Pokaż pełną wersje : Domek
gonzo910
01-05-2009, 22:29
Witam, mam niemaly problem, kupilem domek na aukcji na tibi.com lecz wczesniej nawet nie szedlem go zobaczyc. wszystko ladnie, wygralem aukcje, dochodze do domku i co widz?? jakis innyc gracz ktorego nie znam spi w domu ktory dopiero co kupilem. jak mozna sie go pozbyc bo nie chcialem kupowac domku z nieproszonym gosciem ;/, wie ktos co mozna z tym zrobic, czy np jak sie zaloguje to moze chodzic po domknu czy moze go wykowpie itp;/ wie ktos jak bedzie?
Sytuacja którą przedstawiłeś jest niemożliwa.
Upewnij się, że na pewno to ten domek, który kupileś.
Upewnij się, że wygrałeś tą aukcję.
gonzo910
01-05-2009, 23:04
jest mozliwa, wygralem dzisiaj aukcje, skonczyla sie wraz z save serverem, po ss ide do domku, normalnie wchodze do niego a atam lezy se ziomek. co moge zrobic?
Oczywiście, że jest możliwa. To tak tytułem sprostowania. Niestety nigdy sam Jej nie doświadczyłem dlatego nie potrafię Ci pomóc. Wydaje mi się jednak, że jeśli wykluczysz tą osobę z listy gości to zaloguje się ona od razu przed drzwiami domku, a nie we wnętrzu. Pół biedy jeśli masz dom z dzielonymi pokojami, wtedy zamykasz pokój w którym jest to łóżko i czekasz co się stanie. Na bank taka postać nie będzie mogła otworzyć zamkniętych drzwi.
Po prostu połóż się spać i go wywali , albo jak się zaloguje to go wywali przed domek ;]
piteer_rookgaard
02-05-2009, 00:57
jezeli domek masz na PACC area, a koles ktory spi ma FACC to bez obaw - zaloguje sie w temple na glownym kontynencie
wyczysc aleta sio, som, gom, srom
ew. napisz do kogos z supportu..
gonzo910
02-05-2009, 08:41
aleta sio i som byla i jest wyczyszczona. domek jest na edron a ziomos nie ma jz pacca chociaz jeszcze ma promocje napisana na tibi com. i jezeli kupi pacca nowego zanim sie zaloguje to go do temple ni ewywali ale nawet jak wstanie z lozka to teorytycznie nie bedzie mogl sie poruszac tlyko stacna 1 scq. myle sie?
Ktoś tam wcześniej napisał dobrze,jeżeli położysz się spać to owy osobnik zniknie z łóżka i jeżeli się zaloguje pojawi się przed domkiem lub w TEMPLE
Avallach
02-05-2009, 09:54
Gdy kupujesz domek, automatycznie czyszcza sie listy gosci i subownerow. Zostaje tylko mozliwosc otwierania drzwi.
Gdy twój "przyjaciel" się zaloguje to bedzie stal przed domkiem i nie bedzie mogl do niego wejsc, wiec nie masz sie o co martwic ;p
To jest poprzedni wlasciciel. Jak sie nie lognal od czasu stracenia domku, ciagle spi w lozku. Po prostu uzyj go, i koles zkniknie. :) Jesli sie kiedykolwiek zaloguje, to lognie sie przed domkiem. a nie w domku.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.