Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 28-07-2009, 19:32   #1
znowubanhehe
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 05 2009

Domyślny Tibia.pl?

Witam wszystkich, którym chciało się wejść do mojego tematu

do rzeczy:

Jak już ktoś inny zaczął rozmowę na temat tibia earth, jest ona w ogóle nie update'owana od dłuższego czasu.

Chciałbym też zwrócić uwagę na przedmioty, które są w ogóle nie dodawane ani nie dodawane są do nich nowe informacje, totalne zero zainteresowania, nie ma przy dużej ilości przedmiotów podanej informacji, że można je sprzedać u djinna lub rashida.

Jest w ogóle ktoś, kto się tym zajmuje na bieżąco?

Ostatnio edytowany przez znowubanhehe - 28-07-2009 o 19:33.
znowubanhehe jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-07-2009, 19:40   #2
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez znowubanhehe Pokaż post
Jak już ktoś inny zaczął rozmowę na temat tibia earth, jest ona w ogóle nie update'owana od dłuższego czasu.
5 raz mówimy, TE jest w trakcie prac. Z mapką z Tibii 8.5.

Cytuj:
Jest w ogóle ktoś, kto się tym zajmuje na bieżąco?
Tak, jest, lecz teraz jak widzisz są wakacje, i nie każdy ma czas, aby update'ować przedmioty. Jak jesteś taki skłonny do wytykania błędów i 'naszego nieróbstwa', to kandyduj w następnych wyborach do Supportu, może zmienisz tę stronę na lepsze i dodasz wszystkie opisy przedmiotów, których Ci brakuje.

I btw. - można sprawdzić również na stronie z Rashidem czy z Djinnami jakie przedmioty można tam sprzedać. Wszystkiego pod nosem nie znajdziecie, trochę myślenia nie zaszkodzi.
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-07-2009, 19:42   #3
znowubanhehe
Użytkownik Forum

Domyślny

wakacje tak? powiem Ci, że nie ma co bronić się wakacjami,bo te przedmioty nie były update'owane od roku? albo więcej.

Jest w trakcie prac? wszędzie tak piszecie a jakoś postępów nie widać.

Cytuj:
btw. - można sprawdzić również na stronie z Rashidem czy z Djinnami jakie przedmioty można tam sprzedać. Wszystkiego pod nosem nie znajdziecie, trochę myślenia nie zaszkodzi.
no to jak już przy jakieś części przedmiotów napisaliście, że można je za tyle i tyle sprzedawać do sklepu, to czemu tego nie dokończycie?

Ostatnio edytowany przez znowubanhehe - 28-07-2009 o 19:44.
stary 28-07-2009, 19:45   #4
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
wakacje tak? powiem Ci, że nie ma co bronić się wakacjami,bo te przedmioty nie były update'owane od roku? albo więcej.

Jest w trakcie prac? wszędzie tak piszecie a jakoś postępów nie widać.
To pomóż nam , wskaż przedmioty, których nie ma, a raczej te, które nie były update'owane od roku.

Co do TE - cierpliwości, od razu tego nie można zrobić. Każdy w miarę możliwości robi swoje i stopniowo się aktualizuje.
stary 28-07-2009, 19:50   #5
znowubanhehe
Użytkownik Forum

Domyślny

ja mam pomóc? jeżeli już wybieracie moderatorów to oni powinni sobie dawać rade to wy ich wybieracie więc powinniście wiedzieć czy dadzą sobie rade
stary 28-07-2009, 19:52   #6
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
ja mam pomóc? jeżeli już wybieracie moderatorów to oni powinni sobie dawać rade to wy ich wybieracie więc powinniście wiedzieć czy dadzą sobie rade
Geez, nie chodziło mi o to, abyś pisał nie wiadomo co, tylko jak już nam wytykasz których przedmiotów nie można tu i tu sprzedać, to nam je podaj, nie będziesz miał problemów na przyszłość i nie będzie głupich postów tego typu. Moderatorów? ; o
stary 28-07-2009, 20:07   #7
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

@co do przedmiotów

podaj nam przedmioty których brakuje i zapewniam Cie, że pojawią się w ciągu tygodnia.

@Tibia Earth.

Co do tego projektu staramy się jak możemy od ok. grubo ponad 3 tygodni. Jednak mamy mały problem ponieważ osoba głównie za to odpowiedzialna jest na wakacjach i nie mamy możliwości sprawdzenia jak to wygląda w 100% więc w tej sprawie polecam cierpliwość, która zostanie wynagrodzona pełną, dokładną, zawierającą bardzo dużo rzeczy Tibie Earth.

Nie wszystko jest takie proste jak to wygląda.
stary 28-07-2009, 20:52   #8
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

1. Przedmioty są dodawane na bieżąco.
2. Co do opisów - moglibyśmy w jeden dzień uzupełnić wszystkie w stylu "to jest zbroja, dobry knight ją używa", "to jest łuk. służy do strzelania". Jednak my chcemy czegoś więcej i ludzie piszą dużo ciekawsze opisy i po 15+ naprawdę się to nudzi. Człowiek to nie maszyna. W międzyczasie pisane są opisy i taktyki potworów. Jak na małą grupę to sporo pisania. Nie, nie może być większa, była i jak widać nie można prawie na nikim polegać: )
3. Co ma moderator forum.tibia.pl, do supporterów Tibia.pl?
4. Co do update TE. Rozumiem, że mamy dodawać po kawałeczku mapy? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz?
5. Dużej ilości u Rashida? Kurcze kolego trochę ftopa bo niedawno zaktualizowałem go z godnie z screenem price listy. Po update 8.5: ))) Jednak brakuje czegoś? Jakby Ci tak bardzo zależało to zawsze mógłbyś wysłać sugestie które bardzo nam pomagają. Nie jestem maszyną i nie będę chodził co tydzień po wszystkich npc i sprawdzał czy pricelista się zmieniła.

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania