PDA

Pokaż pełną wersje : Jak wyjść z dziury?

Atreju
16-06-2009, 17:58
Żyję sobie w mieście Carlin, zostałem 2 razy zabity przez innych mieszkańców, zmartwychwstałem i poszedłem w kanały szukać przygód ;). Schodziłem niżej i niżej, znalazłem norę robaków, zszedłem i... nie mogę wyjść, bo po śmierci z mojego ekwipunku zniknęła lina X(
Siedzę sobie teraz w małej norce, naprawdę malutkiej i nie mam jak wyjść. Czy to koniec gry dla mnie, czy da się coś z tym zrobić?

Erverse
16-06-2009, 18:12
Tak, koniec ;/ musisz usunąć tibię.

A Ty konto na forum

A co do pytania to musi Cię ktoś ropnąć. Poproś na game lub rl-chacie, może Ci ktoś pomoże.

No sorry, ale to jest tak beznadziejnie głupie pytanie, że jakaś bliżej nieokreślona siła odpycha mnie od napisania prawdy.

shoq
16-06-2009, 19:37
Ktoś musi cię wyciągnąć za pomocą liny. Możesz też się zabić albo czekać na update, wtedy pojawisz się w świątyni.

geremi_ck
16-06-2009, 19:42
Tak, koniec ;/ musisz usunąć tibię.

A Ty konto na forum :confused:

A co do pytania to musi Cię ktoś ropnąć. Poproś na game lub rl-chacie, może Ci ktoś pomoże.

Kaktusior
17-06-2009, 22:22
Albo po prostu wrzeszcz... moze Cie ktos wreszcie "przeczyta" i sie zlituje ;)

Asunul
19-06-2009, 05:50
albo sprobuj tego co proponuje Ci pan wyżej

Charin
19-06-2009, 11:09
Żyję sobie w mieście Carlin, zostałem 2 razy zabity przez innych mieszkańców, zmartwychwstałem i poszedłem w kanały szukać przygód ;). Schodziłem niżej i niżej, znalazłem norę robaków, zszedłem i... nie mogę wyjść, bo po śmierci z mojego ekwipunku zniknęła lina X(
Siedzę sobie teraz w małej norce, naprawdę malutkiej i nie mam jak wyjść. Czy to koniec gry dla mnie, czy da się coś z tym zrobić?

Jak ciebie ropna to dostaniesz bana na 30 dni, bo to nielegalne. Musisz się zabić. A najlepiej nie graj w tą grę.

Maciekxd
19-06-2009, 11:17
@up
-.-
Nie wie co zrobić a wy takie teksty powalone.. Polaczki ;/

@top
Napisz na game chacie albo krzycz jak radzili ci koledzy wyżej

Charin
19-06-2009, 11:24
@up
-.-
Nie wie co zrobić a wy takie teksty powalone.. Polaczki ;/

@top
Napisz na game chacie albo krzycz jak radzili ci koledzy wyżej

On kłamie! Nie słuchaj go!

Beh0lder
19-06-2009, 12:11
jest kilka rozwiazan :
1.krzycz na game chacie i :
a) ktos uzna cie za latwy zarobek przyjdzie zabije cie/zrobi trapa
b) przyjdzie i karze ci dac eq za ropniecie
*i tak nie ropnie
*ropnie
c) przyjdzie i cie ropnie

2. spamuj na ctrl+r i :
a)dostaniesz bana
b) gm cie wysmieje (bedziesz mogl sie czuc zaszczycony )
c) ulituje sie nad biednym newbie i wbrew przykazaniom św. Cipsoftu pomoze ci wyjsc

3.Zabij sie
a) potnij sie zyletka
b) je**ij lbem w mur
c) skocz z mostu (najlepsza wersja , nie upackasz muru krwią ani tez zyletki nie zmarnujesz)

4. Wyj** tibie z kompa i :
a) wyjdz na swiatlo dzienne
b) zacznij grac w wowa
c) stwierdz ze swiat jest ch**owy i przestan grac w cokolwiek

5.Zrob nowa postac i :
a)blagaj o fri itanx
b) zrob to co z tamta
c)wyropuj tamta postac (tylko dla pr0 wiec nie sadze ze ci sie to uda)

Shadron
19-06-2009, 13:01
Napisz na jakim świecie masz hara to może ja ci pomogę jeśli tam gram.
Szukaj użytkownika na forum który gra również na tym świecie i spytaj się jego na pw aby cię wyciągnął?

Satanik
20-06-2009, 22:32

Tak to koniec... zacznij grać w WoW'a bo tibia cię zniszczy i po miesiącu będziesz myślał tylko o lvlu