Pokaż pełną wersje : Jak wyjść z dziury?
Żyję sobie w mieście Carlin, zostałem 2 razy zabity przez innych mieszkańców, zmartwychwstałem i poszedłem w kanały szukać przygód ;). Schodziłem niżej i niżej, znalazłem norę robaków, zszedłem i... nie mogę wyjść, bo po śmierci z mojego ekwipunku zniknęła lina X(
Siedzę sobie teraz w małej norce, naprawdę malutkiej i nie mam jak wyjść. Czy to koniec gry dla mnie, czy da się coś z tym zrobić?
Tak, koniec ;/ musisz usunąć tibię.
A Ty konto na forum
A co do pytania to musi Cię ktoś ropnąć. Poproś na game lub rl-chacie, może Ci ktoś pomoże.
No sorry, ale to jest tak beznadziejnie głupie pytanie, że jakaś bliżej nieokreślona siła odpycha mnie od napisania prawdy.
Ktoś musi cię wyciągnąć za pomocą liny. Możesz też się zabić albo czekać na update, wtedy pojawisz się w świątyni.
geremi_ck
16-06-2009, 19:42
Tak, koniec ;/ musisz usunąć tibię.
A Ty konto na forum :confused:
A co do pytania to musi Cię ktoś ropnąć. Poproś na game lub rl-chacie, może Ci ktoś pomoże.
Kaktusior
17-06-2009, 22:22
Albo po prostu wrzeszcz... moze Cie ktos wreszcie "przeczyta" i sie zlituje ;)
albo sprobuj tego co proponuje Ci pan wyżej
Żyję sobie w mieście Carlin, zostałem 2 razy zabity przez innych mieszkańców, zmartwychwstałem i poszedłem w kanały szukać przygód ;). Schodziłem niżej i niżej, znalazłem norę robaków, zszedłem i... nie mogę wyjść, bo po śmierci z mojego ekwipunku zniknęła lina X(
Siedzę sobie teraz w małej norce, naprawdę malutkiej i nie mam jak wyjść. Czy to koniec gry dla mnie, czy da się coś z tym zrobić?
Jak ciebie ropna to dostaniesz bana na 30 dni, bo to nielegalne. Musisz się zabić. A najlepiej nie graj w tą grę.
Maciekxd
19-06-2009, 11:17
@up
-.-
Nie wie co zrobić a wy takie teksty powalone.. Polaczki ;/
@top
Napisz na game chacie albo krzycz jak radzili ci koledzy wyżej
@up
-.-
Nie wie co zrobić a wy takie teksty powalone.. Polaczki ;/
@top
Napisz na game chacie albo krzycz jak radzili ci koledzy wyżej
On kłamie! Nie słuchaj go!
Beh0lder
19-06-2009, 12:11
jest kilka rozwiazan :
1.krzycz na game chacie i :
a) ktos uzna cie za latwy zarobek przyjdzie zabije cie/zrobi trapa
b) przyjdzie i karze ci dac eq za ropniecie
*i tak nie ropnie
*ropnie
c) przyjdzie i cie ropnie
2. spamuj na ctrl+r i :
a)dostaniesz bana
b) gm cie wysmieje (bedziesz mogl sie czuc zaszczycony )
c) ulituje sie nad biednym newbie i wbrew przykazaniom św. Cipsoftu pomoze ci wyjsc
3.Zabij sie
a) potnij sie zyletka
b) je**ij lbem w mur
c) skocz z mostu (najlepsza wersja , nie upackasz muru krwią ani tez zyletki nie zmarnujesz)
4. Wyj** tibie z kompa i :
a) wyjdz na swiatlo dzienne
b) zacznij grac w wowa
c) stwierdz ze swiat jest ch**owy i przestan grac w cokolwiek
5.Zrob nowa postac i :
a)blagaj o fri itanx
b) zrob to co z tamta
c)wyropuj tamta postac (tylko dla pr0 wiec nie sadze ze ci sie to uda)
Napisz na jakim świecie masz hara to może ja ci pomogę jeśli tam gram.
Szukaj użytkownika na forum który gra również na tym świecie i spytaj się jego na pw aby cię wyciągnął?
Tak to koniec... zacznij grać w WoW'a bo tibia cię zniszczy i po miesiącu będziesz myślał tylko o lvlu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.