz jakis sposob to moze PM...
Julera = rano ladnie, pieknie
Od 15 = lagi, kicki, masskicki, serv off ://
Julera = rano ladnie, pieknie
Od 15 = lagi, kicki, masskicki, serv off ://Graj rano, a od 15 zrób sobie przerwę.
furia tassmano
23-02-2008, 21:01
od kilkunastu dni jest dość duży problem z "normalną grą " na Amerze. Chaos i popłoch sie szerzy wśród graczy amerowskiej wspolnoty odkad na serwerze zagościły kicki , wielkie lagi i niewyjaśnione wyłączenia serwera . Co się dzieje ze starą Amerką?? Czy Cip Soft ma jakies wyjscie z tego problemu- czy jakaś rekompensata dla Pacc-owych kont za te przerwy i kicki??
niewiemocb
23-02-2008, 21:31
Kilka powodów żeby przerzucic sie na np. WoW / Silkroda:
1. Grafika 3D
1. Wlasnie o to chodzi, grafika 3d jest zalosna w wowie juz nie mowiac o silkroad.
2. Moze i widac jak macha mieczem 5 metrow od potwora.
3. I co z tego ze mob?
4. Niech sie skladaja.
5. To silkroad musi byc bardzo zjebany jak takie zmiany wychodza co 3-4 tygodnie, zobacz na tibie jak sie pogorszyla dzieki zmianom.
6. Jak gralem w wowa to i tak gralem bez dzwieku bo wnerwia ciagle jekanie postaci gdy sie bijesz.
7. Kup se pacc, tez nie bedziesz mial ograniczen.
@topic
lagi,kicki,czasem problemy z logowaniem, forum tibia.com, czeste restarty serverow,
wszystko dzieje sie niejwiecej od tibi 7.6.
onycho19
24-02-2008, 10:16
Mnie zamkneli w domku...
Napisalem do GM-a i nic musiaalen od nowe konto robić :/
Raz mi sie zdazylo zeby GM byl dostępny :/
LOL
Poszukaj sobie na forum jak wydostać się z domku. Następnym razem nie bądź pazerny na itemki.
Mnie zamkneli w domku...
Napisalem do GM-a i nic musiaalen od nowe konto robić :/
Raz mi sie zdazylo zeby GM byl dostępny :/
Jak ktos cie zamknie w domku to sam mozesz sie wydostac...
Wpisujesz po prostu "alana sio "swoj nick" i juz jestes przed drzwiami ;).
Wymyrymydymy
25-02-2008, 21:52
Ludzie, wie ktos moze co to ma byc? No juz od okolo miesiaca na Asterze kazdego dnia sa kickiX( To przestaje byc smieszne i z tego co patrze to co chwile polowa serwerow "off".. Czy cipsoft wogole cos robi aby to naprawic? Stracilem na to prawie 3 tygodnie paccaX( nawet gdy chce sie zalogowac na dzialajacy serwer to oczywiscie nie moge bo nawet na acc nie mozna sie zalogowac X( CO JEST ?!
ps. sorry ze tak noobsko i nerwowo ale juz mi sie to przestaje podobac...
Gladiatrus
26-02-2008, 10:17
Graj rano, a od 15 zrób sobie przerwę.
Tak, nie pójdę do szkoły, żeby grać w tibię, jasne...
Dizzy_Adventurer
03-03-2008, 15:45
Dzisiaj mnie kicknęło i dedłem :( A to nie wina neta!!! Wasze forum chodziło, gupia tibja!1!1!1oneonejeden
X(
A ja bylem wlasnie na dc bil mnie dark monk i mialem red hp oczywiscie wystapil slynny bug z hotkeyami (pisalo using one of 30 health potions a zycia nie przybylo) Co to ma byc!?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.