![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2008
Lokacja: Gródek/Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Przydupas Interregnum
Świat: Arcania
|
![]() Witam !!
Czy pamiętacie ostatni sylwester? Zabawę do rana, liczne konkursy i zabawy ? Wspaniałą, ciepłą, szampańską jaka była na " Sylwestrze z Arcanią " ? Nie zapomnę tych chwil do końca życia! Pamiętam jak wszyscy odliczali frost dragony brakujące Amesowi do wbicia 200 levelu. Potem była już zabawa, wywiady z high lvl. Arcanii. Zabawa była wspaniała i trwała do 5 rano jak dobrze pamiętam ![]() Gildia Interregnum na czele z Lukim Tharionem organizuje zabawy na feriach zimowych ! Na zabawach się nie skończy ! Za darmo członkowie gildii Interregnum wyczyszczą questy takie jak Pits of Inferno, Insq, Demon Helmet Quest i nie tylko !! Każda osoba która będzie miała problemy z wykonaniem jakiego kolwiek questu zgłosi się do członka gildia Interregnum a on z wielką chęcią pomoże ci wykonać ten quest! Pragniemy aby te ferie był dla graczy Arcanii wspaniałe więc organizujemy w kazdą sobotę zaczynając już od nastepnej o godzinie 20:00 IMPREZY TAKIE JAK NA SYLWESTRA!! ZABAWA CAŁĄ NOC!! ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA PIERWSZĄ IMPREZĘ Z CYKLU " FIERIE Z ARCANIĄ " JUŻ 24 STYCZNIA 2009 ROKU O GODZINIE 20:00 PIERWSZA IMPREZA! IMPREZA ODBĘDZIE SIĘ W GUILD HOUSE GILDII INTERREGNUM CZYLI DARK MANSION W THAIS !!! Ostatnio edytowany przez Bracia_Zdunscy - 16-01-2009 o 15:50. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() lee juz macie ferie
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Poziom: 132
Skille: ^ był
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() ja mam od 17 lutego, mozna cos dla tych co maja pozniej zorganizowac ?:S lipa taka zabawe przegrapic ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() gruby melanz mnie ominie
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2008
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clapek
Gildia: Interregnum
|
![]() 24 stycznia jest pierwsza impreza! nie zaczniemy wcześniej. Teraz możecie składać tylko prośby jaki quest chcecie wykonać to pomożemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2008
|
![]() lee ja mam ferie dopiero chyba 2 lutego ;/
PS. żaluje że mnie nie było na sylwestra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Luboń
Imię: Chevalier
Świat: Secura/Arcania
|
![]() Sylwester, ferie.... Czekam na: "Dzien babci z Arcania", "Imieniny Pawła z Arcania".
Na moje to jest żenujące, ale można i tak xP Rozumiem, świetna zabawa (w grze komputerowej...), śmiech itd, ale bez przesady xP Pisałem JA, Chev!:*
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() Cytuj:
szkoda slow kurwa na takich tuków, pozdrawiam ludzi co zamiast sie bawic na sylwestrze to grali w tibie patrzac sie w zjebane pixele |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() Juz nie moge doczekac sie FIERI z Arcania! Napewno bede i pomozecie mi z questem na Battle axe?
Ostatnio edytowany przez kaszelek - 16-01-2009 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2009
Lokacja: Białystok
Imię: N
Gildia: Nie posiadam
Poziom: 2
Skille: 10
|
![]() I na chuj ten caly flame odrazu? Jak sie nie podoba, to nie wchodzic w ten temat i nie pisac bzdetow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poczynajac od tego ze jestes fake'em to i tak nawet jesli pisalbys na powaznie,to Twoje posty beda czytane z przymruzeniem oka,bez urazy.Z kolei Oziris pojecie ironii zna bardzo dobrze =)
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() A nawet jeśli jestem fakem to co z tego. Adwokat jesteś Ozirisa? Nikt ciebie nie pytał więc kultura wymaga nie w*******ać się komuś jak ktoś mówi... A czy oziris zna pojęcie ironii czy nie zna to się okaże ...
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() zembiszon podobasz mi sie
![]() ![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ok,sorki moja wina,przeciez forum nie jest od dzielenia sie opinia,tutaj sie czeka az ktos Cie poprosi o zdanie,ale chyba nie zauwazyles ze Ciebie tez nikt o zdanie nie prosil. Zreszta znam Ozirisa na tyle dlugo iz uwazam ze moge conieco o nim powiedziec bez proszenia sie o dopuszczenie mnie do glosu kogos kto sie tu wzial z dupy =)
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 12 2008
Lokacja: Polska, Grudziądz Postów: 872
Imię: co ty, felixa nie znasz?
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Betrayed
Poziom: 132