PDA

Pokaż pełną wersje : Ms

cermitt2
30-03-2009, 17:40
mam 35 ms na swiecie aldora, i nie wiem na co mam isc (narazie siedze na guardach i jest nawet git) mam pacc, gralem w Tibie cho cho cho bardzo dawno temu na 7.6 Tibie i teraz wrocilem i widze ze jest bardzo duzo nowych rzeczy moze znajdzie sie cos lepszegoo.. :))

z góry dziekuje :)

Gendrilex1908
30-03-2009, 17:48
Zostan na guardach do 45 potem mozesz isc na dragi na ank B)

Pullos
30-03-2009, 18:05
Zostan na guardach do 45 potem mozesz isc na dragi na ank B)

Powiedzial co wiedzial. ^^

@Topic

Skoro masz pacca to nie exp na faccu;] Musisz się zapoznać teraz z tibią/Ms'em skoro tak dawno nie grałeś, więc idź na razie sobie np. na scaraby lub jakiś tomb , byle nie expić zbyt hardcorowo, bo może ci być ciężko. Gdy się przyzwyczaisz dobrze do tej tibii , pewnie na ok. 45 lvlu, to wtedy idź na ancient scaraby , bij je z woi + exori flam. Jeśli naprawdę bardzi lubisz guardy, to exp na nich na paccu, dokładniej na beregar, jest ich tam bardzo duuużo;] Możesz na 45 również expić na dragach, ale nie ank, tylko crystal lakes w yalahar , max. podchodza tam po 2, bij je woce/voodoo + frigo i czasami icicle / avalanche. Również dobrym expem będzie arena yalahar, dokładnie mutated raty na poziomach -1 i -2, bijąc z woi + flama. Dla spokojne i dość szybkiego expa, polecam również alchemist quarter w yalahar, żeby expić bardzo szybko, lecz z pewnym "hardcorem" polecam culty za pianinem, ale to już na 50 lvlu;] Z blokerem możesz huncić frosty bijąc z visa;] Oczywiście jest dużo więcej miejsc do expienia takim magiem, jeśli te ci nie podpasują lub będziesz chciał wskazówki co do expa to pisz na GG : 8312173.

PS. Na przyszłość pisz w tematach podklejonych.

Pozdrawiam

FerdekKiepski
31-03-2009, 16:36
Ja polecam na tym levelu earth elementale w Edron, na full respie up down przy wejsciu potem lajcik. Waste albo male albo nawet na + wychodzisz a przy tym exp niezly. Exori flam + woi i raz dwa padaja.
JAk masz sporoo kasy to mozesz isc na Worker Golemy (hardcore!), bierzesz na 37 levelu starstorma i z vis hura bijesz.
Mozesz tam wbic level w 0,5 h max i siedziec do 60 level i wiecej ale waste ogromne xD
Mam nadzieje ze pomoglem pozdro

cermitt2
02-04-2009, 17:09
aa od wielu ludzi słyszałem ze dla MS jest doby exp na ancientach, a ja nie mam pojecia jak tam expic bo nigdy na nich nie byłem moze ktos ma jakies rady? 38 lvl ;)

Maciekxd
02-04-2009, 18:14
Na takim lvlu na ancientach trzeba umieć ogarniać ;) Na ~45 jest ciężko ogarnąć jak 2 cie gonią :p

cermitt2
04-04-2009, 14:56
aa moze ktos wiem mniej wiecej czy dam rade na dragach na edron ??;> i czy tam ciezko jest ;d/