PDA

Pokaż pełną wersje : Ferie z Arcania !!!

Bracia_Zdunscy
16-01-2009, 15:47
Witam !!

Czy pamiętacie ostatni sylwester? Zabawę do rana, liczne konkursy i zabawy ? Wspaniałą, ciepłą, szampańską jaka była na " Sylwestrze z Arcanią " ? Nie zapomnę tych chwil do końca życia! Pamiętam jak wszyscy odliczali frost dragony brakujące Amesowi do wbicia 200 levelu. Potem była już zabawa, wywiady z high lvl. Arcanii. Zabawa była wspaniała i trwała do 5 rano jak dobrze pamiętam :) Teraz jak obiecywałem razem z Lukim i Medivhem Shady będą kolejne zabawy ! I jak widzicie kolejną okazją na spędzenie czasu razem na Arcanii są FERIE ZIMOWE 2009 !!

Gildia Interregnum na czele z Lukim Tharionem organizuje zabawy na feriach zimowych ! Na zabawach się nie skończy ! Za darmo członkowie gildii Interregnum wyczyszczą questy takie jak Pits of Inferno, Insq, Demon Helmet Quest i nie tylko !! Każda osoba która będzie miała problemy z wykonaniem jakiego kolwiek questu zgłosi się do członka gildia Interregnum a on z wielką chęcią pomoże ci wykonać ten quest! Pragniemy aby te ferie był dla graczy Arcanii wspaniałe więc organizujemy w kazdą sobotę zaczynając już od nastepnej o godzinie 20:00 IMPREZY TAKIE JAK NA SYLWESTRA!! ZABAWA CAŁĄ NOC!!

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA PIERWSZĄ IMPREZĘ Z CYKLU

" FIERIE Z ARCANIĄ "

JUŻ 24 STYCZNIA 2009 ROKU O GODZINIE 20:00 PIERWSZA IMPREZA!

IMPREZA ODBĘDZIE SIĘ W GUILD HOUSE GILDII INTERREGNUM CZYLI DARK MANSION W THAIS !!!

bemo
16-01-2009, 16:00
lee juz macie ferie :( ja od 17 lutego chyba

Partyzant_Felix
16-01-2009, 16:15
ja mam od 17 lutego, mozna cos dla tych co maja pozniej zorganizowac ?:S lipa taka zabawe przegrapic ;/

Faytah
16-01-2009, 16:33
gruby melanz mnie ominie :o

Emulsja
16-01-2009, 17:01
24 stycznia jest pierwsza impreza! nie zaczniemy wcześniej. Teraz możecie składać tylko prośby jaki quest chcecie wykonać to pomożemy ;)

Karol4722
16-01-2009, 17:24
lee ja mam ferie dopiero chyba 2 lutego ;/

PS. żaluje że mnie nie było na sylwestra :PP

Mudbloods
16-01-2009, 17:59
Sylwester, ferie.... Czekam na: "Dzien babci z Arcania", "Imieniny Pawła z Arcania".
Na moje to jest żenujące, ale można i tak xP
Rozumiem, świetna zabawa (w grze komputerowej...), śmiech itd, ale bez przesady xP

Pisałem JA, Chev!:*

Makiss
16-01-2009, 18:17
Sylwester, ferie.... Czekam na: "Dzien babci z Arcania", "Imieniny Pawła z Arcania".
Na moje to jest żenujące, ale można i tak xP
Rozumiem, świetna zabawa (w grze komputerowej...), śmiech itd, ale bez przesady xP

Pisałem JA, Chev!:*

Hmm... ja byłem na sylwestrze i nie żałuje było fajnie a szczególnie ucieszyło mnie to że mój przyjaciel Ames wbił 200 level B) To była największa niespodzianka jaką zresztą tutaj na forum zapowiadali :) Na feriach też na pewno będę i nie będę tego żałowac. Bo po co tracić czas na podwórku skoro można go spędzić z przyjaciółmi ?

reasonTHC
16-01-2009, 18:27
Hmm... ja byłem na sylwestrze i nie żałuje było fajnie a szczególnie ucieszyło mnie to że mój przyjaciel Ames wbił 200 level B) To była największa niespodzianka jaką zresztą tutaj na forum zapowiadali :) Na feriach też na pewno będę i nie będę tego żałowac. Bo po co tracić czas na podwórku skoro można go spędzić z przyjaciółmi ?

Ale ty jestes popierdolony czlowieku, otwórz kurwa okno, czasem. Przedkladasz "przyjaciol" w tibii do przyjaciol w RL?

szkoda slow kurwa na takich tuków, pozdrawiam ludzi co zamiast sie bawic na sylwestrze to grali w tibie patrzac sie w zjebane pixele

Gallanonim513
16-01-2009, 18:46
on to mowil z ironia...

kaszelek
16-01-2009, 19:17
" FIERIE Z ARCANIĄ "

Juz nie moge doczekac sie FIERI z Arcania! Napewno bede i pomozecie mi z questem na Battle axe?

Czarus1
16-01-2009, 19:24
I na chuj ten caly flame odrazu? Jak sie nie podoba, to nie wchodzic w ten temat i nie pisac bzdetow.

Makiss
16-01-2009, 19:31
on to mowil z ironia...

choć wiesz co znaczy ironia? bo coś ostatnio ciągle w twoich postach widzę ironia ironia ironia ....

A skąd masz pewność że mówiłem to z ironią ?

Faytah
16-01-2009, 19:39
choć wiesz co znaczy ironia? bo coś ostatnio ciągle w twoich postach widzę ironia ironia ironia ....

A skąd masz pewność że mówiłem to z ironią ?

Poczynajac od tego ze jestes fake'em to i tak nawet jesli pisalbys na powaznie,to Twoje posty beda czytane z przymruzeniem oka,bez urazy.Z kolei Oziris pojecie ironii zna bardzo dobrze =)

Makiss
16-01-2009, 20:04
Poczynajac od tego ze jestes fake'em to i tak nawet jesli pisalbys na powaznie,to Twoje posty beda czytane z przymruzeniem oka,bez urazy.Z kolei Oziris pojecie ironii zna bardzo dobrze =)

A nawet jeśli jestem fakem to co z tego. Adwokat jesteś Ozirisa? Nikt ciebie nie pytał więc kultura wymaga nie w*******ać się komuś jak ktoś mówi... A czy oziris zna pojęcie ironii czy nie zna to się okaże ...

VmaX
16-01-2009, 20:29
Całe 2 Tygodnie bede spędzal Sylwestra z Arcania :)

bemo
16-01-2009, 21:27
zembiszon podobasz mi sie :baby::]

Faytah
17-01-2009, 00:18
A nawet jeśli jestem fakem to co z tego. Adwokat jesteś Ozirisa? Nikt ciebie nie pytał więc kultura wymaga nie w*******ać się komuś jak ktoś mówi... A czy oziris zna pojęcie ironii czy nie zna to się okaże ...

A ok,sorki moja wina,przeciez forum nie jest od dzielenia sie opinia,tutaj sie czeka az ktos Cie poprosi o zdanie,ale chyba nie zauwazyles ze Ciebie tez nikt o zdanie nie prosil. Zreszta znam Ozirisa na tyle dlugo iz uwazam ze moge conieco o nim powiedziec bez proszenia sie o dopuszczenie mnie do glosu kogos kto sie tu wzial z dupy =)

Partyzant_Felix
17-01-2009, 00:20
inter chcialo deserta zrobic w ramach ferii