PDA

Pokaż pełną wersje : Kącik Życzeń

nawigator
24-12-2003, 20:00
W niezwykły czas przeżywania Świąt Bożego Narodzenia, w chwili łaczącej ludzikie serca, przekazuję pozdrowienia i serdeczne życzenia dla wszyskich Tibiańczyków.
Życzę, aby tan Świateczny czas był chwilą wytchnienia od codzienności, aby te dni uplynely w zdrowiu i radości.
N adzchodzacy Nowy Rok 2004 niech będzie rokiem spełnionych nadziei i oczekaiwań, kazdy dzien niech bedzie pomyslny, szcześliwy i spokojny

Nawigator

Życze także tego aby:
- Wasze skille tylko i wylacznie rosły
- Wasze mag levy byly robione tak szybko jak tylko byscie chcieli
- I nie poddawajcie sie PK nie sa tak mocni jak my :D

którym mamy tibie.pl

Dan the Automator
25-12-2003, 21:09
Przeniosłem do niusy, gdyz to bardzo ważny temat.

A od siebie
Wszystkiego naj naj naj, wielu prezentów (już po =/), świetnego sylwestra (juz nie mogę się doczekac :D)
Oraz wiele wiele radości w nowym roku.

P.s Nawigator nie podlizuj się ;p ;p ;p
p.s2 Możesz zedytować troche post, utnij to o tibii i dodaj w drugim poście (oczywiście jak nie to nie musisz, ale IMHO życzenia na pierwszą stronę powinny byc ... hmm bardziej IRL)

Gimlos
25-12-2003, 21:22
A ode mnie : jak najwiecej wolnego czasu ( niekoniecznie na tibie ;) ) w nowym roku ,swietnej zabawy na sylwestra,zdrowia ( banal, ale w te swieta przekonalem sie jak choroba moze popsuc swieta:( ) i spelnienia marzen :)

A takze wielka moc Życzen dla Modków !!! ass licker:P?

MaRiO
26-12-2003, 12:15
Ja tez chcialbym zyczyc wam wszystkiego najlepszego... itp. itd. Matkus wspomnial (w innym temacie) o wysokim: levelu, skillach, mlvl, ale zapomnial o czyms bardzo waznym...Otoz, zycze wszystkim dobrego lootu :P

Oczywiscie nie mozemy zapominac o naszych "kochanych" PaKerach (PK) Pod gwiazdke chcialem zorganizowac wspolny prezent dla paru pk, oczywiscie "malutki" huncik, szkoda, ze sie nie udalo, przynajmniej w 1 dzien swiat zabilem jednego, ktory terroryzowal newbie pod depo :P (tego samego dnia skonczyl w rooku, ale to szczegol ;)
P.S. Pozdro dla wszystkich, a szczegolnie z Liberii :D

Bambuko
26-12-2003, 13:16
To i ja się dołączę.

Ponieważ dzisiaj ostatni dzień świąt, to życzę bardziej Szczęśliwego Nowego Roku, żeby każdy dzień był jeszcze lepszy od poprzedniego, a zresztą wszyscy znają formułkę:P.