Pokaż pełną wersje : Blokowanie respawnu
co mogę zrobić jak ktoś mi blokuje respa?
Dokładniej..
zalogowałem się po restarcie serwera (secura) i zająłem spawn BK
chwileczkę później Karolkaa i Vorsucht przyszli i powiedzieli że to ich spawn...
Byłem pierwszy a sie kłucą..
Zaczeli mi blokować resp... od 1,5h stoje i czekam na BK a oni sobie stoją ...
jscreena nie mogę wrzucić bo jakiś błąd wyskakuje;/
Można coś z tym zrobić?
chciałem wrzucić screena ale nie moge:(
Zuybaran
18-04-2009, 11:04
Wyjdz na dwór, pogadaj z kumplami, idź na piwo ( jak możesz ) jesli masz mniej niż 18lat to idz pouprawiaj jakiś sport. Rozumiem grać w deszczowe, pochmurne dni, ale gdy jest 18 stopni, nie ma wiatru to ło kurwa....
Tez im blokuj, postaw bota zeby cie nie wylogowalo i zrob to co zaproponowal kolega wyzej.
Najwiekszy_Koks
18-04-2009, 11:59
Ctrl-r i napisz....
i mozesz isc spokojnie na dwor afk :cup:
Raport Ci nie pomoże, bo chyba akurat spawn BK można blokować ;)
Są spawny, które można blokować i spawny, których nie można (np. GS na Blood Herbie) ^^
@down:
Tak już jest i koniec. Kiedyś wdałem się w rozmowę na ten temat z GM'em i właśnie tego się dowiedziałem :)
@2xdown
Aż tyle się nie dowiedziałem xD
@up
nie rozumiem dlaczego :|
@up
nie rozumiem dlaczego :|
Jeśli tak jest, to mi się zdaje, że można blokować tylko te, które prowadzą do jakiegoś questa.
Arathorn
19-04-2009, 13:11
Raport Ci nie pomoże, bo chyba akurat spawn BK można blokować ;)
Są spawny, które można blokować i spawny, których nie można (np. GS na Blood Herbie)^^
@down:
Tak już jest i koniec. Kiedyś wdałem się w rozmowę na ten temat z GM'em i właśnie tego się dowiedziałem :)
@2xdown
Aż tyle się nie dowiedziałem xD
Jeśli tak jest, to mi się zdaje, że można blokować tylko te, które prowadzą do jakiegoś questa.
Bo ja wiem :s
Bloczyć można spawn potworów występujących powszechnie w tibii - takie potwory jak BK, lub inne występujące tylko w tym 1 miejscu muszą być "wolne" - na BK można raportować bo jest to jedyny taki potwór w tibii. Jedynym problemem jest szybkość reakcji GM...
I nie mówcie że nie pisz bo nie wiesz jesteś tępak itp - raportowałem kiedyś bloczenie spawnu draga - GM napisał że zabronione jest blokowanie respa tylko kilku potworów w tym m.in. BK.
Mohammed
19-04-2009, 14:12
Każde blokowanie jest chyba nielegalne
Wg. mnie grillu rozwial wszelkie watpliwosci.
Dodam ze niedawno zalatwilem pewniemu br. bana za bloczenie bk.
//Do zamkniecia a post do usuniecia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.