Pokaż pełną wersje : Gs'y Port Hope
karolek8999
18-01-2009, 17:55
Widzialem ze w niedawnym updacie jakos 8.2 zostaly wprowadzone Giant Spidery kolo port hope w okoliach banuty na tiquandzie.
aby was naprowadzic to jest to pod ziemia i jest tam duzo pajeczyn
i nie wiem gdzie to jest moglby ktos mi pokazac to na tibia earth albo na obrazku/filmie
prosze o pomoc
Jednego nopka mniej na expowisku -.-
Jednego nopka mniej na expowisku -.-
tym 47 najtem na pewno te GSy bijesz
2x up. knightem na GS'y? gratuluje pomysłowości... GS'y nie są opłacalne knightem, ze względu na ich wysokie hity, no chyba że chcesz exp a o kasie ci nie zależy to możesz tracić pół-cały bp UH'ów
karolek8999
20-01-2009, 19:20
Ja sie zapytalem gdzie sa Gsy a wy posty nabijacie czy co robicie odpowiadajcie na pytanie bardzo prosze a nie glupie gadanie
Ja napisałem gdzies że to moje expowisko?
A słyszałeś o czymś takim jak blokowanie?
A poza wszystkim wielu knightów expi na gsach ;)
Niestety nie dysponuję mapkami prowadzącymi na to expowisko. Wiem, że na pewno trzeba mieć wykonanego questa Banuta, minimum do 8 misji (nie musi być ukończona).
karolek8999
23-01-2009, 14:40
Niestety nie trzeba miec questow bo to jest na tiquandzie poprostu w dziurze -.- i tam jest duzo pajeczyn tylko nie wiem gdzie ta dziura jest
@up
ta ta może frytki do tego?
@autor
nie mam mapki jest to na terenie Forbidden Lands (czyli trzeba mieć banute min. 8 misja) po wejsciu tam idziesz w lewo az do palisady a potem pokrec sie w tamtych okolicach a napewno znajdziesz dziury
@down
jakby miał taką twarz jak ty to byl z kartonu nie wychodził
reasonTHC
27-01-2009, 12:21
up
jakbym mial taki nick jak ty to bym nie gral w tibie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.