PDA

Pokaż pełną wersje : Program Do Grafiki

Bunik
19-12-2004, 22:05
Prosze dajcie link do jakiegos programu do tworzenia grafiki ale taki bez traial lub demo wersja i co sie wylancza przy starcie po Np:30 dniach.Prosze rowniesz jakis program do tworzenia stron WWW. Jakby zajzal tu jakis moderator to chcialbym sie dowiedziec jak zrobili ten banner na gorze strony! :confused:

Bikstopa Reaktywacja
19-12-2004, 22:27
dajesz start > uruchom

jak chcesz program do edycji grafiki ktory niepadnie po 30 dniach
to wpisujesz tam mspaint i klikasz enter
a jesli chcesz do robienia stron www to zamiast mspaint wpisujesz tam
notepad i klikasz enter lub jeszcze lepszy prog zamiast notepad wpisz edit i daj enter

windows ma wiele ciekawych bugow 8o 8)

Gtyk
19-12-2004, 23:43
linkow nie mam, ale poszukaj w googlach paint shop pro 7 lub 8... no albo photoshop ale ja jakos bardziej wole PSP ;) Pewnie bedzie ich do sciagniecia dosc duzo...

Co do painta... zadnej dobrej grafiki w tym 'programie' nie zrobisz ;)

A do www... jesli nie znasz html, to poleca EzHTML- taki programik, baaaaardzo latwy w obsludze... klikasz na przyciski a on generuje kod html ;)

Iris on Eternia
20-12-2004, 08:49
@up
A mnie się zdaje że on chciał jakiś darmowy...
Każda grafika składa się z pikseli więc teoretycznie...

MatKus
20-12-2004, 12:17
Jeśli chodzi o programy graficzne, to Paint Shop Pro (komercyjny, jest dostepna za free wersja demo), Photoshop (nie wiem, jak z demówką, ale też komercyjny), a jeśli chodzi o darmowy program, to Gimp.

Wszystkie grafiki związane z wyglądem strony (w tym jej wygląd) robił Yon. Z tego, co wiem, to podstawowym programem był u niego Photoshop, a do małych grafik (przyciski, ikonki) jakieś coś jeszcze miał, o czym nie słyszałem nigdy wcześniej ani później i czego nazwy nei pamiętam ;)

Shanhaevel
20-12-2004, 15:18
@Gtyk
W Paincie da się zrobić wiele rzeczy... Sam robię prawie wszystkie prace w Paincie, ale myślę czy by nie kupić Szopa...

@MatKus
ProMotion 5.0, bodaj?