zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc w grze pilne

leniel
20-01-2009, 20:28
Witam!

Otuz mam problem , jestem nowym graczem w tibi gram niespelna 3 tygodnie.Dobilem lvl 35 i magic lvl 10 i chcialbm chocidz na GSy>I tu kieruje si emoje pytanie...
Pare h lvli mowia mi zebym chodzila na nie z manasamy+exura gran a niektorzy z utamo vita a jeszcze jedni ze z healt potionami.

Jak radzicie ??

P.S jesli zly dzial prosze o ieusuwanie tematu bo dopiero co zrobilem tutaj konto i zalezy mi na pilnej odpowiedzi.

EDIT:
Gram paladynem skile 63/49
Jesli macie jakiekolwiek porady gdzye by bylo fajnie poexpic jak niegsy to prosze pisaac

czaszek
20-01-2009, 20:35
Witaj!
Jeżeli chcesz chodzić na gsy to najważniejsza to musisz wiedzieć 2 rzeczy najpierw wbij gdzies tak 30mlvl zrob ze 5 bp hmmów i wykup blokera ale i tak waste będzie wielkie a jak chcesz bez bloka to nie dasz rady
Myślę , że pomogłem

Angerfist
20-01-2009, 20:35
Może napisałbyś profesję ?
Ale jeśli masz 35 lvl i 10 mlvl to zapewne grasz paladynem.
Chodzenie paladynem na gsy na tym lvlu jest nie oplacalne tak samo jak korzystanie z mana shield.
Jak huncisz to używaj m.potów i exura gran, i mlvl podskoczy.
Napisz jescze jakie masz skile i spytaj kogoś gdzie możesz expić bo gsy ( ja nie gram ani nigdy nie gralem paladynem ) się nie opłacają ( szczególnie że jesteś nowy w tibi, nie jesteś pewnie jescze za bardzo doświadczony więc możesz łatwo paść, bo gsy potrafią nieźle zarypać )

wbij gdzies tak 30mlvl

30 mlvl paladynem ? ..

Gierubesoen
20-01-2009, 21:13
Może napisałbyś profesję ?

chyba logiczne że 35 lvl i 10 m lvl to nie postać magiczna ani nie knight?:)

Myślę , że pomogłem

to źle myślisz ;o

@autor

Popracuj nad skillami, póki co GSy zostaw innym, chyba, że masz sporo kasy żeby wastować ;) Na tym lvlu nie licz że będzie Ci się zwracać a i ryzyko śmierci jest spore. Leczenie oczywiście mp + exura gran

Kasiek123321123
20-01-2009, 23:41
Ja proponuje polowanie na slownik :P <ironia>