PDA

Pokaż pełną wersje : Dziwna sprawa z Tbia sprawdzcie koniecznie.

Ersten
26-12-2004, 00:09
:) A wiec sprawa jest dosyc dziwna i jej zabardzo nie rozumiem poniewaz jaki zwiazek z tibia ma dsj3(Deluxe ski jump 3)
Mianowiscie loguje sie postacia na koncie facc.Jest kolejka i spoko :)
Wiec w miedzyczasie wlaczylem sobie dsj3 spojrzalem przed wlaczniem dsj ktory jestem na liscie bylem 124! Wbilem w dsj3 i gram po chwili wychodze patrze na kolejke jestem 148 ok mysle sobie pewnie paccki wbijajA i mnie wywalilo, wiec dalej gram w dsj3 i znowu wychodze spr. teraz jestem 182 i zastanawim sie? bylem przekonany ze to wszystko jest spowodowane tym ze sie inni na paccu wbijaja jednak nie okazalo sie ze to dsj powoduje to ze w koleice cie cofa! Sprawdzilem to pare razy za kazdym razem to samo! ;(
jesli nie wierzycie sami sprawdzcie moze sie uda zrobic te cofanie w druga strone:) skomentujcie to:)

Gumski
26-12-2004, 09:10
Mam nadzieje ze tak sie dzieje tylko z Dsj bo ZAWSZE [ o zgrozo] ;] jesli czekam w kolejce to mam cos wlaczone.

Scream
26-12-2004, 09:14
pewnie miales wlaczony poprostu jakis inny program korzystajacy z internetu i zwalnial transfer -.-

xemmoe
26-12-2004, 11:45
mnie często cofa na odleglejsze miejsce w kolejce, ale później wszystko wraca do normy i tak ogólnie to kolejka się posuwa :)

Ersten
29-12-2004, 13:49
Niestety sprawdzilem to pare razy z kazdym razem to samo cofa!! a mam tylko dsj wlaczonego gdy wbijam w koleike po czym wylaczam dsj i wszystko wraca do normy sprawdzcie sami.Mozliwe ze ten dsj mam cos takie w sobie co mozna wykorzystac przeciwko tibi:P

Ivo 10
29-12-2004, 15:48
Dobra sprawdziłeś kilka zazy. Cofa się. No i co z tego. Jak uda ci się to przeciwko tibi wykorzystać to wtedy nam powiedz X( X( X( . A może poprostu kłamiesz i tyle. X( X( .

MayGyver
29-12-2004, 16:58
@Ivo 10
bacznie obserwuje twoje wypowiedzi i stwierdzam,
ze nie spelniaja one wymogow forum,
dodatkowo nie podoba mi sie ton, tych wypowiedzi

wiec daj sobie na wstrzymanie

hoomik
29-12-2004, 18:40
nie rozumiesz May? Mamy tu marną próbę naśladownictwa BK, chłopakowi najwyraźniej spodobało się to, że BK bezkarnie jeździł po wszystkim i wszystkich, i on też tak zapragnął.

@topic:

Niemożliwe jest, żeby DSJ powodował jakiekolwiek opóźnienia w kolejkowaniu tibii. DSJ nie nawiązuje żadnych połączeń z internetem, przez co niemożliwym jest zwolnienie transferu danych. Proste, logiczne, nieskomplikowane.