zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc w tłumaczeniu

XxxVictoriousxxX
10-05-2009, 15:31
Wpadłem na pomysł związany z updatem i chciałbym go napisać na oficjalnej stronie tibi.Jednakże nie jestem dobry z angielskiego, a translator popełnia liczne błędy.Prosiłbym o poprawę mojego tekstu po angielsku.Oto wersja po polsku:
Otóż wpadłem na pomysł aby gdy sam zrestartuje się komputer lub wystąpią błędy z internetem automatycznie wylogowywało postać.Dużo postaci ginie w ten sposób i to nie z własnej winy.Sam padłem ofiarą takowych błędów.Nie chodzi mi tutaj o wylogowanie po wyłączeniu tibi.Jeżeli takie coś jest nie możliwe to proszę o zmniejszenie czasu na wylogowanie od 5 do 10 sekund.
I to wersja przetłumaczona z translatora:
So I hit upon an idea in order to when they alone will restart computer or mistakes will appear with the Internet automatically wylogowywało it to appear. much for the figure is dying into this way and it not around of own winy.Sam I fell down with victim of such mistakes. for me here for logging out after tibi.Je turning off gels thing doesn't walk it is not possible please for reducing the time for logging out from 5 up to 10 seconds.
Z góry dziękuje za pomoc.

Fayny
13-05-2009, 15:06
Yhm, tak już Ci pomagamy.
Po pierwsze było 100 razy po drugie było by nadużywane przez wszystkich.
Przykład wpadasz w trapa bo jesteś noobem, prosisz kumpla żeby cie siohał, odłączasz kabel od neta i już.. hahah elo pomysł

Kiełek
13-05-2009, 16:23
Świetny pomysł...

... NA NON-PVP!

Adi Pro Knight
16-05-2009, 20:23
Nawet na non-pvp jak ktos ci zluruje pelno potworkow i one cie otocza i bedziesz wiedzial ze nie dasz rady sie uratowac wtedy mozna by wyłączyc komputer i postac przezyla. Niestety idea dobra ale nie wiem czy da sie wykonać.