Pokaż pełną wersje : Scarab Coins
PalAnonim
27-12-2004, 20:49
Kto wie gdzie mozna znalezc/wykopac/inny sposob SCARAB COINS?? Piszcie (prosze nie robic sobie jaj tylko prawdziwe metody na SCARAB COINSY)
Slyszalem ze wypadaja ze scarabow xd
Płyniesz na Darashię lub gdzieś, gdzie jest pustynia, robisz łopatą "Use with" na piasku i jest szansa, że znajdziesz scarab coin, ale uważaj często trafiają się scaraby ;) Życzę szczęścia.
Wypadąją ze Scarabów dość często. Sam mam 9 takich :). Z piasku też można wykopać, ale po co? Szansa, że trafi Ci się SC w piasku jest mała..
P.S. Mogę odpalić kilka :D. Piszcie na Bravethunder lub Bravestorm na Julerze jak ktoś chce kupić.
Wypadąją ze Scarabów dość często. Sam mam 9 takich :). Z piasku też można wykopać, ale po co? Szansa, że trafi Ci się SC w piasku jest mała..
P.S. Mogę odpalić kilka :D. Piszcie na Bravethunder lub Bravestorm na Julerze jak ktoś chce kupić.
Huhuh, bracia Brave chca zarobic ? <evul> huh, polecam miejsca do okola smolych zrodel na Ankh :>
offtop: Brave, gonie Cie ze skillami :>
Płyniesz na Darashię lub gdzieś, gdzie jest pustynia, robisz łopatą "Use with" na piasku i jest szansa, że znajdziesz scarab coin, ale uważaj często trafiają się scaraby ;) Życzę szczęścia.
Nie tylko, płyniesz przede wszystkim na Daramę i sam decydujesz czy płyniesz do Ankrahumn czy na Darashie. Kopiesz łopatą na pustyni i albo wykopiesz nic, scarab coinsa albo Scaraba, z którym będziesz musiał walczyć.
Ja znam sposób na SC , jest niezawodny , wystarczy kupic od kofgo innego
off topic = wreszcie pisze nie patrząc na klawiature yejpi hehe
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.