Pokaż pełną wersje : Szybki Exp
Witam.Chce wbić jak najszybciej 100 lvl.Obecnie mam 72 rp (2 % do 73).Skille 83/61.Good Eq.Mam 200 k do zwastowania.Gdzie bedzie najwiekszy exp?
culty goroma
bog raidery yalahar
bog raidery edron
Helheim
Moze jakies inne propozycje?
Według mnie bog raidery na yalahar, chociaż teraz tam jest trochę ludu ale próbuj rano tam grać bo angole, brazole, szwedzi mają wtedy jeszcze wczesne rano (5:00 chyba)
boniedwa
18-02-2009, 17:41
@up
Nie żebym był chamski, ale jesteś typowym przykładem dziecka które zawala szkołe (w tym przypadku chodzi mi o geografie), dlaczego tak uważam? Otóż dlatego że:
1. w Szwecji jest ta sama strefa czasowa co w polsce, czyli mają tą samą godzine. Czemu miało by ich nie być rano?
2. Anglicy(nie angole) mają tylko jedną godzine różnicy do nas, tak że czemu miało by ich nie być? btw. Anglików gra tyle że napewno będą masowo zajmowali expowiska...
3. Brazylijczycy(nie brazole) mają dużą różnice w czasie, tak że tylko ich może nie być gdy w polsce jest ranek.
btw. skąd wywnioskowałeś że będzie 5 rano?
Sry za offtop, razi w oczy brak wiedzy z gimnazjum, albo nawet podstawówki.
@down
Skąd znasz takie brzydkie słowo młody? Wiesz co ono oznacza? Oo
Kurwa ja do podstawówki chodze i skąd mam wiedzieć jaka jest strefa czasowa? Starzy powiedzieli że w tych 3 krajach jest kilka godzin do tył -.-
Ja obecnie expie na dragach w edron więc też możesz
Arathorn
18-02-2009, 20:33
Kurwa ja do podstawówki chodze i skąd mam wiedzieć jaka jest strefa czasowa? Starzy powiedzieli że w tych 3 krajach jest kilka godzin do tył -.-
Skąd masz wiedzieć? Choćby z atlasu przyrodniczego dla szkoły podstawowej, w którym taka mapa jest. Ale oczywiście masz prawo nie wiedzieć, tylko wtedy się nie wypowiadaj na ten temat. Taki młody a już przeklina :(
wojo1310
18-02-2009, 21:48
br maja 5 h do tylu xD a tak ogolnie to jak chodzi ci o pg to polecam culty chociaz jak masz odrobine szczescia do od czasu do czasu jakis key ring/wand spadnie to juz takiego wastenie bedzie.a tak to moze z dobrymi skilami na frsoty z blockerem :) ewentualnie jeszcze hydramusy z blockerem xd
@up
Nie żebym był chamski, ale jesteś typowym przykładem dziecka które zawala szkołe (w tym przypadku chodzi mi o geografie), dlaczego tak uważam? Otóż dlatego że:
1. w Szwecji jest ta sama strefa czasowa co w polsce, czyli mają tą samą godzine. Czemu miało by ich nie być rano?
2. Anglicy(nie angole) mają tylko jedną godzine różnicy do nas, tak że czemu miało by ich nie być? btw. Anglików gra tyle że napewno będą masowo zajmowali expowiska...
3. Brazylijczycy(nie brazole) mają dużą różnice w czasie, tak że tylko ich może nie być gdy w polsce jest ranek.
btw. skąd wywnioskowałeś że będzie 5 rano?
Sry za offtop, razi w oczy brak wiedzy z gimnazjum, albo nawet podstawówki.
mimo wszystko nikt normalny nie gra rano w tibię (no ok, może trochę osób gra, ale servery i tak są prawie puste), więc te miejscówki przeludnione nie będą.
@down
Skąd znasz takie brzydkie słowo młody? Wiesz co ono oznacza? Oo
nie, żebym był chamski, ale chyba nie Ty go powinieneś kultury uczyć, 'stary'?
@up
na hydrach to on zbyt pięknego expa mieć nie będzie. na smallu do dupy się bije, na wyspie raczej nie wyrobi (chyba, że z jakimś 120ek, żeby te hydry w miarę schodziły, no ale shared będzie niemożliwy, więc exp też średni)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.