|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Świebodzin
![]() ![]() |
![]() Jak słysze w dp jak ktoś woła "TELEPORT ME PLZ", to normalnie niewytrzymuje i wychodze...Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co tym ludziom chodzi??Z góry thx (używałem opcji szukaj)
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() chodzi im o teleport do swiatyni.Wiesz przylazi jakis z innego miasta i chce szybko wracac no to mowi teleport plx po 10 minutach pojawia sie durin i go teleportuje.
A tak na serio : chcą sie teleportowac do swiatyni mowi teleport plx staje w depo za nim 2 osoby kiedy sie wylogowywuje to osoby wlaza na jego depo i nie ma mozliwosci logniencia sie to wyzuca go do swiatyni miasta gdzie jest zakwaterowany.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Ja ci powiem jedno to jest nielegalne i jak gm cie zlapie za wpsól udzila to masz bana w 100%, teleport me plz prosto z mostu jesteszarejestrowany np w carlin a jestes w kazo niemasz liny co zrobisz teleport ( oczywiscie jesli facc to tak o godzinie szczytu tego sie nieda stosowac) pacc dowoli, dwuch kolesi za toba stoi, i ty sie wylogowujesz oni zapychaj miejsce w depo w którym stoisz, i sie logujesz szybko i jestes w carlin, a dlaczego bo niem miejsca na zalogowanie sie twojego chara
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Świebodzin
![]() ![]() |
![]() OK dzięki już wiem o co chodzi
![]()
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() to jest nilegalne, kiedys sie teleportowałem z carlin do thais, expie sobie w anicvient templu a tu counsellor do mnie pisze ze to jest nielegalne i że mnie zbanuje, ja mu odpowiedziałem ze nie wiedziałem i że już nie będe, to sie odczepił, ale od tamtej pory to już sie nie teleportuje
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Teleport to wykorzystywanie słabości gry. I za to jest ban. W Tibii oczywiście. A tutaj mamy tibia.pl. Ale mamy te same zasady co w Tibii. Mam siłę, by kogoś teleportować do ciemnych czeluści piekeł. Ktoś chętny?