|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2009
|
![]() Widzialem ze w niedawnym updacie jakos 8.2 zostaly wprowadzone Giant Spidery kolo port hope w okoliach banuty na tiquandzie.
aby was naprowadzic to jest to pod ziemia i jest tam duzo pajeczyn i nie wiem gdzie to jest moglby ktos mi pokazac to na tibia earth albo na obrazku/filmie prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Jednego nopka mniej na expowisku -.-
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x up. knightem na GS'y? gratuluje pomysłowości... GS'y nie są opłacalne knightem, ze względu na ich wysokie hity, no chyba że chcesz exp a o kasie ci nie zależy to możesz tracić pół-cały bp UH'ów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja sie zapytalem gdzie sa Gsy a wy posty nabijacie czy co robicie odpowiadajcie na pytanie bardzo prosze a nie glupie gadanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Iridia
Poziom: 47
Skille: 8+/8+
|
![]() Ja napisałem gdzies że to moje expowisko?
A słyszałeś o czymś takim jak blokowanie?
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A poza wszystkim wielu knightów expi na gsach
![]() Niestety nie dysponuję mapkami prowadzącymi na to expowisko. Wiem, że na pewno trzeba mieć wykonanego questa Banuta, minimum do 8 misji (nie musi być ukończona). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Niestety nie trzeba miec questow bo to jest na tiquandzie poprostu w dziurze -.- i tam jest duzo pajeczyn tylko nie wiem gdzie ta dziura jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cholernik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 252
Poziom mag.: 83
|
![]() @up
ta ta może frytki do tego? @autor nie mam mapki jest to na terenie Forbidden Lands (czyli trzeba mieć banute min. 8 misja) po wejsciu tam idziesz w lewo az do palisady a potem pokrec sie w tamtych okolicach a napewno znajdziesz dziury @down jakby miał taką twarz jak ty to byl z kartonu nie wychodził Ostatnio edytowany przez Brak - 28-01-2009 o 11:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() up
jakbym mial taki nick jak ty to bym nie gral w tibie |
![]() |
![]() |