Pokaż pełną wersje : Przyjaciele [Youtube] Recon The Movie!
Fokusantyban
07-06-2009, 02:30
http://www.youtube.com/user/FokusRecon
albo
First Part: http://www.youtube.com/watch?v=PKQkZhogKW0
Second Part: http://www.youtube.com/watch?v=0BcAyxcquRc
bey
rafi.praga
07-06-2009, 03:05
No powiem ze ladnie, naprawde ladnie, ogarniacie niezle. Ale...
Nie zmieni to faktu iż na 'real' jestescie lamusami i cipami.. Skad to wiem? No coz wyglad Karo mowi wszystko. Sadze ze jestescie z tej samej sfery ze tak powiem, wiec dla mnie osobiscie jestescie kompletnymi ciotami. I nie pisze to dlatego ze mnie bloczyl ktorys z Was (choc probowal Karo:*). Pisze to tylko dlatego ze jestescie mocni tylko i wylacznie tam gdzie siedzicie daleko za monitorami :) Mocni w mordzie nic poza tym. No nie jest jedynie to ze umiecie zabijac na noob-pvp ladnie i widowiskowo. Za to oczywiscie brawo bo fajnie to wyglada. Tyle w tym temacie.
Aha i pewnie bedzie zaraz ciskanie we mnie, tak wiec od razu mowie ze jesli masz mi cos do powiedzenia ? To prosze przyjdz do Wawy, bo ja do Was na darmo nie mam zamiaru. Tyle.
film fajny (w sensie - realizacja filmu), lecz i tak ogarnąć potraficie tylko totalnie nieogarniających.
Kasza_Mistrz
07-06-2009, 09:48
Nic speclajnego ;d
Myslalem ze bedzie duzo lepiej z tego co sie chwaliliscie :)
Ale.. u tak wiekszosc trapow wygladala tak ze bylo was 5v1-2 wiec na wytrzymalosc ;)
I jakis leszczy z letniego update 2007 zabijaliscie :P
Dajcie tytuly piosenek jak mozecie ^^
Pozdrawiam
Xaszkil ;)
El.Drinio
07-06-2009, 10:41
Dla mnie bomba (:~]
Fokusantyban
07-06-2009, 11:22
dzieki za komentarze
~Każdy może mieć subiektywne zdanie, mów co chcesz i rób co chcesz. Ale od wpadania na chatę mamy kogoś innego Piona Yoozek czinkłeczento rajder! :)
~fragi z wersji tibii .cam a nie .rec, mieliśmy w planach stare filmy sprzed update'ów ale nic z tego nie wyszło, jest to co jest a i tak uważam ze z niczego 11minut nie da rady zrobić.
xXxKaiserxXx
07-06-2009, 11:50
Hmm.. jestem pod wrażeniem zaimponowaliście mi tym filmikiem. Przyznam się, że nie oglądam dużo filmów z zabijania na non-pvp więc ciężko mi się wypowiedzieć hasłem "jesteście dobrzy" ale i tak powiem. Ładnie ogarniacie...
I jeszcze jedno, jakość filmu też fajna:)
Piona.
Fokusantyban
07-06-2009, 11:51
Bo jesteśmy pierwszymi którzy zaczęli to robić na świecie, reszta ludzi to tylko marne kopie ;>. hehe, jakość w hq dobra, w końcu waga tego 11minutowego filmu przekraczała wszelkie normy xP
Szacunek i tyle. Pjona ;)
Szefie :)
07-06-2009, 12:35
szkoda ze nagranie z vt w zadnym wypadku nie wiaze sie z waszym teamem ale nvm
taki sobie film
Fokusantyban
07-06-2009, 12:43
nagranie z vt to nagranie pobrane od Ban'aha z Arcanii (czasy inter)
JestemHardkorem
07-06-2009, 12:49
xaszkil pierdolisz jak gęś bez głowy wasze trapy = 10vs1 a ty masz czelność mówić że ich idą na wytrzymałość pozdrawiam mame :)
bytywu
Najsior RECON ! czekamy na więcej ładnych sklejek i dajcie więcej rozmów z vt :D
Uzik3000
07-06-2009, 12:51
No i filmiki pokazują, jak beznadziejne są serwery no-pvp, oraz ludzie na nich grający, coś w stylu 410 ek stara sie poprawić reputację no-pvp
Szefie :)
07-06-2009, 12:53
nagranie z vt to nagranie pobrane od Ban'aha z Arcanii (czasy inter)
no co ty?>???
No i filmiki pokazują, jak beznadziejne są serwery no-pvp, oraz ludzie na nich grający, coś w stylu 410 ek stara sie poprawić reputację no-pvp
SKORO TAK UWAZASZ TO IDZ I ZABIJ TYLU LUDZI ILE ONI, WTEDY SIE ZACZNIJ WYPOWIADAC NA TEMAT GRAJACYCH NA NON-PVP
Niepozorny
07-06-2009, 14:11
Huyowe totalnie, gszypnia sze ja pierdziele, Fokus nie umie filmów robić, hehee! a teraz rapuj braaaaaat i lej na filmy !
Fokusantyban
07-06-2009, 14:34
no co ty?>???
więcej życia, mniej tibii. Pozdrawiam
Uzik3000
07-06-2009, 15:35
SKORO TAK UWAZASZ TO IDZ I ZABIJ TYLU LUDZI ILE ONI, WTEDY SIE ZACZNIJ WYPOWIADAC NA TEMAT GRAJACYCH NA NON-PVP
Po to gram na pvp żeby dowolnie zabijać ludzi, powiedz jaką satysfakcję ma ten 150 ek blocząc 80 ed na ancientach, wołając przy tym całą swoją guildię. Nie sztuką jest się wybić na no-pvp, moim zdaniem grają tam same cioty których pvp nie jest wystarczające żeby zadziałać czymś na pvp. Wbiłem kiedyś 80 lvl na guardii po czym zupełnie odechciało mi się grać, więc nie mów mi że mam się na ten temat nie wypowiadać.
Po to gram na pvp żeby dowolnie zabijać ludzi, powiedz jaką satysfakcję ma ten 150 ek blocząc 80 ed na ancientach, wołając przy tym całą swoją guildię. Nie sztuką jest się wybić na no-pvp, moim zdaniem grają tam same cioty których pvp nie jest wystarczające żeby zadziałać czymś na pvp. Wbiłem kiedyś 80 lvl na guardii po czym zupełnie odechciało mi się grać, więc nie mów mi że mam się na ten temat nie wypowiadać.
Napisalem cos, jak nie rozumiesz to trudno. 80 lvl rly highhhhhhhhhhhh
Ejj, spitalaj. To, ze gram na non-pvp nie oznacza, ze jestem ciota. Wrecz odwrotnie. Ty tym swoim pitoleniem udowadniasz nam jaki to jestes glupi. ;O
Idz graj na swoim pvp i idz zabijaj noobow przed dp w carlin, zeby sie poczuc dowartosciowanym. Ja nie musze nikogo zabijac i jest mi z tym dobrze.
i tak ogarnąć potraficie tylko totalnie nieogarniających.
W wiekszosci przypadkow masz racje. Ludzie widzac trapa zawsze pchaja sie w 1 miejscie, czekaja na blad traperow i nie probuja czegos sami zrobic.
Na pewno wieksza satysfakcje ma 150ek bloczac 80 lvl z 3 kolegami, niz 20 osob spamujacych SD w tego ED. Gracz non-pvp nie rowna sie noob ;/
Fokusantyban
07-06-2009, 19:08
Na pewno wieksza satysfakcje ma 150ek bloczac 80 lvl z 3 kolegami, niz 20 osob spamujacych SD w tego ED. Gracz non-pvp nie rowna sie noob ;/
I to będzie puenta.
Kasza_Mistrz
07-06-2009, 19:15
xaszkil pierdolisz jak gęś bez głowy wasze trapy = 10vs1 a ty masz czelność mówić że ich idą na wytrzymałość pozdrawiam mame :)
bytywu
Najsior RECON ! czekamy na więcej ładnych sklejek i dajcie więcej rozmów z vt :D
Nigdy wiecej niz w 3 osoby sam nie trapowalem :o
Opowiedz jeszcze historie jak to Reconow 5ciu poszlo trapowac na ASy 80ed'a ale przyszli koledzy ed'a i bylo tylko "RECON OUT" :(
@Fokusantyban
podasz nazwy nut jakie byly w filmikU?
Xaszkil ;)
Dabledoro
07-06-2009, 19:50
@Xaszkil: Jesteś rl mojego best kumpla (vunare),dlatego nic do ciebie nie mam i mam nadzieje że nie będe miał,a tak ogółem cie nie znam. Wybacz stary,ale ST z tego co widziałem nie błysneło zbyt dużym dużym doświadczeniem w trapowaniu.
W tych 2 filmikach recon popisało sie pwnedami,które zasługują na pozytywne komentarze (bynajmniej mi sie tak wydaje). U mnie sobie tylko jednym zajebali zdanie,już wspomniałem w temacie nerany ocb. i dlatego nie moge ich tolerować,ale nie rozumie jednego po chuj to sie kłócić kto lepszy. Jeżeli czujesz sie lepszy - weź szkapy itd. i wjedź któremuś z nich na hunta i sie popisz jaki jesteś zdolny. Moim zdaniem,taka kłótnia do chuja prowadzi.
Btw. wrócisz jeszcze na nerane nowym charem czy ewidentnie koniec z pixelami ? xd
@Fokusantyban: Wybacz,ale nie orientuje sie który to który u was.
Fokusantyban - Karo Inc ? :<
Pozdrawiam,
Dable.
Uzik3000
07-06-2009, 20:19
Pierdolicie tak bo 80% ludzi tego forum gra na gównie. Mam w dupie co napisze na mnie jebana ciota z no-pvp, cwaniaki tylko na forum. Kurwa ludzie jak można grać tyle w tibie i nigdy nikogo nie zabić, no nie wiem moim zdaniem grać na pvp to jakaś taka tradycja,np. statysfakcja z lvl, a no no pvp wbijesz lvl i co? idziesz huncić na lepszych mobach? wstajesz z rana idziesz na tego respa az ci sie zygać chce, ale jednak masz nadzieję że kiedyś bedziesz tym h lvl, grasz coraz częściej a jak wpierdolisz lvl to myślisz co tu porobić,a tu huj no-pvp czyli 0 z codziennego bytu tibii, bardziej tak się wydaje że to łebki graja na no-pvp, bo to takie zapoznanie z tibią, mogli byście zostać na roku, to tak samo, też bloczysz nobów i cale życie orki, horda boterów tułających się na każdym respie, rozumiem nie grać na infernie albo dolerze, bo tam centralnie gra się dla fazy. No ale bez takich akcji że wbijasz człowieku na no pvp i radocha, bo to coś nie tak z wami ludzie.
I mam wyjebane co napisze nob niżej wielki odkrywca czekający na letnie update, z nadzieją że nex up przyniesie nowy respawn i przygodę questową.
Pierdolicie tak bo 80% ludzi tego forum gra na gównie. Mam w dupie co napisze na mnie jebana ciota z no-pvp, cwaniaki tylko na forum. Kurwa ludzie jak można grać tyle w tibie i nigdy nikogo nie zabić, no nie wiem moim zdaniem grać na pvp to jakaś taka tradycja,np. statysfakcja z lvl, a no no pvp wbijesz lvl i co? idziesz huncić na lepszych mobach? wstajesz z rana idziesz na tego respa az ci sie zygać chce, ale jednak masz nadzieję że kiedyś bedziesz tym h lvl, grasz coraz częściej a jak wpierdolisz lvl to myślisz co tu porobić,a tu huj no-pvp czyli 0 z codziennego bytu tibii, bardziej tak się wydaje że to łebki graja na no-pvp, bo to takie zapoznanie z tibią, mogli byście zostać na roku, to tak samo, też bloczysz nobów i cale życie orki, horda boterów tułających się na każdym respie, rozumiem nie grać na infernie albo dolerze, bo tam centralnie gra się dla fazy. No ale bez takich akcji że wbijasz człowieku na no pvp i radocha, bo to coś nie tak z wami ludzie.
I mam wyjebane co napisze nob niżej wielki odkrywca czekający na letnie update, z nadzieją że nex up przyniesie nowy respawn i przygodę questową.
Nie wiesz co porobic na n-pvp to idziesz i ludziom, ktorych nie lubisz roz*******asz inq service, a jezeli nie czerpiesz z tego przyjemnosci - jestes idiota. Nie tylko na pvp mozna sie dobrze bawic, na n-pvp rowniez, a tymi tepymi wyzwiskami pokazujesz tylko swoj poziom, o wiele nizszy od wielu graczy z n-pvp, tak bardzo przez Ciebie wyzywanych. Wyjdz i zamknij za soba drzwi.
rafi.praga
07-06-2009, 21:27
@Fokusantyban: Wybacz,ale nie orientuje sie który to który u was.
Fokusantyban - Karo Inc ? :<
Hehe wlasnie tez jestem ciekaw XD
Właśnie po to blokujemy graczy gdy sie nudzimy.
Jesteś pierdolonym idiotą który ma jakąś zawiść do non-pvp, wyzwiskami pokazujesz tylko klasę świata pvp, na którym pewnie i tak jesteś nikim.
"Pierdolicie tak bo 80% ludzi tego forum gra na gównie" strach pomyśleć na czym sie bawiłeś w dzieciństwie.
Dabledoro
07-06-2009, 22:22
@Uzik: No ja do tej spójnej historyjki "nooba z npvp" bym dodał coś więcej...
Kurwa ludzie jak można grać tyle w tibie i nigdy nikogo nie zabić, no nie wiem moim zdaniem grać na pvp to jakaś taka tradycja,np. statysfakcja z lvl, a no no pvp wbijesz lvl i co? idziesz huncić na lepszych mobach? wstajesz z rana idziesz na tego respa az ci sie zygać chce, ale jednak masz nadzieję że kiedyś bedziesz tym h lvl, grasz coraz częściej a jak wpierdolisz lvl to myślisz co tu porobić...
Ciąg dalszy - "... jeżeli wbiłem już wystarczający lvl , to kurwa pójde popeczyć na okolnir,tylko chuj z tym,samemu też nudy,wezme swój team.
Po 1h wysiłku/zabawy ,only 1 pwned i tylko satysfakcja że zabiłeś na serverze non-pvp 140~ rp'ka na frostach. "
Wyciągnij coś z tego tekstu - dlaczego przykładowo z nerany : old Sexy Team,Recon Two i Tormentors trapowali/trapuja i wtedy zacznij komentować servery npvp.
EDIT :
Niech pomyśle,satysfakcje napewno wiekszą niż na pvp.
- Na npvp 150 knight ze swoim team'em będzie sie bawił z noobem(80 ed) "troszke" dłużej niz na pvp.
Po wielkim wysiłku,zabijają go i cieszą dupe że go zajebali w dodatku wyszło wszystko pięknie na camie,którego można opublikować.
- Na pvp 150 knight ze swoim team'em idzie ubić 80 ed'a - ed ile może sie utrzymać,no na full manie mając 2~ k many trzyma sie może 1 min. < nawet cama nie warto otwierać
Npvp ma wady i zalety, tak samo jak pvp.
Każdy wybiera to co lubi,jeżeli komuś nie idzie na npvp,bo nie umie ujebać gnoja to idzie na pvp.
Pozdrawiam,
Dable.
@Uzik: No ja do tej spójnej historyjki "nooba z npvp" bym dodał coś więcej...
Ciąg dalszy - "... jeżeli wbiłem już wystarczający lvl , to kurwa pójde popeczyć na okolnir,tylko chuj z tym,samemu też nudy,wezme swój team.
Po 1h wysiłku/zabawy ,only 1 pwned i tylko satysfakcja że zabiłeś na serverze non-pvp 140~ rp'ka na frostach. "
Edit : Wyciągnij coś z tego tekstu - dlaczego przykładowo z nerany : old Sexy Team,Recon Two i Tormentors trapowali/trapuja i wtedy zacznij komentować servery npvp.
Pozdrawiam,
Dable.
Zdziwie sie, jesli owy napinacz z pvp pojawi sie wiecej w tym temacie.
paluch89
08-06-2009, 00:33
To co robicie na non pvp to zwykłe skurwysyństwo, powinny poleciec delety i spokój. Nie tylko z wami, ze wszystkimi co sie nudzą na n-pvp i luruja i trapują. Chcesz pozabijać ludzi? Idź na pvp.
To tak samo jakbyś na boisku od siatkówki, grał w kosza i przeszkadzał tym co sie fajnie bawią ale niczyim kosztem. Wy sie bawicie pewnie fajnie, ale kosztem czyimś. To takie typowe dla niedorośniętych nastolaków tzn. 'wybije szybe będzie zajefanie'.
Dabledoro
08-06-2009, 00:37
To co robicie na non pvp to zwykłe skurwysyństwo, powinny poleciec delety i spokój. Nie tylko z wami, ze wszystkimi co sie nudzą na n-pvp i luruja i trapują. Chcesz pozabijać ludzi? Idź na pvp.
To tak samo jakbyś na boisku od siatkówki, grał w kosza i przeszkadzał tym co sie fajnie bawią ale niczyim kosztem. Wy sie bawicie pewnie fajnie, ale kosztem czyimś. To takie typowe dla niedorośniętych nastolaków tzn. 'wybije szybe będzie zajefanie'.
Senk w tym,że to są dwie różne rzeczy. Lecz rozumie do czego zmierzasz.
Dable.
paluch89
08-06-2009, 00:48
Po 1 to "sęk".
Po 2 to są 2 różne rzeczy, ale mają to samo na celu, czyli przeszkadzanie, zabieranie przyjemności, na dodatek czerpanie przyjemności przez przeszkadzającego kosztem drugiej osoby. To się nazywa chamstwo? Frajerstwo? Skurwysyństwo?
Rozumiem, nie potraficie sie wyszalec w realu, lub nie macie takiej możliwości, czy też wasze hormony wziąż szaleją to musicie swe emocje przenosić do świata tibi.
Grow up.
Uzik3000
08-06-2009, 10:08
wyzwiskami pokazujesz tylko klasę świata pvp, na którym pewnie i tak jesteś nikim.
Jednak doszedłem do pewnego poziomu, ktorego żaden z was ciotki nie osiagnoł by na pvp, no ale wolał bym być nikim na pvp niż kimś na no-pvp.
I Życzę Wszystkim Graczom no-pvp Powodzenia W Blokowaniu Innych Idiotów I W Oczekiwaniu Na Update, Bo już Widziałem Nowe monsterki Medusy Bedziecie Mogli huncic I Będziecie sie cieszyć Z Lota i polozycie Go w Domku i Bedzie szedl inny Gracz i Powie Gz Domku, ty sie Ucieszysz i Pojdziesz na medusy i Wbijesz Wysoki Lvl jeżeli nie bedzie tam bota na bocie, ale w tedy przynajmniej poblokujesz i bedziesz sie cieszyć ze zabiles typa który na nieswiadomce za*******ał te potwory z nadzieją że przyjdzie i bedzie szczęśliwy. Potem pojdziesz pod domek albo dp i potrenujesz m lvl na*******ajac ue ku podzięce nobow którzy będą krzyczeć hura że zobaczyli tak potężny czar, dostaną motywacji i beda na*******ac tak samo jak ty pusty łbie. tak rozwija sie no pvp GL
grasz no-pvp to jak szwed, trzeba huja zgnębić bo zrespi sie jak rat
paluch89
08-06-2009, 10:57
Jednak doszedłem do pewnego poziomu, ktorego żaden z was ciotki nie osiagnoł by na pvp, no ale wolał bym być nikim na pvp niż kimś na no-pvp.
I Życzę Wszystkim Graczom no-pvp Powodzenia W Blokowaniu Innych Idiotów I W Oczekiwaniu Na Update, Bo już Widziałem Nowe monsterki Medusy Bedziecie Mogli huncic I Będziecie sie cieszyć Z Lota i polozycie Go w Domku i Bedzie szedl inny Gracz i Powie Gz Domku, ty sie Ucieszysz i Pojdziesz na medusy i Wbijesz Wysoki Lvl jeżeli nie bedzie tam bota na bocie, ale w tedy przynajmniej poblokujesz i bedziesz sie cieszyć ze zabiles typa który na nieswiadomce za*******ał te potwory z nadzieją że przyjdzie i bedzie szczęśliwy. Potem pojdziesz pod domek albo dp i potrenujesz m lvl na*******ajac ue ku podzięce nobow którzy będą krzyczeć hura że zobaczyli tak potężny czar, dostaną motywacji i beda na*******ac tak samo jak ty pusty łbie. tak rozwija sie no pvp GL
grasz no-pvp to jak szwed, trzeba huja zgnębić bo zrespi sie jak rat
Pogratulować wyobraźni.
El.Drinio
08-06-2009, 11:28
~~~~~~~~~~~~~~~~
Nie nudzą wam się monotonne rzucanie haseł typu "10vs1" "chcesz zabijać idź na pvp" przecież to tylko gra, nie możecie sobie uzmysłowić to że ludzie czerpią z tego dobra beke? Jeśli tak cię to boli to weź te słowa do siebie, Nie podoba się ? Pie~~ol się.
Dokladnie, ale to nie jest jedyny powod. Jak ci sie typ w*******a w respa, zgrywa kozaka, wyzywa to poglaszczesz go po glowie? No jesli tak to jest cos z Toba nie halo. Na pvp takiego typa zajebujesz z ziomkami i tu zajebujesz go z ziomkami, ale w inny sposob. Moze zabijanie bez powodu jest skurwysynstwem, ale nie wtedy kiedy typ sobie zasluzyl.
Ta, bo pvp takie jest super, ze wolalbys miec na pvp 8 lvl i byc noobem z carlin niz 300 lvl i caly domek rarow na npvp, w dodatku sellac sobie po 10kk co 2 miechy na allegro. Gzzzz.
luzno,alex - jeszcze wieksza beka jest z tych "postow" ;d
Fokusantyban
08-06-2009, 15:59
lol :D, Fokusantyban = ja; a nie karoleer xP.
Czy możecie skończyć pierdolić o niczym tylko zacząć pisać normalne komentarze do filmu? wiadomo jaka jest mentalność polaków, jak coś się nie podoba od razu robi się z tego awanturę. macie coś do powiedzenia pogadajcie o tym na priv albo na gadu.. mnie to w ogolę nie interesuje, a do filmu ma sie to nijak. A jeżeli już w ogolę będę grać w tibie to i tak będę zabijać, bo ta gra tylko na tym się opiera.
pozdro
Jorg Bruce
08-06-2009, 18:08
Jak dla mnie jest to kurwa żałosne i bolesne co wy tam wyprawiacie. Moze ktoś ma dosyć wojen, pajmentów i chcę se spokojnie popykac na npvp, a tu tacy kretyni :\ To jest na prawde idiotyczne, dziwie się, że banów nie podostawaliście, a szkoda.
lol :D, Fokusantyban = ja; a nie karoleer xP.
Czy możecie skończyć pierdolić o niczym tylko zacząć pisać normalne komentarze do filmu? wiadomo jaka jest mentalność polaków, jak coś się nie podoba od razu robi się z tego awanturę. macie coś do powiedzenia pogadajcie o tym na priv albo na gadu.. mnie to w ogolę nie interesuje, a do filmu ma sie to nijak. A jeżeli już w ogolę będę grać w tibie to i tak będę zabijać, bo ta gra tylko na tym się opiera.
pozdro
Jak taki z Ciebie zabijaka, to czemu nie grasz na pvp? Pierdolić i kozaka z siebie robić to może każdy.
PS. Jakość filmiku jest na prawde zajebista, jedna rzecz ktora mi sie w filmiku podobala.
Dabledoro
08-06-2009, 18:25
Po 1 to "sęk".
Po 2 to są 2 różne rzeczy, ale mają to samo na celu, czyli przeszkadzanie, zabieranie przyjemności, na dodatek czerpanie przyjemności przez przeszkadzającego kosztem drugiej osoby. To się nazywa chamstwo? Frajerstwo? Skurwysyństwo?
Rozumiem, nie potraficie sie wyszalec w realu, lub nie macie takiej możliwości, czy też wasze hormony wziąż szaleją to musicie swe emocje przenosić do świata tibi.
Grow up.
Firstly : Nie poprawiaj mnie.
Secondly : Widocznie nie wiesz co to ironia.
Thirdly : Thats right,grow up kid.
Btw. Następne twoje posty będą ignorowane jeżeli nie zmienisz tonu.
Pozdrawiam,
Dable.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
@Do wszystkich pierdolonych idiotów (czyt. graczy pvp)
Poważnie uważacie, że jesteście tacy pro, tacy zajebiści ? Nie potrafię w spokoju czytać tych herezji. Wy, pierdolone pvpowe zjeby, wbijacie na expa i siedzicie dopóki stara nie odłączy wam prądu. Nikt was nie ujebie, bo macie plecy u "Chuj wie kogo". To jest pierwszy argument, że SAM LVL wbijacie o wiele łatwiej i szybciej niż gracz non-pvp, który musi zmagać się z wieloma przeciwnościami jak np. zajebane expowiska czy traperzy. Dodatkowo, gdy przyjdzie co do czego - wojna, jakaś walka czy coś, po prostu s*******acie do dp, logout, i czekacie aż wszystko sie skończy, żeby móc na*******ać ten lvl bezsensownie od nowa. Wy wszyscy napinatorzy z pvp - chuja tam osiągnęliście, a kozaczycie. Założę się, że żaden z was nie brał udziału w wojnie, ba, stawiam że nawet boicie się skulla załączyć, żeby wam ten cenny-niewiempokiegochuja-lvl nie spadł. Może panowie koksy pokażecie jakieś SWOJE filmiki z akcjami hmm?
I powiem to, co było już wałkowane tysiące razy - grasz na PvP ? TO WY*******AJ bo to jest temat o Non-PvP.
Pozdrawiam zakompleksione dzieci,
Phos~
@Do wszystkich pierdolonych idiotów (czyt. graczy pvp)
Poważnie uważacie, że jesteście tacy pro, tacy zajebiści ? Nie potrafię w spokoju czytać tych herezji. Wy, pierdolone pvpowe zjeby, wbijacie na expa i siedzicie dopóki stara nie odłączy wam prądu. Nikt was nie ujebie, bo macie plecy u "Chuj wie kogo". To jest pierwszy argument, że SAM LVL wbijacie o wiele łatwiej i szybciej niż gracz non-pvp, który musi zmagać się z wieloma przeciwnościami jak np. zajebane expowiska czy traperzy. Dodatkowo, gdy przyjdzie co do czego - wojna, jakaś walka czy coś, po prostu s*******acie do dp, logout, i czekacie aż wszystko sie skończy, żeby móc na*******ać ten lvl bezsensownie od nowa. Wy wszyscy napinatorzy z pvp - chuja tam osiągnęliście, a kozaczycie. Założę się, że żaden z was nie brał udziału w wojnie, ba, stawiam że nawet boicie się skulla załączyć, żeby wam ten cenny-niewiempokiegochuja-lvl nie spadł. Może panowie koksy pokażecie jakieś SWOJE filmiki z akcjami hmm?
I powiem to, co było już wałkowane tysiące razy - grasz na PvP ? TO WY*******AJ bo to jest temat o Non-PvP.
Pozdrawiam zakompleksione dzieci,
Phos~
Zgodzie sie prawie z cala twoja wypowiedzia. Napisales, ze przeciwnosciami losu sa m.in. traperzy, tylko ze najpierw musisz sobie zasluzyc jakims 'zlym czynem' zeby 'koledzy' wpadli Ci na expa. Z reszta posta jak najbardziej sie zgadzam i apeluje do graczy z pvp - jezeli nie wiecie jak jest na npvp to nie wypowiadajcie sie na ten temat plz.
paluch89
08-06-2009, 20:43
Firstly : Nie poprawiaj mnie.
Secondly : Widocznie nie wiesz co to ironia.
Thirdly : Thats right,grow up kid.
Btw. Następne twoje posty będą ignorowane jeżeli nie zmienisz tonu.
Pozdrawiam,
Dable.
Zalisz sie czy chwalisz? A może straszysz mnie, że mnie zignorujesz? Mam sie powiesić?
Ktoś Ci każe odpisywać na moje posty?
Nie.
To nie widze problemu.
znowubanhehe
08-06-2009, 21:35
Większość hajterów z tego forum co grają na PVP nigdy nie grali non-pvp i nigdy się nie dowiedzą co się tam robi oprócz expienia, pierdolicie na siłę, mówiąc żeby pokazać swoje pvp na prawdziwym pvp a nie na non ,a
w dupie byliście gówno widzieliście
na non-pvp trzeba myśleć 2 razy więcej zanim coś zrobisz gdy na przykład wpadasz komuś na exp i chcesz go zniszczyć nie ma tak ,że wpadasz w 10 osób i spamujesz hota z sd, na nonpvp najpierw musisz ogarnąć mwalle, lura etc. bo jedyną rzeczą jaką zabijesz kogoś na expie są potwory więc na pewno nie zrobisz tego bez obmyślenia takiej czy owakiej taktyki.
i jeszcze raz powtarzam PVP NA NON PVP I PVP NA PVP TO DWIE INNE RZECZY ,TU I TU TRZEBA MYŚLEĆ INACZEJ.
I NIE PIERDOL. ŻE KTOŚ JEST CIOTĄ I NIECH POKAŻE JAK OGARNIA NA PVP, BO TAK SAMO MOŻNA POWIEDZIEĆ DO TEGO CO GRA NA PVP ,ŻEBY PRZYSZEDŁ NA NON PVP I ZABIŁ KOGOŚ NA HYDRACH ,CHCIAŁBYM TO ZOBACZYĆ :)
niemamnogi
08-06-2009, 21:39
@Forumowe dzieci
Zabijcie 100 msem 50 msa na pvp. Jak to zrobicie, to spróbujcie to samo zrobić na non-pvp. Powodzenia.
Fokusantyban
08-06-2009, 21:44
@Forumowe dzieci
Zabijcie 100 msem 50 msa na pvp. Jak to zrobicie, to spróbujcie to samo zrobić na non-pvp. Powodzenia.
Daje sobie rękę uciąć że co drugi nie da rady! Napisałem żebyście skończyli bo i tak nikomu nic nie wmówicie; każdy robi co chce bo ma do tego prawo.
Jak taki z Ciebie zabijaka, to czemu nie grasz na pvp? Pierdolić i kozaka z siebie robić to może każdy.
Dlatego że od tibii 7.6, twoje pvp dla mnie nie ma sensu, a całość ogranicza się do zakupy bota i co openkę nowej klawiatury, biedne klawisze ;/
piona
To ze gram na non-pvp, to nie znaczy ze bym cie nie pojechal na twoim pvp. Mowisz ze grajac na non-pvp nikogo sie nie zabija? Tak sa, takie osoby, ale naleza do nich przewaznie 30 knighciki. Wiesz czemu nie lubie pvp? Bo prawie w kazdym miejsci jest przejscie 1-2 kratkowe, ktore jest latwo zbloczyc. Wpada ci 10 osob, spamuje tego SDka, i NIE MASZ SZANS NA UCIECZKE. Mimo, ze leczysz sie po 800, to i tak dostajesz co hita po 1k. I wtedy juz nic nie zrobisz, cya. Zabic kogos na non-pvp jest na pewno wieksza sztuka niz na pvp. Na non trzeba nawet na przecietnego nooba lurwac i bloczyc. Na pvp dajesz follow i bijesz z tego wanda. Zadna sztuka (nie mowie ze na pvp graja nieogary).
To ze gram na non-pvp, to nie znaczy ze bym cie nie pojechal na twoim pvp. Mowisz ze grajac na non-pvp nikogo sie nie zabija? Tak sa, takie osoby, ale naleza do nich przewaznie 30 knighciki. Wiesz czemu nie lubie pvp? Bo prawie w kazdym miejsci jest przejscie 1-2 kratkowe, ktore jest latwo zbloczyc. Wpada ci 10 osob, spamuje tego SDka, i NIE MASZ SZANS NA UCIECZKE. Mimo, ze leczysz sie po 800, to i tak dostajesz co hita po 1k. I wtedy juz nic nie zrobisz, cya. Zabic kogos na non-pvp jest na pewno wieksza sztuka niz na pvp. Na non trzeba nawet na przecietnego nooba lurwac i bloczyc. Na pvp dajesz follow i bijesz z tego wanda. Zadna sztuka (nie mowie ze na pvp graja nieogary).
Daj sobie juz spokoj oni i tak wiedza swoje i uwazaja sie za 'miszczow', bo graja na pvp.
Jorg Bruce
08-06-2009, 22:32
Daj sobie juz spokoj oni i tak wiedza swoje i uwazaja sie za 'miszczow', bo graja na pvp.
Ja za mistrza się nie uważam. Ale jak takie pro ogary jak Rekon trapują bezczelnie ludzi na non pvp to krew mnie kurwa zalewa. Na pvp można sie pozabijac, do ludzi na npvp nic nie mam, jesteście spoko, pis, ale do takiego idiotyzmu, i skurwysyństwa (ktoś już to mówił) jakie swoim postępowaniem reprezentuje ów wyżej wymieniona gildia po prostu kurwa nie mam słów. Oni grają na non-pvp żeby zabijać? To czemu do chuja wafla nie gracie na non pvp? Kurwa nie możecie sobie uświadomić, że na non-pvp ludzie chcą grać spokojnie? (Bynajmniej ja bym chciał, jeśli bym tam grał.) A jeśli wam się nie chce robić charów, to wy*******ać na jakies zjebane otsy.
Ja za mistrza się nie uważam. Ale jak takie pro ogary jak Rekon trapują bezczelnie ludzi na non pvp to krew mnie kurwa zalewa. Na pvp można sie pozabijac, do ludzi na npvp nic nie mam, jesteście spoko, pis, ale do takiego idiotyzmu, i skurwysyństwa (ktoś już to mówił) jakie swoim postępowaniem reprezentuje ów wyżej wymieniona gildia po prostu kurwa nie mam słów. Oni grają na non-pvp żeby zabijać? To czemu do chuja wafla nie gracie na non pvp? Kurwa nie możecie sobie uświadomić, że na non-pvp ludzie chcą grać spokojnie? (Bynajmniej ja bym chciał, jeśli bym tam grał.) A jeśli wam się nie chce robić charów, to wy*******ać na jakies zjebane otsy.
Boze, czy ty naprawde jestes az takim tepakiem? Bylo to walkowane milion razy - ROBIA CO CHCA, DOSTANA BANA ZA LURING ICH SPRAWA - wiec na chuj interweniujesz? Nie pluj krwia, bo zaslabniesz.
TWOJ NICK NA CELESCIE/NERANIE? XDDDDD
Boze... co za debil uzywa nagran z arcani do "bycia fajnym" w swoim filmiku ? Co, myslales ze jak uzyjesz txt z arcani to bedziesz fajny ? Przykro mi. Nie ;( Jak chcesz sie spinac to nie tu, zapraszam na priv. Chociaz...mysle ze nie powinienes sie w tej kwestii juz odzywac
/film lipny
Takie same pretensje mozesz miec do boterow, power abuserow etc. Wlasnie po to sa bany, zeby temu zapobiec. Sprawdz na tibia.com, ile postaci z filmiku juz nie ma, ilu ma deleta. Oni maja swiadomosc, ze moga odstac bana, tyle ze jak ktos pada, to raczej nie ma czasu pisac raporta. GM moze wpasc raz na xxx fragow, wiec gowno to ich obchodzi.
Fokusantyban
09-06-2009, 16:15
Boze... co za debil uzywa nagran z arcani do "bycia fajnym" w swoim filmiku ? Co, myslales ze jak uzyjesz txt z arcani to bedziesz fajny ? Przykro mi. Nie ;( Jak chcesz sie spinac to nie tu, zapraszam na priv. Chociaz...mysle ze nie powinienes sie w tej kwestii juz odzywac
/film lipny
Jakbyś przeczytał kilka stron w tył to powiedziałem że to nie moje nagranie. Przyczyn użycia tego nagrania nie murze ci mówić.
Sry , że odświeżam , ale czy mógłby mi ktoś podać tytuły utworów w obu częściach filmiku ? Z góry dzięki ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.