PDA

Pokaż pełną wersje : Tibia.pl?

znowubanhehe
28-07-2009, 19:32
Witam wszystkich, którym chciało się wejść do mojego tematu ;)

do rzeczy:

Jak już ktoś inny zaczął rozmowę na temat tibia earth, jest ona w ogóle nie update'owana od dłuższego czasu.

Chciałbym też zwrócić uwagę na przedmioty, które są w ogóle nie dodawane ani nie dodawane są do nich nowe informacje, totalne zero zainteresowania, nie ma przy dużej ilości przedmiotów podanej informacji, że można je sprzedać u djinna lub rashida.

Jest w ogóle ktoś, kto się tym zajmuje na bieżąco?

robek
28-07-2009, 19:40
Jak już ktoś inny zaczął rozmowę na temat tibia earth, jest ona w ogóle nie update'owana od dłuższego czasu.

5 raz mówimy, TE jest w trakcie prac. Z mapką z Tibii 8.5.

Jest w ogóle ktoś, kto się tym zajmuje na bieżąco?

Tak, jest, lecz teraz jak widzisz są wakacje, i nie każdy ma czas, aby update'ować przedmioty. Jak jesteś taki skłonny do wytykania błędów i 'naszego nieróbstwa', to kandyduj w następnych wyborach do Supportu, może zmienisz tę stronę na lepsze i dodasz wszystkie opisy przedmiotów, których Ci brakuje.

I btw. - można sprawdzić również na stronie z Rashidem czy z Djinnami jakie przedmioty można tam sprzedać. Wszystkiego pod nosem nie znajdziecie, trochę myślenia nie zaszkodzi.

znowubanhehe
28-07-2009, 19:42
wakacje tak? powiem Ci, że nie ma co bronić się wakacjami,bo te przedmioty nie były update'owane od roku? albo więcej.

Jest w trakcie prac? wszędzie tak piszecie a jakoś postępów nie widać.

btw. - można sprawdzić również na stronie z Rashidem czy z Djinnami jakie przedmioty można tam sprzedać. Wszystkiego pod nosem nie znajdziecie, trochę myślenia nie zaszkodzi.

no to jak już przy jakieś części przedmiotów napisaliście, że można je za tyle i tyle sprzedawać do sklepu, to czemu tego nie dokończycie?

robek
28-07-2009, 19:45
wakacje tak? powiem Ci, że nie ma co bronić się wakacjami,bo te przedmioty nie były update'owane od roku? albo więcej.

Jest w trakcie prac? wszędzie tak piszecie a jakoś postępów nie widać.

To pomóż nam , wskaż przedmioty, których nie ma, a raczej te, które nie były update'owane od roku.

Co do TE - cierpliwości, od razu tego nie można zrobić. Każdy w miarę możliwości robi swoje i stopniowo się aktualizuje.

znowubanhehe
28-07-2009, 19:50
ja mam pomóc? jeżeli już wybieracie moderatorów to oni powinni sobie dawać rade to wy ich wybieracie więc powinniście wiedzieć czy dadzą sobie rade

robek
28-07-2009, 19:52
ja mam pomóc? jeżeli już wybieracie moderatorów to oni powinni sobie dawać rade to wy ich wybieracie więc powinniście wiedzieć czy dadzą sobie rade

Geez, nie chodziło mi o to, abyś pisał nie wiadomo co, tylko jak już nam wytykasz których przedmiotów nie można tu i tu sprzedać, to nam je podaj, nie będziesz miał problemów na przyszłość i nie będzie głupich postów tego typu. Moderatorów? ; o

Koszyk
28-07-2009, 20:07
@co do przedmiotów

podaj nam przedmioty których brakuje i zapewniam Cie, że pojawią się w ciągu tygodnia.

@Tibia Earth.

Co do tego projektu staramy się jak możemy od ok. grubo ponad 3 tygodni. Jednak mamy mały problem ponieważ osoba głównie za to odpowiedzialna jest na wakacjach i nie mamy możliwości sprawdzenia jak to wygląda w 100% więc w tej sprawie polecam cierpliwość, która zostanie wynagrodzona pełną, dokładną, zawierającą bardzo dużo rzeczy Tibie Earth.

Nie wszystko jest takie proste jak to wygląda.

Gelt
28-07-2009, 20:52
1. Przedmioty są dodawane na bieżąco.
2. Co do opisów - moglibyśmy w jeden dzień uzupełnić wszystkie w stylu "to jest zbroja, dobry knight ją używa", "to jest łuk. służy do strzelania". Jednak my chcemy czegoś więcej i ludzie piszą dużo ciekawsze opisy i po 15+ naprawdę się to nudzi. Człowiek to nie maszyna. W międzyczasie pisane są opisy i taktyki potworów. Jak na małą grupę to sporo pisania. Nie, nie może być większa, była i jak widać nie można prawie na nikim polegać: )
3. Co ma moderator forum.tibia.pl, do supporterów Tibia.pl?
4. Co do update TE. Rozumiem, że mamy dodawać po kawałeczku mapy? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz?
5. Dużej ilości u Rashida? Kurcze kolego trochę ftopa bo niedawno zaktualizowałem go z godnie z screenem price listy. Po update 8.5: ))) Jednak brakuje czegoś? Jakby Ci tak bardzo zależało to zawsze mógłbyś wysłać sugestie które bardzo nam pomagają. Nie jestem maszyną i nie będę chodził co tydzień po wszystkich npc i sprawdzał czy pricelista się zmieniła.