Pokaż pełną wersje : GALANA WAR: Corentiros vs Alliance
Catrishia
02-01-2005, 11:36
A więc jakieś dwa dni temu rozpoczeła się wojna Corentiros kontra Patriots & Messiah. W core pozostało 7 starych członków + jakiś 30 nowych, głównie naszych rodaków (w tym ja), po przeciwniej stronie stoją głównie szwedzi, czyli Patriots + starzy członkowie Core~. Wszyscy któzy stoją przeciwko nam krzyczą, że walczą przeciwko PA przez Sugusit'a, Jejihev'a i Xerizezo. Jednak sami są wielkimi PA i nie raz miałem z nimi problemy... Natomiast z 3 osobnikami wymienionymi powyrzej nigdy. Dlatego stoje po tej stronie a nie innej. Jest jeszcze inny powód potwierdzający to czemu stoimy po stronie Corentiros. Jest to walka o własne dobro. Bo jeśli Core~ wygra to zostanie nam tylko 3-4 potęrznych ludzi którzy mogą nam zagroźić, a jeśli wygra Patriots & Messiah to zostanie nam takich ludzi około 15 i w dodatku za nami nie przepadają. Umieściłem ten temat nie po to żeby opisać całą wojne, ale żeby w skrócie przedstawić sytuacje i jeśli chcecie wiedzieć soc więcej dawajcie pytanie w tym temacie.
Puki co w wojnie Corentiros vs Alliance prowadzimy 13:2.
Hmmm... Po stronie Core~ stoi, także mój kumpel. A więc tym bardziej życzę wam powodzenia. Zresztą macie po swojej stronie, dobrych (może nawet bardzo) taktyków, mówię tu oczywiście o Torosach ;)
Catrishia
02-01-2005, 12:40
Hmmm... Po stronie Core~ stoi, także mój kumpel. A więc tym bardziej życzę wam powodzenia. Zresztą macie po swojej stronie, dobrych (może nawet bardzo) taktyków, mówię tu oczywiście o Torosach ;)
Co do taktyki masz raceje, ziomki ładnie planują... Mimo, że tamci maja przewage w hight lvlach to i tak prowadzimy wielką różnicą... Teraz nadszedł czas by zabić któregoś z tych hlvl...
Catrishia
02-01-2005, 13:02
Nowośc 13:4, przed chwilą padłem ja i Kaffewo... w bardzo podstępny i nie fer sposób, skoro oni nie potrafią walczyć fer to będzie teraz z nimi cienko...
voolygar
02-01-2005, 14:01
mam wielka nadzieje ze z kim innym bedzie cienko , ladnie sie zabrali za zabijanie noobow ktore dolaczyly moze to im uswiadomi ze nie mysla ,
po 2 muahah z tego co napisalem to planujecie sie do ownowania po wojnie wydupiajac corentiros ale bez patriowot i mesiashow tego nie zrobicie bo jetsescie LAJZY! najwiekszy lv to chyba 69 wiec gowno zrobicie!!
swoja droga moge to przetlumaczyc na forum galany w tibi.com n iech sie dowiedza jakie plany macie , dobra koncze bo az sie niedobrze robi gogo polacy do lizania dup corkom !
Catrishia
02-01-2005, 14:27
mam wielka nadzieje ze z kim innym bedzie cienko , ladnie sie zabrali za zabijanie noobow ktore dolaczyly moze to im uswiadomi ze nie mysla ,
po 2 muahah z tego co napisalem to planujecie sie do ownowania po wojnie wydupiajac corentiros ale bez patriowot i mesiashow tego nie zrobicie bo jetsescie LAJZY! najwiekszy lv to chyba 69 wiec gowno zrobicie!!
swoja droga moge to przetlumaczyc na forum galany w tibi.com n iech sie dowiedza jakie plany macie , dobra koncze bo az sie niedobrze robi gogo polacy do lizania dup corkom !
Pwoedziałem, że wybralismy mniejszcze zło bo gdy wygra core zostanie tylko 3-4 PA, jak wygra patriots to z 15, a nie że mamy plany roz***ać core po wojnie. Czytaj ze zrozumieniem!
Catrishia
02-01-2005, 19:01
No co nikt nie ma pytań, ani niechce nam powiedzieć jacy to my jesteśmy głupi albo nienormalni, że pomagamy Corentiros? ;)
lady arkadia
02-01-2005, 19:12
Ja mam do ciebie male ale, corentiros wzielo do siebie was tylko po to zebyscie byli miesem armatnim na tej wojnie, ja jestem po stronie patriots bo to wasza gildia zabijala tych ktorzy chcieli sie wybic z lvlem bo bali sie konkurencji, corentiros jest jak del'toro. I tak nie bedziecie rzodzic galanom wiecznie bo tak jak del'toro kiedys przegracie.
Rarisu|Klim
02-01-2005, 19:15
Ja mam do ciebie male ale, corentiros wzielo do siebie was tylko po to zebyscie byli miesem armatnim na tej wojnie, ja jestem po stronie patriots bo to wasza gildia zabijala tych ktorzy chcieli sie wybic z lvlem bo bali sie konkurencji, corentiros jest jak del'toro. I tak nie bedziecie rzodzic galanom wiecznie bo tak jak del'toro kiedys przegracie.
Dokladnie jak Cor~ wygra Galana bedzie jak druga Isara Beda same PA.A tak po za tym to nie wiem po co dolaczyliscie sie do Cor~ tylko zeby miec wiecej dedow na liscie?
Catrishia
02-01-2005, 19:31
Dokladnie jak Cor~ wygra Galana bedzie jak druga Isara Beda same PA.A tak po za tym to nie wiem po co dolaczyliscie sie do Cor~ tylko zeby miec wiecej dedow na liscie?
Tylko zauważ, że w tym core co ja jestem teraz i wszyscy moi kumple pozostało tylko 4-5 starych członków. Wszyscy pozostali (starzy) członkowie core~ dołączyli do patriots & messiah, więc obojętnie kto wygra ci najwieksi PA ze starego core pozostana... a ja akurat wole tych co zostali w core ;)
Catrishia
02-01-2005, 19:34
jaka nasza gildia??? zauwaz tak jak to napisalem przed chwila w poprzednim poscie ze to stare core wybijalo ludzi ktorzy szli z lvl do gory i chcieli sie wybic, wiec obojetnie ktora strona wygra oni i tak pozostana. Jak napisalem na poczatku - wybralem mniejsze zlo (mam nadzieje) :)
voolygar
02-01-2005, 19:36
Catrishia edit kotku :>
Myshacheq
02-01-2005, 19:38
Robicie z siebie popychadła, wszyscy z rangi Soldier zostaną pewnie wydupceni zaraz po wojnie... Za mało ludzi do walki mieli to wzieli byle kogo, ida na ilośc a nie na jakość. Wierze, że wiecie co robicie i walczycie broniąc pokoju i ble ble ble
PS: Jest już temat o wojnie na Galana
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21809
@up
Za bardzo sie podniecił:P
Shin Chan
02-01-2005, 20:21
hehe
Mam Kumpli zarowno w Cor jak i w Alliance , tak samo jedni i drudzy pytali sie o invita
Prawda Jest Taka ze Atnaz i Isacilia Stworzyli potezniejsza Grupe niz Cor i teraz DT sraja w pory , sugusit jest po haku zjechany do 62 lvl i niewiele moze zrobic xer to palek ,atnaz -knight w duelu nie ma szans
po za tym cat tak bardzo czekales na nowy server wiec dlaczego wracasz na stary!?
PA sa wszedzie nie tylko galana isara
POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne
voolygar
02-01-2005, 20:32
hehe
POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne
nie przyszlo ci do glowy ze po wojnie , kiedy np patrioci przegraja nic juz nie powstrzyma corkow ?? i zaczna na***ywac mocne gildie ktore byly neutralne i wtedy to juz gowno da laczenie sie bo niebedize kogo przylanczac
Nerevareen
02-01-2005, 20:54
Ehhh w Cor jest teraz prawie cały ex Kodex[spooora grupa byłych FA], btw czemu po twoim powrocie Cat wszystko się rozpadło? Hmmm...podobno miałaś unikać konfliktów z Cor a tu proszę mały misz-masz z polskimi gildiami [Ulica Sezamkowa itd] i wszyscy polacy pchają się do Cor, szwedi nas zjednoczyli!
Prawda taka bez was Cor nie ma szans w te pare odób. Ciekawe, ciekawe. Czyżby historia Galany miała być ciekawsza od Isary?
Napewno bardziej polska. Ale profity z ewentualnego zwycięstwa nie wam przyjdzie zbierać, po wojnie wrócą "neutrali" a wam się powie dowidzenia...
Good luck mięso armatnie 8o
Keleborn
02-01-2005, 21:14
Powiem tak jestescie tylko pionkami w tej wojnie. Po jej ucichnieciu zostaniecie wyzuceni na zbity pysk i zapomnieni ale dalej bedziecie narazeni na ataki tej drugiej strony. Zaufaj mi tak bylo na Isarce, Aurerze. Na Titanii chociaz bylem po zwycieskiej stronie ta 2 przegrana strona nie dawala mi spokoju a moi "sojusznicy" nawey nie ruszyli palcem zeby mi pomuc bo niby juz bylo po wojnie i nie bylem juz potrzebny. Corentinos tez tacy sa. Wiekszosc silnych klanow na Galanie np. byly Kodex, Champions Of Olymp, Grunwald mimo zaproszen do wojny zostala neutralna bo wiedza jak bedzie po wojnie
Catrishia
02-01-2005, 22:06
LUDZIE CZY KTO KOLWIEK PRUBOWAŁ ZROZUMIEĆ NASZĄ SYTUACJE??? CZY TYLKO SŁYSZELIŚCIE PLOTKI I PIER***ICIE SWOJE ZAŚLEPIONE ZDANIE???
A teraz spokojniej... Patrzcie jeśli odejdziemy (wszyscy Polacy, stary Kodex, FA itp.) od Corentiros to Patriots i spółka wygra i fakt wynik będzie taki, że pozbędziemy się 2 największych PG i PA z Galany (Xerizezo i Jejihev), Sugusita nie licze bo on jest po hacku i tak już nie będzie grał, tylko pomaga na wojnie. No i "TEORETYCZNIE" (jak wszyscy tutaj są święcie przekonani) pozbędziemy się całego PA, Galana będzie pienym światem i będziemy mogli spokojnie grac (lol?).
Ale teraz spójrzcie na to z drugiej strony. Patriots wygrywa, Core przegrywa, pozbywamy się tych 2 PA, ale pozostaje ich dużo więcej (Rash'nor, Atnaz, Isacilia, Konda, Xees, Xisso, Kestro, Oen itd.) i mieliśmy już z nimi nie raz problemy.
I wtakiej sytuacji my jesteśmy narażeni na wieksze niebezpieczeństwo, gdy wygra Alliance. Bo jeśli nawet Core~ (czyt. Xerizezo i Jejihev) wyrzucą nas (wszystkich Polaków) z gildi to nie będą się nam w stanie przeciwstawić bo wtedy my zrobimy naszą gildie, która będzie potęrzniejsza od ich... więc wątpie żeby nas wyżucili z Core bo wtedy stracą większość swojej mocy i sami w dwójke nie będą mogli rządzić.
A jeśli wygra Patriots to wtedy my będziemy musieli stworzyć własną (Polską) gildie i nie będzie ona im doruwnywała bo ich będzie 15-20 czy więcej....
LUDZIE! Patrzcie, w przyszłośc a nie na to co było i co jest w tej chwili... trzeba trochę przewidywać co się będzie działo...
Ktoś tutaj napisał, że historia Galany może być bardziej ciekawa i zawiła niż historia Isary... tak owszem to bardzo możliwe i przedewszystkim wogóle możliwe dzięki NAM graczą, bo to my ją tworzymy! ;)
Pozdrawiam,
CATRISHIA.
voolygar
02-01-2005, 22:36
LUDZIE CZY KTO KOLWIEK PRUBOWAŁ ZROZUMIEĆ NASZĄ SYTUACJE??? CZY TYLKO SŁYSZELIŚCIE PLOTKI I PIER***ICIE SWOJE ZAŚLEPIONE ZDANIE???
I wtakiej sytuacji my jesteśmy narażeni na wieksze niebezpieczeństwo, gdy wygra Alliance. Bo jeśli nawet Core~ (czyt. Xerizezo i Jejihev) wyrzucą nas (wszystkich Polaków) z gildi to nie będą się nam w stanie przeciwstawić bo wtedy my zrobimy naszą gildie, która będzie potęrzniejsza od ich... więc wątpie żeby nas wyżucili z Core bo wtedy stracą większość swojej mocy i sami w dwójke nie będą mogli rządzić.
.
haha jesli patriotow nie bedzie , gowno zdzialacie Foedus Regum , Champions of Olymp sa neutralnymi gildiami , ale jesli corentiros wygra te gildie beda przez nich tepione !!
P.S kodex to byl jeden wielki niezgrany syf !! kazdy robil co chcial 0 zgrania !! beznadzieja tylko zebranie wysokich lvi z dopiskiem przy nicku !!
beznadzieja . Catrishia w*******iles sie do Cor razem z kolegami ktorzy beda cierpiec przez ciebie .
Nerevareen
02-01-2005, 23:22
Jeśli o mnie chodzi grałem na Galanie szmat czasu i do teraz śledze jej sytuację [zapraszam na Arcanie-dzięki Mevarowi, Setowi i Masakrowcow szykuje się powtórka z Aldory (2 polski server :D )] co do Kodexu to fakt, tylko zbita do kupy ekipa polskich hi lvl ale nie wiadomo co by zrobili w razie sytuacji extremalnych :p ale łądnie wyglądała i nikt się nie czepiał a kto wie co by było GDYBY...
@ voolygarvoolygar
Święte słowa będziecie tylko cierpieć
Thers no hope for Galana...tyle że niektórzy boleśnie i długo będą do tego wniosku dochodzili
Szczęćsia życzę "mięsu armatniemu"///
Kurde, Twój temat był wcześniej :P
IMO soldki Corentinos robią duży błąd. Jest was ponad 30, mid i między mid a hi levelami! Razem stworzylibyście realną siłę, która z łatwościa poradziłaby sobie z resztkami Corków, i mogłaby się mierzyć z alliance. Ale może was przeceniam... :P
Ech, chociaż od czasów cennika szczerze nienawidzę Corków, to teraz sam nie wiem co myśleć... zobaczymy, ja jako low lvl oberwę tak czy siak ^^
Catrishia, jakby co mój nick w grze to Legend of Ogg - zapraszam do dyskusji.
Na razie z całej sytuacji jest tyle dobrego, że z jednych Corków zrobiły się tezy gildie, więc nawet zwycięzca będzie mocno osłabiony = mniejsze PA.
Szkodi Sunrise
03-01-2005, 00:35
Stary - podziwiałem Cię bo lubię Polaków ktorzy potrafia PG, ale to co zobaczyłem kilka dni temu przekonało mnie, ze albo jesteś naiwny jak 10 latek lub masz 10 lat (w co nie wierze bo na gg masz co innego ;))!! Nie moge powiedziec nic innego, ale calkowicie wam odpindolilo w glowe! Wasza wielka i potezna gildia dolaczyla do Corentiros (IMHO 5 memberkow) by wybic power abusing. No to zacznijmy od poczatku. Dlaczego wybuchla wojna? Xerizezo zaczal swirowac i myslec ze zownuje serwer... Nie podobalo mu sie to ze m.in. Kestro za szybko expi i ze w przyszlosci moze go pojechac... Wiec co zrobil? Wykopal go z Corentiros bo jakzeby inaczej i oznajmil ze jest huntowany. to jak wiadomo nie spodobalo sie raczej atnazowi i reszcie wiec opuscili lokal - maja swoj honor i nie beda sluzyc kolesiowi ktoremu calkowicie odpindolilo. Wiec jakzeby inaczej naiwne polaczki dolaczyly do del'toro bo beda mogli powiedziec kumplom "jestem z DT w tej samej gildii". Kumple pociesza, pociesza a corki i tak kopna was tak ostro w dupe po wojnie jak ostro was przyjmowali. No ale co tam - zawsze mozna sie ludzic temu ze zostaniecie tam... gl wam mowie i tyle bo to jest jedno wielkie smieszne zamieszanie. Piszesz ze jak beda chcieli was zabic to wrocicie do swojego dawnego planu i zownujecie serwer sami bo macie potezniejsza gildie? Bueeheheh. Moze i bedzie was 10-15 ale nie jestescie najlepsi w pvp w przeciwienstwie do DT bo to jedni z najwybitniejszych kolesi w historii i sie nie kluccie. Umiecie walczyc w pvp? Taaak? Catty - padles, prawda? Kaffewo dwa razy? Boltina? No trudno - sami Polacy ida jako mieso armatnie. Nie myslales o tym ze jednak oni testuja teren i umiejetnosci patriots wlasnie na was? A moze wiedza ze wygraja wojne ale pozwalaja was zabic zeby nie bylo pozniej klopotow z wami? Mam nadzieje ze posrod was sa jacykolwiek rozwazni ludzie, ktorzy nie beda walczyc dla NAJWIEKSZYCH pa na galanie. I nie mow ze Patriots sa wieksi. Podaj mi osobe z Patriots ktora biegala z redskullem - nikt! Znam dobrze Oena i Begger Inco i nie widzialem ich nigdy jako PA. A kto biegal z redskullem albo bardzo czesto z czacha? hmmm. Jejihev ma redskulla... Xerizezo tez? Maritzaa? Sugusit? Jamalo? Coz za zbieg okolicznosci ze to prawie wszyscy z tych ktorzy zostali.. Przypadek.. Nawet w Messiah Atnaz nie ma redskulla....a ty uwazasz go i nazywasz za najwiekszego power abusera na galanie...
Moze popatrzmy nieco w przeszlosc? Corentiros bardzo wam pomoglo dawniej co mozna zobaczyc np u takich osob jak :
+ Corlic (Killed at Level 45 by Heihachitores and by Khaldzor) - aktualnie nie biora udzialu w wojnie bo .... doszli do wnosku ze to glupota... oraz uwaga uwaga (Killed at Level 23 by Xerizezo - czy to nie wasz wodz? :P)
+ Kaffewo (Killed at Level 62 by Jejihev and by Heihachitores) - kolejny wodz? oraz (Killed at Level 62 by Xerizezo - kolejny zbieg okolicznosci)
+ Master Bandit (Killed at Level 34 by Jejihev - i znowu ten mag?)
+ Nazg Zaree (Killed at Level 40 by Kemalo - mogl byc wtedy juz w Shuriken)
Akurat kilku czolowych polaczkow padlo wlasnie w przeszlsci od ludzi ktorym teraz liza tylki bo chca dostac sie do wladzy... Przegladnalem uwaznie liste polakow i zaden nie zginal reki patriots przed wojna.... No kurcze co za zbieg okolicznosci!!! Brawa dla egentoo ktory zrozumial ze nie ma czego szukac w corentiros i na tej wojnie beda ginac i gina glupcy...
Mowisz o chamskich dedach Patriots? To jest wojna a oni walcza fair bo to nie ni jak wy zabijaja niewinnych ludzi bez powodu (Begger inco - 1 dzien przed wojna by jejihev), huru, yahel, xees (padl jak begger dzien wczesniej)... Nie myslicie Catti. Naprawde nie myslicie. Jezeli chca walczyc przeciw sobie to niech walcza sami - zostanie ta jedna grupa PA bez Kestro, Hilola i Sugusita.... No ale sorki - wy chcecie pomasowac tylek komus z DT no i wladac serwerem na lewo i prawo.
torche cytatow ;
"haha jesli patriotow nie bedzie , gowno zdzialacie Foedus Regum , Champions of Olymp sa neutralnymi gildiami , ale jesli corentiros wygra te gildie beda przez nich tepione ".
Jezeli wygraja patrioci co bedzie lepszym rozwiazaniem wyzej wypisane gildie pewnie wam nie pomoga. Moim (a nie gildii Foedus Regum) zdaniem nigdy nie podamy reki takim assslicerom jak wy. Dlaczego? Jakos powod ze Patriots sa wielkszymi PA mnie nie przekonal i ty bardzo dobrze o tym wiesz... Wtedy wolalbym juz dojsc na 10 dni do Corentiros i walczyc przeciwko wam bo wy dazycie do samodestrukcji...
"Catrishia w*******iles sie do Cor razem z kolegami ktorzy beda cierpiec przez ciebie"
Obyscie tylko wy cierpieli...
"LUDZIE! Patrzcie, w przyszłośc a nie na to co było i co jest w tej chwili... trzeba trochę przewidywać co się będzie działo..."
No wlasnie Catrishia, no wlasnie....
"Robicie z siebie popychadła, wszyscy z rangi Soldier zostaną pewnie wydupceni zaraz po wojnie... "
Jejihev juz to zapowiedzial...
"Pwoedziałem, że wybralismy mniejszcze zło bo gdy wygra core zostanie tylko 3-4 PA, jak wygra patriots to z 15, a nie że mamy plany roz***ać core po wojnie. Czytaj ze zrozumieniem!"
A swistak siedzi - 3-4 czyli jejihev, xerizezo, sugusit, jamalo, kemalo (konzy mu sie ban). maritzaa, sutukov, mercin - to jest 8 xD.... A w Patriots? Tam raczej nie ma PA procz Farrena i Rash'nora. Reszta grala raczej peaacefully (co bylo widac i to naprawde od samego poczatku....)
"zauwaz tak jak to napisalem przed chwila w poprzednim poscie ze to stare core wybijalo ludzi ktorzy szli z lvl do gory i chcieli sie wybic, wiec obojetnie ktora strona wygra oni i tak pozostana. Jak napisalem na poczatku - wybralem mniejsze zlo (mam nadzieje) "
Ci ktorzy was wybijali to byli raczej obeci Cor... A co do wybrania mniejszego zla to GL.
"POwodzenia , szkoda postaci na bezsensowna wojne"
za bezmyslnosc sie placi...
"Wiekszosc silnych klanow na Galanie np. byly Kodex, Champions Of Olymp, Grunwald mimo zaproszen do wojny zostala neutralna bo wiedza jak bedzie po wojnie"
Kodex siedzi w wiekoszsci w Cor, a co do Grunwaldu to naprawde ogromna i silna gildia z 15 noobkami w skladzie :|
ja juz widze te napisy "hunted" jak sie logne na tibii... no trudno - powiedzialem tutaj wszystko co chcialem ale ja widze ze i tak ty nie podajesz nam typowego powodu wstapienia WEF do Corentiros i ze nie jestescie na tyle rozwazni zeby pozwolic Cor i Patriots walczyc na siebie (mniej PA z jednej i drugiej strony)... Zrozum to co chcialem Ci przekazac
neutralnym okiem mowil do Ciebie konsul Foedus Regum...
Nerevareen
03-01-2005, 06:50
@Szkodi Sunrise
Patriots nie są PA? LOL! To że ktoś nie ma reda nic nie znaczy [co najwyżej o jego ostrożności] Wiele pożądnych osób cierpiało z ich ręki...
Poczekaj, daj im wygrać wojnę a się rozkręcą, dotąd w cieniu Cor pokażą na co na prawdę ich stać X(
A polacy na Galanie zawsze byli traktowani jak powietrze, teraz są traktowani jako dobrowolne ofiary :( a szkoda....
Catrishia
03-01-2005, 10:25
@Nerevareen
Co do Patriots, to myśle tak jak ty, że jeśli wygrają wojne to dopiero się rozkręcą i będą podobni do tych których teraz chcą tępić...
@Szkodi Sunrise
1. Jeśli myslisz, że nikt ze strony alliance nie był/jest PA to dam ci jeden doskonały przykład: Isacili - red skull oraz banik za pekowanie...
2. Nie wiem gdzie Jejihev ogłosił, że wszyscy Soldiers zostaną wyżuceni... jakoś nigdzie nie zauważyłem, a Xerizezo znam od samiutkiego początku serwa i on mnie zapawnia o czym innym, a mianowicie o tym, że: Te osoby które teraz są w core~ podzielą się na 2 gildie. Jedna to Core~ ci którzy udzielali się w wojnie zostaną w gildi z tymi wrednymi PA, a druga to reszta która będzie miała u pierwszej pewne względy... ALE wiadomo, że może nas wykołować, nigdy nie wiadomo, pozostaje tylko czekać....
3. Maritzaa, Sutukov, Mercin i Sugusit już nie grają logują się tylko sporadycznie, więc jeśli odbanują Kemalo to zostanie ich trzech....
4. Nie ujżysz żadnego napisu "hunted" odemnie... Nie mam w zwyczaju huntować ludzi za wyrażanie swojego zdania, wkońcu to wolny kraj... Tylko troszkę zabolało mnie to jak drastycznie zmieniłeś zdanie na mój temat (jak i większość tego forum) po jednym moim posunięciu....
@Kodex
Fakt to był jeden wielki burdel... ALE powstał i isniał tylko w czasie tych 3 tygodni gdy miałem bana, ja dołączyłem po odbanowaniu i gdy zorientowałem co tam się dzieje odszedłem i stworzyłem własną gildie z 10 zaufanymi osobami, mianowicie: "White Eagle Force".
@Jak to Polacy dołączyli do wojny.
Szkodi na bank wiesz więcej odemnie na temat jak ta wojna się zaczeła, a wiesz czemu? Bo gdy ona się zaczeła to ja byłem na obozie i od 4 dni kompa nie miałem w łapach... Ale jak to się stało, że Polacy dołączyli do Core~? A no dałem pasy mojemu dobremu kumplowi, który także grał do nie dawna na Galanie i orientował się w całej sytuacji politycznej (jeśli można tak powiedzieć), żeby dobił mną jak mnie nie będzie (nie było mnie 5 dni [27.12-31.12]) skille do 80/80 bo nie dużo mi brakowało, a od nowego roku chciałem zacząć expić... Jednak okazało się to dla mnie zgubne... Wracam do domu patrze WEF już nie ma, wszyscy moi kumple w Corentiros, a po zalogowaniu pojawiłem się w GH Corentirosów i obok mnie stało jakieś 15 osób i mówili, że prowadzimy 8:2, a ja czarna magia, kompletne zagubienie i nie wiem co się stało... Więc odrazu wale msg do Boltiny (bo tego kumpla co mna gral nie bylo) i pytam co się stało. A on mi mówi, że mój kumpel rozwiązał WEF (bo Catri była liderem) i przyłączył się do Core~. Jak to się stało z innymi Polakami, nie mam pojęcia, najprawdopodobniej podążyli za moją postacią i uczynili to samo... I JA TYLKO TYLE WIEM NA TEMAT TEJ WOJNY, WIEM ZE TERAZ MOZECIE MOWIĆ, ŻE JESTEM GŁUPI BO NAWET NIE WIEM ZA CO SIĘ BIJE I PO CO ITP. ALE CÓŻ JUŻ TŁUMACZYŁEM, NIE MUSICIE MNIE ROZUMIEĆ.
@Finał tego wszystkiego...
Jeśli wygramy no to coż najprawdopodobniej zostane i będe grał dalej jakgdyby nigdy nic... zreszta tego jeszcze nie wiem. A jeśli przegramy to zawsze mogę iść na Arcanie ;)
Serdecznie pozdrawiam tych co chociaż w małym stopniu próbują mnie zrozumieć a nie odrazu odwracają się plecami i obrzucają mięsem... :(
CATRISHIA
MayGyver
03-01-2005, 11:46
galana, nigdy nie gralem na tym serwerze ale...
@catrishia
mam tylko takie jedno male pytanie (no moze kilka)
przez kilka postow udowadniasz nam jak to ci twoi przeciwnicy sa beee (P&M)
a w ostatnim mowisz, ze nic na temat wojny nie wiesz i bedziesz walczyl "bo tak"
mozesz mi wskazac jakas logike w twoim postepowaniu?
o nie za bardzo rozumiem o co ci kurde chodzi
walczysz w wojnie, o ktorej nic nie wiesz i mowisz wszystkim, ze po slusznej stronie?
dales komus haslo do postaci i dziwisz sie ze bajzlu narobil?
zachowales sie nieodpowiedzialnie jako lider gildii - nie zablysnales inteligencja i odpowiedzialnoscia w tym momencie
Catrishia
03-01-2005, 12:04
galana, nigdy nie gralem na tym serwerze ale...
@catrishia
mam tylko takie jedno male pytanie (no moze kilka)
przez kilka postow udowadniasz nam jak to ci twoi przeciwnicy sa beee (P&M)
a w ostatnim mowisz, ze nic na temat wojny nie wiesz i bedziesz walczyl "bo tak"
mozesz mi wskazac jakas logike w twoim postepowaniu?
o nie za bardzo rozumiem o co ci kurde chodzi
walczysz w wojnie, o ktorej nic nie wiesz i mowisz wszystkim, ze po slusznej stronie?
dales komus haslo do postaci i dziwisz sie ze bajzlu narobil?
zachowales sie nieodpowiedzialnie jako lider gildii - nie zablysnales inteligencja i odpowiedzialnoscia w tym momencie
Praktycznie wszędzie masz racje, ale mam też małe ALE, jak zwykle ;)
Nie dokońca nie wiem o co chodzi... Wiem, że stare core się podzieliło i walczą naprzeciw siebie i co by nie było, która strona wygra to i tak PA na Galanie zostanie, bo i po jednej i po drugiej stronie są PG i PA i galana w dużej mierze się nie zmieni, kto kolwiek wygra, poprostu Galana pozostanie praktycznia taka sama, ubędzie tylko małej części hlvl.
A co do passów, to fakt zachowałem się niezwykle nieodpowiedzialnie, ale to był mój kumpel z rl i sądziłem, że nic mi nie odj***ie, miał tylko trenić... a więc straciłem do niego sporo zaufania :( niestety człowiek uczy się na błędach i tym razem będe bardziej uważał...
@Edit:
Bym był zapomniał, niechce przekonać ludzi, że P&M są evul, blee i wogóle, tylko poprostu z nimi miałem osobiście sam już pare problemów, a z xerim jejim i sugusitem, jeszcze nigdy (z Xerim i Jejim) się dobrze trzymam i często mi pomagali (chociażby ostatnia wojna WEF vs Patriots). Według mnie obie strony są złe (core i P&M) bo wprowadzają wielki zamęt na galanie, ale poprostu członków core znam lepiej (bo z patriots też mam paru znajomych). Wybrałem strone Core~ dlatego bo według mnie i przez mój żywot na galanie więcej szkody wyżądzili mi Patriots.
Deaf Scream
03-01-2005, 12:15
Powiem tak... Do wojny zawsze potrzebne jest mieso armatnie. Jednak jezeli ktos nie zalamuje sie i nie placze nad kazda smiercia moze wyciągnac z walk duzo radosci i zabawy- jest to doskocznia od monotonnej gry, Jezeli takowa wojne sie wygra to mamy radosc, jezeli przegra wiaze sieto ogolnie z odejsciem z serwera.
Wiec jezeli walczysz = lubisz walczyc..i to twoja sprawa po ktorej stronie walczysz. Jezeli sa pa wiekszymi po stronie ktorej ty sie postawiles + zasluzysz sie na polu bitew najprawdopodobniej w przyszlosci was nie rusza, czasami pomoga. Jezelio bedziesz tylko bezssensownie ginol nie wnosil zadnych pomyslow..to sie beda z Ciebie smiac i po wojnie o Tobie zapomna.
Wiec jesli walczysz walcz dzielnie i z glowa... wybrales jedna strone... wiec walcz za nia. Nie zdradzaj.. lub jezeli bardzo chcesz..mozesz zostac szpiegiem, jednak jezeli to cie wyda nik t nie bedzie Cie szanowal...oprocz tych ktorych dzieki swoim info ocaliles.
Catrishia
03-01-2005, 12:23
Powiem tak... Do wojny zawsze potrzebne jest mieso armatnie. Jednak jezeli ktos nie zalamuje sie i nie placze nad kazda smiercia moze wyciągnac z walk duzo radosci i zabawy- jest to doskocznia od monotonnej gry, Jezeli takowa wojne sie wygra to mamy radosc, jezeli przegra wiaze sieto ogolnie z odejsciem z serwera.
Wiec jezeli walczysz = lubisz walczyc..i to twoja sprawa po ktorej stronie walczysz. Jezeli sa pa wiekszymi po stronie ktorej ty sie postawiles + zasluzysz sie na polu bitew najprawdopodobniej w przyszlosci was nie rusza, czasami pomoga. Jezelio bedziesz tylko bezssensownie ginol nie wnosil zadnych pomyslow..to sie beda z Ciebie smiac i po wojnie o Tobie zapomna.
Wiec jesli walczysz walcz dzielnie i z glowa... wybrales jedna strone... wiec walcz za nia. Nie zdradzaj.. lub jezeli bardzo chcesz..mozesz zostac szpiegiem, jednak jezeli to cie wyda nik t nie bedzie Cie szanowal...oprocz tych ktorych dzieki swoim info ocaliles.
Całkowicie się z tobą zgadzam, nie wspomiałem o tym wcześniej ale od jakiś 3 miesiędzy staram się PGować (czyt. non stop trenuje lub expie - nigdy nie marnuje czasu), więc trochę mi zabrakło urozmaicenia, a wojna jest takim urozmaiceniem. Fakt, że to najmniejsza przycyna walki ale też się liczy. Wczoraj padłem własnie przez szpiega w core i był tylko krótki impuls zdenerwowania, ale się tym zbytnio nie przejołem bo to wszystko jest częścią gry - wojna, śmierc, zdobywanie lvl i skilli właśnie po to gramy w Tibie (może nie dla śmierci, ale to integralna częśc gry ;p).
Chociaż ty jeden rozumiesz o co chodzi ;]
Pozdrawiam.
CATRISHIA
voolygar
03-01-2005, 16:50
Szkodi : Lagorv here xD
Szkodi Sunrise
03-01-2005, 21:12
@ Catrishia
Co jak co ale dalej szanuje Cie jako power gamera ale straciles w moich oczach poprzez dolaczenie do wojny i nie wazne moim zdaniem kto gral twoja postacia. Widzialem jedynie to ze po odbanowaniu konta trenisz bo jestem na tyle zorientowany sytuacja na serwie ze wiem co kto kiedy zrobil, zlootowal itd xD Co do redskulla Isacilii to pewnie nie wiesz skad ten skull. Powodem bylo sthiefowanie lootbagu co jakby nie bylo mowila mi Isacilia i nieco byla smutna/wkurzona (az sie zdziwilem). Nie mowie ze nie powinno sie PKowac bo zabicie czasami kogos w slusznej sprawie (kradziez etc) czy nastraszenie kogos bo nie chce wyjsc z exp spot ktore zajeles, ale bez przesady - w Corentiros tych redskulli jest przynajmniej 3x wiecej....
@Lagorv
OMG!
Fett-Maniek
03-01-2005, 23:10
@ Szkodi Sunrise <------Popieram tego goscia...Wie co mowi...
Mam tylko nadzieje ze Foedus Regum urosnie w sile i bedzie moglo zachowac swa NEUTRALNOSC Pozdrawiam
@Down
A moze i masz racje...sam teraz nie wiem...
Nerevareen
04-01-2005, 06:09
@Fett-Maniek
Typowa logika polaka! :baby: Nie chce się mieszać w żadną wojnę żeby nie stracić expa, skili i itemów.
I dlatego właśnie należy docenić i szanować tych, którzy wstąpili do Core. Oni chcą walczyć o swoje miejsce i przyszłość BIORĄC pod uwagę wszelkie straty[a poniosą ich sporo, szczególnie że mają małeszanse :p ]. To żadkość czego dowodem jest Foedus Regum i Champions of Olymp. Neutralność to na Galanie wyrok na bycie nikim...
Catrishia
04-01-2005, 08:09
@Fett-Maniek
Typowa logika polaka! :baby: Nie chce się mieszać w żadną wojnę żeby nie stracić expa, skili i itemów.
I dlatego właśnie należy docenić i szanować tych, którzy wstąpili do Core. Oni chcą walczyć o swoje miejsce i przyszłość BIORĄC pod uwagę wszelkie straty[a poniosą ich sporo, szczególnie że mają małeszanse :p ]. To żadkość czego dowodem jest Foedus Regum i Champions of Olymp. Neutralność to na Galanie wyrok na bycie nikim...
I o to właśnie chodzi na galanie jeśli byśmy zostali neutralni to pozostali byśmy nadal nikim, cały czas w cieniu wyższych lvl i męczeni oraz prześladowani przez nich gdy tylko coś małego przeskrobiemy.
Chcemy walczyć o naszą galane, byśmy wkońcu mogli normalnie i swobodnie grać, a wszyscy nas za to krytykują. Wiemy doskonale, że poniesiemy straty (ja już raz padłem), ale mamy zamiar walczyć do końca o lepsze jutro... a tu nic tylko krytyka, nikt nie rozumie o co chodzi...
Nerevareen - dziękuje za poparcie ;) i pierwsze zdanie mi się bardzo podoba, faktycznie taka jest logika Polaka....
A tak wogóle to grasz na Galanie???
@szkodi...
Wole walczyć i odejść na łożu chwały xD niż opuścić galane bo poraz kolejny zginąłem i straciłem eq bo ktoś mi je zarąbał....
(dla nie zorientowanych - szkodi wczoraj padł na fe i ktos mu zabrał z ciała bs, c-arm i k-legi i postanowił opuścić galane).
@Edit:
Aha, zapomniałem o wojnie :P Stan fragów uległ, zmianie teraz jest 16:6 dla nas, te 2 fragi dla P&M to oni podsuneli nam 2 szpiegów i sami ich zabil, więc właściwie jest 16:4 ^^ Więc Nere~ straty poniesiemy, ale czy nie mamy szans? ;]
Nerevareen
04-01-2005, 11:23
@Catrishia
Grałem...teraz mojego chara ma qmpel ale doszedłem do czołówki skili 7 grudnia 81\81 [Edit: retired po hacku 14 grudnia] ale Patriots to sie nie podobało. Teraz Arcania, tam wojna od początku, polakom pomaga Masakrowien, Seth-Drone i Mevar :o będzie dobrze :] na obecną godzinę 21 lvl 62\62 :D
A co do przegranej co by się nie stało i tak będziecie przegrani bo chociaż Core by wygrało to i tak to wy zostaniecie na tej wojnie wydymani :(
2 osobne gildie?...
A co mi tam, trzymam za was kciuki i na bierząco śledze co w Galanie piszczy, ale i tak zostanie tak jak było...ale zawsze można gdybać, to tylko moje zdanie.
Widzę, że na szczęście nie poleciałem ostro exp jak zamierzałem tyko siedzę cicho na rotach trenując sword fight. Trzeba będzie poważnie się potem zastanowić z kim trzymać bo teraz na Galnie nic nie jest pewne. Tyle tu przeczytałem.. argumenty Sunrise, Catrishii, początkowo byłem za Core~ i nadal jestem, metrium jest takie, że mogę być za Cor~, ale lepiej z nimi nie walczyć i za nich nie ginąć. Pomyślcie trochę, po co Mieli by wywalać Polaków i Br? To chyba zależy od kaprysów Jeji i reszty, ale ogólnie połowa naboru powinna zostać żeby wzbudzać respekt przed wrogami. A P&M schodzą powoli na 2 plan. Sprawa przedstawia się tak, że Cor~ wygra tę wojnę, ale prędzej czy później będą bunty i może to osłabić ich pozycję. Tak czy tak mam nadzieję, że Galana nie stanie się 2 Azurą gdzie rządzą szwedzi, ale prawdą jest też, że np. Ulfma walczył po stronie Szwecji, a rooka i tak zaliczył... Trochę na tych pieprzonych rotach jeszcze posiedzę, a póki co poczytam jeszcze trochę..
Nerevareen
04-01-2005, 12:26
@Thero
Galaną już od początku rządzą szwedzi! A wojna o panowanie też pomiędziy szwedami. To oni są największymi PG na servie i aktualnie rzadna siła [oprócz nich samych] tego nie zmieni a polacy są do tego dodatkeim który nigdy się nie mieszał w sprawy polityczne i chociaż 2 razy mieliśmy gildie mogące conieco pozmieniać nigty nic nie zrobiliśmy [mowa o FA i Kodexie]. I teraz: którakolwiek ze stron by nie wygrała szwedi będą PA każdego kto stanie im na drodze...
Dlatego zapraszam na Arcanie[szykuje się że polacy będą mieli spory wpływ na rządy i nie ma aż takiego PG jak na Galanie-skile rosną w porządki, lvlowanie też nie osiąga tak kosmicznych rezultatów jak kiedyś na Galanie a aktualnie trwa dłuższy konflikt międzi hi lvl polakami i niezłą szwedzką gildią, który dodatkowo opóźnia PG]
Galana has no hope...Galana is in deep shit...Galana is doomed! :p
hehe
xer to palek ,atnaz -knight w duelu nie ma szans
O tak, uwielbiam takich "znawcow" pvp i wojen . W czasie wojny bardzo rzadko dochodzi do duelow, a knight zazwyczaj sluzy tam tylko do trapow i blokowania przeciwnika. Xerizezo jest duzo bardziej uzyteczny w czasie wojny, niz Atnaz
mam nadzieję, że Galana nie stanie się 2 Azurą gdzie rządzą szwedzi, ale prawdą jest też, że np. Ulfma walczył po stronie Szwecji, a rooka i tak zaliczył... Trochę na tych pieprzonych rotach jeszcze posiedzę, a póki co poczytam jeszcze trochę.. Jeszcze bardziej uwielbiam kiedy wypowiada sie ktos "poinformowany". Na Azurze trwa wojna, wojna ktora prawdopodbnie nigdy sie calkowicie nie skonczy, a szala zwyciestwa przechyla sie to na ta i to na ta strone. Po jednej stronie stoi silent force, polowa, moze troche wiecej, czlonkow to polacy, reszta austriacy szwedzi itd. Po drugiej stronie stoi Divintus, w ktorym jest calkowite pomieszanie narodowsci : Szwedzi, Anglicy, Polacy itd, raczej zadna z tych narodowsci nie ma przewagi nad reszta. No ale dla "polaczkow" kazda wojna bedzie wojna pol vs swe, ktokolwiek by po obu stronach nie walczyl.
Poza tym Ulfma ma 1 lvl bo mial hacka -,-
@Catrishia
Mialem podobna sytuacja na Azurze, w czasie poprzedniej wojny dolaczylismy do Pretorians ( teraz Divintus ) , ktorzy walczyli przeciwko Mortalions ( teraz Silent Force ) . Zgadnij kto po pokonaniu Mortalions byl ich nastepnym celem? My. Zaatakowali nas bez powodu, z zaskoczenia. I doprowadzili do jednej z najdluzszych i najbardziej bezsensownych wojen o jakich slyszalem w Tibii
Jeszcze bardziej uwielbiam kiedy wypowiada sie ktos "poinformowany". Na Azurze trwa wojna, wojna ktora prawdopodbnie nigdy sie calkowicie nie skonczy, a szala zwyciestwa przechyla sie to na ta i to na ta strone. Po jednej stronie stoi silent force, polowa, moze troche wiecej, czlonkow to polacy, reszta austriacy szwedzi itd. Po drugiej stronie stoi Divintus, w ktorym jest calkowite pomieszanie narodowsci : Szwedzi, Anglicy, Polacy itd, raczej zadna z tych narodowsci nie ma przewagi nad reszta. No ale dla "polaczkow" kazda wojna bedzie wojna pol vs swe, ktokolwiek by po obu stronach nie walczyl.
Poza tym Ulfma ma 1 lvl bo mial hacka -,-
Pisałem o sytuacji jaka była kiedy wynosiłem się z Azury, a chodziło mi mniej więcej o to, że można walczyć po stronie Core~, ale niebezpieczeństwo zawsze jest takie samo.
A tak btw to myślałem, że Divi wygra,a wtedy Polacy nie mogą się czuć bezpiecznie..(dlatego się wyniosłem)
Catrishia
04-01-2005, 14:21
@Nerevareen
Tak to prawda Galaną rządzą szwedzi i jakoś mnie to nie dziwi, ale po tej wojnie większość szwedów odejdzie (P&M to praktycznie sami szwedzi) i wtedy my zostaniemy większością narodowościową na Galanie, ale zresztą mnie to nie obchodzi jaka narodowość będzie rządziła byle byli według mnie fer ;)
@gimli syn gloina & Thero
Tak wiadomo, że jeśli wygramy (a wszystko idzie w tym kierunku) to możliwa jest opcja, że ci co byli znami rzucą się na nas. Jest też opcja, że przez długi czas pozostaniemy w core~ z nimi nigdy nic nie wiadomo. Ale tym razem już nie będzie takiego zagrożenia, ponieważ ich zostanie 10 a nas okolo 30-40 i myśle, że jeśli samo core~ bez żadnej pomocy rzuciło by się na nas (dawny FA, Kodex, WEF) to FR i CoO (tez 2 praktycznie polskie, dobre gildie) mogły by nam pomóc. ALE nie ma co gdybać zobaczymy co będzie po wojnie i wtedy okaże się kto miał w tym temacie racje xD
@WOJNA
Dzisiaj rano poległ Konda (73 master - lider Patriots) oraz Keekz'Lorenzo (53 royal - member Patriots), więc stan walki 18:4 nie licząc tych dwóch spy, ale jeśli ktoś chce ich liczyć to 18:6 dla Corentiros ;]
Pozdrawiam,
CATRISHIA
Robicie z siebie popychadła, wszyscy z rangi Soldier zostaną pewnie wydupceni zaraz po wojnie... Za mało ludzi do walki mieli to wzieli byle kogo, ida na ilośc a nie na jakość. Wierze, że wiecie co robicie i walczycie broniąc pokoju i ble ble ble
PS: Jest już temat o wojnie na Galana
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21809
@up
Za bardzo sie podniecił:P
zgadzam sie z toba ... ostatnio zacząłem pocinać na galanie i zobaczyłem całkiem ciekawy text na game-channel bylo to cos takiego ,że wszystkich z 50+ lvl ,PA z core~ zabiją ...
@NEWS : moze nie news sam niewiem ale z tego co zobaczyłem patriots zrobili to samo co core~ tylko rekrutuje mase typów (rebel)
troche ja poczytałem wiecej o tej wojnie i... i według mnie i tak ktokolwiek wygra na galanie będzie cały czas tak samo ...
Catrishia
04-01-2005, 20:14
troche ja poczytałem wiecej o tej wojnie i... i według mnie i tak ktokolwiek wygra na galanie będzie cały czas tak samo ...
Tutaj się całkowicie zgadzam... Będzie tak samo, tym bardziej, że już Patriots zaczynają płacić. Isacilia i Markoh już wycofali się z wojny. Kestro zapłacił 250k i też jest free. Niższe lvl z Alliance zaczynają się wykruszać, koniec wojny się zbiliża... Ale cały czas część chce walczyć, więc narazie całkowitego spokoju nie ma.
@Edit:
Narazie zapłaciło 7 osób: Kestro, Isacilia, Markoh, Rash'nor, Maulikin, Nuskei, Atnaz. Mamy już 460k i golden legi. A jeszcze na liście głow do zapłaty jest 20 osób =) Więc teraz dla tych którzy we mnie nie wierzyli, wojna się już zakończyła i my wygraliśmy... no i oczywiście się opłaciła, mimo, że raz poległem...
Pozdrawiam,
CATRISHIA
@UP: .. liczysz że dostaniesz coś z tych itemów ... ? Wątpie... pewnie all zabierze sobie lider czyli xeri~ i powsatnie nowa wojna znowu o to że xerizezo sie rządzi itp... i tak aż do momentu czyjegoś zrookowania ...
...będzie sie to toczyć tak w kółko.. moge się mylić nie wiem za dużo o wojnach nigdy nie brałem w nich udziału .. a zresztą co ja tam wiem...
zielony-lp
05-01-2005, 17:00
@UP: .. liczysz że dostaniesz coś z tych itemów ... ? Wątpie... pewnie all zabierze sobie lider czyli xeri~ i powsatnie nowa wojna znowu o to że xerizezo sie rządzi itp... i tak aż do momentu czyjegoś zrookowania ...
...będzie sie to toczyć tak w kółko.. moge się mylić nie wiem za dużo o wojnach nigdy nie brałem w nich udziału .. a zresztą co ja tam wiem...
Jeśli niewiesz to nie mów. Dzisiaj została utworzona nowa ranga w szeregah Corentiros "Areani" i te osoby (w tym ja) zostają po wojnie w core i dostaną także pieniądze z okupów. Reszta która została w randze "Soldiers" odejdą od Core i utworzą własną gildie z nami sprzymierzoną ;]
DOKŁADNIE PROSZE PRZECZYTAĆ TEN POST! ZWŁASZCZA LUDZIE KTÓRZY NIEWIERZYLI, ŻE PO WOJNIE ZASŁUŻONE OSOBY ZOSTANĄ W CORE I DOSTANĄ CZĘŚĆ PIENIĘDZY...
ŻEBY NIE BYŁO "A NIE MÓWIŁEM"!
Nerevareen
05-01-2005, 18:54
No to spoko :( ...zostało tyle samo PG&PA&ACC SCH co było przed wojną, różnica taka że niektórzy zostali publicznie upokorzeni i niektórzy zarobili a polacy nadal będą mieli prawie 0 wpływ na serva a zostali z łaski przyjęci do Core na wypadek dalszych konfliktów w przyszłości, Core ex DT ciągle będaza słabi zeby zostać bez "ZAPLECZA". I teraz jajco z tego że będzie mała ilość SWE HI LVL żeby polacy i inni mogli podskakiwać i wykazywać się samowolką...czyli to samo tyle że inaczej...
Gratz? zdecydowanie nie...
Galana ciągle no hope, no future...Galana is in deep shit...Galana is doomed! X(
A miało być tak pięknie....
Catrishia
05-01-2005, 20:14
No to spoko :( ...zostało tyle samo PG&PA&ACC SCH co było przed wojną, różnica taka że niektórzy zostali publicznie upokorzeni i niektórzy zarobili a polacy nadal będą mieli prawie 0 wpływ na serva a zostali z łaski przyjęci do Core na wypadek dalszych konfliktów w przyszłości, Core ex DT ciągle będaza słabi zeby zostać bez "ZAPLECZA". I teraz jajco z tego że będzie mała ilość SWE HI LVL żeby polacy i inni mogli podskakiwać i wykazywać się samowolką...czyli to samo tyle że inaczej...
Gratz? zdecydowanie nie...
Galana ciągle no hope, no future...Galana is in deep shit...Galana is doomed! X(
Masz zupełnie racje, Galana była, jest i będzie popsuta i nie ma już dla niej nadzieji... Nadal pozostanie dużo PA&PG itp Musiał by się wydarzyć jakiś cud (czyt. większość hlvl musiało by stracić konta, zostać zbanowanym, zrookowanym lub całkowicie przestać grać), a to jest nie możliwe, jedyne co możemy zrobić to grać na Galanie takiej jaką jest...
Miejmy nadzieje, że kiedyś się co zmienić, a puki co chociaż dbam o swoje dobra i o dobro moich przyjaciół i narazie gram bezpiecznie ;p
Pozdrawiam.
Nerevareen
05-01-2005, 20:29
"Chcemy walczyć o naszą galane, byśmy wkońcu mogli normalnie i swobodnie grać[...]"
"[...]po tej wojnie większość szwedów odejdzie[...]"
"Galana będzie pienym światem i będziemy mogli spokojnie grac[...]"
"[...]wtedy my zrobimy naszą gildie, która będzie potęrzniejsza od ich...[...]
hmmm...ehhh.... ;(
Galana ciągle no hope, no future...Galana is in deep shit...Galana is doomed!
Catrishia
05-01-2005, 20:47
hmmm...ehhh.... ;(
Galana ciągle no hope, no future...Galana is in deep shit...Galana is doomed!
To co zacytowałeś moje słowa to chyba to pisałem jak byłem pijany :P A tak na serio to żeby to się spełniło to tamci co walczyli naprzeciwko nas to musieli by opuśćić Galane, a tutaj zanosi się na to, że praktycznie wszyscy zapłacą i nic się nei zmieni =/
Nerevareen
05-01-2005, 23:00
Nic dodać nic ująć, Galana suxXx, dlatego gram na Arcanii :D B) męczcie się i duście, ja przejrzałem na oczy, mam ferie ostry PG i niedługo mam chara z top statsów ;) :cup:
R.I.P Galana :D Amen
Thats all?
*******icie głupoty..... wszyscy..... Jak na Isarze D'T było u szczytu formy i władzy (Wojny z Golden Legion, Banana team{Dimitri von carstein niepoddał się do końca-chwała i pozdro dla niego}, Black Sheep) to też było "no hope for isara", "isara end", "no hope for this world"..... Potem jakoś D'T wygrało wszystkie wojny[Oprócz tej z Vampires-gildia dalej istnieje] i było w miare spokojnie (trzeba było tylko uważać z kim i jak się zadawało[ zresztą teraz też trzeba uważać]) Cóż drogi członków D'T się skrzyzowaly i tak powstała Gildi " Grim Reapers", a słynny diego został "olany"[?] i paru jego kumpli....... Wszystko jest i będzie ok na galanie isarze i innych światach
PS: LUDZIE TO TYLKO GRA!
Ot cały Jejihev:
Killed at Level 21 by Jejihev
Zapytacie czemu? Ano dlatego, że zabiłbym mu kumpla, spytalibyście czemu? Bo atakował moje roty nie zważając na nic, ostrzegałem go, że zaatakuje, no to po co on mi je atakował? Myślę, że jego kumpel z rl, i obmyślili sobie sposób zarabiania, kto by się męczył uczciwie kase zarabiać? Dlatego też jego kumpel załatwia ofiarze skulla, a Jejihwev zabija, noi happy z lootu... Pawer Abuser, shit!
Catrishia
09-01-2005, 08:08
Ot cały Jejihev:
Killed at Level 21 by Jejihev
Zapytacie czemu? Ano dlatego, że zabiłbym mu kumpla, spytalibyście czemu? Bo atakował moje roty nie zważając na nic, ostrzegałem go, że zaatakuje, no to po co on mi je atakował? Myślę, że jego kumpel z rl, i obmyślili sobie sposób zarabiania, kto by się męczył uczciwie kase zarabiać? Dlatego też jego kumpel załatwia ofiarze skulla, a Jejihwev zabija, noi happy z lootu... Pawer Abuser, shit!
Wiemy wszyscy, że tak jest i chyba nikt nie wierzył że PA zniknie po wojnie, bo to wkońcu część gry i każdy wysoki lvl nadużywa swoich możliwośći, tak jest wszędzie...
A co do skończonej już wojny i wygranej przez nas to:
To ludzie, co chwila wysylają zażalenia albo wypowidają się na forum, że Patriots wyżuca ich z kopalni, czyli PA. Nie mówie, że Core~ tak nie robi, bo robi... ale patrzcie, wszyscy uwierzyli w te słotkie pierdzenie Patriots przed wojną, że walczą o lepszą galane, o wolną galane, o koniec PA tip. A teraz wychodzi prawda... walczyli tylko poto żeby samemu być jeszcze większymi PA i żeby nikt nie mógł im zagrozić...
Blood Tiger - Galana
21-01-2005, 20:19
No to ja powiem tak samo jak thero . Popieram go bo tez zginołem w taki sposób ale wszytko było dobrze bo pieto dla niepoinformowanych heihachitores porozmawiał z nim i jeji odal mi k-axe ;p I powiem tak solider czyli jak wy to muwicie mięso armatnie zostali dołączeni do foc które stworzył icarus blak... i nasze mięsko armatnie nie zostało wyzócone z na zbity pysk -.- .
PS.THERO LOGUJ SIE MAMY DO DOKĄCZENIA DUELEK XD cya.a i CAT... Powodzenia xD
A i jeszcze jedno polacy sa dobrzy w tibie xD tylko duzo odchodzi z galany zauzmy heihachitores , yartha graja na arcani przed chwila rozmawiałem z aklodahem ktury stwierdził ze też odchodzi ale nie wiem gdzie =[ .SZKODA BARDZO HEICHAHITORESA I AKLODAHA BO YARTHA PRZEWAZNIE MNIE OLEWAL xD ALE CUZ TEZ DOBRZE GRAL .
Szkodi Sunrise
22-01-2005, 09:44
@Fett-Maniek
mozna grac z wlasnym honorem i nie wchodzic core~ w dupe =]
@catrishia ; wiesz co straciem bo bylo tego sporo (~1mln gp) ale i tak gram =] wczoraj w deeper fibula padlem na dlach ;)
powodzenia z fellowship
Nerevareen
22-01-2005, 11:14
@Szkodi Sunrise
Można też wiele mówić i robić niewiele, udawać że nic się nie dzieje i że niekogo to nie obchodzi tak jak to żeście zrobili posługując się typową logiką polaka. A własny honor to takie klapki na oczy.
Ale mniejsza z tym, wojna ekhem "wygrana" SWE dalej rządzą i pomiatają wszystkimi.
P.S. ja też bym udawał że mnie nic nie dotyczy bojąc się stracić cokolwiek, hmmm mówie jedno robie drugie... :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.