zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zwiech

fazi123
23-05-2009, 14:05
Szlak Mnie trafia nie wiem czego to wina robi Mi sie cos takiego ,gdzy wchodze do dziury tibia mi sie zawiesza widze ten dolny poziom przed wejsciem do dziury ,kiedy z niej wychodze zawiesza sie i widze ten gorny poziom ,każda rampa wszystkie schodki np jak byla taka mozliwosc wchodzenia i schodzenia to bardzo czesto Mi sie tak robilo ale nie zawsze.
Najwazniejsze zeby ktos wiedzial co Mi sie dzieje wytłumaczylem chyba dobrze jesli nie pytać prosze.A i bardzo prosze o pomoc czy to moze byc problem z karta graficzna (podam sprzet jesli trzeba) w czoraj padłem mam dosc :D

fazi123
24-05-2009, 01:10
Szlak Mnie trafia nie wiem czego to wina robi Mi sie cos takiego ,gdzy wchodze do dziury tibia mi sie zawiesza widze ten dolny poziom przed wejsciem do dziury ,kiedy z niej wychodze zawiesza sie i widze ten gorny poziom ,każda rampa wszystkie schodki np jak byla taka mozliwosc wchodzenia i schodzenia to bardzo czesto Mi sie tak robilo ale nie zawsze.
Najwazniejsze zeby ktos wiedzial co Mi sie dzieje wytłumaczylem chyba dobrze jesli nie pytać prosze.A i bardzo prosze o pomoc czy to moze byc problem z karta graficzna (podam sprzet jesli trzeba) w czoraj padłem mam dosc :D

Nikt nie potrafi Mi pomuc ? Czy nie rozumiecie o co Mi biega ?X(

Lord_Mayonnaise
24-05-2009, 10:10
Na pewno byłoby łatwiej gdyby twoja wypowiedź posiadała gramatykę i trochę interpunkcji w odpowiednim miejscu. Przydałby się jeszcze majonez, no ale to już takie moje indywidualne marzenia

Yakky
24-05-2009, 12:30
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co może być przyczyną tego problemu, ale jest to napewno związane z kartą graficzną. Może zainstalowałeś zbyt nowe sterowniki do karty, która nie jest już zbyt nowa, albo masz za stare do nowszego modelu. Może też być coś z DirectX'em czy coś. Nie wiem. Spróbuj zainstalować starsze sterowniki do karty i DirectX 9.0c

Widze, że i tak nikt zbytnio nie pomógł, więc napisz jak ci idzie z tym problemem bo dosyć unikatowy.

DRoN
24-05-2009, 12:33
Może pomoże Ci to, że mi tak samo się robiło, jak używałem TIBIA NG

Seetho
24-05-2009, 15:55
wylacz "+" w tibia bot ng

ewentualnie odznacz w hotkeys "spyup" w elfie

kk?