Pokaż pełną wersje : Wybory Moderatorów! - komentarze
Duch Niespokojny
06-04-2009, 16:49
Spoko. Ja zbanuję wszystkich i już nie będzie spamu, bluzgów, głupot, offtopu, niczego nie będzie!
Vasudanin
06-04-2009, 16:57
Spoko. Ja zbanuję wszystkich i już nie będzie spamu, bluzgów, głupot, offtopu, niczego nie będzie!
A ja bym zrobil lepiej! Znalazlbym prace dla userow i dla ludzi!
Ludzie nie odbierajmy życia zbyt poważnie ...
http://img511.imageshack.us/img511/3624/ironiam.jpg
A to dobre ...
Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ...
A tak na marginesie - Ironia ...
@Edit: przeczytajcie ostatnie słowo które zostało napisane jedno "piętro" Up ...
Down: A to dobre - a jak podam fotkę na PW ofc na dowód iż można was "podglądać" to wystarczy ??
Bo jakoś nie chce mi się podawać nicka - bo po co :) ??
Zachowujecie się tak jakbym coś rzeczywiście ujawnił ... :) Oj ludzie ludzie, i znów rozgorzeje na forum ukrytym konwersacja na temat kto was zdradza ...
Teraz pozostaje pytanie, czy aby na 100% ktoś was zdradzał - bo to źle iż sobie nie ufacie ...
Ludzie nie odbierajmy życia zbyt poważnie ...
A to dobre ...
Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ...
A tak na marginesie - Ironia ...
Jeżeli bylbys w stanie podac nicka moderatora ktory ci takie informacje dostarczyl, moglbys udowadniac.
Jako, ze oboje wiemy, ze takiego nicka podac w stanie nie jestes - milcz.
Vasudanin
06-04-2009, 18:06
@up
Uuu, moderator, a lamie regulamin. ;<
@Scoobel
Jesli cos takiego wiesz, zostaw to dla siebie, bo jesli chciales tym zatrzymac te maszynke do spamu i offtopa tego tematu, to lekki fail z twojej strony.
Teraz pytanie czy to ja mam udowadniać na forum publicznym swą rację czy też nie ...Tak, masz udowodnić. Jeśli tego nie zrobisz dorzucę zaraz jeszcze 1pkt za spamowanie, brak czytania ze zrozumieniem (wątpliwości, zażalenia, komentarze odnośnie warnów - PW do danego moderatora, ewentualnie administratora), oraz ujawnianie treści posta, który został z jakiegoś powodu skasowany, czyli nie jest mile widziany na forum.
Oczywiście jeśli będziesz w stanie udowodnić w sposób jednoznaczny i niepozostawiający cienia wątpliwości, że podane przez Ciebie informacje były prawdziwe, oficjalnie i publicznie Cię przeproszę i cofnę ostrzeżenie... jeśli zdołasz...
ej no ludzie...poluzujcie. Modki przeciw userom? to jak walka słonia z mrówką. Swoją drogą, czy to kogoś interesuje że moderatorzy podjęli już decyzje? Scobel poniżyłeś się, chciałeś być w centrum uwagi, a teraz przejdź dalej z echem. Poczekamy - zobaczymy.
Wasza chęć tej wiedzy mnie poraża. Zdaje się że zrobilibyście dla niej wiele...
ej no ludzie...poluzujcie. Modki przeciw userom? to jak walka słonia z mrówką. Swoją drogą, czy to kogoś interesuje że moderatorzy podjęli już decyzje? Scobel poniżyłeś się, chciałeś być w centrum uwagi, a teraz przejdź dalej z echem. Poczekamy - zobaczymy.
Wasza chęć tej wiedzy mnie poraża. Zdaje się że zrobilibyście dla niej wiele...
Spokojnie, Scobel nie jest pierwszy, ni ostatni, ktory cwaniaczy, by sie komukolwiek podlizac :D
Po prostu takie zachowanie moderatorow wynika z tego, ze Scobel podaje klamliwe informacje jako "sprawdzone". Czemu tak twierdze? To nie zadna tajemnica - jeszcze kilka osob chce sie wypowiedziec nt. kandydatow, a dodatkowo niektorzy z nas obserwuja zachowania potencjalnych moderatorow. Ot, zagadka rozwiazana!
niektorzy z nas obserwuja zachowania potencjalnych moderatorow.
Nie wiem czemu, ale przeczytałem morderców >.>
Anyway - wszyscy kandydaci poszli pisać mądre posty :P
@eerion
Czyli, ze co? Ze sami pozostalismy, bo nie piszemy madrych postow?^^
A tak swoja droga, snilo mi sie, ze wyniki juz sa (srsly!). Moderatorami zostalo 2 gosci, o ktorych nigdy nie slyszalem. Dobrze, ze to sen... Chociaz - eerionowi odbija sie na zdrowiu fizycznym, mi na psychicznym, jeszcze troche i braknie kandydatow xD
Teraz nie bedzie spamu.
Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum
Teraz nie bedzie spamu.
Mam nadzieje ze nie bierzecie pod uwage Gonza ktorego to juz chyba z 5 konto na tym forum
... nie masz na myśli siebie z kontami Lysy_Pedal, Owntibia_exe, rentoN, Dawidek_of_Secura, H.L i jeszcze kilka innych, prawda? Nie wiem czy wiesz, ale jak zakładasz drugie konto podczas posiadania bana na innym, to również możesz dostać bana na nowym - jest to wbrew regulaminowi. Dostajesz bana, to czekasz aż się skończy. Różnica między nami jest taka, że ja banów nie dostawałem, a że kont kilka miałem, to prawda, lecz udało mi się odzyskać to. I nie, nie zamierzam się wdawać z Tobą w kolejnego flamewar'a - nie ma to sensu, trochę za stary już jestem na bezsensowne polemizowanie z Tobą.
Pozdrawiam.
Dragon-Fly
07-04-2009, 22:44
Obstawiam Snagotha albo Slythię. Moim skromnym zdaniem najkompetentniejsi i prawdopodobnie najodpowiedzialniejsi z tej gromady. joł
Więc jeśli chodzi o obstawianie :)
Ja obstawiam Ducha - myślę iż mu się uda ...
Co do reszty - każda z pozostałych osób zasługuje na conajmniej 1 veto ...
Więc ciężko by było wybrać w ramach ów zasady.
Wylansowany
08-04-2009, 16:32
Obstawianie? Zwykle trudno jest mi się zdecydować, za to mógłbym obstawić, które nie mają szans na bycie modem :p (raz na rok trzeba napisać coś kontrowersyjnego...)
Np.
-Serious Sam
-Rocket Slayer
-GargoinX
-Arashel
-X-Zero
-Vasudadin
-piternet
-jerry
Noo ludzie, wyluzujcie i pocekajcie spokojnie na wyniki. ;)
Vasudanin
08-04-2009, 18:55
I rozmowy na temat tego, kogo wybiora jest chyba najmniej potrzebna, bo co my mozemy?
Pacz_knight
08-04-2009, 19:02
Widze ze napiecie z kazda chwila rosnie... Ja zas spokojnie poczekam na werdykt i nie bede wytykal kto ma szanse, a kto jej niema. ;)
Wielkimanitu
08-04-2009, 19:25
Za chwilę ten post zostanie pewnie skasowany, więc sprężać się i czytać:
Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.
I co Wy na to?
Vasudanin
08-04-2009, 19:29
@up
Mnie to na to, jak na lato. Ot moje zdanie.
piternet
08-04-2009, 19:32
Od mojego tajnego kontaktu w ekipie moderatorskiej dowiedziałem się, że oficjalne wyniki pojawią się w piątek. Modem zostanie niejaki Duch Niespokojny i (uwaga!) Michoss.
I co Wy na to?
8o o.0 Ciekawe, ciekawe ;p
I co Wy na to?
To to samo odnośnie Ducha co napisałem ja UP ... :D Tylko ja mniej oficjalnie - bo "strzelałem"...
Ale mi warny wjechali a tobie nie :D
Dragon-Fly
08-04-2009, 20:30
I co Wy na to?
...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o
piternet
08-04-2009, 21:11
...Że zaraz dostaniesz banana za rozpowszechnianie fałszywych wiadomości i sianie chaosu? : o
Scobel już dostał :X
I dobrze że dostał. Jak ma wyglądać uczciwa rywalizacja - bo tak to można nazwać - skoro jest tyle przecieków, z tego i tak są one fałszywe. Wg. mnie, jest to sianie niepotrzebnego chaosu a tym bardziej tworzenie stron spamu.
Pozdrawiam
"
Ashlon
Ta wiadomość została usunięta przez Dr. Omader. Powód: Ciiii.... "
xD
Res Khmer
10-04-2009, 10:34
Zapewne jak wrócę z domu, to nowi 'niebiescy' już się ujawnią. Zatem powodzenia na 'nowej drodze życia' ;p. Wesołego Alleluja!
Alanus Lutinum
10-04-2009, 13:52
Szczerze mówiąc to nie widzę nikogo godnego wyboru na moderatora (oprócz mnie ofc).
Avallach
10-04-2009, 15:13
@up
I mnie, ale mnie nikt o zdrowych zmyslach by nie wybral.
Wesołego Jajka (i okolic)
Vasudanin
10-04-2009, 15:19
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?
Marcin24
10-04-2009, 15:28
Czemu wszyscy maja takie niskie poczucie samowartosci?
I tak każdy w swoim własnym mniemaniu jest najlepszym kandydatem na moderatora, a reszta to idioci myślący, że mają szanse.
Trochę myślenia. Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".
Pozdro
P.S.: Pisząc w kółko, że nie obchodzą was wyniki pokazujecie, że jest dokładnie na odwrót. Ogólnie, wypowiadając się tu w dziesiątkach postów pokazujecie, że strasznie was to obchodzi (nie ma w tym w sumie 'prawie' nic złego).
@down
Ja też zrozumiałem to po 2 minutach od napisania :o
Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".
Ciężka rozkmina ;O.
Jeśli każdy uważa się za najlepszego,
to,
nikt nie jest,
idiotą myślącym, że ma szansę.
O, po dwóch minutach zrozumiałem. :)
Marcin24
10-04-2009, 17:42
Trochę myślenia. Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".
Chodziło mi o to, że każdy kandydat w swoim mniemaniu myśli, że jest najlepszy, a reszta, w jego mniemaniu, to idioci myślący, że mają szanse.
O ludzie, przecież tu nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go! ;/
Wylansowany
10-04-2009, 21:52
Uważajcie, bo jeszcze dojdziecie, za parę stron, do tej nieszczęsnej teorii, że ten kto nie wypowiada się tutaj, ma większe szanse zostać modem ;/
GargoinX
10-04-2009, 21:56
Uważajcie, bo jeszcze dojdziecie, za parę stron, do tej nieszczęsnej teorii, że ten kto nie wypowiada się tutaj, ma większe szanse zostać modem ;/
A nie ma?! Szlag by to, mój plan zawiódł. :/
Avallach
10-04-2009, 23:21
O ludzie, przecież tu nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go! ;/
Tez bym tak podsumował te Święta Wielkanocne.
tylko zeby znowu nie bylo takiego fajla jak z wieszakiem i tompiorem, nie potrzebujemy kolejnych bogow!!
@Administracja
Chcecie dla tego forum lepiej? Zdejmijcie Wieszokowi moda.
Alanus Lutinum
11-04-2009, 10:22
@Administracja
Jak dla mnie wieszok robi dobrą robotę. Po prostu za dużo spamujecie. Cóż, dla mnie post w stylu "raporcik, kthx bye" narusza regulamin, a takie osoby jak ty piszą takich na tony.
Taką mam rozkminkę, po co wy gdybacie już tyle stron nad tymi wyborami? :D
Dr. Omader
11-04-2009, 12:23
@Administracja
Dzień, w którym skorzystamy z Twoich rad będzie zaprawdę pierwszym dniem końca tego forum... ;-)
Wieszok odwala świetną robotę.
Wiecie po czym widzę czy modek dobrze pracuje? Jak jest dużo mało rozgarniętych dzieci z działu zdjęcia marudzących na niego i wyzywających go... ;-)
A co do wyboru - jeszcze trochę potrzymamy was w niepewności... Fajnie się czyta ten temat :D
Swoją drogą - ciekawe jest jak wiele ludzi kandyduje na modka, a nie uważają się za dobrą osobę na to stanowisko... Trochę wiary w siebie ludzie! :)
Vasudanin
11-04-2009, 12:29
@Drom
Nie pozstaje nam nic innego...
Strajkujemy! Albo wyniki albo koniec postow w tym temacie!
@Xr3
Ale ja srsly nie widze powodu dlaczego. :D
@Drom
Czy notoryczne denerwowanie użytkowników i prowokacja do flame'a i spamu to wykroczenie poza regulamin? Zbanuj sam siebie :|
Daj wyniki.
GargoinX
11-04-2009, 12:49
@Drom:
Zaczniemy spamować na forum to szybko wybierzecie modków, oj szybko... :p
Co do Wieszoka; narzekają na niego tylko Ci, którzy otrzymali od niego warna bądź bana. Intrygujące, nieprawdaż?
@Down:
E tam, szczegóły. :D
@Drom:
Zaczniemy spamować na forum to szybko wybierzecie modków, oj szybko... :p
Co do Wieszoka; narzekają na niego tylko Ci, którzy otrzymali od niego warna bądź bana. Intrygujące, nieprawdaż?
Wątpię, prędzej dostaniemy bany niż wyniki. No a na dodatek to jeszcze trzeba będzie nowe wybory zrobić bo aktualni kandydaci mieliby bana :D
Drom ale jesteś :< jutro święta, dziś zrób nam zajączka ;D
@co do wieszoka
Jest to modek który w miarę stara się pozbywać spamu i osób łamiących regulamin ale ma/miał pewne hmm...głupie zagrania z jego strony ;) co nie zmienia faktu że jest jedną z niewielu osób które mają moda i dobrze pracują.
@Gargoinx
Dostałem od niego bana na zawsze za to że zreportowałem keyloggera. I potem musiałem kilka dni czekać aż łaskawie powiadomił o tym administracje ;P ale obyło się bez większych problemów
a ja jestem tylko ciekaw czy moj ban mogl by przeszkodzić mi w mojej karierze moda xD
Vasudanin
11-04-2009, 16:39
a ja jestem tylko ciekaw czy moj ban mogl by przeszkodzić mi w mojej karierze moda xD
Jestes modkiem i dostajesz bana - tak.
W trakcie wyboru dostales - tak.
Skonczyl Ci sie przed wyborem - nie wiem.
Dzieńdobry, czy mógłbym prosić o moderatora na blogi, ew. zorganizowanie tam Hiroszimy?
aj ta marudisz, mysle ze moga mnie wybrac, bo w sumie co to bylo 4 bany xD choc i tak wiem ze szans nie mam to czekam na wyniki kogo wkoncu wybiorą i czemu zawsze nie tych kogo typuje xD(choc tompiora trafilem jak kiedys z kumplami gadalem ze on to mogl by byc modem!)
Jestes modkiem i dostajesz bana - tak.
Haha, jak pamiętam, tylko Raul był zdolny do takich poświęceń : d, to chyba o haka wtedy chodziło : P
Dzieńdobry, czy mógłbym prosić o moderatora na blogi, ew. zorganizowanie tam Hiroszimy?Taki malutki atak dywanowy wystarczył, czy rzeczywiście potrzeba czegoś większego?
Nie mogłem się powstrzymać aby nie wlepić kilku banów mojej ulubionej grupie użytkowników tego forum...
@Down
Używa się obydwu nazw, choć rzeczywiście - nalot brzmi lepiej.
Vasudanin
11-04-2009, 17:30
@up
Chyba nalot dywanowy.
@2up
Ale ze o co chodzi? Bo mnie wtedy jeszcze w planie nie bylo.
GargoinX
11-04-2009, 17:44
Michoss i Rothes do blogów? Wtedy blogi by były dopiero nie do poznania. :d
Swoją drogą, zaległe bany chyba, aż tak nie przeszkadzają w wyborach, prawda Michos? ;d
nawet te ktore dostalem 2tygodnie temu ? jak nie to szkoda =/ chociasz, przeszedł bym do legendy jako jedyny mod ktory mial 4 bany xD
@2up
Cicho, jestem już porządnym użytkownikiem.
@up
Nie bubaj. Ja miałem 4 bany Z MIEJSCA (ostrzeżenie 10 pkt) a w sumie z 6-7 banów. Jestem prowniejszy od ciebie.
Marcin24
11-04-2009, 17:52
nawet te ktore dostalem 2tygodnie temu ? jak nie to szkoda =/ chociasz, przeszedł bym do legendy jako jedyny mod ktory mial 4 bany xD
Przebij to. (http://urlguard.net/l/http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1044)
@up
Unos sekundos.
Vasudanin
11-04-2009, 17:53
@up
Ja mialem 2 permy, jednego odwolanego, a jednego dwu-dniowego. :D
Ostatni warn 18.12.2008
GargoinX
11-04-2009, 18:00
Mi ostatni warn wygasł dzisiaj, ale ciii... A bany miałem w sumie dwa; jeden Rothes wie chyba najlepiej za co, a drugi z dwóch warnów - jeden warn za cytowanie tekstu (niby spam :s), a drugi już nie pamiętam za co. Kto następny chętny do opisu swoich banów/warnów? :D
ja raz dostalem za wulgaryzmy(a bo jeden wladowal mi sie z tibią do dzialu RPG a tego nei zniose) a zaraz jak mi sie skonczyl(30dni) odpowiednio to skomentowalem(ostre słowa w strone niebieskich jak mozna bylo ukarac kogos tak ostro za to ze obrugal kogos za(wtedy) az takie przewinienie) i dostalem kolejnego(chyba od Rothessa) na kolejne 30 dni. Ale i tak mnie nie wybiora, bo jezeli by chciali mnie wybrac to automatycznie eriona tez powinni xD i wogole wszystkich członków forumowej ciemnej strony.
Vasudanin
11-04-2009, 18:15
@xup
http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1580
@
Wow, chodzcie jeszcze moze poofftopujmy, co?
btw.
http://iv.pl/images/ktveeh7sk70a9aandxyg.png
Ladnie mi w niebieskim?
@down
Imejdzszak przeciazony, fotosika nie lubie, a iv.pl jest fajny. Spoko, to nie jest zaden hacklink.
@up
co to za inksiejszy hosting? ;p
Ja zostane mHrocznym modkiem tegoż forum (o ile w ogóle ktoś bierze moją kandydature pod uwagę ;P)
@Drom
wyskakuj z wyników prosze ;D
@2up
Cicho, jestem już porządnym użytkownikiem.
I jak widać przygotowujesz się na stanowisko moderatora - przy połowie Twoich wpisów widnieje notka ,,[do kasacji w razie zostania modem]". Nie to że coś mam, ale padłem jak to zobaczyłem.
*Temat z warnami
A ja myślałem, że moja kilka warnów i 0 banów to wystarczająco dużo...
*Temat
Ktoś tam zaczął obstawianie - obstawiam, że modków będzie 3, a ich nicki poznamy we wtorek, ew. w środę (obstawiam środę, bo we wtorek kończy się edycja sms, więc kilka okazji w 1 newsie będzie ;)).
*Vas~
Normalnie. Mam zasadę - jeżeli masz kłamać, to lepiej nic nie mów. Dlatego rzadko piszę posty ;]
@up
co to za inksiejszy hosting? ;p
Ja zostane mHrocznym modkiem tegoż forum (o ile w ogóle ktoś bierze moją kandydature pod uwagę ;P)
@Drom
wyskakuj z wyników prosze ;D
Nie licz na to.
PS.: Reported.
Pozdrawiam.
Jak najbardziej wyniki po swietach : D Dajcie ludzia odpoczac choc w te dni. : )
Vasudanin
11-04-2009, 21:50
*Temat z warnami
A ja myślałem, że moja kilka warnów i 0 banów to wystarczająco dużo...
Sztywniak. Ja naprawde nie wiem jak to jest byc uzytkownikiem pelna geba bez chociaz jednego bana.
Sztywniak. Ja naprawde nie wiem jak to jest byc uzytkownikiem pelna geba bez chociaz jednego bana.
A jednak mozna :)
No i stało się - gratuluję Slythii i Duchowi :)))
EDIT:
Też się zdziwiłem, że jest tylko 2. Skoro na forum nieoficjalnie działa tylko 3 modów, to dość mało na 60~ tys. użytkowników...
Yoh Asakura
11-04-2009, 22:55
Slythia nowym modem ? Ciekawe ilu panów z jury przestało być prawiczkami. :confused:
Ale Duchowi gratuluje, bo imo zasłużył na to.
GargoinX
11-04-2009, 23:02
Gratulacje dla Slythii i Ducha. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, ale o nich jestem raczej spokojny.
Dr. Omader
11-04-2009, 23:03
rotfl...
Człowi... tfu... Wielbłąd dobrze nie zdążył jeszcze pozwoleń ustawić, a już się wszyscy skapnęli... ;)
Oficjalny nius się pewnie pojawi z dalszymi informacjami ;)
Vasudanin
11-04-2009, 23:07
@up
Znaczy, ze... Bedzie ich wiecej?
*W tym momencie w winampie zaczyna leciec piosenka Big Cyc - Atakuja klony.*
I co? Tylko dwoje? Pffh.
I chaos powróci za 3 tygodnie. Nie żebym uważał ich za złych modów, ale...
No i stało się - gratuluję Slythii i Duchowi :)))
Slythia nowym modem ? Ciekawe ilu panów z jury przestało być prawiczkami. :confused:
Ale Duchowi gratuluje, bo imo zasłużył na to.
Gratulacje dla Slythii i Ducha. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, ale o nich jestem raczej spokojny.
A dlaczego juz gratulujecie, jak jeszcze oficjalnego info nie bylo? : >
Przeciez drom zaczal nadawac uprawnienia dopiero 5 minut temu.
Poczekajcie jeszcze chwile ^^
@up
Znaczy, ze... Bedzie ich wiecej?
*W tym momencie w winampie zaczyna leciec piosenka Big Cyc - Atakuja klony.*
Nie liczyłbym na to ;)
Dromusiu, może znalazł by się taki malutki moduś na maciupcie blogaski? Taki tyci tyci.
*Tompior
Wybacz, właśnie oglądałem 'Szybki jak błyskawica'. I tak gratuluję i o ;]
*Gonzo
Vońka - na pierwszej stronie tego tematu masz odmieniony mój nick.
*temat
Od razu apel do nowych modków - dział zdjęcia, a w szczególności temat z Nerany potrzebuje pilnej moderacji (10-20 ostatnich stron to spam).
A dlaczego juz gratulujecie, jak jeszcze oficjalnego info nie bylo? : >
Niektórzy już od kilku dni siedzą 24 godziny na dobę w spisie modów i czekają na nowych niebieskich ( którzy dobrze się wyróżniają w stadzie moderatorów grup : D ).
GargoinX
11-04-2009, 23:12
Tompior buduje napięcie...! ;D
O, właśnie przeczytałem posta Vonieka (czy Vońka?)!
Ducha nie znam, ale Lidia zasłużyła sobie wytrwałą pomocą w dziale Inne. :) Gratulacje!
Hmm, gratulacje, ale liczyłem, że nowych modów będzie chociaż tych 3, bo to forum potrzebuje nieco lepszej moderyzacji, za dużo na nim nieaktywnych modów :P
Vasudanin
11-04-2009, 23:20
@up
Jeden/dwoch no-life/'ow na wszystkie dzialy i sprawa zalatwiona.
@Ryba
Ale brakuje modow na dzialy: Dla poczatkujacych i Inne.
Ale brakuje modow na dzialy: Dla poczatkujacych i Inne.
Przecież jeszcze nie wiesz, kto jaki dział dostał, deklaracja w podaniu to nie wszystko. Po za tym przecież są jeszcze "starzy" moderatorzy, no nie? : p
@down
Showgroups.php niczego nie dowodzi ;)
Vasudanin
11-04-2009, 23:24
Przecież jeszcze nie wiesz, kto jaki dział dostał, deklaracja w podaniu to nie wszystko.
http://forum.tibia.pl/showgroups.php
Po za tym przecież są jeszcze "starzy" moderatorzy, no nie? : p
Ale teraz niech sie nowi ucza!
@down
Showgroups.php niczego nie dowodzi ;)
Ale tylko to teraz mamy.
Polać mu! :D
Dr. Omader
11-04-2009, 23:30
Hint: po wejściu na dane forum można zobaczyć na dole po prawej stronie przypisanych do niego moderatorów... ;-)
Tompior - "chwila" jest pojęciem względnym... Dla mnie te całe wybory w sumie trwały "chwilę"... Więc może to będzie dla niektórych chwila, dla innych wieczność... ;)
Oby im poszło lepiej niż Scorowi, który po 5 minutach przysporzył Matkusowi godziny roboty ;)
Polać mu! :D
Haha, Ty sam jesteś jeszcze nowy, żółtodziobie : d
@down
Rybe piszemy z dużej, nobie.
Haha, Ty sam jesteś jeszcze nowy, żółtodziobie : d
Ale wiem, jak zbanowac rybe :D
@Topic: Gratuluje tym, co zostali juz wybrani ;)
Oby im poszło lepiej niż Scorowi, który po 5 minutach przysporzył Matkusowi godziny roboty ;)
Szkoda, że ani Adama, ani Matkusa już nie ma, eh.
@Topic: Gratuluje tym, co zostali juz wybrani ;)
i wszystko jasne :p
choc...
z drugiej strony moze to byc subtelna prowokacja ;)
Dr.Unknown
11-04-2009, 23:50
I co? Tylko dwoje? Pffh.
I chaos powróci za 3 tygodnie. Nie żebym uważał ich za złych modów, ale...
Czytać (=umysł Michoss'a): KU*WA DLACZEGO NIE WYBRALIŚCIE MNIE?!
Ja mam tylko takie wrażenie? ;0
Szkoda, że już po, bo zabawny ten temat był. Zastanawiam się tylko, czy chociaż część osób, których to dotyczy, zdała sobie sprawę, na jakich idiotów wyszła (chodzi mi o te 6 stron wstecz).
neopostman
11-04-2009, 23:55
choc...
z drugiej strony moze to byc subtelna prowokacja ;)
Dobra, nowi zostali wybrani i koniec ;). Nie szukajcie już nadziei, że to nie koniec wyborów bo tak nie jest. Cza być twardym i się pogodzić z porażką. Right?
Vasudanin
11-04-2009, 23:55
@Ryba&Tompior
No wiecie co? Zeby sie tak publicznie podrywac? :confused:
@Snag
Ale tam jest napisane "JUZ", znaczy, ze tych do dotychczasz zostali, znaczy, ze moze cos byc jeszcze, znaczy, ze to subtelna prowokacja, znaczy, ze Tompior musial cos wcisnac, zeby offtopu nie bylo.
@
Glosowalem na Slythie, a Ducha nie kojarze.
No musialem : )
@down
No tak, ale temat Candia jest w dziale zdjecia, znaczy w dziale multimedia, znaczy Slythia i Duch juz go maja.
Każdy starał się pokazać z jak najlepszej strony. Myślę, że gdyby Drom dodał jeszcze uprawnienia użytkownikom którzy oddali swoje zgłoszenia do konkretnych działów, to nie byłby zły pomysł (cicha aluzja co do michossa i jego nalegania o blogi i moje o zdjęcia a dokładniej temat Candia.)
Pozdrawiam
Czytać (=umysł Michoss'a): KU*WA DLACZEGO NIE WYBRALIŚCIE MNIE?!
Ja mam tylko takie wrażenie? ;0
Szkoda, że już po, bo zabawny ten temat był. Zastanawiam się tylko, czy chociaż część osób, których to dotyczy, zdała sobie sprawę, na jakich idiotów wyszła (chodzi mi o te 6 stron wstecz).
Zgłaszałem się do moderowania Blogów. Co to ma do bezpośredniego forum?
Dobra, nowi zostali wybrani i koniec ;). Nie szukajcie już nadziei, że to nie koniec wyborów bo tak nie jest. Cza być twardym i się pogodzić z porażką. Right?
niczego nie szukam ziomus :) vasu~ wyjasnil to o czym pomyslalem :)
@do żaluwy "niewidzącej ducha"
Kto nie kojarzy Ducha,
(swoją drogą, nikt nigdy o nim nie mówił, ciekawe jaki przydomek przybierze, bo mówienie mu per "Duch" jest nieco lou : D)
ten jest unpro nie wychodzącym z OWIONu i blogów i nie widział jego zasług w FAQ i "forach ogólnych" :P
Imo, właściwi ludzie na właściwych stanowiskach.
Ducha można było strzelać w ciemno. Najlepsza kandydatura w wyborach i najbardziej w porządku człowiek z kandydatów. Głupio mi się powtarzać, już raz dałem zrobić w pitola, z okazji 1. kwietnia, gratulacje.
Gratulacje również dla Slythii. Z tego, co zauważyłem ona już od dosyć dawna stara się o tą pracę. No albo jest taka uczynna z natury. Nie przypominam sobie jakby pozwalała sobie na głupoty w stylu postowania w temacie Polaczek peel. ;). Na początku roku złapana przeze mnie na bezczelnym znieczuleniu na ironię, ale poza tym wydaje się byc w porządku.
Tak się zastanawiam. Czy na forum modkowym macie jakieś chrzesty dla nowych? Np. Drom wybiera ofiarę, a nowe modki biorą udziałw wyścigu, kto jej wlepi najwięcej punktów. To by mogło być ciekawe.. :d
Wylansowany
12-04-2009, 15:25
No, no, no same plusy:
-wyników nie było po miesiącu, jak ostatnio
-zostali wybrani właściwi ludzie
-temat z komentarzami nie został zamknięty
A, i gratulacje dla nowych modów, tym bardziej, że nie zapowiada się, aby ktoś z tej dwójki powodował, wlepianiem warnów, takich mieszanych uczuć jak np. Tompior (niektórzy uważają go za najlepszego moda, a niektórzy...hmm...).
Vasudanin
12-04-2009, 15:32
@up
"Nie oceniaj ksiazki po okladce."
A co do nie zamknietego tematu, nie ma przeciez oficjalnego niusa, a ostatnio chyba po oficjalnym dopiero zamkneli.
Ostatnio zamknęli zaraz po napisaniu tematów -> zaraz po nadaniu uprawnień...
A tutaj jak widać po postach Tompiora, może być jeszcze więcej nowych modów.
Choć wątpię w to : P
Wylansowany
12-04-2009, 15:40
@Vasu
Ja i tak wiem, że będzie źle, a chociaż na początku stwórzmy miłą i przyjemną atmosferę. OK>?
A ostatnio temat zamknęli jakieś 2 tyg. przed ogłoszeniem wyników.
Sądze ze najlepiej ja bym się nadawał na moderatora.
Sądze ze najlepiej ja bym się nadawał na moderatora.
Też tak uważam.
Sądzę, że dalsze rozważania na temat moderacji nie mają większego sensu. moderatorzy zostali wybrani, możliwe że jeszcze jakieś uprawnienia zostaną nadane.
Pozdrawiam
Mystiquer
12-04-2009, 21:40
@topic
Gratuluje zwycięzcom i życze owocnej pracy.
@Jery
przykro mi, że nie Ty ;D (teraz zostane zbluzgany przez połowe forum)
pozdrawiam
Wielkimanitu
12-04-2009, 23:48
Informuję, że Michoss dostał (prawdopodobnie) uprawnienia do moderowania blogów.
Dziękuję.
Raczej to było palenie...
@topic
Gratuluje niebieskim dokonanego wyboru, moim zdaniem niezwykle trafnego.
Dr. Omader
13-04-2009, 02:00
Przez pierwszy tydzień to wszyscy tylko chwalą dobry wybór...
... tia, a potem zacznie się narzekanie, że wywalił pół forum. Banuje, warnuje "za nic" :D
No nic, czas pokażę czy trafne wybory :)
Vasudanin
13-04-2009, 02:13
@up
Musiales sie tak chamsko wepchnac?! :<
@2up
Ta..
Swoja droga, mozna poznac date oficjnalnego newsa? Musze zaklad wygrac.
@down
Bullshit 4chanfagu!
@up
No chance, ja wygram zakład. Chybaś ogłupiał myśląc że przyjmą ;/
w sumie mam jedną sprawę w związku z nowymi moderatorami - nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że w tematach ze zdjęciami muszą być tylko zdjęcia (jest zapis, żeby nie odbiegać zbytnio od spraw servera, ale o zdjęciach nic nie wspomniano), więc czy Duch Niespokojny mógłby przestać usuwać wszystkie posty bez zdjęć, nie zważając na ich treść?;d
*Up
Od dyskutowania i serwerze jest dział 'Wydarzenia ze światów' i tam możesz mniej lub bardziej odbiegać od tematu. Kasuje - bardzo dobrze, w takich tematach powinno się oglądać foty, a nie dyskusje 'kto kogo zabił', 'kto jest noob, a kto pro' itp.
EDIT:
Zastanawia mnie jedno... Skoro moderatorzy mają tylko określone działy, to dlaczego mają uprawnienia na całe forum (np. Duszek kasuje tematy w dziale Profesje oraz OWION)? Bug czy od razu awans na super modów?
EDIT 2:
Czyli jak ostatnie 3 strony nie zawierają zdjęć, tylko 'drobne odbieganie od tematu' to jest ok w temacie ze zdjęciami?
Dr. Omader
13-04-2009, 20:32
w sumie mam jedną sprawę w związku z nowymi moderatorami - nigdzie w regulaminie nie jest napisane, że w tematach ze zdjęciami muszą być tylko zdjęcia (jest zapis, żeby nie odbiegać zbytnio od spraw servera, ale o zdjęciach nic nie wspomniano), więc czy Duch Niespokojny mógłby przestać usuwać wszystkie posty bez zdjęć, nie zważając na ich treść?;d
95% postów bez fotek lub z fotkami dodanymi "żeby się modek nie czepiał" prowadzi do wyzywania i kłótni. A jeśli to serwer non pvp to nawet śmiem twierdzić, że 99%...
neopostman
13-04-2009, 23:32
pff.. i tradycyjnie po wyborach OWiON opustoszał ;\.
piternet
14-04-2009, 00:00
pff.. i tradycyjnie po wyborach OWiON opustoszał ;\.
Taaa...
No, pogratulowac tylko jeszcze raz nowym niebieskim ;)
*Up
Od dyskutowania i serwerze jest dział 'Wydarzenia ze światów' i tam możesz mniej lub bardziej odbiegać od tematu. Kasuje - bardzo dobrze, w takich tematach powinno się oglądać foty, a nie dyskusje 'kto kogo zabił', 'kto jest noob, a kto pro' itp.
O ile nie zabrania tego regulamin tematu, dopuszczalne jest umieszczanie postów bez zdjęć, jednak całkowite odchodzenie od tematu, a tym bardziej rozpoczynanie kłótni i wyzwiska będą surowo karane.
regulamin to regulamin;]
@Drom
aczkolwiek zdarzają się posty, które nie prowadzą do kłótni, więc usuwanie wszystkiego jak leci nie jest wg mnie dobre
Pacz_knight
14-04-2009, 11:24
Co jest!? Przeciez to ja mialem byc modkiem! ;<
Ehhh, moze za rok sie uda. Nie poddam sie tak latwo :p
Dr.Unknown
14-04-2009, 15:05
Co jest!? Przeciez to ja mialem byc modkiem! ;<
Ehhh, moze za rok sie uda. Nie poddam sie tak latwo :p
To proponuję popracować nad poprawną pisownią (z tego co widziałem po postach, kuleje). Jeden analfabeta w postaci Wieszoka (tak, wiem już jest lepiej ;p) wystarczy.
Vanhelsen
14-04-2009, 17:55
O ile nie zabrania tego regulamin tematu, dopuszczalne jest umieszczanie postów bez zdjęć, jednak całkowite odchodzenie od tematu, a tym bardziej rozpoczynanie kłótni i wyzwiska będą surowo karane.
regulamin to regulamin;]
@Drom
aczkolwiek zdarzają się posty, które nie prowadzą do kłótni, więc usuwanie wszystkiego jak leci nie jest wg mnie dobreTematem przewodnim subforum zdjęcia jest dzielenie się screenami, komentowanie ich. Takie posty przepuszczam (o ile nie odpadną za wulgaryzmy etc) i tak chyba robi każdy moderator. Ale rozmawianie o tym, kto z kim szaruje konto, czy co robi czyja matka albo po prostu naśmiewanie się z innych zasługuje (moim zdaniem) na minimum skasowanie, często ostrzeżenie.
A więc, nie będzie już nowych modów? Haha, Vasi, wygrałem zakład :D .
Droga Administracjo! Zepsuł mi się internet, a ja piszę do was z komórki bez trybu mobile! Widzicie jak daleko sięga mój nolajferyzm? Czyż nie można by tego wykorzystać w dobrych celach? :O
ps. Vasu, pchnij mi numer fona na pm.
Przez pierwszy tydzień to wszyscy tylko chwalą dobry wybór...
To znaczy że się nie starają. Na mnie skargi były jak tylko się nauczyłem warny rozdawać, czyli +/- 10 minut ;)
Droga Administracjo! Zepsuł mi się internet, a ja piszę do was z komórki bez trybu mobile! Widzicie jak daleko sięga mój nolajferyzm? Czyż nie można by tego wykorzystać w dobrych celach? :O
Widzę że mamy ochotnika do zbadania na sobie nowego środka psychotropowego przeznaczonego do walki z uzależnieniami internetowymi. Zaiste, dobry cel, a i poświęcenie nie pójdzie na marne.
Duch Niespokojny
15-04-2009, 17:22
Mam pytanie do modków, a właściwie do tych nowych.
Dlaczego odkopujecie dawne, nieaktywne już tematy sprzed kilku miesięcy (!!!)
i warnujecie ludzi za to co napisali? Chcecie naprawić byłe błędy lub nieaktywność starszych modków? Piszę ten temat jeszcze dziś, ponieważ jutro prawdopodobnie nie było by to możliwe. Kto wie czy nie dostanę jutro bana za posta sprzed roku bądź dwóch?
Regulamin forum nie przewiduje możliwości przedawnienia. Tak więc teoretycznie możesz się spodziewać, że dostaniesz ostrzeżenie choćby i za post sprzed pięciu lat. Nikt specjalnie nie odkopuje starych tematów, ale tak się akurat złożyło, że jest sporo zaległych zgłoszeń, a ja w miarę możliwości staram się sprawdzać wszystkie i odpowiednio nagradzać delikwentów, niezależnie od daty posta. Zawsze możesz przejrzeć swoje posty i zawczasu zedytować te, w których dopuściłeś się jakiegoś przewinienia ;)
Duch@ dlaczego usunąłeś temat o ******* z działu PRG? Podobno za spam, lecz ja żadnego tam nie dostrzegłem, ludzie pisali tylko i wyłącznie o grze.
Za samo napisanie "*******" powinien być automatyczny ban :p Strasznie dużo spamu się ostatnio zrobiło w związku z tą grą. Przypominam:
2. Na CAŁYM forum NIE wolno:
[...]
17. zamieszczać linków referencyjnych dających korzyści w grach, konkursach itp. Można je zamieszczać jedynie w podpisach (sygnaturach)
Nie znam się specjalnie na tej grze *******, ale...
(...) Przypominam:
Istnieje pewna subtelna różnica między wymienianiem się linkami referencyjnymi w celu odniesienia korzyści bardziej lub mniej materialnych, aniżeli w celu odbycia pojedynków między swoimi pupilami (bo na tym ta gra chyba polega?) i ogólnie rozumianą integracją : P
@downdown
A, to zwracam honor :>
Zarejestrowanie się przez link jakiegoś Brute = exp dla tej postaci. Czyli gracz dający ten link ma korzyści.
Istnieje pewna subtelna różnica między wymienianiem się linkami referencyjnymi w celu odniesienia korzyści bardziej lub mniej materialnych, aniżeli w celu odbycia pojedynków między swoimi pupilami (bo na tym ta gra chyba polega?) i ogólnie rozumianą integracją : P
Nie, po dostaniu takiego linku, niezależnie od wyniku walki stajesz się pupilsem. No i musisz użyć NOWEJ postaci, a nie tej którą już się "wyhodowało" :P
Ale zawsze jak ktoś poda Ci swój nick, to możesz go potem pobić ;o
@down:
Aha, a dając ref link do rejestracji w jakiejś grze też nam to nic nie daje, a jednak jednak jest karalne... Booo trzeba się jeszcze zarejestrować!!
@edit,down:
No, ale tą różnicę też obejmuje ten punkt regulaminu.
DzejDzej
16-04-2009, 18:33
Samo kliknięcie w ten link jeszcze nic nie robi. Dopiero po wpisaniu swojego nicku i kliknięciu validate stajemy się pupilem.
@up
Nie wiem jak jest w innych grach, ale np w Bite Fight, Metal Damage wystarczyło wejśc w ref link i od razu właściciel zdobywał nagrodę. W ******* za samo wejście nie dostajemy nic i to jest właśnie różnica.
po jakimś czasie mogę powiedzieć:
bardzo dobry wybór, większość zdjęć wyczyszczona, i nie ma już tam tak dużego burdelu. Są już tylko pojedyncze dziwki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.