PDA

Pokaż pełną wersje : Exp, Itemki... Acalli's work...

Smoczek8228
03-01-2009, 11:15
Mam parę pytań dot. mojego 27 Sorcerer'a :
1)Na czym expić na tym poziomie ??
2)Czy coś zmienić w ekwipunku jeśli mam :
~Dark Helmet
~Mammhoot Fur Cape
~Plate Legs
~Leather Boots
~Dragon Shield
~Wszystkie Wandy
Na Wydanie mam 18k - zastanawiam się nad lepszym hełmem, lecz jaki wybrać ??
3)Czy dam radę dość szybko expić na Dragon'ach kupując runy "Icicle" (waste teoretycznie nie ma znaczenia bo będzie...

Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za zaistniałe błędy (jeżeli są)
Smoczek8228

Kurczakos
03-01-2009, 11:25
Gdzie mam expić? Porady dla niezdecydowanych...
(http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807)

Mam XX kasy, co kupić? Co wybrać? (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=61885)

@Dałn: Za to Ty wniosłeś bardzo dużo.

Smoczek8228
03-01-2009, 12:22
@up
Tak naprawdę za każdy twój post powinno być upomnienie bo nic do tematu nie wnosisz...spamerze...

Bykunn
03-01-2009, 12:25
A tak na prawdę Ty już dawno powinieneś być zbanowany za to, że nie chce Ci się poszukać bo wszystko o co pytasz było już na forum maglowane xx razy, a nawet jeśli nie było to tak jak napisał kolega wyżej, są tematy do zadawania takich pytań.

Coach
03-01-2009, 13:15
Mój post nic nie wniesie ale co tam :baby:

Smoczek zakładasz idiotyczne tematy, a mógłbyś czasem zapytać się w przyklejonych X(

btw. i ja bym ciebie zbanował :o

Smoczek8228
03-01-2009, 15:44
Tak, są takie tematy lecz w nich jeżeli już ci ktos odpowie to MASZ SZCZĘŚCIE... Pytałem w każdym z tych tematów... dostałem odpowiedz taką która mnie nie satysfakcjonuje i nikt jej nie zechciał uzupełnić...
Btw. Odświeżam... nie dostałem odpowiedzi.

Zalgadis
03-01-2009, 16:11
Przestaniecie się kłócić? Jeżeli już jest taki temat, to chociaż nie offtopujcie.

Topic@
Expij tam gdzie expiłeś na 26 levelu.

Gollumek
03-01-2009, 16:18
Ja polecam kupić crown helmet i vampirke/książkę dodającą mlvl, a w póżniejszym czasie bohy. Mammoth fur cape jest narazie dobra ale jak bedziesz mial duzo kaski to kup blue robe i blue legs :).

A co do expienia to polecam cycki lub tomb pod Mount Sternum o ile wiesz jak tam expic. Na dragi dobij troche lvla i wal icicle + moze summony jakies (tylko jak bedziesz expil na jednym poziomie cave'a!) i rozdzka.

Smoczek8228
03-01-2009, 16:44
No wreszcie, dziękuję bardzo. Jednak na tym forum ma ktoś trochę rozumu żeby pomóc innym...

Gollumek
03-01-2009, 17:20
Hehe, spoko :P.

Pozdrawiam Hornir.

lopezik
07-01-2009, 17:56
Mam parę pytań dot. mojego 27 Sorcerer'a :
1)Na czym expić na tym poziomie ??
2)Czy coś zmienić w ekwipunku jeśli mam :
~Dark Helmet
~Mammhoot Fur Cape
~Plate Legs
~Leather Boots
~Dragon Shield
~Wszystkie Wandy
Na Wydanie mam 18k - zastanawiam się nad lepszym hełmem, lecz jaki wybrać ??
3)Czy dam radę dość szybko expić na Dragon'ach kupując runy "Icicle" (waste teoretycznie nie ma znaczenia bo będzie...

Z góry dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za zaistniałe błędy (jeżeli są)
Smoczek8228
Najpierw zacznijmy od eq:
Dark zmień na c helmet i chodz z nim aż nie zrobisz hota
Dragonke na vampirke która kupisz za swoje 18k(16k podajże warta)
Co do expa możesz w ab zamek,guardy w kazo,rotwormy i beho w venore niemajać waste i wbijając dość szybko lvl ale proponuje quary i tachać loota do skrzynki(opłaca się)+2 monki
Co do dragów dasz rade,ale się nieopłaca i najlepsze miejsce na facc na dragi to poh demodras cave(na -1 jest 1 dragon na -2 są 2 dragi i potem 4 dragi i 2 dle które nie musisz bić)

Smoczek8228
07-01-2009, 18:02
Jak już odświeżyłeś... no nic... dzięki...

Senlo
10-01-2009, 17:54
Zmień Hełm na coś lepszego, ale expij tam, gdzie dotychczas.