zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wybory Moderatorów! - komentarze

Stron : [1] 2

Tompior
22-03-2009, 00:33
Tutaj mozecie komentowac podania i osoby z tego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2501989#post2501989

Vasudanin
22-03-2009, 00:50
Myslalem, ze w te pierwsze dziesiec minut zdarza zaspamowac przynajmniej trzema.
Przeliczylem sie... :<

GargoinX
22-03-2009, 12:00
Ujmę to tak: niech wygra najlepszy, panowie (i panie?). ^^

Dr.Unknown
22-03-2009, 13:10
Już wam się nawet nie chce śledzić poczynań użytkowników, i wedle starej modły robicie znowu wybory? Dla mnie to forum jest i tak już martwe (od strony nie-tibijskiej, oczywiście, tamtą się nie interesuję).
A brać udziału nie mam zamiaru - wiem, że przynajmniej dwa razy otarłem się o posadę, ale część grupy za mną nie przepada.

Voon
22-03-2009, 13:36
Wybory kolejnej grupki więcej-mogących frustratów? Czy to już było?

Btw, macie już temat z podaniami, nie łatwiej byłoby go odświeżyć?

Etemen
22-03-2009, 13:40
Moim zdaniem moderatorów w zupełności wystarczy. Przydałby się jednak awans 2-3 super modków do stopnia administratora.

Vasudanin
22-03-2009, 13:45
@up
Bullshit, aktywnych modkow jest kilku, a niektorzy zapomnieli, ze tibia.pl istnieje.
@down
Niecaly rok. Ostatnie przypadaly jakos tak krotko przed wakacjami, albo juz w nie, nie pamietam dokladnie.

Rybzor
22-03-2009, 14:35
Nie wiem dokładnie, kiedy były ostatnie wybory moderatorów, ale dwóch w tak krótkim odstępie czasu raczej jeszcze nie było... : P

@down
Niecaly rok. Ostatnie przypadaly jakos tak krotko przed wakacjami, albo juz w nie, nie pamietam dokladnie.
Na pewno nie przed wakacjami ;), raczej podczas, albo po. Tak czy siak - faktycznie jest to pewnie niecały rok.

Biohazardd
22-03-2009, 15:10
I bardzo dobrze że są wybory modków.
Gdybym to ja wybierał, wybrał bym Gonza :)

Gonzo
22-03-2009, 16:03
I bardzo dobrze że są wybory modków.
Gdybym to ja wybierał, wybrał bym Gonza :)

Haha, dziękuję. :)

Gdybym ja miał głosować, to albo na Voniek albo na Michoss. Szczególnie Voniek, bo widać, że ma duże doświadczenie na innych forach.

GargoinX
22-03-2009, 16:12
Ja bym stawiał na Vonka (Vońka? Nie wiem jak odmienić : p) lub ewentualnie Michossa/Gonzo.

Michoss
22-03-2009, 16:13
Voniek & Gonzo, najlepsze zgłoszenia, najlepsi kandydaci.
Chociaż, ty Gonzo jesteś imho trochę lepszym kandydatem, bo Von. jest aż nazbyt zasadniczy. Typowa powaga 24/7.

Voniek
22-03-2009, 16:24
Voniek & Gonzo, najlepsze zgłoszenia, najlepsi kandydaci.
Chociaż, ty Gonzo jesteś imho trochę lepszym kandydatem, bo Von. jest aż nazbyt zasadniczy. Typowa powaga 24/7.

Jeżeli sytuacja tego wymaga to i potrafię być miły (aczkolwiek mam fatalne poczucie humoru oparte głównie na 'czarnych' dowcipach).

Ja bym stawiał na Vonka (Vońka? Nie wiem jak odmienić : p) lub ewentualnie Michossa/Gonzo.

Vonka (też nad tym się kiedyś głowiłem) ;)

*Michoss
O nie, tylko nie tak :/

*Zagladis
Wołacz jest super :P

Res Khmer
22-03-2009, 16:36
Życzę wszystkim aplikującym do objęcia zaszczytnej funckji powodzenia w wyścigu po niebieski kolorek. Nie chcę wskazywać faworytów, bo być może okazałoby się, że jednak skromny nie jestem ;p.

Pozdrawiam
Res Khmer

Michoss
22-03-2009, 16:50
Jeżeli sytuacja tego wymaga to i potrafię być miły (aczkolwiek mam fatalne poczucie humoru oparte głównie na 'czarnych' dowcipach).
Miły, nie oznacza ze zrozumiesz ten specyficzny humor naszych forumowiczów ;p
A chcemy przecież by mod pilnował porządku, a nie masakrowal bogu ducha winnych żartownisiów ;].

@Imię tego gościa na V do którego chwile temu mówiłem
A może Vonieka po prostu?

Zalgadis
22-03-2009, 17:01
Życzę powodzenia.

Mianownik, Kto? Co? Voniek
Dopełniacz, Kogo? Czego? Vońka
Celownik, Komu? Czemu? Vońkowi
Biernik, Kogo? Co? Vońka
Narzędnik, Kim? Czym? Vońkiem
Miejscownik, O Kim? O Czym? O Vońku
Wołacz, O! Vonieczku

Avallach
22-03-2009, 17:21
Póki co tylko Michoss ma tam ogar downa, chociaz za bardzo sie "elituje".

neopostman
22-03-2009, 17:52
Podania do wyboru modów są chyba zbędne =P.

btw. Znowu zaczeło się to co w poprzednich wyborach- przedwczesne typowanie ; d. Jak macie swoje typowania to najlepiej zostawcie je dla siebie.

Serious Sam
22-03-2009, 17:58
No, wreszcie Ryba, w koncu sie zdecydowales ^^.

Ze'To
22-03-2009, 18:06
kiedy kampania wyborcza ?
Czy przewidywana jest jakaś debata?

Argen
22-03-2009, 18:28
Powodzenia wszystkim.

Gelt
22-03-2009, 18:34

Czyli nadajesz się idealnie.

Wylansowany
22-03-2009, 19:08
Wybory Moderatorów. Hehehe, taaa. Hehe, na pewno. Heh. Hę? A jednak? Czyżby deja wu? Cięcie proszę, od nowa.

A więc mamy znowu Wybory Moderatorów Forum.Tibia.pl! Pewnie powtórzy się sytuacja sprzed roku, gdzie będziemy mieli wyniki po miesiącu, zostanie wybranych 3 kandydatów, bo większość w między czasie zdąży sobie "narobić" u "decydującego jury", zostanie zamknięty temat z komentarzami, de facto jedyny, tak długi , gdzie nie było offtopu, ogłoszenie wyników już nie będzie excytujące, a obstawiani kandydaci odpadną...echh, aż...aż...sam nie wiem co.

Btw. Ryba, co się tym roku stało, gorączka wiosenna, czy co? :P

Rybzor
22-03-2009, 19:12
Btw. Ryba, co się tym roku stało, gorączka wiosenna, czy co? :P
No jakiś temat do dyskusji musi być ;)

A swoją drogą, czasami chyba lepiej odpaść w przedbiegach, niż w ogóle nie startować :P

Argen
22-03-2009, 19:28
Nom, a czasem lepiej nie startować niż odpaśc w przedbiegach, nie? : d

Vasudanin
22-03-2009, 19:31
@wylansowany
De ja vu? (Nie mam tych zaczepistych literek) Ostatnim razem byl miesiac~ na podania, a teraz jest tydzien. :D
@down
Mi ten tydzien wydawal sie jak miesiac. :<
Moze bardziej sie wtedy tymi wyborami przejmowalem...

Tompior
22-03-2009, 19:33
@wylansowany
De ja vu? (Nie mam tych zaczepistych literek) Ostatnim razem byl miesiac~ na podania, a teraz jest tydzien. :D

W zeszlorocznych wyborach rowniez byl tydzien. Nie wiem skad wziales ten miesiac :P

Befsztyk
22-03-2009, 20:53
Oby ci nowi moderatorzy działali lepiej niż obecna trójka... a raczej dwójka bo tego trzeciego raz na ruski rok widuję na forum.

Dr. Omader
22-03-2009, 22:54
Mój ulubiony polewkowy temat na forum... Komentarze do wyborów... ;-)

Wyniki ostatnich wyborów, 20 lipca 2008:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=185456

Wybory rozpoczęły się 19 czerwca 2008r, więc 9 miesięcy temu... Czyli trzymamy się standardowej normy, której większość z was nie zna bo nawet nie chce się wam kliknąć parę razy zanim zaczniecie wypisywać swoje mądrości... ;-)

Najlepsze się zacznie jak zaczniemy wam puszczać lewe przecieki z forum modków... Wszyscy mają wtedy gruby ubaw u nas :D

Drunk:
Wybory były najczęściej. Bez wyborów było chyba tylko raz. A forum nigdy nie będzie martwe, póki są posty, że forum "jest martwe" bo takie posty tylko dobijają nam licznik postów ;-)
Zresztą słyszę to od lat...

Xantro
22-03-2009, 23:12
Haha, kolejne podanie złożone. To moje 2 albo 3 ;d. No, może tym razem sie dostane, większość tych co powinna być moderatorami już nimi jest (kij tam że już na forum nie wchodzą) :D.

Gelt
22-03-2009, 23:19
Najlepsze się zacznie jak zaczniemy wam puszczać lewe przecieki z forum modków... Wszyscy mają wtedy gruby ubaw u nas :D

No i popsułeś całą mistyfikacje...

GargoinX
22-03-2009, 23:31

Coś czuję, że sam ubaw zacznie się dla was dopiero teraz, kiedy o tym powiedziałeś. Wszyscy będą czujni, żeby nie dać się podpuścić na te "lewe przecieki". : P

Michoss
22-03-2009, 23:35
I teraz wszyscy będą się zastanawiać czy to prawdziwe przecieki, czy lewe.

Rybzor
22-03-2009, 23:43
@Drom's post.

to kiedy przyjdzie Drom, walnie standardowego teksta, że użytkownicy są głupi, a potem jeszcze doda jak uwielbia się z nich nabijać, było tylko kwestią czasu ;) Standardzik.

Gelt
22-03-2009, 23:54
O Boże ciekawe czy te wybory to prawda!? =o

Koszyk
23-03-2009, 00:40
Hmm, w sumie niezła wkręta by była... biorąc pod uwagę, iż zbliża się 1szy kwietnia.

Dr.Unknown
23-03-2009, 00:59
Drunk:
Wybory były najczęściej. Bez wyborów było chyba tylko raz. A forum nigdy nie będzie martwe, póki są posty, że forum "jest martwe" bo takie posty tylko dobijają nam licznik postów ;-)
Zresztą słyszę to od lat...
Chodzi mi raczej o nowe pokolenie użytkowników, a nie mniejszą ilość/jakość postów (choć mam wrażenie, że tak jest). Nie widzi się już takich tematów i przekrętów jak kiedyś.

Thero
23-03-2009, 07:39
@Topic
Myślę, że Duch Niespokojny ma szanse z tych, którzy się póki co zgłosili. Oczywiście nie wiem jak tam układy, kto z kim pił, jakie wino i dlaczego Atimcia ma moda (a to chyba wybory były). ;d

Gelt
23-03-2009, 13:54
Chodzi mi raczej o nowe pokolenie użytkowników, a nie mniejszą ilość/jakość postów (choć mam wrażenie, że tak jest). Nie widzi się już takich tematów i przekrętów jak kiedyś.

Kiedyś nie wybierało się samochodu XX wieku, więc chyba nie było tak fajnie!1

Lysy_Pedal
23-03-2009, 13:55
W dupie mam zarty, glosujcie na lysego pedala!

@Co do podan
Zwymiotowac mozna od tej wazeliny, polowa pewnie dostalaby orgazmu gdyby zobaczyla swoj nick na niebiesko

Vasudanin
23-03-2009, 13:59
@up
Za to twoje podanie tryska inteligencja.
"Ile czasu jestes na forum?
-Nie"

Lysy_Pedal
23-03-2009, 14:10
Nie oznacza rowniez brak. Mowie latwiejszym jezykiem i co powiesz teraz poligloto?

Wielkimanitu
23-03-2009, 14:44
Już pomijając ironiczne podanie Łysego_Pedała to trzeba sobie jasno powiedzieć: ktoś z np. trzymiesięcznym stażem na forum i 23 postami (choćby nie wiem jakie miał dobre chęci) nie zostanie modkiem (tyczy się to chyba też supportu).
Na przyszłość więc radzę dodać kolejny punkt w regulaminie: osoba z krótkim stażem, mało udzielająca się na forum nie ma szans na zostanie modem.
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...:)

Vasudanin
23-03-2009, 15:33
Nie oznacza rowniez brak. Mowie latwiejszym jezykiem i co powiesz teraz poligloto?
Nigdzie nie napisalem, ze to jest najglupsze podanie.
Swoja droga, odpowiedz "nie" na pytanie o staz na forum to latwiejszy jezyk?
Dobra, dobra, eot.
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...
W tamtym roku tez tak bylo i oby kazde nastepne tez tak mialy.

Dr. Omader
23-03-2009, 16:31
Dobrze, że chociaż zreflektowaliście się i nie zamieszczacie informacji o wyborach na stronie głównej...:)

O ile mnie pamięć nie myli to były tylko jedne(no może dwa razy max) wybory, do których był nius z ogłoszeniem na głównej i było to przynajmniej 3 lata temu, jak nie więcej... ;-)

Ryba:
Nigdzie nie napisałem czegoś takiego. Co najwyżej można powiedzieć, że niektórzy są zbyt łatwowierni, a zdecydowana większość jest za leniwa, żeby sprawdzić swoje informacje, zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-)

Drunk:
Ciężko w kółko utrzymać taki sam poziom, z czasem materiał się wyczerpuje. Przekrętów nie ma bo nie ma Oxego i Supera, a przynajmniej są mało aktywni, a to oni byli prowodyrami większości dziwnych akcji... Był jeszcze Raul, Sesaj i parę innych osób, które ich w tym wspierały. Więc jest to logiczna kolej rzeczy, poza tym teraz forum się bardzo rozrosło w porównaniu z 4-5 latami temu i stało się mniej zażyłe, ludzie już się tak dobrze nawzajem nie znają, bo jest ich za dużo, żeby wszystkich ogarnąć. Na #tibia.pl z tego co wiem też mało kto siedzi...
Jeśli ktoś przychodził tylko po ww. rzeczy to faktycznie może stwierdzić, że forum jest martwe pod tym względem. Natomiast rośnie pod innymi względami.

To tak jakby powiedzieć, że gry komputerowe umarły, tylko dlatego, że nikt nie robi już takich strategii jak 15 lat temu, nie biorąc pod uwagę, że teraz tworzy się gry innego typu... :)

billibot
23-03-2009, 16:51
Bedzie tak :
Nowi moderatorzy beda w miare aktywni przez miesiac, no moze jakis wytrwaly 2l i nie chodzi mi o moderowanie forum przez 10h dziennie tylko od czasu do czasu "jakis" raport rozpatrzyc... a potem bedzie tak jak tera czyli kicha

Serious Sam
23-03-2009, 17:08
Przekazuję coś od Barosy: )

Oryginalnie napisane przez Barosa7:
Niech wygra ktokolwek, byle nie arashel, bo to nie jest dobra firma - jego po³owa forum nie lubi, pobanuje kogo sie da.

Pozdrawiam tam zza œwiatów odes³any przez Rothesa x3
Barosó³

Erhion
23-03-2009, 17:09
Hmm może się zgłosze. :P

Pan i Wladca
23-03-2009, 17:13
Z początku też pomyślałem, że to ma związek prima aprilis. Zaczyna się tydzień przed. Dokładnie 1 kwietnia kończy ;)

Wylansowany
23-03-2009, 17:17
zanim zacznie wypisywać swoje jakże mondre spostrzeżenia... ;-)

Jak to się mówi: Mamy Cię!

I teraz wszyscy będą się zastanawiać czy to prawdziwe przecieki, czy lewe.

A co jeśli się okaże, że cały temat z wyborami, to jeden, wielki, lewy przeciek?

@Wielkimanitu
Wiesz, gdyby policzyć te dobre posty, u każdego z użytkowników, który złożył podania, to wyniki byłyby zupełnie nieadekwatne do pierwszych "typów".

@down
Spodziewałem sie tego, ale jak dokładnie przeczytałem Twojego posta i żadnego innego błędu nie znalazłem, to zaryzykowałem stwierdzenie :p.

Dr. Omader
23-03-2009, 17:17
Bedzie tak :
Nowi moderatorzy beda w miare aktywni przez miesiac, no moze jakis wytrwaly 2l i nie chodzi mi o moderowanie forum przez 10h dziennie tylko od czasu do czasu "jakis" raport rozpatrzyc... a potem bedzie tak jak tera czyli kicha

Ciekawe na czym opierasz swoje wnikliwe badania. Nie wiedziałem, że masz dostęp do panelu admina i do logów moderatorów i jesteś w stanie śledzić ich czyny...

Jakoś ostatnio wybrani modkowie cały czas aktywnie moderują. A że poza nimi, niektórzy starsi modkowie moderują sporadycznie to już normalna kolej rzeczy. Niektórzy są tutaj od prawie 5 lat!!!

Swoją drogą to zawsze mnie śmieszyło jak to użytkownicy "najlepiej" wiedzą kto moderuje, a kto nie, mimo że nie ma żadnego sposobu żeby to poznać, jeśli modek wywala sporo tematów hardem, bez śladu... ;)

Wylansowany: Jakbyś przeszukał moje posty to byś widział, że w niektórych sytuacjach celowo tak to piszę... ;)

Vasudanin
23-03-2009, 17:28
A co jeśli się okaże, że cały temat z wyborami, to jeden, wielki, lewy przeciek?

Potne sie, kto ze mna? (Mam rozowe zyletki! :cup:)
Z początku też pomyślałem, że to ma związek prima aprilis. Zaczyna się tydzień przed. Dokładnie 1 kwietnia kończy
Konczy to sie 29 marca. :D
btw.
Drom, masz nieaktualny avek. :<

Erhion
23-03-2009, 17:47
Nie wiem po co typujecie swoich faworytów jak i tak każdy chce sam wygrać. ;)

hoomik
23-03-2009, 18:29
ej a gdzie Korektor?

GargoinX
23-03-2009, 20:21
Drom, masz nieaktualny avek. :<

Bo wiesz, on się przyczaja na Wielkanoc. Nie postrzeżenie zobaczysz jajka zamiast czapki. :d

@Wybory a 1. kwietnia:
Jakby to był żart na prima aprilis to pewnie by znalazło się to na stronie głównej, więcej brechy by było. ;P

LoluU$
23-03-2009, 20:55
Kolezanka 6 klasa podstawowki... marne szanse wg. mnie :(

Vasudanin
23-03-2009, 21:00
Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

Voniek
23-03-2009, 21:11
Swoja droga, wiekszosc osob pisze, ze moderowali na forach, ktore nie istnieja. ;<

U mnie jest na odwrót - moderowałem na forum, na którym nie mam już konta, a które istnieje po dziś dzień 8o

piternet
23-03-2009, 21:13
Też to zauważyłem, lol.

@topic
Duża konkurencja, ciekawe kto wygra :D Dobrze, że nie ma tego newsa na stronie, by było 15 stron podań...

Trzymam kciuki za wszystkich ( i za siebie też:])

Pzdr
Piternet

LoluU$
23-03-2009, 21:18
I tak przegraliscie ^^

@fora nieistniejące

duuuzo osob tak pisze... dziwne ^^... mam wrazenie ze nie istnieja juz te fora poniewaz te osoby byly modami ^^(?)

Emcess
23-03-2009, 21:53
moje typy :
- Duch Niespokojny - ogolnie ogarniety i niekonfliktowy koles.. i ma duza wiedze..
- Koszyk - widac ze normalny koles, robi w supporcie i na moje nadaje sie na moda.

Gonzo
23-03-2009, 21:56

Z ciekawości zapytam;

a ile Ty masz lat?

Kiedy ludzie zrozumieją, że to nie wiek się liczy... eh (pomijając sytuacje z Disseny udającą "emocunt", Drom nam wtedy całą zabawę zepsuł podając informację, że to jest to samo IP :/).

Domyślam się, że tu nie tylko chodzi o moderację, lecz o sam fakt współpracy z jakąkolwiek stroną internetową.

piternet
23-03-2009, 22:36
Agnieszka, wiek 12, no, rocznikowo 13 lat
W Tibię już nie gram.
Czasu będę miała dużo, ale dopiero po egzaminie.
Życzę 40 punktów, lol. Sorki, ale to chyba nie to forum? Zaraz mnie wyśmiejecie czy coś, ale sorki ja jej jakoś nie widzę na stanowisku modka :(

Btw. Wybory do 29 marca, zdążysz przed egzaminem :)^^

@down
Dawaj :S

Vasudanin
23-03-2009, 22:43
Od Disseny to wy wara! Bo pogryze!

Dr.Unknown
23-03-2009, 23:32
Od Disseny to wy wara! Bo pogryze!
http://img148.imageshack.us/img148/6586/pedobeardrool.jpg
http://img148.imageshack.us/my.php?image=pedobeardrool.jpg

Koszyk
23-03-2009, 23:45

A nie pomyślałeś o tym, że poprostu były to fora klasowe, albo jakieś inne niewypały ? Ja np. byłem niebieskim w 2 kl. gim i mieliśmy z kumplem fazę na coś takiego i nie sprawdziło się. Po dwóch tygodniach upadło :p

kołbaś
24-03-2009, 09:29
Ja jestem za tym zeby ta 12 została modem!!!! Ma moj oficjalny głos!!!!!

Pan i Wladca
24-03-2009, 10:39
Te fora nieistniejące to pewnie ich fora albo ich kolegów. Założyli, nie wypaliło i usunęli... nooo ale moderator był nie :D

Oszzz ja tez mam tak napisane ;)

Pacz_knight
24-03-2009, 12:07
Życzę 40 punktów, lol. Sorki, ale to chyba nie to forum? Zaraz mnie wyśmiejecie czy coś, ale sorki ja jej jakoś nie widzę na stanowisku modka :(

Taaa, ale chyba kazdy ma prawo zglosic sie do wyborow, bez wzgledu na plec, rase czy wiek >.>
Pozatym co jest zlego w jej podaniu? I tak modkowie beda wybierac ludzi na stanowisko, a nie ty...

Kolejny inteligent sie znalazl...

GargoinX
24-03-2009, 12:27
Tiaa i tak "koleżanka 6 klasa podstawówki" ma większe szanse od niektórych z nas, ot na przykład takiego Łysego pedała.

Vasudanin
24-03-2009, 12:27
@piternet
*Gryz* *Gryz*

@Drunk
Dzieki, poprawiles mi humor. :D

@Kolbas
Moj tez.

A nie pomyślałeś o tym, że poprostu były to fora klasowe, albo jakieś inne niewypały ? Ja np. byłem niebieskim w 2 kl. gim i mieliśmy z kumplem fazę na coś takiego i nie sprawdziło się. Po dwóch tygodniach upadło
Owszem, rozumiem, ale tak nagle (prawie) wszyscy moderowali na forach, ktore juz nie istnieja. Troche dziwne.

@down
Dobra panie marudo, prawie wszyscy. Pasuje?

Rybzor
24-03-2009, 13:42
Owszem, rozumiem, ale tak nagle wszyscy moderowali na forach, ktore juz nie istnieja. Troche dziwne.
Jak to wszyscy? Ja na takim, co istnieje! ; /
@up
Od razu lepiej! :P

LoluU$
24-03-2009, 14:07
Z ciekawości zapytam;

a ile Ty masz lat?

Kiedy ludzie zrozumieją, że to nie wiek się liczy... eh (pomijając sytuacje z Disseny udającą "emocunt", Drom nam wtedy całą zabawę zepsuł podając informację, że to jest to samo IP :/).

Domyślam się, że tu nie tylko chodzi o moderację, lecz o sam fakt współpracy z jakąkolwiek stroną internetową.

Chodzilo mi o doswiadczenie pracy itd itp. moj wiek 15. Aaa coo !

Aczkolwiek jak juz ktos podal
"12, rocznikowo 13"
"nie gram juz w tibie"
"po egzaminie bedzie czas"

Nie za bardzo przekonujace argumenty, nie chodzi mi ze cos do niej mam czy inne kijki, tylko o to ze wg. mnie wygra ktos starszy z pewnym bagażem doswiadczen czy inne kijki... ni ewiem co tam mody biora pod uwage.

Nie chcialem zrobic wjazdu czy cos takiego zeby zaraz nie bylo. Nie oceniam po wieku becouse sam jestem mlodym czlowiekiem. Widac, zle mnie zrozumeiliscie ^^

@topic

Niech wygra lepszy i ch*j ^^

Gelt
24-03-2009, 14:14
Imo podania to tylko formalność.To nie support, że daje się szanse, tu trzeba być człeka pewnym.

Akkorin
24-03-2009, 15:49
Chciałem napisać idiotyczne podanie, ale widzę że ktoś mnie uprzedził..
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
David lat 18, zainteresowania czysto tibijskie, postepy zadne, bezrobotny
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Nie

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Za duzo by wypisywac, obecnie 100 ms

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Bo chce miec fajna range, okolo 5h

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
No jasne, bo jestem najlepszy

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, ale uwazam ze tompior jest troche nadgorliwy

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Brak

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Filmy, zdjecia, wydarzenia ze swiatow

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Bo nie podlizuje sie jak banda tych powyzej, checie wezcie nie wasza strata ;)

wgl to dosłownie (dosłownie dosłownie) spadłem z krzesła jak zobaczyłem jego nick+avatar

Erhion
24-03-2009, 17:01

Ja na przykład moderowałem swoje forum, które obecnie jest wyłączone. Jak to kogoś zadowoli mogę je włączyć. ;)

Disseny__
24-03-2009, 17:14
Ileż dyskusji na mój temat... i mojego wieku.

A co do moderowania na forach nie istniejących, ja na przykład moderowałam na forum mojego kolegi, ale kolega zaczął je zaniedbywać.
Moderowałam też kiedyś na forum szkoły, ale zrezygnowałam...

Yoh Asakura
24-03-2009, 18:27
Imo podania to tylko formalność.To nie support, że daje się szanse, tu trzeba być człeka pewnym.
Dużo jest lizodupów, więc mają w czym wybierać.

kołbaś
24-03-2009, 19:28
Ileż dyskusji na mój temat... i mojego wieku.

Dziewczyno ty masz juz tutaj fanów =)
Ale do M&A threat nie zachodzi, zbyt duzo pedobearow tam jest xD
Ja musze ją miec na pozycji modka! Taka maskotka milusia xD

GargoinX
24-03-2009, 19:38
@kołbaś
Tutaj też loli wprowadzimy? =o
@Topic
Disseny na moda, przeszła by do historii jako najmłodszy moderator (chyba). :d

Lysy_Pedal
24-03-2009, 19:59
Ej moja kandydatura jest powazna

kołbaś
24-03-2009, 20:13
Ej moja kandydatura jest powazna
tia moja tez....

Wylansowany
24-03-2009, 20:30
@Topic
Disseny na moda, przeszła by do historii jako najmłodszy moderator (chyba). :d

A na mnie, w tej roli, by nikt nie zagłosował :/

tia moja tez....

Czego się czepiasz, (tak, wiem, że ryzykuje skrytykowanie posta, bo teoretycznie, w Twoim poście nie było żadnego czepiania się, a wręcz przeciwnie) w końcu "Ostateczne Jury" powinno w takich samych kategoriach rozpatrywać każde podanie, a to jak jest w rzeczywistości, przemilczmy...bo tak naprawdę nic nie wiemy na ten temat :p.

GargoinX
24-03-2009, 20:57
Mydelniczek na moda, a co? =J

Oerciak
24-03-2009, 21:41
Śmiesznie się czyta ten temat ; ).

Ja uważam, że każdy może zostać modem, kto ma jakiś staż na forum...
Bo na przykład, szczerze mówiąc, ja wcześniej nie wiedziałem o istnieniu takiej osoby jak Tompior...

Zostanie ktoś, kto utrzymywał poziom w odpowiedziach.
Ktoś, komu na pewno na tym zależy i widać było to po jego raportach.
Oraz ten, po kim widać, że może utrzymać bezstronność, opanowanie oraz posiada znajomość regulaminu. (I jako taką inteligencję)

Ale to tylko moje zdanie, może mylne ; P.

Vhaloir
24-03-2009, 22:28
Mydelniczek na moda, a co? =J
Nie pozwoliłem mu: /

Argen
24-03-2009, 22:29
Zgadzam się, ale wiesz, jak komukolwiek z 'równiejszych' niebieskich nie przypasisz to nie licz na moda. ; )

neopostman
26-03-2009, 00:25
Zgadzam się, ale wiesz, jak komukolwiek z 'równiejszych' niebieskich nie przypasisz to nie licz na moda. ; )

Jedno zdecydowane veto w praktyce zamyka kandydaturę. To tak, żeby się nikt nie zdziwił.
to byłem niedoinformowany ; d.

@ podanie
Musiałem zmienić pare swoich podpunktów.

Vasudanin
26-03-2009, 08:03
@ podanie
Musiałem zmienić pare swoich podpunktów.
Chyba dopisac pare klamstewek. : D
Swoja droga, z jamnikami jest lepiej niz z owczarkami! Mowie Ci, tez musisz sprobowac.

Co jak co, ale akurat Ty o tym wiesz nalepiej. ;)

Gimlos
27-03-2009, 01:23
ojjj, żebyś się nie zdziwił ;).
Jedno zdecydowane veto w praktyce zamyka kandydaturę. To tak, żeby się nikt nie zdziwił.

Scobel
27-03-2009, 12:46
Ani nie miałem zgłaszać swej kandydatury, ani też nie miałem nic pisać w tym temacie ... No właśnie ale, jak zawsze jest jakieś ale ...

Co do mego zgłoszenia to pozostawię to bez komentarza - jest zbędny.

Co do "miałem w tym temacie nic nie pisać".

Przecie sam temat z założenia jest bezsensowny - wywoła on więcej spamu, offtopu i wielkiego nikomu nie potrzebnego żalu niż coś dobrego.

Bo komentować to raczej można już "wyniki", niż same kandydatury, tym bardziej iż to nie użytkownicy a moderatorzy decydują kto zostanie nowym, jednym z nich.

Tak samo nie do końca wiem jak można komentować podania osób nie składając własnego ... Lub pisać podania na tak niskim poziomie.

Sorry ale taka prawda jest iż z wyborów na wybory poziom samych zgłoszeń spada tak, że aż strach pomyśleć co będzie za następne dwa wyborcze tematy ...

A wystarczy przysiąść nad podaniem, wychwalić się na tyle na ile uważa się słusznym - pisząc prawdziwie, a potem czekać na decyzje która tak czy siak zapadnie.

To że ktoś zmienia swe podanie pod wpływem czytania innych późniejszych podań to jest też kolejna zbędność, sprzeczność ...

No tak, ale można wybrać ze zgłoszeń kilka osób które najbardziej zaciekawiają, po czym przysiąść nad ich podaniami - a potem obojętnie czy do finału weszło 10 czy 5 osób każdemu napisać co stanęło na przeszkodzie, że się nie dostał - tak słowem wyjaśnienia, by mogła ta osoba nad sobą popracować jeśli jest to możliwe do następnych wyborów.
A Veto to dobry pomysł - ale tylko w momencie gdy forum może sobie pozwolić na opóźnienia w przyjęciu nowych moderatorów. A obecnie T.pl potrzebuje ich dość szybko, więc czasem przy minimalnym Sprzeciwie warto jednak zaryzykować.

Res Khmer
27-03-2009, 15:09
Przecie sam temat z założenia jest bezsensowny - wywoła on więcej spamu, offtopu i wielkiego nikomu nie potrzebnego żalu niż coś dobrego.

Na szczęście temat mimo, że z założenia jest tematem typowo spamerskich, potoku takich trollo-komentarzy nie wywołał. Owszem temat nie wnosi nic dobrego do sprawy, ale skoro powstał, to widocznie autor/zy mieli w tym jakiś cel.

Co do podań, jest ich wyjątkowo mało, ale konkurencja według mojego uznania jest bardzo mocna. Tak więc na dwa dni przed końcem, nie pozostaje mi nic jak tylko ponownie życzyć wszystkim powodzenia.

Pozdrawiam
Res Khmer

Rybzor
27-03-2009, 16:00
Mam kilka obiekcji co do Twojej wypowiedzi Scobel, no ale nic związanego z samym podaniem. Dokładniej chodzi mi o...

TYM razem, o dziwo, wywołał go bardzo mało, w porównaniu do wcześniejszych wyborów. W zasadzie o zbyt wielu sprawach tu się nie dyskutowało.

Bo komentować to raczej można już "wyniki", niż same kandydatury, tym bardziej iż to nie użytkownicy a moderatorzy decydują kto zostanie nowym, jednym z nich.
Zwróć uwagę na to, że wybory na moderatora, to jakieś, mniej lub bardziej wielkie wydarzenie jest. Ludzie zatem mogą chcieć sobie podyskutować na ten temat. Imho to normalne.

Sorry ale taka prawda jest iż z wyborów na wybory poziom samych zgłoszeń spada tak, że aż strach pomyśleć co będzie za następne dwa wyborcze tematy ...

Tutaj się nawet zgodzę. No ale z drugiej strony, przecież nie ma się czemu dziwić? Wszyscy Ci, którzy zapracowali sobie na posadę moderatora, udzielając się przez lata na forum zostali już wybrani. Niestety - ludzie nadający się na modka nie rosną jak grzyby po deszczu, z wyborów na wybory będzie ich coraz mniej, to normalna kolej rzeczy ;)

To że ktoś zmienia swe podanie pod wpływem czytania innych późniejszych podań to jest też kolejna zbędność, sprzeczność ...
Czy sprzeczność, to nie wiem. Jednak to prawda - jeżeli jest się bystrym - widzi się podania wzorowane na innych, czerpiące z niego pewne pomysły, czy "formy". Dlatego m.in, moim zdaniem podania powinny być wysyłane na PW. Drugi argument, to kwestia prywatności. Informacje na temat siebie, takie jak w punkcie pierwszym, niektórzy chcieli by zachować dla siebie. Nie widzę sensu w tym, aby każdy mógł sobie przeczytać co studiuję, ile mam lat, czym się interesuje i co robię w wolnych chwilach.

To chyba tyle.

Wielkimanitu
27-03-2009, 17:16
Ani nie miałem zgłaszać swej kandydatury, ani też nie miałem nic pisać w tym temacie ... No właśnie ale, jak zawsze jest jakieś ale ...

Co do mego zgłoszenia to pozostawię to bez komentarza - jest zbędny.

Co do "miałem w tym temacie nic nie pisać".

Tak samo nie do końca wiem jak można komentować podania osób nie składając własnego ... Lub pisać podania na tak niskim poziomie.

A wystarczy przysiąść nad podaniem, wychwalić się na tyle na ile uważa się słusznym - pisząc prawdziwie, a potem czekać na decyzje która tak czy siak zapadnie.

No tak, ale można wybrać ze zgłoszeń kilka osób które najbardziej zaciekawiają, po czym przysiąść nad ich podaniami - a potem obojętnie czy do finału weszło 10 czy 5 osób każdemu napisać co stanęło na przeszkodzie, że się nie dostał - tak słowem wyjaśnienia, by mogła ta osoba nad sobą popracować jeśli jest to możliwe do następnych wyborów.
A Veto to dobry pomysł - ale tylko w momencie gdy forum może sobie pozwolić na opóźnienia w przyjęciu nowych moderatorów. A obecnie T.pl potrzebuje ich dość szybko, więc czasem przy minimalnym Sprzeciwie warto jednak zaryzykować.

Lepiej zajmij się Altaronem, a nie bawisz się w modowanie.

Jestem na nie :D

neopostman
27-03-2009, 17:48
Jestem na nie :D

Na ten temat kto przechodzi a kto nie mamy chyba najmniej do powiedzenia ; d.

Argen
27-03-2009, 18:39
peace.

No, swoją wypowiedz oparłem właśnie na tej cytowanej przez Ciebie, więc ocb?

Co jak co, ale akurat Ty o tym wiesz nalepiej. ;)

Heh, tępawy się robie bo nie zrozumiałem : / Ja nigdy nie kandydowałem, więc o co kaman? A jeśli chodzi o moją małą wiarygodność, to ja tylko napisałem to co już napisano wcześniej.

Peace : )

Gelt
27-03-2009, 18:54
Scobel, musze się zgodzić z Rybą. Ludzi lubią o tym rozmawiać, podsycać ogień.. A Drom pośmiać się: P Btw ostatnio był dużo większy syf..

Ciekawi mnie czy wyniki będą oficjalne, bo z tego co pamiętam ostatnio nie były. Wchodzę na profil, patrze a tu Tompior niebieski: o

Vasudanin
27-03-2009, 19:00
Ciekawi mnie czy wyniki będą oficjalne, bo z tego co pamiętam ostatnio nie były. Wchodzę na profil, patrze a tu Tompior niebieski: o
Byly oficjalne.
Nawet sie porachowalem i poszukalem.

Tompior
27-03-2009, 19:37
Nie martwcie sie. Jak wybierzemy nowych moderatorow to sie wszyscy o tym dowiecie :P
@Gelt: 0.0? Nakryles mnie ;>

piternet
27-03-2009, 23:59
Hej, w temacie z podaniami nie jest to dokladnie sprecyzowane, a mam pytanie - ilu modków wybierzecie :P? Więcej niż 3?

Gelt
28-03-2009, 00:29
Byly oficjalne.
Nawet sie porachowalem i poszukalem.

WTF, wchodze na forum, na główną.. Takiego newsa bym nie przegapił: o Mniejsza, zwracam honor;)

@Tompior
Troszkie..8o

Ashlon
28-03-2009, 09:29
Hej, w temacie z podaniami nie jest to dokladnie sprecyzowane, a mam pytanie - ilu modków wybierzecie :P? Więcej niż 3?

Nie wiadomo - jesli zdecydujemy, ze 1, 3, 4 kandydatury sa odpowiednie, to tylu moderatorow wybierzemy. Oczywiscie moze zdazyc sie sytuacja, ze nie wybierzemy zadnego nowego;)

kołbaś
28-03-2009, 12:28
ok ale pamietaj zeby bylo veto jezeli ktorys mod bedzie chcial sie mieszac do tematu M&A, niech to bedzie taki typowy temat zeby nikt nam tam nie przeszkadzal i nie wbijal warnow za spam.

Oerciak
28-03-2009, 12:51
Myślę, że tak samo jak ostatnim razem coś koło 3~...
Tym bardziej, że dwóch z trzech modów z ostatniej kadencji jeszcze działa dość dobrze...
Zresztą to chyba wszystko zależy od jakości podań i samych użytkowników : P.

@Edit:

ok ale pamietaj zeby bylo veto jezeli ktorys mod bedzie chcial sie mieszac do tematu M&A, niech to bedzie taki typowy temat zeby nikt nam tam nie przeszkadzal i nie wbijal warnow za spam.

Widzę, żeście stworzyli sobie swoją odrębną społeczność na tym forum ; P.
Coś al'a zwykła grupa, tylko że nieoficjalna.
Ciekawe ; P.

Gimlos
28-03-2009, 13:34
ok ale pamietaj zeby bylo veto jezeli ktorys mod bedzie chcial sie mieszac do tematu M&A, niech to bedzie taki typowy temat zeby nikt nam tam nie przeszkadzal i nie wbijal warnow za spam. Tym tekstem uplasowałeś się w ścisłej czołówce najgłupszych deathwishów w historii tego forum.
Na ten temat kto przechodzi a kto nie masz chyba najmniej do powiedzenia ; d. Jeśli masz swoje zdanie na ten temat to zachowaj je dla siebie. A to niby dlaczego? Temat jest od tego, żeby komentować kandydatury. Nie rozumiem, dlaczego jedni mieliby mieć w tym mniejsze prawa od drugich.

Grocix
28-03-2009, 13:38
@Oerciak
To sie nazywa "kolko wzajemnej adoracji" :D

@Topic
Tak jak juz zostalo powiedziane, konkurencja jest naprawde powazna. Zostaje tylko wierzyc, ze "grono niebieskich" dokona jak najbardziej slusznego wyboru i nowi moderatorzy beda sie nalezycie wywiazywac ze swoich obowiazkow.

CinkoL
28-03-2009, 14:31
@Up

Według mnie, w poprzednich wyborach, konkurencja byłą większa zarówno na modka jak i do supportu, podań było więcej i były "bardziej" poważne, bo niektóre z tych, które tu ludzie nabazgrali, to mój młodszy brat by napisał przez 5 minut lepsze, a jeszcze niektóre są dla mnie typowo dla beki, tylko te osoby, którym naprawdę zależy, napisały porządne podania.

Grocix
28-03-2009, 14:39
@Up
Pewnie, ze tak. Co nie znaczy, ze tym razem zglosilo sie malo uzytkownikow nadajacych sie na potencjalnego moderatora. Ba, jest ich conajmniej kilku. Odnosnie zeszlych wyborow, szkoda, ze z 3 wybranych moderatorow udziela sie 2... Mam nadzieje, ze w tych do takiego zdarzenia nie dojdzie.

Koszyk
28-03-2009, 14:41
Zależy co nazywasz, porządnym podaniem... bo nie tylko ilość tekstu się liczy.
Myślę, że każdemu co złożył podanie zależy...

@UP

Udziela się 2... i to też rzadko...

@Kołbaś

Napisałeś posta, wpadł Gimlos i rozdał połowie użytkownikom którzy się tam wypowiadają warny, rotfl.

CinkoL
28-03-2009, 14:46
Up

Ja bym wszystkimi tego nie nazwał :P

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2503105&postcount=24

Scobel
28-03-2009, 14:55
Tym razem przejdą osoby które ostatnim razem minęły się o włos z posadą (chyba, że od tamtego momentu nieźle narozrabiały :D) - bo to logiczne podejście.
Kwestia jest taka iż nie ma dużo takich osób ... :).
Nowi są za nowi - ale to nie oznacza, że się nie nadają. W ich przypadku ryzyko jest troszkę większe - kwestia czy do przyjęcia.
Ci którzy po raz "enty" składają podanie i po raz 10000 nie zostają przyjęci powinni dostać PW iż nie ma już szans i sensu na ta posadę kiedykolwiek.

Co do poziomu podań ... poziomu konkurencji itp.
Można napisać jakie forum takie podania i poziom - lecz chodzi tutaj o to iż nie trzeba zostać modem by uporządkować to forum, czy też składać swe propozycje zmian.
Wystarczy siebie motywować do bycia poprawnym a innych raportować i potępiać za głupotę.

Mod to praca, przyjemność z niej jest znikoma - chyba iż mowa o satysfakcji, ta jeśli dobrze się pracuje nad forum jest duża.

neopostman
28-03-2009, 14:57
A to niby dlaczego? Temat jest od tego, żeby komentować kandydatury. Nie rozumiem, dlaczego jedni mieliby mieć w tym mniejsze prawa od drugich.

Ale w tym przypadku granica pomiędzy obiektywnym komentarzem, a szukaniem haków na osobę jest bardzo cienka. Zresztą, miałem na myśli fakt, że to nie on wchodzi w skład jury i to nie on wybiera zwycięzców ; >.

Pan i Wladca
28-03-2009, 15:08
Ktoś tu wcześniej dobrze napisał, aby podania wysyłane były na PW, prawdopodobnie otrzymywał by je jeden mod i musiałby później wszystkie te podania wsadzić na forum ogólne dla modow by każdy z nich je zobaczył. Z tym z kolei trochę zachodu by było, na chwile obecna jest jakieś 45 podań, każde kopiować - katorga. Łatwiej im natomiast jest zrobić temat na forum dostępnym dla użytkowników, gdzie każdy mod bez problemu wejdzie, przeczyta i odda swój głos.

Thero
28-03-2009, 15:48
Ale w tym przypadku granica pomiędzy obiektywnym komentarzem, a szukaniem haków na osobę jest bardzo cienka. Zresztą, miałem na myśli fakt, że to nie on wchodzi w skład jury i to nie on wybiera zwycięzców ; >.
Obiektywny komentarz, hehe. Pomyśleć, że ktoś taki by mi posty kasował. ;'))

Scobel
28-03-2009, 15:49
Ktoś tu wcześniej dobrze napisał, aby podania wysyłane były na PW, prawdopodobnie otrzymywał by je jeden mod i musiałby później wszystkie te podania wsadzić na forum ogólne dla modow by każdy z nich je zobaczył. Z tym z kolei trochę zachodu by było, na chwile obecna jest jakieś 45 podań, każde kopiować - katorga. Łatwiej im natomiast jest zrobić temat na forum dostępnym dla użytkowników, gdzie każdy mod bez problemu wejdzie, przeczyta i odda swój głos.

Wiesz jeśli chcę się rezultatów i porządków to nie było by to złe rozwiązanie.
No ale zgłaszanie powinno być publiczne, ale już samo podanie "ukryte".
Wiesz 45 podań ... niech do jutra będzie 60 podań ... Czy to aż tak naprawdę dużo do kopiowania ??
Przy czym niektóre można wywalić - po ich przeczytaniu ... bez potrzeby kopiowania, wiadomo o które chodzi.

Ps. O podaniach na PW pisał chyba Ryba :).

Nie wiem ale wydaje mi się iż kiedyś nie było takich tematów na zostanie moderatorem - ale mogę się mylić.
Wydawało mi się iż osoby które się nadawały były pytane o to na PW ... przecie ekipa rządząca wie kto i co robi dla i na forum.
Wiadomo wtedy więcej osób się udzielało, teraz czasem osoby są na forum i wysyłają raporty ale już nie dyskutują.
Na początku strony wbrew wszystkiemu można było się wykazać szybciej niż teraz bo było wiele, wiele więcej pracy na forum i ze stroną.
Ale wtedy też i konkurencja była większa oraz ilość wolnych miejsc ... :)

Ale jaka to była radość jak Hege, Thor i inni powoli zostawali być doceniani na forum :).

Gimlos
28-03-2009, 16:22
Ale w tym przypadku granica pomiędzy obiektywnym komentarzem, a szukaniem haków na osobę jest bardzo cienka. Obiektywność nie istnieje. Zresztą, nawet gdyby istniała, to nie ma o niej w pierwszym poście tego tematu ani słowa.
Zresztą, miałem na myśli fakt, że to nie on wchodzi w skład jury i to nie on wybiera zwycięzców ; >. Twój post sugerował, że ma on na ten temat do powiedzenia mniej, niż reszta użytkowników. W innym wypadku użyłbyś zaimka "my", bo przecież sam userem jesteś.

Nie wiem ale wydaje mi się iż kiedyś nie było takich tematów na zostanie moderatorem - ale mogę się mylić.
Były. Ba, pierwsze wybory w formie tematu ze zgłoszeniami odbyły się w styczniu 2004 roku, także dobre 5 lat temu : d

neopostman
28-03-2009, 17:49
Twój post sugerował, że ma on na ten temat do powiedzenia mniej, niż reszta użytkowników. W innym wypadku użyłbyś zaimka "my", bo przecież sam userem jesteś.

Tak więc mój błąd. Sorki.

X-Zero
28-03-2009, 18:40
I po raz kolejny ujawnia się to, że to forum posiada więcej "subkultur, na które forum nie może sobie pozwolić" (słowa Rothesa*), które istnieją i mają się dobrze...

* - może nie dokładnie, ale mniej więcej o to samo chodzi.

Gelt
28-03-2009, 19:50
Wydawało mi się iż osoby które się nadawały były pytane o to na PW ... przecie ekipa rządząca wie kto i co robi dla i na forum.

Przypomniał mi się w tym momencie ss wiadomości który wrzucił Dobo na forum. Drom, Matkus albo Bosal pytali się czy chce być modkiem bo ktoś go tam lubi czy jakoś tak xd

Scobel
28-03-2009, 19:55
I po raz kolejny ujawnia się to, że to forum posiada więcej "subkultur, na które forum nie może sobie pozwolić" (słowa Rothesa*), które istnieją i mają się dobrze...

* - może nie dokładnie, ale mniej więcej o to samo chodzi.

Wiesz takimi "kółkami wzajemnej adoracji" chyba nikt się zbytnio nie przejmuje na poważnie. A niech sobie robią co chcą byle oczywiście zgodnie z regulaminem itp itd.

A pisząc o nich w taki a nie inny sposób to już inna sprawa ...
Tak jak bez własnej reakcji nie wyeliminujemy spamu, tak pisząc o "nich" sami napędzamy ten powozik ...

Przeczytałem dziś jeszcze raz cały temat i mogę dodać iż chyba myliłem się co do tego iż powinien on powstać po wyborach i decyzjach.

Po pierwsze ujawnia on oblicza kandydatów ... :D
Po drugie czasem modkowie dzięki "słowom" zwykłych użytkowników dostrzegają coś na plus lub minus danej kandydatury ...
Po trzecie to jednak taka jest prawda iż użytkownicy znają się teraz bardziej między sobą niż ekipa przewodnia ich :D ... No chyba, że ktoś wybitnie się w czymś wyróżnia - chodź to nie zawsze jest pozytywne wyróżnianie ... >{_} ... ;]

X-Zero
28-03-2009, 20:01
Wiesz takimi "kółkami wzajemnej adoracji" chyba nikt się zbytnio nie przejmuje na poważnie. A niech sobie robią co chcą byle oczywiście zgodnie z regulaminem itp itd.
Na blogach część wpisów wcale nie była spamem ( być może niektóre nie miały sensu, ale pisanie o tym kto jest jakim -filem w temacie M&A też nie ma sensu ), a pomimo tego większość osób należących do tego "kółka wzajemnej adoracji" została - jak dla mnie słusznie ( nie mówię o wszystkich, nie bijcie ) - zbanowana. Mi by się też tam w sumie jakiś warn należał, chociaż jedyne moje wpisy to durnawy komiks i trochę tekstów na inne tematy...

@down:
Na szczęście na żywo grupa ludzi spamująca w jednym temacie, i grupa ludzi spamujących na blogach, nie różni się aż tak, aby jednym dawać pojedyncze warny, a drugich wybić w przeciągu 15 minut ; D

Scobel
28-03-2009, 20:42
Na blogach część wpisów wcale nie była spamem ( być może niektóre nie miały sensu, ale pisanie o tym kto jest jakim -filem w temacie M&A też nie ma sensu ), a pomimo tego większość osób należących do tego "kółka wzajemnej adoracji" została - jak dla mnie słusznie ( nie mówię o wszystkich, nie bijcie ) - zbanowana. Mi by się też tam w sumie jakiś warn należał, chociaż jedyne moje wpisy to durnawy komiks i trochę tekstów na inne tematy...

Wiesz i po to są fora ... tutaj w najgorszym razie dostaniesz bana ... na żywo już nie było by tak czasem miło ... :)

Nari
28-03-2009, 21:42
Ogólnie to najlepszy w wyborach modków jest świt żywych trupów forum tibia.pl. Od razu wynurzają się coraz to lepsi użytkownicy z otchłani lat po to, by się kłócić i zabłysnąć.

Marcin24
28-03-2009, 23:58
lubię czytać książki i koty.
Wy też umiecie czytać koty? Ja się muszę nauczyć.

Vasudanin
29-03-2009, 00:03
Na moim kocie jest napisana cala saga Wiedzmina, wiec o co Ci chodzi? :o

piternet
29-03-2009, 11:54
Ja mojego czytam tylko jak on śpi :( Inaczej nie da rady.

Disseny__
29-03-2009, 13:07

Kot mojej kuzynki nie lubi jak się go czyta, wtedy drapie.

Argen
29-03-2009, 15:27
Zaczynalem od gry paladynem, wydawalo mi sie ze ta profesja jest polaczeniem najlepszych cech reszty profesji, lecz po 2 latach gry nim zauwazylem ze to wcale nie jest takie proste jak mogloby sie wydawac

hrhrhr, ogar ; p

Scobel
29-03-2009, 15:54
hrhrhr, ogar ; p

Się zamotał chłopak ...

A tak zmieniając na chwile temat, Co się stało ze znakiem jakości Tibia.pl ??

http://tibia.pl/strona/znak-t

Jakoś tak to umarło bez sensu ...

Gonzo
29-03-2009, 17:24
Panowie (i Panie?) - to są komentarze do wyborów moderatorów, a nie rozmowy o blogach/znaku jakości T.pl/kotach/czymkolwiek innym.

Pamiętajcie o tym.

Lysy_Pedal
29-03-2009, 18:06
@Up

Według mnie, w poprzednich wyborach, konkurencja byłą większa zarówno na modka jak i do supportu, podań było więcej i były "bardziej" poważne, bo niektóre z tych, które tu ludzie nabazgrali, to mój młodszy brat by napisał przez 5 minut lepsze, a jeszcze niektóre są dla mnie typowo dla beki, tylko te osoby, którym naprawdę zależy, napisały porządne podania.

Dobre podanie = ilosc wazeliny

Argen
29-03-2009, 18:34
Dobre podanie = ilosc wazeliny

Zastanów się nad sensem tego równania, człowieku.

@Scobel

Ta, wiem : p

jerrry
30-03-2009, 09:22
Składanie podań zamknięte. Powodzenia wszystkim :P

Snagoth
30-03-2009, 12:36
hrhrhr, ogar ; p

Się zamotał chłopak ...

ee... nie mialem zamiaru sie tu wypowiadac bo po co ale... cos zlego napisalem? :) taka jest prawda, paladynem gralem 2 lata poznajac Tibie podczas gdy kumple wbijali lvle, a pozniej jak czegos nie wiedzieli to 'fifi pomush!' ... i przez te 2 lata wbilem 53 lvl :] i nie rozumiem... ze nup jestem bo taki lvl w takim czasie? Jesli o to chodzi to... nie bede tlumaczyl, mysle ze osoby oceniajace podania zrozumieja odpowiednio to co napisalem ;) powiem tylko... so sad ;)

ps: czemu ludzie zawsze na wszystko tak płytko patrza... ehhh

Scobel
30-03-2009, 12:48
ee... nie mialem zamiaru sie tu wypowiadac bo po co ale... cos zlego napisalem? :) taka jest prawda, paladynem gralem 2 lata poznajac Tibie podczas gdy kumple wbijali lvle, a pozniej jak czegos nie wiedzieli to 'fifi pomush!' ... i przez te 2 lata wbilem 53 lvl :] i nie rozumiem... ze nup jestem bo taki lvl w takim czasie? Jesli o to chodzi to... nie bede tlumaczyl, mysle ze osoby oceniajace podania zrozumieja odpowiednio to co napisalem ;) powiem tylko... so sad ;)

ps: czemu ludzie zawsze na wszystko tak płytko patrza... ehhh

Nikt cię też nie obraża - jeśli o tym myślałeś ...
Wiesz jak na 20 lat troszkę "głupawo" to opisałeś (wedle mnie), myślę iż wynikło to z zamotania się w "zeznaniach" ... :)

Dziwnie się to czyta i tyle :P

Ps. Czy któryś z Moderatorów może podać przybliżony termin ogłoszenia wyników ?? Było by miło :) ...

neopostman
30-03-2009, 13:01
Ps. Czy któryś z Moderatorów może podać przybliżony termin ogłoszenia wyników ?? Było by miło :) ...

Modem nie jestem, ale przyjmując, że będziemy czekać na bosala + przyrównując czas oczekiwania do wyników zeszłorocznych wyborów daję 1-3 tygodni =P.

@tompior
3mamy za słowo :F

@edit2
Odczepcie sie od Snagosia!

Tompior
30-03-2009, 13:01

Ten, lub przyszly tydzien :P
@Edit: Oczywiscie, jest to przyblizona "data" :)

Snagoth
30-03-2009, 13:12
Nikt cię też nie obraża - jeśli o tym myślałeś ...
Wiesz jak na 20 lat troszkę "głupawo" to opisałeś (wedle mnie), myślę iż wynikło to z zamotania się w "zeznaniach" ... :)

Dziwnie się to czyta i tyle :P

lol.. wiek do niczego nie zobowiazuje... i nie motalem sie w zeznaniach.. pisalem po prostu prawde, chcialem opisac moja 'kariere' w Tibii i tyle... a jak to ktos oceni juz nie ode mnie zalezy... nie pisalem podania zeby wszystko bylo cud miod tylko pisalem podanie odpowiadajac na pytania zgodnie z prawda... jesli ta prawda zaszkodzi mi i przez nia nie zostane wybrany to trudno... swiat sie nie zawali ;) choc nadal mysle ze lepiej napisac prawde, niz wymyslac jakies bzdury czy sie wybielac... i tak to predzej czy pozniej wyjdzie ;)

jerrry
30-03-2009, 14:07

Lepiej żeby modków wybrali powoli niż żeby potem miały by być to osoby nieodpowiedzialne. Wg mnie to admini powinni jeszcze przepowadzić indywidualne rozmowy z kazdym

piternet
30-03-2009, 14:51
Lepiej żeby modków wybrali powoli niż żeby potem miały by być to osoby nieodpowiedzialne. Wg mnie to admini powinni jeszcze przepowadzić indywidualne rozmowy z kazdym
Dokładnie, wszystko zależy od Bosala ;-)
@Tompior
Zaskoczyłeś mnie, w tym tygodniu!? OoO8o

Marcin24
30-03-2009, 16:37
@Snagoth
Innym chodzi o to, że dopiero po dwóch latach gry postacią zauważyłeś, że nie gra się nią łatwo.

Scobel
30-03-2009, 16:47
Modem nie jestem, ale przyjmując, że będziemy czekać na bosala + przyrównując czas oczekiwania do wyników zeszłorocznych wyborów daję 1-3 tygodni =P.

@tompior
3mamy za słowo :F

@edit2
Odczepcie sie od Snagosia!

No to chyba optymalne jest 2 tygodnie :)
Nikt się nie czepia pana S - źle mnie odebraliście :)

Ten, lub przyszly tydzien :P
@Edit: Oczywiscie, jest to przyblizona "data" :)

Postarajcie się by nie była datą wielce odbiegającą od rzeczywistości :)

lol.. wiek do niczego nie zobowiazuje... i nie motalem sie w zeznaniach.. pisalem po prostu prawde, chcialem opisac moja 'kariere' w Tibii i tyle... a jak to ktos oceni juz nie ode mnie zalezy... nie pisalem podania zeby wszystko bylo cud miod tylko pisalem podanie odpowiadajac na pytania zgodnie z prawda... jesli ta prawda zaszkodzi mi i przez nia nie zostane wybrany to trudno... swiat sie nie zawali ;) choc nadal mysle ze lepiej napisac prawde, niz wymyslac jakies bzdury czy sie wybielac... i tak to predzej czy pozniej wyjdzie ;)

Hmm wiek zobowiązuje - ale to tak ogólnie, nie że w twoją stronę.

Admin jest jeden plus jego Adminowy zastępca :D ... Bosal się tym nie zajmie pan Drom raczej też nie ... Bo po co, co w tym za sen ??
Przecie co ci więcej da rozmowa z kimś ??
Masz podanie i tyle, resztę trza udowodnić ii pokazać w czynach ...

Dokładnie, wszystko zależy od Bosala ;-)
@Tompior
Zaskoczyłeś mnie, w tym tygodniu!? OoO8o

Od Bosala zależy tyle samo co od każdego innego Moda - 1 veto i koniec, więc w tym są wszyscy równi ...

Bosala nie ma do hmm czwartku/piątku ... więc jeśli on też ma się wypowiadać to wcześniej nie podejmie żadnych decyzji.

piternet
30-03-2009, 17:07
Od Bosala zależy tyle samo co od każdego innego Moda - 1 veto i koniec, więc w tym są wszyscy równi ...
No tak, ale przecież ostatecznie to od podejmie decyzje,w końcu to jego strona...

Scobel
30-03-2009, 17:18
No tak, ale przecież ostatecznie to od podejmie decyzje,w końcu to jego strona...

Bosal to AdminTechniczy i główny zarządca strony ...
Fakt strona prawnie jest jego, ale w praktyce wszystkich co ją tworzą.
Wyobraź sobie to iż jest wielka awantura i cały team odchodzi - co sam w stanie będzie zrobić Bosal ??
Dla Bosala T.pl to strona która przynosi zyski i na której on zarabia - jest w pewnym sensie jego "pracą", i musi o nią dbać ... Ale prawa ma takie jak każdy, z tą różnicą iż on może wywalić wszystkich, a go teoretycznie nikt ...
Od zarządzania zasobami ludzkimi jest chyba teraz głównie Drom ...

piternet
30-03-2009, 19:20
Bosal to AdminTechniczy i główny zarządca strony ...
Fakt strona prawnie jest jego, ale w praktyce wszystkich co ją tworzą.
Wyobraź sobie to iż jest wielka awantura i cały team odchodzi - co sam w stanie będzie zrobić Bosal ??
Dla Bosala T.pl to strona która przynosi zyski i na której on zarabia - jest w pewnym sensie jego "pracą", i musi o nią dbać ... Ale prawa ma takie jak każdy, z tą różnicą iż on może wywalić wszystkich, a go teoretycznie nikt ...
Od zarządzania zasobami ludzkimi jest chyba teraz głównie Drom ...

Hmm, rzeczywiście, dałeś mi trochę do myślenia. Tibia.pl to niezła maszynka do robienia pieniędzy, konkursy SMSy itp. - to przynosi niemałe zyski, chociaż wątpie żeby dało się z tego wyżyć ;p Właściwie sytuacja podobna jest jak na peb.pl - admin dba jedynie o serwer itp., w samo forum jest tworzone przez modków i userów, tam admin to ma ledwo kilka postów xD

Scobel
30-03-2009, 20:08
Hmm, rzeczywiście, dałeś mi trochę do myślenia. Tibia.pl to niezła maszynka do robienia pieniędzy, konkursy SMSy itp. - to przynosi niemałe zyski, chociaż wątpie żeby dało się z tego wyżyć ;p Właściwie sytuacja podobna jest jak na peb.pl - admin dba jedynie o serwer itp., w samo forum jest tworzone przez modków i userów, tam admin to ma ledwo kilka postów xD

Ja wiem ile zysków potrafi przynieś dobra strona - nie chce się wypowiadac na temat T.pl ... Ale swoje wiem ...
I uwierz z jednej, dwóch stron - jeśli ma się minimalne dojścia itp, da się wyżyć ze średnią krajową :) ...

Kurcze w konkursie na Moda odpadłem w przedbiegach ... - ale lepiej niż ostatnio z racji tego iż powód był bardziej z sensem, tzn kilka powodów.
Ale fakt przestałem się tutaj udzielać więc to mnie raczej dyskwalifikowało od początku ... No ale cóż.
Życzę innym powodzenia - nie będę zdradzać dotychczasowych decyzji/wyników :).

Voniek
30-03-2009, 20:35
*Up
Jeżeli Ty odpadłeś w przedbiegach, to ja pewnie nie byłem brany pod uwagę :D Widzę jednak, że modki szybko się zebrały, skoro już po pierwszym etapie eliminacji i że ten tydzień to może być nawet za dużo ;)

*Gelt
Teraz to będzie - kto mówi prawdę, kto podpuszcza...:]

*Nari
Ja naliczyłem 10 kandydatów, teraz akurat już 9 (Scobel odpadł w końcu), oczywiście ta 9 beze mnie xd
W każdym bądź razie, miło mi :)

Pan i Wladca
30-03-2009, 21:03
nie będę zdradzać dotychczasowych decyzji/wyników
już zdradziłeś ;)

@down
hehe

Gelt
30-03-2009, 21:08
No i sie zaczyna.. xd

jerrry
30-03-2009, 21:22
Admin jest jeden plus jego Adminowy zastępca :D ... Bosal się tym nie zajmie pan Drom raczej też nie ... Bo po co, co w tym za sen ??
Przecie co ci więcej da rozmowa z kimś ??
Masz podanie i tyle, resztę trza udowodnić ii pokazać w czynach ...

@trzeba*

Widziałem tam co najmniej 3 podania zerżnięte z innych, więc nie jest rzeczą trudną napisać coś takiego, rzeczą ważną jest myślenie na każdym kroku, pokazanie się z dobrej strony jak również pokazanie, czy jest się w stanie zaaklimatyzowac w grupie modów. bo to nie tylko obowiązek, ale również pewna "przyjemność" (czytać: nowe znajomości jak również udział w różnych zamkniętych dyskusjach i konkursy)

Scobel
30-03-2009, 22:32
*Up
Jeżeli Ty odpadłeś w przedbiegach, to ja pewnie nie byłem brany pod uwagę :D Widzę jednak, że modki szybko się zebrały, skoro już po pierwszym etapie eliminacji i że ten tydzień to może być nawet za dużo ;)

*Gelt

A i ja nie mówię, że już były jakieś etapy, źle się wyraziłem :).
Ja odpadłem i kilku innych już też, ale to normalna droga eliminacji, potem będą właściwe "negocjacje".
Nigdy się tego nie dowiesz, więc wole pozostać w tym temacie przy mej osobie :).

już zdradziłeś ;)

@down
hehe

Fakt ale tylko odnośnie mej osoby - a wiedzę mam większą :).

No i sie zaczyna.. xd

No fakt ... :) ... ale co ma swój początek to i koniec.

Nari
30-03-2009, 23:09
*Up

*Gelt
Co jak co, ale uważam, że masz duże szanse : P. To takie małe IMHO.

Koszyk
31-03-2009, 00:33
Panowie, a ja wiem kto zostanie moderatorem!

Tompior 23:20:52
moderatorem zostanie ktos z forum

Ziuuu
31-03-2009, 10:00
"Halo! halo!
Tutaj ptasie radio w brzozowym gaju,
Nadajemy audycję z ptasiego kraju.
Proszę, niech każdy nastawi aparat,
Bo sfrunęły się ptaszki
dla odbycia narad:
Po pierwsze - w sprawie
Co świtem piszczy w trawie?
Po drugie - gdzie się
Ukrywa echo w lesie?
Po trzecie - kto się
Ma pierwszy kąpać w rosie?
Po czwarte - jak
Poznać, kto ptak,
A kto nie ptak?
A po piąte przez dziesiąte
Będą ćwierkać, świstać, kwilić,
Pitpilitać i pimpilić
...."

Gdy zobaczylem ten temat i podania tylko to mi przyszlo do glowy.

Powodzenia wszystkim przebudzonym(z okazji wyborow moda) oldfag'om, oraz pozdro dla wielbicieli ironii :>

piternet
31-03-2009, 18:33
Można liczyć na lewe przecieki xD?

eerion
31-03-2009, 18:57
Można liczyć na lewe przecieki xD?
____
~~~|
~~~|
~~~|
~~~~~
~~~|
~~~|

Oto lewy przeciek. Choć bardziej poprawna wersja to przeciek z lewej.

Pociesznie. Ciekawi mnie czy zostaną wzięci tylko ludzie z supportu. Podczas ostatnich wyborów chyba z supportu najwięcej ludzi wzięto. Czy może wszystkich? (dziwne co? :P).

edit:
Musiałem grafikę poprawiać >.>

neopostman
31-03-2009, 19:06
. Podczas ostatnich wyborów chyba z supportu najwięcej ludzi wzięto. Czy może wszystkich? (dziwne co? :P).

Tylko mPalar był z suportu ; P.

Wylansowany
31-03-2009, 19:28
A czy ktoś wziął pod uwagę możliwość, że wyniki mogą być jutro? Takie fajne święto mamy...

No i sie zaczyna.. xd

Po zakończeniu składania podań temat stał się coraz bardziej...hmm...oblegany? Ale nie aż tak, jak w tamtym roku. Why? (taaak, to słynne "Why")

Gelt
31-03-2009, 21:51
Mi chodziło o przecieki.

Michoss
01-04-2009, 02:02
Witam. Mam przyjemność Cię poinformować, że po intensywnej dyskusji i głosowaniu, postanowiliśmy przyjąć Cię do grona Moderatorów forum tibia.pl

Pomimo, ze oficjalnie wybory zostały już zakończone, ranga oraz przywileje zostaną Ci nadane dopiero jutro (tj. 1 kwietnia).

Liczymy że poradzisz sobie z posadą Moderatora. Pamiętaj, że jeśli nie będziesz dopełniał swoich obowiązków lub, pomimo otrzymanej rangi łamał regulamin, posada zostanie ci odebrana, a konto może zostać zablokowane.
Mam jednak nadzieję że nie będzie to potrzebne.

Pozdrawiam
Dr. Omader
Yay !

Thero
01-04-2009, 07:28
Jeżeli to żart prima aprilisowy to wyjątkowo wredny. ;) Jednak uważam, że Drom by tego nie zrobił, bo nie ma tyle jaj. Gratulacje, kto jeszcze dostał moda?

eerion
01-04-2009, 10:28
Jeżeli to żart prima aprilisowy to wyjątkowo wredny. ;) Jednak uważam, że Drom by tego nie zrobił, bo nie ma tyle jaj.
A nie wziąłeś pod uwagę, że Michoss sam mógł tego dżołka wysadzić?
Jeszcze tak jakoś 2 minuty po północy (Akurat 1szy kwietnia).
I albo mi się wydaje, albo o tej godzinie to ja Dromowi bańki na CSie sprzedawałem? :P

jerrry
01-04-2009, 11:15
Jeśli żart - to fajny ;P
Jeśli nie - to pogratulować ;)

Koszyk
01-04-2009, 12:15
Raczej żart ;)

O tej godzinie jak już wspomniał Eerion, Drom grał w cs'a i łapał headshoty od Eeriona oraz mojej osoby :D

Memlaq
01-04-2009, 12:31
Raczej żart

O tej godzinie jak już wspomniał Eerion, Drom grał w cs'a i łapał headshoty od Eeriona oraz mojej osoby
Są jeszcze 2 opcje:
1-Droma shakowali.
2-przyśniło się wam.

jerrry
01-04-2009, 13:00
reasumując
1) Droma "haknąć" mogą tylko uzbrojeni w kartki papieru Azerscy Hakierzy z przenośnymi nożami na sznurówki.

2) Tutaj niewiem. Cokolwiek nie napisze zabrzmi głupio :P

3) Mogło go porwać ufo

4) Mógł uderzyć klawiaturę i nagle przypadkiem wcisnęły się wszystkie klawisze które ułożyły się w ten soczysty tekst ;D

Możecie wrzucać tu swoje propozycje ;P

Thero
01-04-2009, 13:53
A nie wziąłeś pod uwagę, że Michoss sam mógł tego dżołka wysadzić?
Jeszcze tak jakoś 2 minuty po północy (Akurat 1szy kwietnia).
I albo mi się wydaje, albo o tej godzinie to ja Dromowi bańki na CSie sprzedawałem? :P
Faaktycznie, może być i tak. W każdym razie msg wygląda wyjątkowo przekonująco.

neopostman
01-04-2009, 13:58
Dr. Omader

Taki mały szczegół, ale rozjaśniający sprawę ; d. Zresztą styl pw kompletnie nie pasujący do Droma. W dodatku brakuje paru emotek : P.

CinkoL
01-04-2009, 14:40
Gdyby nie fakt, że jest to napisane chwilę po północy 1 kwietnia, to może bym i uwierzył =P

eerion
01-04-2009, 14:41
Faaktycznie, może być i tak. W każdym razie msg wygląda wyjątkowo przekonująco. A bo to trudno walnąć taki sztywny i oficjalny tekst?
Poza tym bardziej przekonująco by było, gdyby Michoss zrobił coś takiego:
http://img406.imageshack.us/img406/5457/moderator.png

Roboty niezbyt wiele, a zdecydowanie bardziej przekonuje ;)
Wiadomo - zrobiłem to bardziej na szybko - zostawiłem wszystko na FFie, po prostu przekopiowałem tekst, który walnął Michoss, ale...

Scobel
01-04-2009, 14:41
Teraz Scobel powinien skopiować to co się dzieje na forum modków ...
Ale hola hola ... Dostał ostrzeżenie od Szefa Wszystkich Szefów wczoraj na GG ... więc Scobel postanawia zrezygnować z ów niecnego planu publicznej publikacji zakazanego owocu ...
Chodź nie ma punktu w regulaminie który jasno by tego zabraniał, ale jest kilka innych pod które na siłę można to Wykroczenie podciągnąć ...

Nie ubliżając nikomu - ale wy kurczacek jesteście nakręceni tymi wyborami i tym co się tu pisze (w tym ja sam ;]) ...

A i tak ogólnie - Bosala nie ma do czwartku włącznie, bez jego spoglądnięcia na kandydatury nie będzie wyników bo on tez ma prawo do Veta !!

Upsssssss ... ;]

Michoss
01-04-2009, 15:20
Szybko mnie złapaliście. Ale tego nic mi nie zabierze:
Ryba 0:50:48
ej
Ryba 0:50:50
michos moda dostal!

Nie wierzę

:* S.Sam

@Godzina
A nie zważyliście, że napisałem 'jutro, tj. 1szego'? To znaczy że PMa powinienem dostać wczoraj, o nieokreślonej godzinie ;]

eerion
01-04-2009, 15:39
@Godzina
A nie zważyliście, że napisałem 'jutro, tj. 1szego'? To znaczy że PMa powinienem dostać wczoraj, o nieokreślonej godzinie ;]
Aye, ale wiadomość została wrzucona dokładnie po północy jak już był prima aprilis. To się bardziej liczyło ;)

Thero
01-04-2009, 16:04
A bo to trudno walnąć taki sztywny i oficjalny tekst?
Poza tym bardziej przekonująco by było, gdyby Michoss zrobił coś takiego:
Roboty niezbyt wiele, a zdecydowanie bardziej przekonuje ;)
Wiadomo - zrobiłem to bardziej na szybko - zostawiłem wszystko na FFie, po prostu przekopiowałem tekst, który walnął Michoss, ale...
Nie nabrałbym się! Widać Painta!
Dobra, wiem, że to nic nie znaczy.

Rybzor
01-04-2009, 16:37
Żeby nie było, że jestem w stanie uwierzyć w tak płytkie wkręty :P

Szybko mnie złapaliście. Ale tego nic mi nie zabierze:

:* S.Sam

@Godzina
Ej, why wyciąłeś te najważniejsze info, jak dziennikary?: //

http://img23.imageshack.us/img23/9853/img000002g.jpg (http://img23.imageshack.us/my.php?image=img000002g.jpg)

Btw, Sam, nawet ty sprzedawczyk? : o

@down
Nie zawsze. Rok temu np nie było, co do 2 lata temu, to nie pamiętam.

Pan i Wladca
01-04-2009, 16:52
Nie zdziwił bym się gdyby wieczorem albo jutro napisali, że to żarcik. Nic innego na prima aprilis nie ma, a zawsze było.;)

Koszyk
01-04-2009, 17:22
Na moje to by był trochę nie smaczny żart... bo ludzie naprawdę chcą pomóc temu forum :P

Wyobraź sobie teraz swoją minę, że dowiadujesz się iż zostałeś wybrany na moderatora tylko dlatego bo 'Grupa Trzymająca Władze' nie miała innego pomysłu na prima aprilis

Ashlon
01-04-2009, 18:40
A i tak ogólnie - Bosala nie ma do czwartku włącznie, bez jego spoglądnięcia na kandydatury nie będzie wyników bo on tez ma prawo do Veta !!

Upsssssss ... ;]

Nie przypominam sobie wyborow nowych modkow, w ktorych Bosal bral udzial - tzn. wypowiadal sie badz ocenial kandydatow. Fail Scobel ;)

Oficjalne informacje - wybory moderatorow to nie sa zarty. Tu naprawde trzeba kogos do pomocy w prowadzeniu forum.

I taka mala informacja - sam pamietam, jak wygladaja wybory moderatorow z pozycji uzytkownika - ale naprawde, nie robcie wokol tego wiecej szumu i magii, niz to jest potrzebne :)

AkonBruth
01-04-2009, 18:43
Rybkę to można zawsze łatwo wkręcić xD.

P.S. Jest może jakiś przybliżony czas kiedy będą wyniki?

Pan i Wladca
01-04-2009, 19:01
Ano minę bym miał nieciekawą ;)

@up
Tompior pisał, że tydzień - dwa.

Scobel
01-04-2009, 19:14
Nie przypominam sobie wyborow nowych modkow, w ktorych Bosal bral udzial - tzn. wypowiadal sie badz ocenial kandydatow. Fail Scobel ;)

Oficjalne informacje - wybory moderatorow to nie sa zarty. Tu naprawde trzeba kogos do pomocy w prowadzeniu forum.

I taka mala informacja - sam pamietam, jak wygladaja wybory moderatorow z pozycji uzytkownika - ale naprawde, nie robcie wokol tego wiecej szumu i magii, niz to jest potrzebne :)

Co wy się tak na mnie uparliście :D ...

Bawić się słownie nie można ?? ;] ...

fakt faktem iż prawo Veta posiada ... ;]

Ashlon
02-04-2009, 00:41
Jednym slowem chciales byc madrzejszy, niz ustawa przewiduje i sie nawet tego nie wypieraj ;)

Gangrel
02-04-2009, 23:41
Fajnie po dłuższym czasie zajrzeć i znów ten cyrk zobaczyć, a przy okazji zbanować jednego głupiego kandydata, który myśli że jest śmieszny :D

Dodam też coś z historii, bo wiele ciekawych teorii się pojawiało:

1)Jak pisał drom, news o naborze pojawił się tylko raz, z tego co pamiętam było to niedługo po tym, jak się tu zarejestrowałem.
2)Wybory modów w tej formie były raczej częściej, sam uczestniczyłem w dwóch(w obu padłem ;)), ale faktycznie tylko chyba tylko raz w historii całą grupę modków mianowano z łapanki, wcześniej były to tylko pojedyncze przypadki
3)bosal...nie wiem czy zauważył że w ogole jakichś modów wybierają.
4)JEDZCIE TOSTY!!!

Rybzor
03-04-2009, 00:01
4)JEDZCIE TOSTY!!!
Will never happen to u! :P

@top
Trochę ucichł nam temat, Ashlon zgasił Scobela i nie ma o czym rozmawiać/czego czytać : P

Herbi_Oxyna
03-04-2009, 00:12
Gdybym miał kogoś wybierać to wybrałbym Gargoina, Arashela i Pacza, chociaż ze względów osobistych, uważam, że Pacz najlepiej by się nadał, bo z tego co go trochę znam to jest pracowity, słowny i można na nim polegać.

Gdybym wcześniej się skapnął i złożył podanie to poleciłbym jeszcze siebie xD

@down
No jasne, trzeba pizgać każdego, kto pisze na temat, nie?

Gangrel
03-04-2009, 02:21
Gdybym miał kogoś wybierać to wybrałbym Gargoina, Arashela i Pacza, chociaż ze względów osobistych, uważam, że Pacz najlepiej by się nadał, bo z tego co go trochę znam to jest pracowity, słowny i można na nim polegać.

Gdybym wcześniej się skapnął i złożył podanie to poleciłbym jeszcze siebie xD

Takiego rotfla dawno nie miałem. Prawie salto wywinąłem.

Nari
03-04-2009, 10:52
Wielkie gorno moderatorów już ma wystarczająco otaku, więcej nie trzeba : P.

Koszyk
03-04-2009, 12:11
4)JEDZCIE TOSTY!!!

Jem! I to bardzo dużo! Czy to coś zmieni?!

Pośpieszcie się z tymi wynikami ;> a raczej z ich ogłoszeniem.

Scobel
03-04-2009, 12:25
Will never happen to u! :P

@top
Trochę ucichł nam temat, Ashlon zgasił Scobela i nie ma o czym rozmawiać/czego czytać : P

Widziałeś co na GG dostałem i potem jeszcze coś ... ;]

Więc widzisz jak tu ludzi nieoficjalnie gnębią to sobie dałem spokój - a korciło oj korciło :D

jerrry
03-04-2009, 16:13

Pośpieszcie się z tymi wynikami ;> a raczej z ich ogłoszeniem.

Jak już mówiłem - nie pośpiech się liczy. Niech sobie wybierają nawet 2 tygodnie. Pospiech nie jest niczym dobrym. Niecierpliwość też

Pozdrawiam..

Koszyk
03-04-2009, 16:17
No niby tak, ale im dłużej będą wybierać tym większy syf się robi.

neopostman
03-04-2009, 16:22
No niby tak, ale im dłużej będą wybierać tym większy syf się robi.

A ten syf automatycznie wyeliminuje pare osób ; P

eerion
03-04-2009, 16:28
Rótfl.
Poszukaj w b. starych postach o akcji z tostami :P

A ten syf automatycznie wyeliminuje pare osób ; P
O ile zachowanie tych osób nie wyeliminowało tych ludzi wcześniej ;)

Res Khmer
03-04-2009, 17:00
Cierpliwość to cnota, zatem cierpliwości, cierpliwości Panowie/Panie. Zapewne obrady trwają, i zależy im by wybrać bez pośpiechu, jak najlepszych kandydatów.

Pozdro

Tompior
03-04-2009, 17:11
Widziałeś co na GG dostałem i potem jeszcze coś ... ;]

Więc widzisz jak tu ludzi nieoficjalnie gnębią to sobie dałem spokój - a korciło oj korciło :D

Tak, wiemy, ze jestes fajny.

Rótfl.
Poszukaj w b. starych postach o akcji z tostami :P

No, akcja z tostami byla mocna :D Ciekawi mnie, czy bosal cos wtedy wygral, bo juz nie pamietam :P

Robin
03-04-2009, 17:43
Nie wiedziałem o co chodzi z tymi tostami (i dlaczego Bosal na historycznym obrazku z moderatorami powieszonymi za jaja krzyczy Tosty!! xd), ale po przeczytaniu tych tematów wiem:

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4729
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4954

<spadam z krzesła>

Gelt
03-04-2009, 17:52

Już mi się podoba..: >

Vasudanin
03-04-2009, 18:12
@tosty
Nie wiem jak wy, ale ja wole gofry.

piternet
03-04-2009, 19:27
@tosty
Nie wiem jak wy, ale ja wole gofry.
E tam, tosty rządzą ^^ Jem na kolację codziennie i się mi jeszcze nie znudzily, lol:p

Michoss
03-04-2009, 20:56
Spam na blogach? (http://forum.tibia.pl/blog.php?b=2373)
Powiedz NIE!
Vote Michos

@edit
No co?
Politycy wygłaszają swoje hasełka przy każdych wyborach. Krążą plotki jakoby to coś zmieniało.

piternet
03-04-2009, 21:00
Powiedz NIE!
Vote Michos

Nie no, ale kampania wyborcza... zaraz po mieście będą chodzili ludzie z transparentami "zagłosuj na Michossa!!! Nigdy więcej spamu na blogach!!!:D:cup:". :S

Wylansowany
03-04-2009, 21:03
@Michoss
Czy przeciwstawienie się spamowi na blogach, to część Twojej "Kampanii Wyborczej w Wyborach Modków"? :p
(Nie odbieraj tego źle - akurat tutaj się, w pewnym sensie, zgadzam.)

Michoss
03-04-2009, 21:08
W zgłoszeniu na moda napisałem, ze najchętniej nie brałbym żadnego działu, a właśnie blogi. Przechylają się one co chwilę albo w stronę totalnego chaosu, albo kompletnego wymarcia. Przydałby im się porządny moderator. Taki, który faktycznie by się opiekował, a nie kasował ostatnie 200 wpisów i banował każdego (pozdrowienia dla Rothesa).

Voniek
03-04-2009, 21:10
Powiedz NIE!
Vote Michos

Z tego co wiem powinno być 'Vote for Michoss' (lepiej pisać nick taki, jaki masz bo jeszcze zagłosują na kogo innego i nici z ciepłej posadki na skórzanym, niebieskim fotelu xd).

*Temacik z tostami
Wszedłem z nudów, patrzę ile osób czytających - 10. Widać każdy chce być na bieżąco z wyborami, skoro gdy tylko zgadało się o tostach każdy poleciał czytać tamte tematy ;)

*Temat
Nie wiem dokładnie jak to wygląda obecnie na forum modków, ale na moje oko pozostało kilku kandydatów i teraz sprawdzają, który będzie najlepszy. Przeglądając profile modków online większość z nich przeszukuje forum - być może szukają mądrych/głupich wypowiedzi kandydatów by upewnić się w swojej decyzji.
Ktoś tam krzyczał, żeby wybory były szybko - wystarczyło przeczytać kilka postów wyżej wiadomość bodajże Ashlona, który pisał, że bosala miało nie być do wczoraj, ale kiedy wejdzie - nie wiadomo.

Wylansowany
03-04-2009, 21:16
Ale i tak, to część w/w Kampanii :p.

@Voniek
Moderatorzy raczej się nie pomylą, a wiadomo, że nikt nie spyta przeciętnych userów o zdanie, na temat użytkowników, którzy ew. nadają się na Moda, bo wyszły by z tego takie absurdy, że...uuuu...

Michoss
03-04-2009, 21:18
Michos (http://forum.tibia.pl/member.php?u=13085)
Noo, byłby dobrym modem.

Mam już obmyślone wszystkie obietnice wyborcze, chcecie posłuchać?

Vasudanin
03-04-2009, 21:29
Noo, byłby dobrym modem.

Nas nie nabierzesz! Wiemy, ze Michos to twoje alter konto i, ze twoje obietnice wyborcze to smrod, brud i ubostwo.

Memlaq
03-04-2009, 21:29
Tak .

Koszyk
03-04-2009, 23:37
Noo, byłby dobrym modem.

Skromność ponad wszystko! : D

Ashlon
04-04-2009, 01:33
Ktoś tam krzyczał, żeby wybory były szybko - wystarczyło przeczytać kilka postów wyżej wiadomość bodajże Ashlona, który pisał, że bosala miało nie być do wczoraj, ale kiedy wejdzie - nie wiadomo.

Pisale, ze Bosal i tak sie w takich sprawach nie wypowiada. Dyskusja na forum modkow toczy sie wlasnym zyciem - cierpliwosci.

jerrry
04-04-2009, 01:37
Jak dla mnie michoss to trochę za bardzo przywiazałeś się już do tej posady a nawet niema wyników podanych, więc poluzuj trochę bo pokazujesz swoje negatywne cechy

Pozdrawiam

Vasudanin
04-04-2009, 09:10
Jak dla mnie michoss to trochę za bardzo przywiazałeś się już do tej posady a nawet niema wyników podanych, więc poluzuj trochę bo pokazujesz swoje negatywne cechy

Pozdrawiam
Nie, on po prostu rozladowuje sytuacje, a to roznica.

Erhion
04-04-2009, 12:01
Przeglądając profile modków online większość z nich przeszukuje forum.

W końcu mają utrzymywać porządek wiec to chyba logiczne, że przeszukują forum.

Szukasz czegoś czego nie ma.

Voniek
04-04-2009, 12:20
W końcu mają utrzymywać porządek wiec to chyba logiczne, że przeszukują forum.

Szukasz czegoś czego nie ma.

Oświeć mnie, bo nie rozumiem.

Pisale, ze Bosal i tak sie w takich sprawach nie wypowiada. Dyskusja na forum modkow toczy sie wlasnym zyciem - cierpliwosci.

Bardziej miałem na myśli, że bosal też ma coś do powiedzenia.

*Down
Niby masz rację, ale w końcu to admin, a z jego zdaniem trzeba się liczyć :P

Koszyk
04-04-2009, 12:24
@UP

Ale skoro jest nieobecny, to chyba nie warto czekać 2-3 tygodnie, aż się pojawi... Bo jeśli tak miałoby być//będzie to bez sensu jest robienie wyborów miesiąc przed.

jerrry
04-04-2009, 13:49
A wyobrażasz sobie sytuacje, w której Modki zostali wybrani, a tu nagle lognie Bosal i zgłosi veto co do jednego :P co wtedy?

Vasudanin
04-04-2009, 14:05
co wtedy?
Wybiora innych kandydatow/nie wezma zadnego.

Koszyk
04-04-2009, 14:13
A wyobrażasz sobie sytuacje, w której Modki zostali wybrani, a tu nagle lognie Bosal i zgłosi veto co do jednego :P co wtedy?

No jeśli już zostali wybrani i sprawują się dobrze, to raczej nie powinien nic mówić. Tym bardziej, że jeśli zostaliby już wybrani to wydaje mi się iż sprawa zostaje zamknięta. Bo jaki jest sens zgłaszania swojego veto skoro już po ptakach?

jerrry
04-04-2009, 14:29
Wybiora innych kandydatow/nie wezma zadnego.

no właśnie. więc jaki jest sens przedwczesnych wyborów skoro można poczekać i załatwić wszystko będąc w komplecie.

Scobel
04-04-2009, 14:37
Oświeć mnie, bo nie rozumiem.

Bardziej miałem na myśli, że bosal też ma coś do powiedzenia.

*Down
Niby masz rację, ale w końcu to admin, a z jego zdaniem trzeba się liczyć :P

Każdy ma prawo głosu - i albo się wstrzymuje, albo go oddaje ...

@UP

Ale skoro jest nieobecny, to chyba nie warto czekać 2-3 tygodnie, aż się pojawi... Bo jeśli tak miałoby być//będzie to bez sensu jest robienie wyborów miesiąc przed.

Bosal już jest dostępny - pytanie czy zechce się udzielić w temacie na mod forum.
Może on ma prawo veta jak każdy ale jeśli nic nie pisze to mody są zdania iż się nie wtrąca i on to czyni.

Więc powinni zadbać by każdy z mod i adm napisał czy chce brać udział w głosowaniu czy nie - wielu ich aktywnych nie ma.

No jeśli już zostali wybrani i sprawują się dobrze, to raczej nie powinien nic mówić. Tym bardziej, że jeśli zostaliby już wybrani to wydaje mi się iż sprawa zostaje zamknięta. Bo jaki jest sens zgłaszania swojego veto skoro już po ptakach?

Jeśli zasada veta ma działać to musi być przestrzegana do końca j.w.

no właśnie. więc jaki jest sens przedwczesnych wyborów skoro można poczekać i załatwić wszystko będąc w komplecie.

Wiesz wedle mnie lepiej też czekać niż potem miało by być coś nie tak ... ale nimonacji by nie cofneli bo to lekkie zło by było :).

jerrry
04-04-2009, 15:17
A są wogóle jakieś nominacje ;D?

Vasudanin
04-04-2009, 17:30
Pewnie!
Tyle tylko, ze 90% uzytkownikow ich nie zna.
@down
Ja mam tych postow 1380 ponad i co z tego?

piternet
04-04-2009, 18:44
@down
Ja mam tych postow 1380 ponad i co z tego?
To chyba prowokacja była. Po za tym posty o niczym nie świadczą (no może poza rozgadaniem usera ;p Btw. Nie mówię tu pod kątem ciebie, tylko ogólnie).
@edit
Notabene: skąd wiesz ile masz postów, modek ci mowił???

Vasudanin
04-04-2009, 19:01
Ze to byla prowokacja zdalem sobie sprawe przed twoim postem.
A co do postow... Jak sie jest pro, to sie zna pewne triki.
@down
Poszukac nie laska?
Podpowiem, szukaj u Michossa.
eot

jerrry
04-04-2009, 20:06
Ze to byla prowokacja zdalem sobie sprawe przed twoim postem.

Gdybyś się pochwalił byłoby miło ;P

Koszyk
04-04-2009, 20:14
@down
Poszukac nie laska?
Podpowiem, szukaj u Michossa.
eot

Ten sposób już nie działa :S
Przynajmniej jak sprawdzałem jakiś czas temu to już się nie dało.

Vasudanin
04-04-2009, 20:17
Ten sposób już nie działa :S
Przynajmniej jak sprawdzałem jakiś czas temu to już się nie dało.
Nie ten ze zmiana stylu, on nie dziala od 6~ miesiecy?
@
Moja kampania wyborcza:
Glosuj na Vaska! Sprawdze ile masz postow!
Koniec tematu z postami, jak jakies pytanie pisac pw/gg/tlen/email/SMS/MMS/dzwonic/list/wlot na chate.
@down
Nie do konca tak, tam jest wypisane ostatnie 500 postow.

Glacial
04-04-2009, 20:40
Klikasz szukaj, w polu "nazwa uzytkownika" wpisujesz swój nick, zaznaczasz "pokaz wyniki jako posty", klikasz enter, zjezdzasz na dół strony gdzie masz podaną informacje:
"Pokazane rezultaty 1 do 25 z 347".
Daje to pewien generalny wgląd w ilość swoich postów.

X-Zero
04-04-2009, 21:06
Omg.
Lista użytkowników -> Szukaj użytkownika -> Zaawansowane szukanie -> Wpisujemy swój nick i pod napisem " is Greater than or Equal to " wpisujemy PRZYPUSZCZALNĄ ilość postów.
Jeśli wyszuka nas -> mamy więcej postów
Jeśli nie -> Mamy mniej postów

Jak ktoś nadal nie łapie:
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=2277

Tyle :P

A teraz może jakiś... ciekawszy temat? ; )

@edit:
A poniżej 500 postów wystarczy wejść w swój profil i wyszukać swoje posty :]

Marcin24
04-04-2009, 21:20
A kto powiedział o tym Michosowi? No, kto?

Wylansowany
05-04-2009, 09:30
A kto powiedział o tym Michosowi? No, kto?

O! Niech zgadnę. To TY! :p

@topic
Patrząc na post Tompiora, wyników możemy spodziewać się w tym tygodniu.
Oby, bo widać, że mało kto wytrzymuje i zaczyna się ten sławny offtop...

eerion
05-04-2009, 09:56
Ja już od miesiąca gryze wszystkie tapczany u siebie w domu z nerwów.
Wróć...

GargoinX
05-04-2009, 12:12
Ja już od miesiąca gryze wszystkie tapczany u siebie w domu z nerwów.
Wróć...

A wybory są od dwóch tygodni. Jesteś prorokiem? :p

Grue
05-04-2009, 12:40
Kajulec na moderatora!!

Vasudanin
05-04-2009, 17:14
Wiesz... Nerwy moga powstac jeszcze z innych impulsow, np. to, ze ktos ma posta wiecej od Ciebie, wiec wiesz.

eerion
05-04-2009, 18:05
Aha. I wyprorokowałem, że nie mam pojęcia, kto zostanie modem.
Czekaj... Coś mi tutaj nie pasuje...

Wiesz... Nerwy moga powstac jeszcze z innych impulsow, np. to, ze ktos ma posta wiecej od Ciebie, wiec wiesz.
Ale to właśnie z powodów wyborów moderatora.
Poza tym - właśnie odkryłem, czemu mnie od miesiąca lewy łokieć boli. Tam schowało się moje przeczucie co do tych wyborów.
Mam nadzieje, że się nie przeciągną wybory, bo to mi się na zdrowiu odbije ;)

Vasudanin
05-04-2009, 18:11
Ale to właśnie z powodów wyborów moderatora.
A to moze przez te ostatnie wybory? Co byly 9 miesiecy temu?

Gelt
05-04-2009, 18:34
Czyżby coś się urodziło?

Gonzo
05-04-2009, 21:15
Czyżby coś się urodziło?

Mojemu znajomemu dziecko.

Tak poza tym - na prawdę, za bardzo przeżywacie te wybory. Co ma być, to i tak będzie. Wasze kłótnie (i niepotrzebny spam btw.) wyników nie zmienią.

Snopeczek
05-04-2009, 23:17
i tak wszyscy głosują na mnie. Najpierw banuję gelta.

Gelt
05-04-2009, 23:23
To Ci zaszczyt: D

Gonzo
05-04-2009, 23:54
i tak wszyscy głosują na mnie. Najpierw banuję gelta.

Ja bym Ci nigdy moda nie dał. Ze szczęścia, że masz możliwość zbanowania Gelta, byś tyle wypił, że byśmy od razu stracili moderatora. :A

Snopeczek
06-04-2009, 01:13
eheheh nie no, ale to nie jest śmieszne. ostatnio na biologii obliczyłem wg wzoru, że 1,25l to dla mnie min. dawka smiertelna. Niedługo majówka - zobaczymy kto wygra. Snopek vs. nauka.

@topic
w ogóle nie rozumiem po co ludzie tak rzucają się aby zostać tymi moderatorami. po co to.. Np taki Wieszok. Nic do niego nie miałem, a jak tylko został modem to od razu go lubić przestałem :D
Chociaż.. lepszy jest Tompior i jego warn dla mnie za 'opisywanie sposobów samobójstwa' xD

Gonzo
06-04-2009, 01:23
eheheh nie no, ale to nie jest śmieszne. ostatnio na biologii obliczyłem wg wzoru, że 1,25l to dla mnie min. dawka smiertelna. Niedługo majówka - zobaczymy kto wygra. Snopek vs. nauka.

1,25 litra powiadasz... <czytaj dalej>

Chociaż.. lepszy jest Tompior i jego warn dla mnie za 'opisywanie sposobów samobójstwa' xD

... Recydywista, znowu opisujesz sposób samobójstwa!11oneone

@ topic:

Coś ucichło w temacie. Czyżby apel poskutkował?

eerion
06-04-2009, 09:48
A to moze przez te ostatnie wybory? Co byly 9 miesiecy temu?
Nah. Jestem pewien, że to przez te.

@ topic:

Coś ucichło w temacie. Czyżby apel poskutkował?
Jaki tam apel. Wszyscy łączą się w modlitwie z moim bólem w łokciu. Dziennie dostaje tysiące maili z życzeniami rychłego powrotu do zdrowia!

Voniek
06-04-2009, 14:54
Jaki tam apel. Wszyscy łączą się w modlitwie z moim bólem w łokciu. Dziennie dostaje tysiące maili z życzeniami rychłego powrotu do zdrowia!

Wybacz, że pół minuty temu nie wysłałem, ale po prostu skrzynka jest wykończona wysyłaniem maili od tygodnia co pół minuty :/

*Temacik
Apel do przyszłych modków (czyli kogoś, kto czyta ten temat) jak i obecnych - zajrzyjcie w tematy ze zdjęciami (Harmonia, Nerana (!), Refugia, Astera, Eternia, Candia)i pokasujcie ten spam, bo jak w przypadku eeriona dziennie wysyłam dość sporą liczbę raportów, a jakoś nie widzę odzewu :S

EDIT:
Miałem dziś proroczy sen na geografii - wyniki będą w czwartek!

GargoinX
06-04-2009, 15:16
Podłącze się pod prośbę Vońka, ale ja w sprawie fake'ów. W ostatnim tygodniu wysłałem około 15 raportów z tamtego działu i chyba tylko w jednej sytuacji spotkałem się z odzewem. Co do wyborów - mam nadzieję, że prace nad wyborem modów idą pełną parą. : p

Pacz_knight
06-04-2009, 15:24
@up
Heh, jestes kolejna z nielicznych osob ktora daje raporty razem ze mna...

@topic
Niewiadomo ile ten dzial jeszcze pociagnie (fake'i), ale widzac reakcje co poniektorych modkow, to nie przetrwa zbyt dlugo. Moderatorzy nadzwyczajnie zlewaja wiekszosc raportow. Jedyny Tompior zawsze wykonuje swoja prace i odrazu dziala jak nalezy...

Marcin24
06-04-2009, 16:27
No dobra, ale takie apelacje to można do każdego działu odnosić. Ja mogę apelować o wejście raz na jakiś czas do TR, bo tam też panuje niemiłosierny spam i flame.

jerrry
06-04-2009, 16:48
@up
Heh, jestes kolejna z nielicznych osob ktora daje raporty razem ze mna...

Jest ich dużo ;)
może założymy kółko reportowania. cotygodniowe sesje + opis przeżyć :P

Swoją drogą, jednak dział zdjęcia wymaga ciągłej moderacji.