PDA

Pokaż pełną wersje : Czy uzywasz........?

nawigator
04-01-2004, 15:13
Czy uzywasz nowych macro ?

Prosze o nie pisanie jakich itp. tylko o glos na sadzie

kotomaniak
04-01-2004, 22:24
Takie małe pytanko. Jakich nowych makro? Bo ja się chatowaniem nie zajmuje i nie jestem na bierząco.

Magus
04-01-2004, 23:07
Takie małe pytanko. Jakich nowych makro? Bo ja się chatowaniem nie zajmuje i nie jestem na bierząco.
Heh, czytanie ze zrozumieniam sie klania. W tytule sondy masz wyraznie "czy uzywasz macro?" a skoro piszesz ja się chatowaniem nie zajmuje to znaczy ze nie uzywasz macro. A skoro sie nie uzywasz to wystarczy zaznaczyc "NIE" i na tym poprzestac. Tak na marginesie to chatowanie oznacza rozmowy na ircu/czacie, a Tobie chyba chodzilo o cheatowanie - czyli oszukiwanie w grze. Nawigator pisząc "nowe macro" mial najwyrazniej na mysli programy do cheatowanie, ktore ukazaly sie po ostatnim updacie, czyli wszelkie tibia gg, MC, czy tez jakies tam inne do podnoszenia spearów czy automatycznego robienia run/strzal.

kotomaniak
05-01-2004, 00:44
Ja umiem czytać ze zrozumieniem. Pytałem się czy wyszły jakieś nowe makra a w tym chatowaniu to mała literówka.

@down Hahaha, bardzo smieszne. Takei małe stwierdzonko: nie próbuje się polizać, tylko mówie jak jest.

Jedi
05-01-2004, 02:07
No tak ale teraz konkurs na moda to oni prubuja sie podlizac zeby modowie zauwazyli ze on nie uzywa macro i zaby go wybrali. Rzalosne. Wystarczylo spojrzec na moj temat zeby zobaczyc ze sa sztuczni i robia posty tylko po to zeby sobie opinie o antycziterach zrobic, ale w temacie o tibii gg 3.2 tak sie nie wypowiadali...

Update: sory ale nie zauwazylem zeby nie pisac komentarzy, ale i tak uwazam ze wszystcy sie gorączkują z powodu wybierania nowych modow...

$corcerer
05-01-2004, 03:36
Tak, używam. Własnego. Do logowania (tylko)

Nikomu nie dam- zmajstrowanie czegoś takigo to kwestia 5 min. (to tak na wszelki wypadek jakby ludziska się rzucili :P)

Używam, gdyż stwierdziłem że skoro inni mają UHmakerów i siedzą na MC to ja moge sobie pomóc.

nawigator
05-01-2004, 05:32
Oryginalnie dodany przez Magus
[QUOTE] Nawigator pisząc "nowe macro" mial najwyrazniej na mysli programy do cheatowanie, ktore ukazaly sie po ostatnim updacie, czyli wszelkie tibia gg, MC, czy tez jakies tam inne do podnoszenia spearów czy automatycznego robienia run/strzal.

tak jak mówisz nie inaczej..

Co do tematu napisalem zeby nie wypowiadac sie. Tylko oddac glos na sondzie. Magusowi sie nie dziwie bo zareagowal tak jak powinien tzn pouczyl. Ale po tym reszta zwietrzyla nabice posta i nabili. Ehhh. Nie mam nic do powiedzenia moze sie jeszcze odezwe.

Na temat wypowiedzi Jediego sie nie wypowiadam bo szkoda gadac.

RE DOWN:
WYRAZNIE JEST NAPISANE ABY ODDAC TYLKO GLOS W SONDZIE A NIE SIE WYPOWIADAC

Czkowron
05-01-2004, 05:38
Ja tam nie używam , nigdy nie używałem i NIGDY nie zamierzam używać takiego świństwa.Raz że to psuje przyjemność z rozgrywki , a po drugie zamierzam kiedyś stratować na tutora , to nie chce mieć criminala za coś.Inym też to polecam :) . NIE UŻYWANIE MACRO - Rulez :)

zeus
05-01-2004, 07:46
CO to macro?
ten sklep... 8)

Dan the Automator
05-01-2004, 08:12
Oryginalnie dodany przez zeus
CO to macro?
ten sklep... 8)

http://ebaumsworld.com/forumfun/negative2.jpg

kotomaniak
05-01-2004, 11:01
Mi chodziło tylko o to czy w znaczeniu nowe macro to nowa wersja juz istniejących czy też zupełnie nowe macro. Jak ktoś mie źle zrozumiał to sorrki. Nie chciałem nabić postu.

Bobercjusz
06-01-2004, 00:36
Oryginalnie dodany przez Dobo
Oryginalnie dodany przez zeus
CO to macro?
ten sklep... 8)

http://ebaumsworld.com/forumfun/negative2.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

niewiem czemu ale wydaje mi sie ze tylko dobo mogl cos takiego dac
genialne

@up: Nieuzywam bo kumplowi shakowali konto i poniosl bardzo duze straty
aaa i jeszcze 2 kumplowi o nicku Kolba na lurzarze shackowali konto i o ile wiem juz skonczyl z tibia bo mial ponad 50lvl

pozdrawiam

nawigator
06-01-2004, 02:51
nie wiem dlaczego. ale prosilem aby nie pisac wiecej postów tylko oddac glaos na sondzie. tak czy inaczej gdy temat bedzie spadal nizej poprosze któregos z modów o skasowanie go. i na przyszlosc zalatwiajcie takie sprawy na PW

Dan the Automator
06-01-2004, 05:16
@Nawigator