|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2009
|
![]() Witam wszystkich, którym chciało się wejść do mojego tematu
![]() do rzeczy: Jak już ktoś inny zaczął rozmowę na temat tibia earth, jest ona w ogóle nie update'owana od dłuższego czasu. Chciałbym też zwrócić uwagę na przedmioty, które są w ogóle nie dodawane ani nie dodawane są do nich nowe informacje, totalne zero zainteresowania, nie ma przy dużej ilości przedmiotów podanej informacji, że można je sprzedać u djinna lub rashida. Jest w ogóle ktoś, kto się tym zajmuje na bieżąco? Ostatnio edytowany przez znowubanhehe - 28-07-2009 o 19:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() Cytuj:
Tak, jest, lecz teraz jak widzisz są wakacje, i nie każdy ma czas, aby update'ować przedmioty. Jak jesteś taki skłonny do wytykania błędów i 'naszego nieróbstwa', to kandyduj w następnych wyborach do Supportu, może zmienisz tę stronę na lepsze i dodasz wszystkie opisy przedmiotów, których Ci brakuje. I btw. - można sprawdzić również na stronie z Rashidem czy z Djinnami jakie przedmioty można tam sprzedać. Wszystkiego pod nosem nie znajdziecie, trochę myślenia nie zaszkodzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() wakacje tak? powiem Ci, że nie ma co bronić się wakacjami,bo te przedmioty nie były update'owane od roku? albo więcej.
Jest w trakcie prac? wszędzie tak piszecie a jakoś postępów nie widać. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez znowubanhehe - 28-07-2009 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Cytuj:
Co do TE - cierpliwości, od razu tego nie można zrobić. Każdy w miarę możliwości robi swoje i stopniowo się aktualizuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam pomóc? jeżeli już wybieracie moderatorów to oni powinni sobie dawać rade to wy ich wybieracie więc powinniście wiedzieć czy dadzą sobie rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zupa Dromidorowa
|
![]() Geez, nie chodziło mi o to, abyś pisał nie wiadomo co, tylko jak już nam wytykasz których przedmiotów nie można tu i tu sprzedać, to nam je podaj, nie będziesz miał problemów na przyszłość i nie będzie głupich postów tego typu. Moderatorów? ; o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @co do przedmiotów
podaj nam przedmioty których brakuje i zapewniam Cie, że pojawią się w ciągu tygodnia. @Tibia Earth. Co do tego projektu staramy się jak możemy od ok. grubo ponad 3 tygodni. Jednak mamy mały problem ponieważ osoba głównie za to odpowiedzialna jest na wakacjach i nie mamy możliwości sprawdzenia jak to wygląda w 100% więc w tej sprawie polecam cierpliwość, która zostanie wynagrodzona pełną, dokładną, zawierającą bardzo dużo rzeczy Tibie Earth. Nie wszystko jest takie proste jak to wygląda.
![]() |
#8 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. Przedmioty są dodawane na bieżąco.
2. Co do opisów - moglibyśmy w jeden dzień uzupełnić wszystkie w stylu "to jest zbroja, dobry knight ją używa", "to jest łuk. służy do strzelania". Jednak my chcemy czegoś więcej i ludzie piszą dużo ciekawsze opisy i po 15+ naprawdę się to nudzi. Człowiek to nie maszyna. W międzyczasie pisane są opisy i taktyki potworów. Jak na małą grupę to sporo pisania. Nie, nie może być większa, była i jak widać nie można prawie na nikim polegać: ) 3. Co ma moderator forum.tibia.pl, do supporterów Tibia.pl? 4. Co do update TE. Rozumiem, że mamy dodawać po kawałeczku mapy? Czy Ty w ogóle wiesz o czym piszesz? 5. Dużej ilości u Rashida? Kurcze kolego trochę ftopa bo niedawno zaktualizowałem go z godnie z screenem price listy. Po update 8.5: ))) Jednak brakuje czegoś? Jakby Ci tak bardzo zależało to zawsze mógłbyś wysłać sugestie które bardzo nam pomagają. Nie jestem maszyną i nie będę chodził co tydzień po wszystkich npc i sprawdzał czy pricelista się zmieniła.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |