|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2009
|
![]() http://www.youtube.com/user/FokusRecon
albo First Part: http://www.youtube.com/watch?v=PKQkZhogKW0 Second Part: http://www.youtube.com/watch?v=0BcAyxcquRc bey |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Stan: Usunięty
|
![]() No powiem ze ladnie, naprawde ladnie, ogarniacie niezle. Ale...
Nie zmieni to faktu iż na 'real' jestescie lamusami i cipami.. Skad to wiem? No coz wyglad Karo mowi wszystko. Sadze ze jestescie z tej samej sfery ze tak powiem, wiec dla mnie osobiscie jestescie kompletnymi ciotami. I nie pisze to dlatego ze mnie bloczyl ktorys z Was (choc probowal Karo:*). Pisze to tylko dlatego ze jestescie mocni tylko i wylacznie tam gdzie siedzicie daleko za monitorami ![]() Aha i pewnie bedzie zaraz ciskanie we mnie, tak wiec od razu mowie ze jesli masz mi cos do powiedzenia ? To prosze przyjdz do Wawy, bo ja do Was na darmo nie mam zamiaru. Tyle.
![]() |
#3 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() film fajny (w sensie - realizacja filmu), lecz i tak ogarnąć potraficie tylko totalnie nieogarniających.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2009
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mighty Xaszkil
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 231
Skille: 109/80
Poziom mag.: 26
|
![]() Nic speclajnego ;d
Myslalem ze bedzie duzo lepiej z tego co sie chwaliliscie ![]() Ale.. u tak wiekszosc trapow wygladala tak ze bylo was 5v1-2 wiec na wytrzymalosc ![]() I jakis leszczy z letniego update 2007 zabijaliscie ![]() Dajcie tytuly piosenek jak mozecie ^^ Pozdrawiam Xaszkil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie bomba (:~]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za komentarze
~Każdy może mieć subiektywne zdanie, mów co chcesz i rób co chcesz. Ale od wpadania na chatę mamy kogoś innego Piona Yoozek czinkłeczento rajder! ![]() ~fragi z wersji tibii .cam a nie .rec, mieliśmy w planach stare filmy sprzed update'ów ale nic z tego nie wyszło, jest to co jest a i tak uważam ze z niczego 11minut nie da rady zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Skoczów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaiser De'Spax
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 99
Skille: 82/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Hmm.. jestem pod wrażeniem zaimponowaliście mi tym filmikiem. Przyznam się, że nie oglądam dużo filmów z zabijania na non-pvp więc ciężko mi się wypowiedzieć hasłem "jesteście dobrzy" ale i tak powiem. Ładnie ogarniacie...
I jeszcze jedno, jakość filmu też fajna ![]() Piona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo jesteśmy pierwszymi którzy zaczęli to robić na świecie, reszta ludzi to tylko marne kopie ;>. hehe, jakość w hq dobra, w końcu waga tego 11minutowego filmu przekraczała wszelkie normy xP
Ostatnio edytowany przez Fokusantyban - 07-06-2009 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szacunek i tyle. Pjona
![]()
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobre to jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() szkoda ze nagranie z vt w zadnym wypadku nie wiaze sie z waszym teamem ale nvm
taki sobie film |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() nagranie z vt to nagranie pobrane od Ban'aha z Arcanii (czasy inter)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2009
|
![]() xaszkil pierdolisz jak gęś bez głowy wasze trapy = 10vs1 a ty masz czelność mówić że ich idą na wytrzymałość pozdrawiam mame
![]() bytywu Najsior RECON ! czekamy na więcej ładnych sklejek i dajcie więcej rozmów z vt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2009
Lokacja: Jawor
Imię: Vohyt
Świat: Morgana
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() No i filmiki pokazują, jak beznadziejne są serwery no-pvp, oraz ludzie na nich grający, coś w stylu 410 ek stara sie poprawić reputację no-pvp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() SKORO TAK UWAZASZ TO IDZ I ZABIJ TYLU LUDZI ILE ONI, WTEDY SIE ZACZNIJ WYPOWIADAC NA TEMAT GRAJACYCH NA NON-PVP
12:50 Jina Garlawk [187]: ja pierdole ale ty jestes dziwny spytalam czy wyszles z dh czy ci ktos otworzyl bo chciales abym ja otwarla 20:17 Phandrim [164]: 2 dni pod rzad snilo mi sie ze mialem sie ruchac i sie zawsze budzilem w kluczowych momentach 23:50 Robin Sharewood [107]: nie jestem noobem bo mam 100 lvl 01:36 Phandrim [206]: ostatnio ziomek zawolal jakis typow na turniej w fife i jak sie dowiedzieli ze phandrim to ja to mi pizze postawili |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Huyowe totalnie, gszypnia sze ja pierdziele, Fokus nie umie filmów robić, hehee! a teraz rapuj braaaaaat i lej na filmy !
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2008
|
![]() fokusss <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2009
Lokacja: Jawor
Imię: Vohyt
Świat: Morgana
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Po to gram na pvp żeby dowolnie zabijać ludzi, powiedz jaką satysfakcję ma ten 150 ek blocząc 80 ed na ancientach, wołając przy tym całą swoją guildię. Nie sztuką jest się wybić na no-pvp, moim zdaniem grają tam same cioty których pvp nie jest wystarczające żeby zadziałać czymś na pvp. Wbiłem kiedyś 80 lvl na guardii po czym zupełnie odechciało mi się grać, więc nie mów mi że mam się na ten temat nie wypowiadać.
|
![]() |
![]() |