Pokaż pełną wersje : Prośba o rade
Czy PALEM na 17 lvl ze skillem shielda 50 ew. 55 z eq: vampire shield, blue robe, blue/plate legs, leather boots, crown helmet, platinum amulet, wytrzymam przy skilleniu na slime? Oczywiście bd dostęp do wody + wezmę na wszelki wypadek bp manasów. Mój pomysł stąd że nie chce mi się wydawać 40k na ss, skoro mogę je wydać na eq i skillować spearami xP
EW. eq mogę ulepszyć
Czy PALEM na 17 lvl ze skillem shielda 50 ew. 55 z eq: vampire shield, blue robe, blue/plate legs, leather boots, crown helmet, platinum amulet, wytrzymam przy skilleniu na slime? Oczywiście bd dostęp do wody + wezmę na wszelki wypadek bp manasów. Mój pomysł stąd że nie chce mi się wydawać 40k na ss, skoro mogę je wydać na eq i skillować spearami xP
EW. eq mogę ulepszyć
Dasz rade, tylko zmieniaj slima co godzinę, znaczy się jak nie będziesz się już mógł wyleczyć normalnie (czyt. exura). Powodzenia w skillowaniu spearami, slimy będą padały tak szybko ze sobie nie wyobrażasz.
Lepiej zakup ss.
Wytrzymasz, tylko musisz czesto zmieniac slimy. Tak co godzine jak UP pan napisal. Jak chcesz dluzej wytrzymac no to raczej wiekszy shielding z 65~ oraz full eq. Ja w Port Hope siedzialem z 2 matkami 6h+ na skilach 70+ shieldingu w MMS, G legs, DH, MPA/pal armor, Pirate boots :) Na paccu spokojnie sie wyrabia z exura, u ciebie bedzie gorzej, troche mp/hp na wszelki wypadek wez.
@levi
ja właśnie mógłbym skillować ss, ale właśnie o to chodzi, że wolę kupić dobre eq i na slime spearami, niż kupować i eq i ss, a poza tym na takim małym shieldzie, to ja bd ubijał slime, to bd potrzebował jakiegoś przedziału czasowego na zregenerowanie many nie?
A zapomniałem się spytać w temacie, czy taki sposób bez small stone zdałby egzamin do 70 dista?
@levi
ja właśnie mógłbym skillować ss, ale właśnie o to chodzi, że wolę kupić dobre eq i na slime spearami, niż kupować i eq i ss, a poza tym na takim małym shieldzie, to ja bd ubijał slime, to bd potrzebował jakiegoś przedziału czasowego na zregenerowanie many nie?
A zapomniałem się spytać w temacie, czy taki sposób bez small stone zdałby egzamin do 70 dista?
Moim zdaniem nie, pamiętaj że slim ma bardzo małą obronę oraz że to nie klony zadają najwięcej obrażeń ale matka.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.