zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Stalker

Andrew
25-12-2004, 22:01
STALKER- znaci na niego jakis sposub?? Palladynem jak mam to gfb uzywam a jak nie to kolega je blokuje a ja wale w niego wybuchowymi strzalami. Stwory te sa cienkie ale czy macei na niej jakies sposoby dla knighta (runki odpadaja bo niemam kasy i mam dopiero 2mlvl). pomuzcie

Ponury
25-12-2004, 22:07
kup se life fluidy<albo ihy :) ) i hmm i idziesz:D, mozesz z jakims kumplem pujsc to bedzie latwiej :] , a jak niemasz kasy to nic nieporadzisz :(

Dabek
25-12-2004, 22:09
Skoro na gfb Cię nie stać, to może hmm, tylko wtedy musisz trafić prosto w niego (możesz poznać to miejsce po niebieskich gwiazdkach pojawiających się od czasu do czasu). A jak chcesz totalnie bez magii, to jedyne wyjście: zlurować pod schody/drabinke/rampę/dziurę, uciec piętro niżej/wyżej, odczekać około minuty aż minie mu niewidka, po czym zejść na dół i zaciukać go zanim znów ją rzuci. Jest tylko jedno ale: skoro nie masz kasy na marne gfb, prawdpodobnie jesteś też za cienki żeby zabić go na 1-2 hity zanim znów się uniewidoczni, więc manewr ten będzie trzeba powtórzyć kilka razy...

Earl
25-12-2004, 22:36
Przepraszam ze w tym temacie sie "dopisuje" ale stalker to stalker i imho nie ma sensu nowy topic robic.

Jakie +/- hity wchodza od stalkera, na jakich skilach go bic, i czy jest to potworek na ktorego robi sie jakies bardziej oplacalne i dluzsze hunty (wczesniej o czyms takim nie slyszalem) czy zabija sie bo sie musi?

Jerkov Thundersword
26-12-2004, 00:08
Odpowiedź jest prosta ale zależna od skilli. Ze skillami 60/55 powalisz go mieczem, skoro masz palla, to po co tracisz kase na gfb? Kup se zaklęcie fb zrób kilka runek i prześlij na knighta! To działa, bo fireball jest od drugiego magica.

Ashlon
26-12-2004, 09:50
Bije minimalnie mocniej od ghoula.
Bic sie nie oplaca:
Pieniedzy nie zostawia wcale, a jedyne wartosciowy tyle o ile loot to obsydian lance (500gp w sklepie) i ewentualnie dla kolekcjonerow throwin knife. (jedno i drugie dosyc zadko).
Kiedys slyszalem plotki jakoby zostawial czasem stealth ring... nie moge tego potwierdzic poniewaz nigdy mi nie wypadl (duchow ubilem znacznie mniej a do tej pory wypadly mi 4 stealth ring).

Zostawia pieniadze ;) Raz na ruski rok, ale zostawia (~5gp). Troche tych bestii z musu ubilem (na moim respie sa, a nie bede omijal np muminow, bo sa stalkery) i stealth ring tez nie wypadl :/

Fanfi
26-12-2004, 10:26
Mozna jeszcze stalkera fb wykrywac jest to pomysl o wiele tanszy niz ten z gfb.

Angelus
20-02-2005, 17:14
Ja miałem z niewidzialnymi miłą przygodę ...
Byłem z kumplem w podziemiach ghostlandu i wyskoczyły ze 4 stalkery .
Daliśmy sygnał do odwrotu , ale jednego udało nam się ubić , bo nie rzucił zaklęcia.
Zdążyłem jeszcze zabrać z niego worek i zwialiśmy.
Pierwszy raz widziałem stalkery na żywo ... he, he
A w worku , ku mojemu wielkiemu zadowoleniu , znalazłem śliczną obsydian lance ... :)

Fajne chłopaki z tych stalkerów ... :)

Kiki2005
20-02-2005, 17:21
Bierzesz se hmm lub gfb i wymiatasz

Marshal
20-02-2005, 17:23
Do bicia Stalkerów bezwzględnie Fireballe, aby wykryć i HMM'em dobić (dla maga, reszta dobija czym chce:P ). GFB się raczej nie opłaca (chyba, że wyskoczy dużo + pare Ghouli to można wszystko jednym strzałem zabić :) ), a poza tym z tego GFB to jak idzie sie na hunt w pare osób to inni będą bardziej obrywali niż ewentualne hity od Stalkerów :p

Przy okazji: czy komukolwiek wypadł kiedyś Stealh Ring z Stalkera ?

Ziomek Mateuszek
20-02-2005, 18:53
GFb , a jak nie masz kasy to bierz hmm i narta !:):):):):):)