Pokaż pełną wersje : LOL! Zobacz koniecznie!
Mozecie mi powiedziec gdzie takie robią??:
http://republika.pl/jeditibia/sd.JPG
Dr. Omader
11-01-2004, 05:12
Ja ci powiem gdzie Jedi: w PaintShop pro, Photo Shop lub w Corelu, ostatecznie można w paintcie ale to dużo roboty.
Powiem ci tyle: nie postarałeś sie; strasznie słabe przechodzenie odcieni zrobiłeś oraz pojedyncze piksele się do tła niezgadzają. I tak samo na kanale widać perfidną ingerencje.
Krótko mówiąc straszna kaszana. A jak mi ludzie nie wieżycie to sobie dajcie powiększenie to gołym okiem widać. Trzeba by przy tym SS posiedzieć z 2 godziny to coś z tego by było.
Nie wiem kogo ty chciałeś nabrać tym postem. Bo nabić 1 posta to raczej nie chciałeś bo za dużo roboty.
Wiem ale nie powiem - to byłby quest spooling.
BTW, sa jeszcze UHy 3 stralowe :).
Zastanawiam sie nad przeniesieniem do "zdjecia".
@Dr. Omader
Na fotomontarzach sie nie znam (juz nie te oczy), ale takie runy sa, moj kolega z gildii ma - widzialem na wlasne oczy.
LOL! Dr. Omader ty juz mnie denerowac zaczynasz! Przyszedles sobie pare dni temu i zabierasz glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia! A ten SD znajduje sie w Ab... na lunarze
Aha Dr. Omade taka mala niespodzianka, ale za zakladanie tematu nie dostaje sie posta...
Dan the Automator
11-01-2004, 05:57
Kiedyś na Antice (tibianic) była wystawa rarów, i np był Uh x 5, Animate Dead z chyba~30.
...do updatu, takie wybryki natury były tylko na Antice :D
Wlasnie slyszalem ze na Anite sa takie fire bomby ze 100 strzalami i ze to pamiatki po Ferumbrasie.
Ale z tym SD jest po up dacie i jest dalej (na Lunarze). ?(
Vodinesi
11-01-2004, 06:12
No kurde....fajny ten SD,ale aj nie w tej sprawie...
Powiedzcie mi kto to jest ten Ferumbras czy jakto tam sie pisze??? Widzialem to slowko w niektorych postach i wywnioskowalem,ze był to gracz...ale nic wiecej o tym nie wiem...jezeli wiecie cos o tym to powiedzcie plzzzz...
Ferumbras to postac zrobiona przez cipow na Antice - druid. Mial nie konczaca sie mane i mnostwo zycia, mogl przyzywac demony mial "fajne" runy i robil ataki na miasta (Chyba Thais). Obecnie cipy dla bezpieczenstwa zmiejszyly mu lv do 9 (lol nikt nie zalogowal sie nim od 2 lat, a ma pacca).
Tu masz screeny:
http://www.cobalt-tower.de/
Dan the Automator
11-01-2004, 06:23
re.2up
Ferumbrass 145 sorc, postac kierowana przez CiP , za czasów kiedy w tibii jeszcze istniała RPG.
Zabijał w thais, przyzwał do tąd nie znane Warlocki, oraz (znane) demony, miał nieskończoną mane.
Zabijał, zabijał az wkońcu grópa śmialków złapało go w pólapke (na terenie PoH) i zabiła.
re.up
Nie do końca:
po pierwsze sorc
po drugie ten 9lv jest po to by nikt nie zechciał nazwac się Ferumbrass
A to tego to nie wiedzialem, ale rzeczywiscie sorc bo spojarzalem teraz na screena. Tajemnicza postac ten ferumbras. Zna ktos jeszcze jakies historie o nim?
Szkoda ze go juz nie ma ;(
Edit: ale ty tez sie pomyliles! Mial 145 lv! :D
Ehhh
Sd jest na XXX do wyciagniecia ze XXX .
------------------------------
edit By Magus
a moze upomnienie za quest spooling??
Dr. Omader
11-01-2004, 07:31
@Jedi: Zwracam honor, zachowałem się jak n00b :( plx me swe! A tak na poważnie to seryjnie myślałem że to jakiś wałek jest bo to tak na powiększeniu wygląda a to w takim razie tibia klient ma jakieś akcje :( . Naprawde przepraszam.Mam nadzieje że mi wybaczysz moją pomyłke. :rolleyes:
A co do tego że przyszedłem tu kilka dni temu to małe sprostowanie: Nie udzielałem się wcześniej na forum bo:
1.nie miałem czasu,
2.nie miałem stałki,(co nie przeszkazalo mi w tibie grac)
Ale forum regularnie przeglądałem i wcale to tak nie jestem od kilku dni.I wiem jacy ludzie tu są kompetentni i wogule.
PS. Ciebie jeszcze z Gerego pamiętam. :P
EDIT:@DOWN: tego nie bede komentowal, ale ani ze mnie encyklopedia(wiem ze nic nie wiem) ani raczej od Jedi dluzej nie gram(chyba).
Ale powinien bardziej z humorem mojego posta potraktować(więcej loozu człowieku 8) ).
Oryginalnie dodany przez Jedi
LOL! Dr. Omader ty juz mnie denerowac zaczynasz! Przyszedles sobie pare dni temu i zabierasz glos w sprawach o ktorych nie masz pojecia! A ten SD znajduje sie w Ab... na lunarze
Aha Dr. Omade taka mala niespodzianka, ale za zakladanie tematu nie dostaje sie posta...
Znam Dr. Omadera z rl i powinieneś zwracać sie do niego z jakimś szacunkiem. On grał w tibie jak ty jeszcze w pieluchy robiłeś. Wg. mnie jest on chodzącą encyklpedią do spraw tibi
Hej ludu....
Co do tego 2x sd To sprawdzilem i wiem ze na tibia.pl jest o tym w questach http://www.tibia.pl/quests.php
opis:
Double SD lvl 60 Mainland 2 strzałowa runa SD, Crystal Wand
Warlockowie stworzyli specjalną runę na zamówienie Ferumbrassa
Kolejna wzmianka o Ferumbrassie... I co wy na to ??
(nie mowic ze ze mnie noob bo jako jedyny narazie na to sie w tym temacie natchnalem... i jako nieliczny sprawdzilem)
Niggellis
19-07-2006, 22:27
Detailed information about
a certain character in the game.
Character Information
Name: Ferumbras
Sex: male
Profession: Druid
Level: 9
World: Antica
Residence: Kazordoon
Last login: May 18 2006, 18:40:44 CET
Account Status: Premium Account
Sprawdziłem na tibia.com
po drugie ten 9lv jest po to by nikt nie zechciał nazwac się Ferumbrass
A jednak. Jest to najczarniejsza prawda, zero ściemy.
Character Information
Name: Ferumbrass
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 8
World: Lunara
Residence: Thais
Last login: Jul 02 2006, 23:21:02 CET
Account Status: Free Account
Co z tego że ja też gram na Lunarze. To naprawdę nie jest mój noobchar. Musicie mi uwierzyc.
@ down
Ja nic w tym topicu nie dodałem dopóki nie pojawił się w "Nowe posty". Nie zauważyłem daty.
Mało postów + jakiś nowy post, to zdawało mi się że nowy topic to jest.
Po co rozgrzebujecie temat z 2004~ roku?
Niggellis
19-07-2006, 23:15
Po 1. - ( @up ) to gdybym sie nazwał FerumbrassS, Albo FerumbrassSS to by nie znaczyło, że oba są prawdziwe
Po 2. - W moim wcześniejszym poście chodziło o to, że CIPy zalogowały się na Ferumbrasa w maju tego roku
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.