|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2008
Lokacja: U mamy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caddor eldrin
Profesja: Paladin
Gildia: Abring
Świat: Nerana
Poziom: 70
Skille: 84/60
Poziom mag.: 16
|
![]() Wpadłem na pomysł związany z updatem i chciałbym go napisać na oficjalnej stronie tibi.Jednakże nie jestem dobry z angielskiego, a translator popełnia liczne błędy.Prosiłbym o poprawę mojego tekstu po angielsku.Oto wersja po polsku:
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Naprawde daleko Procent Fajności: 98,9 %
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Yhm, tak już Ci pomagamy.
Po pierwsze było 100 razy po drugie było by nadużywane przez wszystkich. Przykład wpadasz w trapa bo jesteś noobem, prosisz kumpla żeby cie siohał, odłączasz kabel od neta i już.. hahah elo pomysł
Terrorcore ![]() IN MY HEADwww.terrorcore.pl Muzic Or Noize ? Cytaty Miesiąca : "Donald Tusk o swoich obietnicach wyborczych : błogosławieni ci którzy nie widzieli a zagłosowali." Wiadomo. faJny na 98,9 %
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Świetny pomysł...
... NA NON-PVP!
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Nawet na non-pvp jak ktos ci zluruje pelno potworkow i one cie otocza i bedziesz wiedzial ze nie dasz rady sie uratowac wtedy mozna by wyłączyc komputer i postac przezyla. Niestety idea dobra ale nie wiem czy da sie wykonać.