zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Teleport me plz-o co w tym chodzi?!

Głowa Druid
29-12-2004, 10:04
Jak słysze w dp jak ktoś woła "TELEPORT ME PLZ", to normalnie niewytrzymuje i wychodze...Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co tym ludziom chodzi??Z góry thx (używałem opcji szukaj)

Str4t0s
29-12-2004, 10:09
chodzi im o teleport do swiatyni.Wiesz przylazi jakis z innego miasta i chce szybko wracac no to mowi teleport plx po 10 minutach pojawia sie durin i go teleportuje.
A tak na serio : chcą sie teleportowac do swiatyni mowi teleport plx staje w depo za nim 2 osoby kiedy sie wylogowywuje to osoby wlaza na jego depo i nie ma mozliwosci logniencia sie to wyzuca go do swiatyni miasta gdzie jest zakwaterowany.

Luu
29-12-2004, 10:11
Ja ci powiem jedno to jest nielegalne i jak gm cie zlapie za wpsól udzila to masz bana w 100%, teleport me plz prosto z mostu jesteszarejestrowany np w carlin a jestes w kazo niemasz liny co zrobisz teleport ( oczywiscie jesli facc to tak o godzinie szczytu tego sie nieda stosowac) pacc dowoli, dwuch kolesi za toba stoi, i ty sie wylogowujesz oni zapychaj miejsce w depo w którym stoisz, i sie logujesz szybko i jestes w carlin, a dlaczego bo niem miejsca na zalogowanie sie twojego chara

Głowa Druid
29-12-2004, 10:53
OK dzięki już wiem o co chodzi :P.

japa21
29-12-2004, 14:15
Ja ci powiem jedno to jest nielegalne i jak gm cie zlapie za wpsól udzila to masz bana w 100%, teleport me plz prosto z mostu jesteszarejestrowany np w carlin a jestes w kazo niemasz liny co zrobisz teleport ( oczywiscie jesli facc to tak o godzinie szczytu tego sie nieda stosowac) pacc dowoli, dwuch kolesi za toba stoi, i ty sie wylogowujesz oni zapychaj miejsce w depo w którym stoisz, i sie logujesz szybko i jestes w carlin, a dlaczego bo niem miejsca na zalogowanie sie twojego chara

Za to jest ban??? Ja nie znam nikogo zbanowanego przez teleport... no, ale teraz będę więcej uważał. Ale często za pomoc dostawałem drobne upominki scarf itp.

Arathorn
29-12-2004, 14:24
to jest nilegalne, kiedys sie teleportowałem z carlin do thais, expie sobie w anicvient templu a tu counsellor do mnie pisze ze to jest nielegalne i że mnie zbanuje, ja mu odpowiedziałem ze nie wiedziałem i że już nie będe, to sie odczepił, ale od tamtej pory to już sie nie teleportuje :)

Raynold
29-12-2004, 14:24
Teleport to wykorzystywanie słabości gry. I za to jest ban. W Tibii oczywiście. A tutaj mamy tibia.pl. Ale mamy te same zasady co w Tibii. Mam siłę, by kogoś teleportować do ciemnych czeluści piekeł. Ktoś chętny?