Pokaż pełną wersje : Karaoke - Prosze o pomoc !
MalyBucz1990
02-05-2009, 19:52
Witam. Mam pytanie do wszystkich uzytkownikow forum.
Czy znacie jakas strone z kad moge sciagnac muzyke do Karaoke za darmo.
Zeby byl podklad z tekstem, interesuja mnie wszystkie utwory zagraniczne jak i polskie (w szczegolnosci). Najlepiej w formacie kfn oraz mp3 znaczy sie takie ktore otwiera program KaraFun, z profesjonalnym podkladem.
Prosze wstrzymac sie od komentarzy takich jak : Poszukaj na Google. Czy jakies takie. Z gory bardzo dziekuje. :]
AnonimowyPowrot
02-05-2009, 20:40
Prosze wstrzymac sie od komentarzy takich jak : Poszukaj na Google. Czy jakies takie. Z gory bardzo dziekuje. :]
Ja mam lepszy komentarz na tą okazję:
Po co ci to, przecież w Idolu i tak się spiewa "akapella" :D
Czekałtnij sobie Ultrastar Deluxe. To darmowy klon Singstara, a biblioteka piosenek jest większa niż jesteś w stanie sobie wyobrazić. Olbrzymie paczki do znalezienia na Torrentach.
Tu masz link. (http://ultrastardx.sourceforge.net/)
Dr.Unknown
02-05-2009, 21:09
interesuja mnie wszystkie utwory zagraniczne jak i polskie
Czyżby brontobajt pojemności dysku?
@down
No shit, Sherlock? Get a life.
piternet
02-05-2009, 21:35
Czyżby brontobajt pojemności dysku?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Niestandardowe_przedrostki_jednostek_miar
Jednym z takich przedrostków jest bronto, używanym do nieprawidłowego terminu brontobajt. Według stron internetowych miałby oznaczać 1015, 1021, 1024 lub 1027, a w informatyce 250, 270, 280 lub 290. SI ma już jednak przedrostki dla 1015 (peta), 1021 (zetta) oraz 1024 (yotta). Przedrostek bronto jako 1027 (290) również nie został dotąd oficjalnie przyjęty.
Jottabajt powinien wystarczyć :S
MalyBucz1990
03-05-2009, 07:22
Zainteresuje sie tym Deluxe. Ja mam KaraFun bo ludzie polecali ten program... Ale jezeli ja mam tak do tego szukac Muzyki przetrzepujac cale google to ja dziekuje. Tylko Misza powiedz czy ten program otwiera jakis 1 konkretny format pliku ?
Chodzi mi o to jak wpisywac na torrentach by nie sciagac czegos na pale czego nie odtworzy... Jezeli jestes w stanie odpisac to napisz.
I dzieki za informacjie z tym Deluxe, to chociaz juz mam punkt zaczepienia.
Btw. O co Ci chodzi Dr.Unknow z tym "brontobajt pojemnosci dysku" bo tego to ja nie rozumiem nawet przeczytajac powyzszy cytat jakos mnie nie nakierowuje na to zebym to zrozumial.
Zwyczajnie na Torrentach wystarczy wpisać 'Ultrastar Deluxe Songs' i ci wyskoczy mnóstwo paczek z nimi. A format... cóż, każda piosenka to co najmniej dwa pliki - .mp3 i .txt. Często są jeszcze jakieś tła albo z rzadka filmiki, by pusto nie było.
http://isohunt.com/torrent_details/61332565/ultrastar?tab=summary
Tu masz przykładową paczkę z piosenkami.
SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would [CO].jpg 26 KB
SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would.mp3 5.6 MB
SingStar Amped / Alice in Chains - Would / Alice in Chains - Would.txt
Tu masz przykładową piosenkę. W .txt są dane o tych boxach na punkty. ;d
piternet
03-05-2009, 11:08
@up
Lepiej skasuj ten link. Chyba, że chcesz tak jak ja dostać ostrzeżenie za:
Powód: zachęcanie do instalowania porackiego windowsa
@up
Lepiej skasuj ten link. Chyba, że chcesz tak jak ja dostać ostrzeżenie za:
Tyle, że to nie jest coś nielegalnego. Ultrastar Deluxe jest w pełni freeware i, tak samo jak piosenki do niego, legalny. Nie ma tutaj za co mi ostrzeżeń wklepiać.
piternet
03-05-2009, 12:12
Tyle, że to nie jest coś nielegalnego. Ultrastar Deluxe jest w pełni freeware i, tak samo jak piosenki do niego, legalny. Nie ma tutaj za co mi ostrzeżeń wklepiać.
To przepraszam, moje niedopatrzenie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.