PDA

Pokaż pełną wersje : Pare pytań odnośnie maga

Anclen
26-12-2004, 07:33
Pierwsze:
Czy profesja i poziom wpływa na obrażenia zadane potworowi?(skille i broń takie same)

Drugie:
Czy może ktoś podejść i zabić mojego sumona i czy dostanie czaszkę?

Trzecie:
Skąd można wziąść silver mace skoro ludzie piszą że kupią i sprzedadzą a na stronie nie ma żadnych informacji?

PS: proponuje skillbar odnośnie ilości "jedzenia w naszym brzuchu"

moliteusz
26-12-2004, 08:33
Profesja wpływa tylko na:
dodawania many i życia co lvl!

Poziom wpływa na:
Szybkość chodzenia
Więcej many i życia

Summona można zabić i ne dostaje sie skulla.. (niestety)

Wiem że silver mace ktoś miał na jakimś serwie... jak grałem na valorii jeden koleś ją podobno miał... ale to podobno... pewnie ktoś robił sobie jaja itp... ale tu nie jstem pewny więc prosze mnie poprawić bez besztania:P

Lord Sith
26-12-2004, 08:35
Może był już taki temat ale czy naprzykład zaatkuje kogos summonem to bede mial skulla ?

Scream
26-12-2004, 08:50
lv i mlv zmienia sile czarow.

Arthus Drag'Tail
26-12-2004, 09:33
Wedlug mnie level wplywa na sile ciosow choc nieznacznie.
Na przyklad:
Knight- gdy osiagnie skille 100/95 (zalozmy) to zrobienie wyzszego skilla zajmuje mu w ciula czasu (nie podaje ile mniejwiecej bo nie wiem :)). Czyli do czasu zdobycia nowego skilla sila jego atakow by sie nie zmieniala nawet gdyby knight zrobil w tym czasie 10 lvli?
Sorcerer-Gdy takowy pan osiagnie 100 lvl i 65 mlvl to zrobienie poziomu zajmuje mu niewiele czasu. A level przeciez wplywa na sile czarow (ktora jest glowna zaleta magow).

Wiec skoro lvl wplywa na sile magii to czemu nie na sile atakow??

czlowiek strzala
26-12-2004, 09:47
lvl ma wplyw na uderzenia
przyklad:

na 30 lvl ze skillem cluba 19 i war hammerem (full attack) max hity wynosily 63/64 na 32 lvl z takim samym skillem i % (expilem z runami) niektore roty schodzily na 1 hita (65)

Rincewind
26-12-2004, 21:41
Może był już taki temat ale czy naprzykład zaatkuje kogos summonem to bede mial skulla ?
Najpierw pomysl potem pytaj. Zeby twoj summon kogos zaatakowal sam musisz go zaatakowac. A jak sam kogos zaatakujesz to dostaniesz skulla.
Reasumujac: jesli zaatakujesz kogos summonem to bedziesz mial skulla.

suchyxxx
26-12-2004, 22:31
U wszystkich proffesji magic level i level dają większą siłę zadawania obrażen z magii i więcej się leczysz jeśli korzystasz z run leczniczych bądź z czarów leczniczych