zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Uwaga! Wirusy w Rec (To nie żart)!

Stron : 1 [2]

Shanloth92
12-09-2008, 01:08
.rec - didnt happen

Aversin
12-09-2008, 06:36
co do tego, że to polak zrobił, szczerze mówiąc mnie to nie dziwi.. polscy hackerzy (bądźmy dokładni, i crackerzy (tak jest też coś takiego ;) )) są jednymi z najlepszych na świecie. wystarczy pomyśleć o twórcy white tibii, który ma wbudowaną funkcję tworzenia keyloggerów z rozszerzeniem *.cam (o tym mi mówił ziomek, więc nie jestem w 100% pewny) a tego keyloggera stworzył twórca owntibii - polak
Te keyloggery nie mają w sobie nic genialnego. W zdecydowanej większości w Tibię grają dzieciaki i kluczem do sukcesu wymienionych programów naiwność graczy.

Xr3
12-09-2008, 06:59
Więc dorabiasz dwa rozszerzenia - jedno dla niepoznaki, a drugie prawdziwe.

Srupadupa.rec. scr

Jak dobrze pójdzie, to pokaże tylko Srupadupa.rec, bez drugiego rozszerzenia (tego prawdziwego) czyli ".rec" widzi jako nazwę, przynależną do Srupadupa. Miało by to taki mankament, że gość, który się na to nabierze, musiał by na to dwa razy kliknąć.

TheSnake
21-07-2009, 19:27
Tak naprawde to do Cama też się da wrzucić keya i to o wiele łątwiej niż rec, ale dziecko, które hackuje Tibijczyków ma za mało wiadomości, żeby to zrobić, a ktoś kto wie jak to działa, to szkoda mu czasu na takie głupoty.

Lord_Mateusz_the_beholder
21-07-2009, 20:14
taa nie wiem jak wy ale ja dostalem haka jak uruchomilem plik .rec