|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Czy PALEM na 17 lvl ze skillem shielda 50 ew. 55 z eq: vampire shield, blue robe, blue/plate legs, leather boots, crown helmet, platinum amulet, wytrzymam przy skilleniu na slime? Oczywiście bd dostęp do wody + wezmę na wszelki wypadek bp manasów. Mój pomysł stąd że nie chce mi się wydawać 40k na ss, skoro mogę je wydać na eq i skillować spearami xP
EW. eq mogę ulepszyć |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Lepiej zakup ss.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Wytrzymasz, tylko musisz czesto zmieniac slimy. Tak co godzine jak UP pan napisal. Jak chcesz dluzej wytrzymac no to raczej wiekszy shielding z 65~ oraz full eq. Ja w Port Hope siedzialem z 2 matkami 6h+ na skilach 70+ shieldingu w MMS, G legs, DH, MPA/pal armor, Pirate boots
![]() Ostatnio edytowany przez Vein - 23-03-2009 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() @levi
ja właśnie mógłbym skillować ss, ale właśnie o to chodzi, że wolę kupić dobre eq i na slime spearami, niż kupować i eq i ss, a poza tym na takim małym shieldzie, to ja bd ubijał slime, to bd potrzebował jakiegoś przedziału czasowego na zregenerowanie many nie? A zapomniałem się spytać w temacie, czy taki sposób bez small stone zdałby egzamin do 70 dista? Ostatnio edytowany przez Dybel - 24-03-2009 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj: