Pokaż pełną wersje : Zwiech
Szlak Mnie trafia nie wiem czego to wina robi Mi sie cos takiego ,gdzy wchodze do dziury tibia mi sie zawiesza widze ten dolny poziom przed wejsciem do dziury ,kiedy z niej wychodze zawiesza sie i widze ten gorny poziom ,każda rampa wszystkie schodki np jak byla taka mozliwosc wchodzenia i schodzenia to bardzo czesto Mi sie tak robilo ale nie zawsze.
Najwazniejsze zeby ktos wiedzial co Mi sie dzieje wytłumaczylem chyba dobrze jesli nie pytać prosze.A i bardzo prosze o pomoc czy to moze byc problem z karta graficzna (podam sprzet jesli trzeba) w czoraj padłem mam dosc :D
Szlak Mnie trafia nie wiem czego to wina robi Mi sie cos takiego ,gdzy wchodze do dziury tibia mi sie zawiesza widze ten dolny poziom przed wejsciem do dziury ,kiedy z niej wychodze zawiesza sie i widze ten gorny poziom ,każda rampa wszystkie schodki np jak byla taka mozliwosc wchodzenia i schodzenia to bardzo czesto Mi sie tak robilo ale nie zawsze.
Najwazniejsze zeby ktos wiedzial co Mi sie dzieje wytłumaczylem chyba dobrze jesli nie pytać prosze.A i bardzo prosze o pomoc czy to moze byc problem z karta graficzna (podam sprzet jesli trzeba) w czoraj padłem mam dosc :D
Nikt nie potrafi Mi pomuc ? Czy nie rozumiecie o co Mi biega ?X(
Lord_Mayonnaise
24-05-2009, 10:10
Na pewno byłoby łatwiej gdyby twoja wypowiedź posiadała gramatykę i trochę interpunkcji w odpowiednim miejscu. Przydałby się jeszcze majonez, no ale to już takie moje indywidualne marzenia
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co może być przyczyną tego problemu, ale jest to napewno związane z kartą graficzną. Może zainstalowałeś zbyt nowe sterowniki do karty, która nie jest już zbyt nowa, albo masz za stare do nowszego modelu. Może też być coś z DirectX'em czy coś. Nie wiem. Spróbuj zainstalować starsze sterowniki do karty i DirectX 9.0c
Widze, że i tak nikt zbytnio nie pomógł, więc napisz jak ci idzie z tym problemem bo dosyć unikatowy.
Może pomoże Ci to, że mi tak samo się robiło, jak używałem TIBIA NG
wylacz "+" w tibia bot ng
ewentualnie odznacz w hotkeys "spyup" w elfie
kk?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.