Pokaż pełn± wersje : Hunted ...
Zyphius-Knight
12-02-2009, 23:14
elo zaluzmy ze mam hunta od kogos z kim nie dam rady... Co poradzicie? mam PACC wiec zal go bo mija mi. A oni nie zapomna co zrobilem ich koledze (zajebalem go teamowo z kumplami) okazalo sie ze on ma tyle rl ze zal do tego same hight lvle, a oni nie zartuja-,- odrazu jak mnie zauwazyli w ab odrazu walili, co poradzicie ? Da sie zrobic namelocka bez powodu czy nie idzie?
A co Ci namelock da? Przez jaki¶ czas i tak widać Twój stary nick na stronce.
Radziłbym zapłacić paymenta i to wszystko, no, chyba że będziesz miał każdego na vipie i exivował ich co pół minuty.
Zyphius-Knight
12-02-2009, 23:22
Nie bede mial zadnej gwarancji ze da mi spokoj. Po za tym co moze dac 30lvl 100lvlowi
30 lvl na PACCu to 3 dni roboty ze skilami po 50.
Więc... zrób now± postać
Zyphius-Knight
12-02-2009, 23:33
LoL, NIE Granie ta postacia nie wchodzi w gre... 3dni? chyba na bocie. i do tego duzo czasu poswiecilem na skille 76/75
Po prostu spytaj ktoregos z tych gosci czy mozesz zaplacic payment. Jezeli nie, to albo sie mecz i uciekaj przed nimi co chwile az im sie znudzi lub az wyladujesz na rooku, albo rob nowa postac.
Zyphius-Knight
13-02-2009, 00:12
k, zrobie se sorca ; d temat do zamkniecia NIE PISAC JUZ W NIM NIC
Lechista
13-02-2009, 00:26
30 lvl na PACCu to 3 dni roboty ze skilami po 50.
Więc... zrób now± postać
lol nie żartuj, nie każdy siedzi przed kompem od rana do nocy
@Down
heheheh, przypomniałe¶ mi czasu pierwszych miesięcy grania jak to się cały dzień siedziało w dp, otwierało wszystkie bagi i szukało itemów :>>
Moze Yakky nieco przesadzil, z tymi trzema dniami ale w tydzien to jest napewno do zrobienia. Chyba ze ktos 80% swojego czasu na gre grzeje kafelki w depo to inna sprawa.
Moze Yakky nieco przesadzil, z tymi trzema dniami ale w tydzien to jest napewno do zrobienia. Chyba ze ktos 80% swojego czasu na gre grzeje kafelki w depo to inna sprawa.
lol nie żartuj, nie każdy siedzi przed kompem od rana do nocy
@Down
heheheh, przypomniałe¶ mi czasu pierwszych miesięcy grania jak to się cały dzień siedziało w dp, otwierało wszystkie bagi i szukało itemów :>>
No nie powiedział bym, ale okej.
Jak gramy legalnie i nie mamy wakacji to komu się chce.
No ale jak [rozmowy o botach na forum s± zabronione] to 3 dni na lajcie :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.